Találatok a következő kifejezésre: Lehetek úgy ha a barátommal (42 db)

Várjál már, úgy szexeltetek, hogy benned volt a tampon? Azt a cifraragyásat. Hány éves vagy 14?
A kérdező hozzászólása: Nem 14 vagyok. És nem vagyok gyökér csak nem bírtunk magunkkal. Nem szexeltünk csak betette a végét utána ki is vette .
Nagyon kicsi a valószínûsége, hogy terhes vagy, de az áruld már el, miért lett volna olyan nehéz kihúzni a tampont mielõtt beteszi? Én akármennyire nem bírok magammal, azért egy tampont nem akarok töfködni, azt az 5 másodpercet kibírom, amíg kiveszi magának, vagy végszükség esetén (ilyen még nem volt) én is ki tudom szedni.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon egyszerû. Mert nem bírja a vért. Igen tudom h ez hülyén hangzik de nem ez volt a lényeg. De köszönöm h te értelmes választ adtál.
Azt elárulod, ha nem bízol a gyógyszeredben, akkor miért tömöd magadba azokat a hormonokat?
Fogamzásgátló mellett 12 napja megvan?! Az bizony gond!

Lehetek terhes, ha a barátom ujján egy kevés sperma maradt, és úgy ujjazott meg?

Az ujja a hüvelyem bejáratától nem messze volt. Úgy tudom a hüvely savas pH-jú, és itt a spermiumok elpusztulnak. Van okom félelemre?

Legjobb válasz: lehetsz

lehetsz
ahhhh...igen lehetsz!
ahhhhh-os vok ha tényleg savas lenne, akkor hogy lehetnél terhes???
Még jó hogy lehetsz... De mi a [email protected]ért kell spermás kézzel megujjaznia? Te meg miért hagyod? Hát erre csak azt tudom mondani, hogy megérdemlitek, már ne is haragudj...
ahhhhos: tényleg savas, de ez nem jelenti azt, hogy nem éli túl minden spermium.
ez most komoly? pláne, hogy lehetsz, honnan tudod, hogy biztosan maradt sperma? a sperma pár percig él a tárgyakon, kézen, szóval lepedõtõl is terhes lehetsz, ha odaterpesztesz, ahol az "anyag" van. A sperma egy nagyon virulens, okkosan programozott sejt, amelyik ha a nyálkahártyád közelébe kerül a kémiai hatások segítségével elkezd haladni a petesejt irányába, amit meg is tud termékenyíteni. Nagyon sokféleképpen lehet teherbe esni a klasszikus szexelésen kívül is, a legjobb, ha kordában tartjátok egy ÓVSZER segítségével!
A kérdező hozzászólása: az õ kezére nagyon minimális mennyiség mehetett csak az én kezemrõl ... eltelt 10-15 perc, és utána ért hozzám.
hát még ez sem megnyugtató, tíz nap két hét elteltével tesztelj, és ha negatív, vagy megjön megnyugodhatsz. amúgy meg ha utiólag aggódsz, akkor amikor csináltad, hogyhogy nem jutott eszedbe? ezt nem értem, hogy valaki csak késõbb ennyire óvatos. mondjuk szerintem túlparázod, de kizárni nem lehet és amíg meg nem jön úgysem nyugodhatsz meg. utsó voltam

Tudom, hogy buta kerdes de ha a baratom a peniszet a puncimhoz dorgoli petting kozben de nem teszi be akkor ugye nem lehetek terhes?

Ha nem elvezett el,hanem kesobb.tudom elovaladek stb de az nem igen juthat belem.nem?

Legjobb válasz: nem valószínû hogy terhes leszel tõle, mert nem nagyon tud a sprema úgy feljutni a petesejtedhez. hány éves is vagy?

nem valószínû hogy terhes leszel tõle, mert nem nagyon tud a sprema úgy feljutni a petesejtedhez. hány éves is vagy?
Szerintem, nagyon kell ezzel vigyázzni, mert, igy is könnyen terhes lehetsz. F.
A kérdező hozzászólása: 18:D de ezért kérdezem, hogy ha valakit teherbe ejtenek az egész dolog belemegy a hüvelyébe, viszont ígymax pár besodródik
Ha csak pár besodródik, attól is teherbe lehet esni. F.

Hogyha fogamzás gátlót szedek ami ugye nem 100%os védelem akkor ha a barátom belém élvez lehetek terhes?

most fogok elkezdeni gyógyszert szedni és szeretnék mindent tudni

Legjobb válasz: Hát ,az a helyzet,hogy lehetsz,még ha pontosan,mindig be is szeded ,van ilyen ismerõsöm.Nem árt,ha havonta megcsinálsz azért egy tesztet.Mikor ezt én hallottam,azóta én is mindig csinálok,hohy tudjam,mert uyge meg is jött neki rendesen...

