Találatok a következő kifejezésre: Lehetek úgy hogy (405 db)

Terhes lehetek úgy, hogy menstruálok?

Sajnos ma megjött, de egészen máshogy, mint szokott. Mindig iszonyatosan szoktam görcsölni, mikor megjön,aznap, de nagyon, gyógyszer nélkül nem is bírom, most meg semmi fájdalom. A petefészkem is szúrkál, pedig nem szokott csak peteéréskor, az meg szoktam érezni. Együtt is voltam (azokban a napokban) a férjemmel. Nagyon szeretnénk babát! Lehetek esetleg terhes?

Legjobb válasz: Persze az esély megvan,hogy babás vagy. Figyelj:én a fiammal egészen a 6-dik hónapig menstruáltam. És nem úgy ahogy az meg van írva,hogy enyhe vérzés lehet. Hanem rendesen mint máskor volt jó sok vér 4-5napig. Bár nálunk ez családi hagyomány mert a nõk valameddig mindig véreztek a terhesség alatt. Remélem összejött szorítok!

Persze az esély megvan, hogy babás vagy. Figyelj:én a fiammal egészen a 6-dik hónapig menstruáltam. És nem úgy ahogy az meg van írva, hogy enyhe vérzés lehet. Hanem rendesen mint máskor volt jó sok vér 4-5napig. Bár nálunk ez családi hagyomány mert a nõk valameddig mindig véreztek a terhesség alatt. Remélem összejött szorítok!
A kérdező hozzászólása: De akkor honnan tudtad meg, hogy terhes vagy? Volt valamiben másabb?
Nem szeretnélek elkeseríteni, mert tudom milyen a negatív teszt és a hónapok óta a menzesz megjövése. De én pont így voltam ebben a hónapban. Én nekem is a gyógyszerekrõl szól a mensim és szinte óránként cserélem a tampont. Most nem görcsöltem és egy tampon egy napig elég volt. A mensim is elõbb jött pedig mint a halál olyan pontos. Teszteltem.Nega lett. Rendesen kibuktam, de szerencsére a mensi után egy hét és jön megint a lehetõség hete. Tesztelj ha kiváncsi vagy és ne keseredj el. A lehetõség megvan, sõt azt mondják lehet hogy meg is volt a termékenyítés, de nem maradt meg nem volt életképes vagy valami gond volt akkor meg jobb. Egy beteg babánál nagyobb szívfájdalom nem lehet. Nekem orvos mondta, hogy a próbálkozások elég nagy százalékában "elmegy" a baba az elején, mert valami nem stimmel vele. A természet védekezik és a nõ ezt észre sem veszi. Szóval hajrá. Ha most nem tuti összejön legközelebb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató szavakat! Nem keseredek el, koncentrálok inkább a következõ hónapra!
Nagyon helyes, ne is add fel! :)
Én onnan tudtam meg hogy terhes vagyok, hogy kb két hete (annó) hánytam egyfolytában. A háziorvos elõszõr vírust állapított meg kaptam is rá gyógyszert. Azt beszedtem de rá két napra megint kezdõdõtt minden elõrõl. Visszamentem alaposan megvizsgált, kikûldött egy kis pohárral a vc-be. Nem tudtam miért. Két perc múlva kiderûlt a nagy "betegség". Hát az én storym így kezdõdött.

Árnyékban lehetek, úgy hogy csak a lábam lóg ki?

Napozni nem lehet, azt tudom.

Legjobb válasz: Igen! A lényeg hogy a pocakod árnyékban legyen. Nekem azt mondta a védõnõ hogy szûrt napfényben/árnyékban tartózkodjak. Boldog babavárást! 33 hkm

Igen! A lényeg hogy a pocakod árnyékban legyen. Nekem azt mondta a védõnõ hogy szûrt napfényben/árnyékban tartózkodjak. Boldog babavárást! 33 hkm
persze, csak ára van.. tenni kell érte.
180cm magassággal 70kg-os tömeggel soha sem leszel kigyúrt még por szárazon sem. Tömeget kell növelned, súlyzós edzéssel és tömegnövelõ étrenddel.
Ezekkel a paraméterekkel nem nézhetsz ki jól, hiába lesz rajtad izom. Kevés ehhez a magassághoz a 70 kg, nem mutat sehogy. Még kb 15-20 kg kéne ehhez, izmosan. Na az már jobb lenne. Állat a neved. Férfias. :-)
A kérdező hozzászólása: köszi:) )))))
Minden fajta ember lehet izmos, hogyha keményen és okosan edz, és normális étrendje van
Valami fitness [email protected] olvastam, hogy a nok a legszexibbnek azt tartjak, ha a derekad kerulete a magassagod 45%-a. 180 * 45% = 81 cm es a vallad kerulete a derekadhoz aranymetszesben van: 81cm * 1.618 = 131 cm Persze gondolom minel kevesebb test-zsirszazalekkal. (39F, 174, 71)
Tömeget kell növelned, miért ne lehetnél izmos egyébként?
Megtalaltam. Raadasul pont 180 cm-re van a pelda is. "Az Adonisz-index Az Adonisz-index (AI) tehát a vállad körméretének aránya a derekad körméretéhez viszonyítva. Mérd meg a vállad körméretét mérõszalaggal a legszélesebb résznél (tipikusan ez a kulcscsontod és a mellbimbód között félúton van). Mérd meg a derekadat mérõszalaggal a köldököd magasságában. Ez az Adonisz-indexed és minél közelebb van az 1:1.618-hoz, annál tökéletesebb a tested mérvadó arányossága. Ebben a pillanatban úgy érezheted, hogy ez mind túl könnyen hangzik és csak annyit kell tenned, hogy felépíted a vállaidat, melledet és a felsõ hátadat és már ott is leszel a tökéletes Adonisz-indexnél, de nem ez a helyzet. Ahogy láttuk a diagrammnál, a tökéletes forma függ az ideális derék mérettõl is. A fizikai vonzódás kutatása megmutatja, hogy a nõk olyan férfiakhoz vonzódnak, akik V-alakkal rendelkeznek, de ez a szabály csak akkor érvényesül, ha a férfi karcsú derekú is! Vaskos derék, úszógumi és még vaskosabb vállak nem mûködnek. A nõk arról számolnak be, hogy a férfi teste elveszti vonzó jellegét, ha zsíros derékhoz társul akármilyen széles váll (Horvarth 1981, Dixon 2007, Dixon 2007). És arról is szóltunk már, hogy feltétlenül van egy anyagi és társadalmi megkülönböztetés a túlsúlyosakkal szemben. (És a túlsúlyos szó szerint ezt jelenti: nem túl zsírosat, hanem túl nagy testsúlyt a testmagassághoz képest, még akkor is, ha ennek jó része izom — a szerk.) Más szóval az Adonisz-index akkor válik igazzá, ha a derekad is közelít az ideális méretéhez. De honnan tudjuk mi ez a szám? Az ideális derék egy másik arányosság, a testmagasság:derék arány függvénye. Szinte bármelyik férfi esetében a magasság kb. 45%-a az optimális arány. Ez sem véletlen, valójában ez is az aranyarány egy derivatívája. Nem fárasztalak a részletekkel, elég legyen annyi, hogy a pontos szám 1:1.447. Példaként: 180 cm testmagassághoz 180 x 0.45=81 centis ideális derék kerület 81 cm / (1/1.618)=131 centis ideális váll kerület 131 cm:81 cm=1.618 Adonisz-index arány " http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_07_168_Adonisz-hatas.php

Szinkronszínész lehetek úgy, hogy nem igazán tudok énekelni? :S

Illetve hangom az van, de nem a legjobb és hamiskás :/ Jöv?re szeretnék jelentkezni ilyen szakra. Egyedül az énekkel van gondom :/

Legjobb válasz: milyen egyetemen van szinkronszinész képzés?

milyen egyetemen van szinkronszinész képzés?
Nagyon sok szinkronszínész van, aki nem tud énekelni. Szerintem lehetsz simán.

Kérdésem a következő lenne ha úgy teszem fel hogy: szeretkeztem a barátommal és nem védekeztünk lehetek ugye nem lehetek terhes?

Erre a válasz 99% hogy simán, nincs olyan nap hogy biztonságos a védekezés nélküli szex! De ha úgy teszem fel a kérdést: szeretkeztem a barátommal babát szeretnénk lehet ez volt a megfelelő alkalom akkor a válasz:25% hogy igen és még azt is hozzá teszik egy hónapba kb 5 napom van a baba projektre vajon ez miért van?