Hát , az a helyzet, hogy lehetsz, még ha pontosan, mindig be is szeded , van ilyen ismerõsöm.Nem árt, ha havonta megcsinálsz azért egy tesztet.Mikor ezt én hallottam, azóta én is mindig csinálok, hohy tudjam, mert uyge meg is jött neki rendesen...
A kérdező hozzászólása: tudom.é nagyon köszi.de elmentem felirta a tabletát és csak utána küldött el vérvételre vese és máj funkciot krét a vér és vizelet vizsgálatra és utána való idõpontra hivot vissza és azt mondta h a következõ menstruációtól szedhetem akkor is h ha nem megyek addig vissza ezért tartottam furcsának
Az orvos a labor eredményeibõl, és az alkatodból eldönti, melyik a legmegfelelõbb gyógyszer a számodra. És nem lesz semmi baj, hidd el. Ami fontos: az elsõ hónapban kell a kiegészítõ védekezés (nekem bárki bármit mond, hogy az elsõ naptól véd, én tartottam az egy hónapot. HA hánysz, hasmenésed van, vagy antibiotikumot szedsz, akkor is kell a kiegészítõ védekezés. Egyes vélemények szerint +7 napig, de ha biztosra akarsz menni, akkor egész hónapban Ha parázni akarunk, akkor ok :) Tehát van olyan, aki gyógyszer mellett terhes lesz (kis %-ban elõfordul) Van olyan is, aki ha terhes, mellette normális vérzése van (még kevesebb%) De olyan is van, akinek a teszt csak 7-8-9. héten lesz pozitív, elõbb nem. De ennek külön-külön is minimális esélye van, így együtt meg szinte 0% Úgyhogy hidd el, nem lesz gond, és nem is lesz. Mondtam, sok ezer ember nem lesz terhes a tabletta mellett
ödnttemuyg - ez milyen szó lenne, és milyen nyelven van?? amúgy csak akkor szedj tabit ha megbizol benne, enélkül semmi értelme ha mellette is parázol. És igen akkor nyugodtan beléd mehet a barátod, mivel az a gyógyszer véd a terhesség ellen!
M a g y a r h e l y e s í r á s i s z ó t á r Olvasgasd. Mindenesetre van rá esély persze, viszont az óvszerrel is egy kevés, ha kiszakad. Ebben neked kell döntened, nem a párodnak.
A kérdező hozzászólása: és épp ezét kérdezek h tudjam h mit h csináljak nem véletlenül megyek vér vizet ivzsgáolatra és a többi... érdekel h mi h müködik mert a barátoamt zavarja a gumi és ezért ödnttemuyg h elmegyke orvoshoz mert elg komolynak érzem kapcsolatunk ehhez, .
Ha neked megfelelõ a gyógyszer, akkor nem esel mellete teherbe, ha nem az alkatodnak, szervezetednek megfelelõ akkor van rá esélyed. Lassan oda fajul ez az oldal, hogy mindegy mivel védekezik vagy épp nem védekezik valaki, terhes lesz Való igaz, 100% módszer a szex kerülése, de sok-sok ember nem esik teherbe fogamzásgátló mellett. Vannak kivételek, ígyelõfordul. Saját tapasztalat, 18 éves korom óta szedek fogamzásgátlót kisebb (2 gyerekkel terhesség, szülés) szünetekkel, a férjem mindig belém élvez, mégsem lettem terhes. Bár az a helyzet, védekezés nélkül is csak gyógyszeres segítséggel sikerült, de ez szerintem mindegy. Ha az ember nem akar terhes lenni, védekezni kell
A kérdező hozzászólása: tisztában vagyok vele...akkor minek van az oldal kérlek szépen és miért vagy itt ha nem kérdezhetek ilyet?
VÁÁÁÁÁ. mér nem tájékozódnak a nõdokinál? NEM nyújt száz százalékos védelmet
A kérdező hozzászólása: de a párod mindig beléd élvez vagy kivesi elötte?
Általános gyakorlat, ha nincs kóros elõzmény, nem küld vérvételre (nem jó, de ennek finanszírozási okai vannak, nem megyek bele) Az alkat a lényeg, azt meg ránézésbõl, kikérdezésbõl tudja az orvos (lehet lepontozni, eü-ben dolgoztam, pár hónapot nõgyógyászaton is) Én mondjuk úgy, nem a soványabb kategória vagyok, én Yadine-t szedek. De pl. egy vékonyabb alkatú lány Yasminelle-t, vagy Lindynette-t kap, vagy mást :) A lényeg, bízz a bogyóban :) És ha parázol, vaterán teszveszen lehet olcsón tesztet venni nagy érzékenységgel, lõjj néha el egyet-egyet, ha tünetet érzel.

Lehetek úgy terhes ha a barátommal pettingelünk, rajta boxer volt, rajtam meg bugyi?

de úgy csinálunk mint akik szexelnek......bejuthat így???de közben nem megy el meg semmi....el?váladékot nem tudom..az sincs...

Legjobb válasz: Ha nem kerül ondó a hüvelyedbe, akkor nem lehetsz terhes! De szerintem hamarosan érdemes elgondolkodni azon, hogy hogyan fogtok védekezni! Ha tabit akarsz szedni, akkor már most irány a nõgyógyász!

Ha nem kerül ondó a hüvelyedbe, akkor nem lehetsz terhes! De szerintem hamarosan érdemes elgondolkodni azon, hogy hogyan fogtok védekezni! Ha tabit akarsz szedni, akkor már most irány a nõgyógyász!
ha mindkettõtökön van ruha akkor biztos hogy nem. sszal csak nyugodtan:)
Értelmes vagy anyukám, az már egyszer biztos. Én azért félnék a helyedben, hiszen Szûz Mária is megfogant!!! Irány a nógyógyász amig nem késõ!
Akkor biztos, hogy nem lehetsz terhes.
Kicsi az esély rá, de érdemes lenne elgondolkodni a védekezési formákon, mert bizony az ördög nem alszik. :)

Lehetek terhes úgy, ha a menstruációm 4. napján ment el bennem a barátom?

Legjobb válasz: nem valószínû. gumióvszert, fogamzásgátlót nem ismeritek?

nem valószínû. gumióvszert, fogamzásgátlót nem ismeritek?
50-50% úgy tudom, elõfordult már ilyen
elõfordulhat, de elvileg kicsi rá azesély. Sok nõ a mnzesz alatt esik teherbe. (Én kettõt személyesen is ismerek, na meg hallottam, olvastam többrõl) Bármikor lehet egy extra peteérés. Én pl a ciklus 23. napján fogantam úgy hogy volt ovuja Édesanyámnak a 13. napon is. Mérte a hõjét igy rögtön tudta hogy akkor is volt ovu viszont együttlét csak a 23. napon volt mivel Édesapám katona volt igy elötte nem volt rá mód. Ha semmiképp nem jöhet szóba még a baba akkor vegyél be eseményutánit és ne legyetek iylen felelõtlenek, nem is értem az ilyet....
Lehet hogy kicsi rá az esély, de nekem sikerült. Mi a menstruációm utolsó napján voltunk együtt, és a következõ hónapban már nem jött meg.Teherbe estem. :D Ma már 5 hós a lányom.

Ha a barátomat orálisan kielégítem utána csókolózunk és kinyal akkor ugye, h nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Elrohasztja a maradék 3 agysejtedet ami van. Vagy tanulj meg trollkodni.

Elrohasztja a maradék 3 agysejtedet ami van. Vagy tanulj meg trollkodni.
jézusom
atya ég menj orvoshoz:)
Terhes nem, de hülye igen!
lol XD
És mi lenne, ha kimennél a mosdóba, és kiöblítenéd a szádat, miután leszoptad? Tartana körülbelül fél percig, és utána nyugodtan élvezhetnéd a szex további részét, nem kéne aggódni végig.
Nem de az eszedért se fognak ellopni.
Szerintem NEM!
olvasgasson elõbb, utána kérdezzen!annyiszor le van ide írva, h mik a teherbeesés feltételei..nem lehet elégszer elmondani :(
Védõnõm kérdezte múltkor, h szerintem érdemes lenne-e az iskolában sûrûbben menni felvilágosítást tartani? Talán javasolnom kéne neki, h kicsit olvasgasson itt!!
Mikorra lesz egyszer olyan oktatási reform, ami kötelezõvé teszi, hogy az emberek az ivarérésükkel egyidõben, minimális ismereteket szerezzenek a nõi, és férfi (al)test mûködésérõl?
én azt tanácsolom elõbb világosodj fel más oldalakon ezzel a témával kapcs.ott a google írd be teherbeesés és ne itt kérdezgess ilyen buta kérdéseket mert elég ciki..késõbb te is kineveted magad amikor babát szeretnél de hónapok óta nem jön, pedig beléd élvez a párod akkor már..gondolkozz, így sem esik le a válasz a kérdésedre?
nem mindegy h rászáradt(tehát amig odaszáradt nem mos kezet) vagy a megszáradt került a kezére....
Akkor egy száradt gyerek fog születni. Akkor sem menekülsz, most már késõ...
A kérdező hozzászólása: de rászáradt a kezére!!
Ha ennyi eszed van akkor csak egy valami terhes: a létezésed!
Már úton van a baba valószínûleg. Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: nem annyi ideig, csak utána én felhúztam a bugyim és õ odanyúlt
Gáz h annyi ideig nem mos kezet...
nem ;)
21:46-os voltam