Legjobb válasz: 1. Mert a szerelem-szex kategóriába baromi sok olyan ember ír, aki nem ért a dolgokhoz. Az emberek egyik fele azt hiszi, hogy megszakítással nem lehet gyerek, a másik fele meg azt, hogy ha vki nem védekezik, 100%, hogy teherbe esik. Ezzel szemben a teherbeesés kategóriában értelmesebb emberek vannak. 2. Ha vki felelõtlenül szexel, akkor próbálnak egy kicsit ráijeszteni, hogy máskor védekezzen. Ha viszont gyereket akar, akkor felkészítik arra, hogy nem biztos, hogy azonnal sikeres lesz.

1. Mert a szerelem-szex kategóriába baromi sok olyan ember ír, aki nem ért a dolgokhoz. Az emberek egyik fele azt hiszi, hogy megszakítással nem lehet gyerek, a másik fele meg azt, hogy ha vki nem védekezik, 100%, hogy teherbe esik. Ezzel szemben a teherbeesés kategóriában értelmesebb emberek vannak. 2. Ha vki felelõtlenül szexel, akkor próbálnak egy kicsit ráijeszteni, hogy máskor védekezzen. Ha viszont gyereket akar, akkor felkészítik arra, hogy nem biztos, hogy azonnal sikeres lesz.
A kérdező hozzászólása: :) megfogtad a lényeget azt hiszem:) )))) olvasgatom a kérdéseket és sokszor a fejem fogom.de azért kicsit vicces is nem ??:) )

Hányinger, mellbimbó érzékenység, rosszullét. Menszem rendesen van. Lehetek úgy terhes hogy van menszeszem? És lehetnek ezek a terhesség első jelei?

Legjobb válasz: szijja én azt ajánlom hogy ahogy vége van a menszesznek csinálj egy tesztet mert igen is sokszor elõfordul hogy az elsõ néhány menszesz még megvan egy terhes nõnél.. a terhesség jelei a hányinger mellfeszülés rosszullét de ez lehet a menszeszednek a jelei is persze ha nem állandóak... de menj el dokihoz nézesd meg magad ártani nem árt

szijja én azt ajánlom hogy ahogy vége van a menszesznek csinálj egy tesztet mert igen is sokszor elõfordul hogy az elsõ néhány menszesz még megvan egy terhes nõnél.. a terhesség jelei a hányinger mellfeszülés rosszullét de ez lehet a menszeszednek a jelei is persze ha nem állandóak... de menj el dokihoz nézesd meg magad ártani nem árt
Anyukám akkor járt így, mikor velem volt terhes. Kb. 1 év próbálkozás után jöttem össze, mikor végre kimaradt a menstruációja, még várt két hetet, aztán ment dokihoz, hogy addigra már lásson is valamit az uh-n, ekkor közölték vele, hogy 10 hetes. :) Emlékei szerint abszolút normális volt a kimaradást megelõzõ menstruációja, nem gyanakodott semmire.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Lehetek úgy keresztény, hogy a Bibliát egy tanulságos mesekönyvnek tartom?

A tudomány szinte az összes alaptételét megcáfolta.

Legjobb válasz: No most ezek a régi szövegek kellõen homályosak. Ha még hozzáveszed azt a bizonytalanságot, amit az okoz, hogy az elmúlt évezredekben többször is lefordították, megvágták, átírták õket, gyakorlatilag bármelyik fejezetébe bármit bele lehet magyarázni. A katolikus egyház hivatalos álláspontja éppen az, hogy a Bibliát nem szabad szó szerint értelmezni, mert nem egy tudományos munka és nem technikai leírás. Tehát ha a kérdés az, hogy lehetsz -e úgy keresztény, ha nem szó szerint értelmezed a Bibliát, a válasz az, hogy csak így lehetsz katolikus keresztény, mert ez az egyház hivatalos véleménye is. Ugyanígy például a Vatikán elfogadja például az evolúció elméletét is, azzal a megkötéssel, hogy a látszólag véletlen események Isten akaratát tükrözik. Valamiért az USÁ-ban fennmaradt egy végsõkig maradi, ha úgy tetszik ortodox változata is a keresztény hitnek, amely a Bibliát szó szeritn értelmezi, azt Isten megmásíthatatlan szavának tartja, minden mondatát kinyilatkoztatásnak és a megfellebbezhetetlen igazságnak veszi. Ezek az egyházak valamiért nagyon népszerûek, erõs a gyanúm rá, hogy azért, mert kiutat jelentenek a mai világ adattömegébõl. Ahhoz, hogy ma értelmes véleményed lehessen akár csak egy tudományterületrõl, teszem azt a biológiáról, a Biblia terjedelmének többszörösére rúgó ismeretterjesztõ irodalmat kell elolvasnod, vagy ennél is jóval több szakirodalmat. A legtöbb embert ez az adattömeg megrémíti, sokkal egyszerûbb elolvasni a Bibliát és inkább azt elhinni, mint nekiállni áttanulmányozni két-három tudományterület eredményeit, hiszen így bõven elég egy könyvet ismerni úgy-ahogy, a tudomány meg csináljon amit akar, az úgyis csak istentelenség.

No most ezek a régi szövegek kellõen homályosak. Ha még hozzáveszed azt a bizonytalanságot, amit az okoz, hogy az elmúlt évezredekben többször is lefordították, megvágták, átírták õket, gyakorlatilag bármelyik fejezetébe bármit bele lehet magyarázni. A katolikus egyház hivatalos álláspontja éppen az, hogy a Bibliát nem szabad szó szerint értelmezni, mert nem egy tudományos munka és nem technikai leírás. Tehát ha a kérdés az, hogy lehetsz -e úgy keresztény, ha nem szó szerint értelmezed a Bibliát, a válasz az, hogy csak így lehetsz katolikus keresztény, mert ez az egyház hivatalos véleménye is. Ugyanígy például a Vatikán elfogadja például az evolúció elméletét is, azzal a megkötéssel, hogy a látszólag véletlen események Isten akaratát tükrözik. Valamiért az USÁ-ban fennmaradt egy végsõkig maradi, ha úgy tetszik ortodox változata is a keresztény hitnek, amely a Bibliát szó szeritn értelmezi, azt Isten megmásíthatatlan szavának tartja, minden mondatát kinyilatkoztatásnak és a megfellebbezhetetlen igazságnak veszi. Ezek az egyházak valamiért nagyon népszerûek, erõs a gyanúm rá, hogy azért, mert kiutat jelentenek a mai világ adattömegébõl. Ahhoz, hogy ma értelmes véleményed lehessen akár csak egy tudományterületrõl, teszem azt a biológiáról, a Biblia terjedelmének többszörösére rúgó ismeretterjesztõ irodalmat kell elolvasnod, vagy ennél is jóval több szakirodalmat. A legtöbb embert ez az adattömeg megrémíti, sokkal egyszerûbb elolvasni a Bibliát és inkább azt elhinni, mint nekiállni áttanulmányozni két-három tudományterület eredményeit, hiszen így bõven elég egy könyvet ismerni úgy-ahogy, a tudomány meg csináljon amit akar, az úgyis csak istentelenség.
Lehetsz, nem te lennél az elsõ és egyetlen ilyen keresztény, sõt, meg merem kockáztatni azt, hogy a magát kereszténynek valló emberek többsége tanulságos mesekönyvnek tartja csupán a bibliát, bár statisztikám errõl nincs. Az éppelméjûséget meg hiába keresed a 6000 éves Földes, noé bárkájás embereknél, mivel nem logikusan gondolkodnak, hanem érzelmi alapon. Sok olyan ember van a közeli ismerõseim körében, akik hiszik, hogy szóról szóra igaz a biblia és egyébként, bár nem agysebészek, meg atomtudósok, de "normális", sõt megkockáztatom, egyesek még tanult emberek is. Személy szerint, engem ez nem érdekel addig, amíg ezzel nem tesznek keresztbe másoknak. Az embereknek szükségük van soulfoodra, egyesek éhségét csak a fanatikus vallás elégíti ki. Sajnos sokszor az elvakultságuk bajokhoz vezet, lásd jehova tanúk vs vér ügyét, a katolikus egyház vs fogamzásgátlás vagy melegek, vagy satöbbi satöbbi ügyét. Sajnos a sötét középkor még ma is tart, és ilyen k*rvanagy világosságban, ami sok ember fejében van még feltünõbb a sötétség.
A Biblia nagy része a hivatalos egyházi álláspont szerint nem szó szerint veendõ, vagyis egy "tanulságos mesekönyv". A szó szerinti értelmezés egy újabb keletû, fõleg amerikai protestáns körökben terjedõ ostoba divat.
Szerintem lehetsz, ha akarsz! Én is mesének tartom a Bibliát, és pont tegnap beszélgettünk egy barátnõmmel arról, hogy Noé miért nem csapta agyon legalább az egyik szúnyogot. Aztán arról kezdtünk filozofálni, hogy Noé hogy szedegethette össze az összes kis rovart, meg nagy állatot, és rájöttünk, hogy lehetetlen. És ez még csak az özönvíz... De ettõl simán lehetsz keresztény, úgyse a vallás meg az egyház számít, (sõt) hanem a hit!
A Biblia egy rendelésre készitett irodalmi "mû". Az ó testamentumot és más ókori történeteket beleszõve.
Lehetsz igazi hívõ így, de nem pont kereszténynek kellene mondanod magad akkor, csak egyszerûen hívõnek...
Már gyerekként is szép mesének láttam, különösen a régies fogalmazás miatt (Károli biblia volt, több kiló). Legendák és mesék összegyûjtött, de ezzel együtt több ezer éves gyûjteménye.
Ez olyan mint ha a jogász ponyva regénynek tekintené a törvényeket! Ha vallásos akarsz lenni hinned kell a Bibliában.
földönkivüliek "teremtettek" minket, ez egyértelmû annak aki belemélyed a titkolt tanokba!
No kezdjük elölrõl: Isten kezdetben teremtette az eget (kozmoszt) és a Földet. {Ez nincs oda írva, hogy mikor} És a Föld kietlen és puszta lett {kb 6000 évvel ezelõtt} és sötétség volt a mélység (mély víz) felszínén {átlátszatlanná lett a légkör a tsunami után} és Isten Szelleme lebegett a vizek felett. És Isten azt mondta: Legyen világosság (ott ahol eddig sötét volt) és lett világosság. Folytassam?
A mi városunkban van egy pap, aki szintén így vélekedik errõl. Sõt, õ maga mondta, hogy utálja a vallásos maszlagot. (így)
A kereszténységnek rengeteg ága van, sok nem ismeri el a bibliát szó szerint értendõnek, kedves utolsó. Amúgy meg az álfizikusi benyögés nagyon nem tetszik. Azt mondjuk tehát, hogy egy anyagon, idõn, energián felül létezõ, szülõ és teremtõ nélküli omnipotens entitás logikusabb magyarázat annál, hogy csak egyszerûen így álltak be ezek a fizikai konstansok? Hát nem.
A kérdező hozzászólása: Én azt nem értem, hogy miként dolgozzák fel ezt a belsõ ellentmondást. Még itthon is, ha az ember kimegy a természetbe , köveket vagy kavicsokat keresni, nagy az esély rá, megkövült tengeri állatok maradványaira lel. Az egykori "Pannon tenger" élõlényeire. Ez kézzelfogható bizonyíték. Ezt hogyan dolgozzák fel?
Egy vallás lényegisége sem abban keresendõ, hogy ki tudja "jobban" szó szerint venni a szent könyvét. Ahogy elõttem sokan írták, a Biblia a kereszténység legfõbb _értékteológiai_ mûve, mely irodalmi igényességû példázatokon át vezet be a valláserkölcsbe. Nem technikai leírás, nem tudományos tanulmány, de erkölcsi-etikai "iránymutató". Egy szóval: lehetsz. :)

Ezek lehetnek jelek úgy, hogy kedden múlt a menstruációm?

Fel vannak puffadva a kezeim, olyan fura a mellem nem fáj olyan érdekes érzés,két napig szinte semmit nem ettem nem volt étvágyam,meg folyton izzadtság szagom érzem pedig sosem szokott lenni.

Legjobb válasz: Mármint milyen jelek? Ha terhességre gondolsz annak még egész biztos nem lehetnek jelei, hiszen kb. a ciklusod 10. napján jársz, az még peteérésnek is korai.

Mármint milyen jelek? Ha terhességre gondolsz annak még egész biztos nem lehetnek jelei, hiszen kb. a ciklusod 10. napján jársz, az még peteérésnek is korai.

Lányok hogy valljak szerelmet 1 lánynak úgy hogy a lehető legszebb legyen?

Vagy ti hogy képzelitek el a szerelemvallást? 17 vagyok a csaj is 17 és nagyon szeretem, csak nemtudom hogy mondjam el neki.

Legjobb válasz: Bár lányokat kérdezel, de én 35 éves férfiként azt tanácsolom, hogy sehogy. Gondolom nem jártok, mert akkor az idõvel kialakul és kimondódik, egyszerûen csak úgy érzed, hogy szerelmes vagy bele és azt gondolod, hogy ha ajtóstól rontasz a házba, az jó lesz. Nem lesz az. Ismertesd meg vele magad, találkozzatok párszor, hagyd, hogy benne is kialakuljon vonzalom feléd és ha így alakul jöjjetek össze, majd utána jöhetnek a nagy érzelmek, de azok is hétköznapian, mert az élet hétköznapok sorozata, nem pedig egy nagy piros betûs ünnepnap, ahol nagy csinnadrattával, mint a filmeken, egy szerelmi vallomással kezdõdik a sírig tartó szerelem. Képzeld el visszafelé, hogy úgy-ahogy ismersz egy lányt, aki egyszer csak eléd áll és közli - akár a leggyönyörûbb világirodalmi szinten - hogy õ nagyon-nagyon szeret! Amellett, hogy megijesztene, el is gondolkodtatna, hogy mibe szerelmes? Ismeri a hétköznapjaimat, a rossz pillanataimat, a gyûrött és nyomi reggeleimet, a világról és a szerelemrõl alkotott képemet, azaz röviden engem? Ha mégis járnátok, akkor bocs az elõbbiekért, de akkor meg nem értem a kérdést!

Bár lányokat kérdezel, de én 35 éves férfiként azt tanácsolom, hogy sehogy. Gondolom nem jártok, mert akkor az idõvel kialakul és kimondódik, egyszerûen csak úgy érzed, hogy szerelmes vagy bele és azt gondolod, hogy ha ajtóstól rontasz a házba, az jó lesz. Nem lesz az. Ismertesd meg vele magad, találkozzatok párszor, hagyd, hogy benne is kialakuljon vonzalom feléd és ha így alakul jöjjetek össze, majd utána jöhetnek a nagy érzelmek, de azok is hétköznapian, mert az élet hétköznapok sorozata, nem pedig egy nagy piros betûs ünnepnap, ahol nagy csinnadrattával, mint a filmeken, egy szerelmi vallomással kezdõdik a sírig tartó szerelem. Képzeld el visszafelé, hogy úgy-ahogy ismersz egy lányt, aki egyszer csak eléd áll és közli - akár a leggyönyörûbb világirodalmi szinten - hogy õ nagyon-nagyon szeret! Amellett, hogy megijesztene, el is gondolkodtatna, hogy mibe szerelmes? Ismeri a hétköznapjaimat, a rossz pillanataimat, a gyûrött és nyomi reggeleimet, a világról és a szerelemrõl alkotott képemet, azaz röviden engem? Ha mégis járnátok, akkor bocs az elõbbiekért, de akkor meg nem értem a kérdést!
Ez nagyon kérdés. Tudod, nem az a lényeg amit mondasz, hanem az, ahogy mondod. Ne készülj nagy monológgal, egyszerûen menjetek sétálni, álljatok meg valahol és mondd meg. Nem "ciki" ám pironkodva hebegve-habogva elmondani. Ettõl lesz szép és õszinte!
Hát nem tudom miért kéne mondani valamit. Elmész vele sétálni vagy csak leültök valahová aztán belenézel a szemébe, õ is a te szemedbe, közeledsz felé majd megcsókolod:) szerintem ez ha összejön sokkal nyerõbb mint egy szerelmi vallomás. Ebben minden bennevan.
Nocsak, itt van a mi barátunk, aki szerint MINDEN lány smárolt már lánnyal.
ha bármi mást csinálsz mint amit egyébként tennél, bohócot csinálsz magadból. Ne parázz, légy önmagad! Ha te tetszel neki, akkor viselkedj úgy ahogyan mindig. És mondd azt neki ami elõször az eszedbe jut. Persze az elsõ olyan dolgot ami a szeretetrõl jut eszedbe :)
Mondd neki érzéssel, hogy szívesen belefosnál a köldökébe.
A kérdező hozzászólása: A vonzalom már megvan már egymás iránti érdeklõdés is vagy amit mondtál, sszal ismerjuk egymást, már csak hivatalossan kéne kijelenteni hogy járunk
A kérdező hozzászólása: Légy, DvD, dnb, puding, fagyi, szex, Hirtelen ezek jutottak az eszembe. :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!