Tudom h nagyon utáljátok de ha a barátommal gumi nélkül csináltuk de nem ment el bennem akkor ugye nem lehetek terhes?

az utolsó menstruációm 30- 2-ig tartott..és még a múlt héten történt ez.. köszönöm a válaszokat és még 1x elnézést h kiírtam:S csak kicsit parázok..

Legjobb válasz: Az elõváladéktól ugyanúgy lehetsz terhes például.. De nem véletlen van az a gumi.

Az elõváladéktól ugyanúgy lehetsz terhes például.. De nem véletlen van az a gumi.
elméletileg lehetsz, gyakorlatilag kevés esély van rá szerintem nagyon sok dologtól függ, nem attól hogy elmegy-e vagy sem , de elég kicsi szerintem a valószínûsége ja, ha ezen parázol biztos késni fog a menstruációd úgyhogy nyugalom , tesztet ha akarsz venni várj vele a következõ menstruációd esedékes ideje utáni 2. hétig ezeket itt szedtem össze, a fikázást kihagytam :) fLash (17F)
elõváladék..
és miért baj ha teherbe esel? gyönyörû dolog egy kisgyermek születése. kivirulnak tõle a lányok teljesen. semmi gond a korai családalapítással! sok sikert
hát figyelj. nálunk múltkor szakadt az óvszer.igaz a barátom nem ment el, de ugye akkor is ott van a para.a mensim után voltam 3 nappal.elmentem a dokihoz elmondtam mi a hézag. felírta nekem a 72 órásat, de azt mondta hogy szerinte nagyon minimális az esélye és felesleges bevenni.hallgattam rá.nem is történt semmi baj :) remélem nem lesz semmi veled sem:) de egy dokit mindenképpen keress meg!
Sokmindentõl függ. Az elõváladék termékenyítõképessége jobb, mint a spermáé. De a mennyisége csekély. Amit nem tudunk: - Közvetlenül az ejakuláció elõtt vette ki, vagy már korábban - A ciklusod hányadik napján történt az eset (középidõben nagy az esély, ciklus elején-végén kicsi) - Szabályos-e a nezeszed, vagy hol 2, hol 6 hét (ez esetben a fenti kérdést nehezen lehet megválaszolni) - Az õ termékenyítõképessége mennyire aktív - A te méhed heyzete milyen Vannak, akik egyetlen eseménytõl teherbe esnek, vannak, akik évekik "dolgoznak" az ügyön. Különösen az elsõ két kérdés fontos, arra te is tudod a választ. Ha nem középidõben voltatok, és az elõváladék sem jutott be, akkor kicsi az esély, egyébként lehet nagy is.
sztem nem leszel terhes, erre kevés az esély, de ha megjön mégegyszer ne kockáztass. és ne stresszelj mert azért is késhet a menstruáció. ja és pharmatex hüvelytabit se használj mert bnõm attol lett terhes ahogy még sokan mások..
A kérdező hozzászólása: 16éves vagyok de direkt nem írtam ki mert akkor sokan arra koncentráltak vna:S a válaszokat köszönöm és igen a menstruáció elmúlása után kb 1héttel történt ez...:S és nem akkor vette ki mikor érezte h mindjárt elmegy hanem sokkal elõtte.. köszönöm a segítségeket és hogy nem szúrtatok le:)
Ha a menstruáció elmúlása után voltál egy héttel szerintem az már termékeny idõszak.De még így se sok az esélye a teherbeesésnek. 2 hét múlva tesztelj.
Az elõváladék még jobban termékenyítõképes! Szóval igen, van rá esély.. sok.
*elõzõ vok, nem utáni hanem elõtti :)
amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: de igen és tudom h nagyon hülye voltam:S
de lehetsz terhes mivel a pénisz elején már az elején megjelennek a spermiumok és hiába nem ment el az lehet hogy benned maradt..... (bocsi de ez az igazság)
A kérdező hozzászólása: már kicsúsztam a 72órából:S és nem szedek fog gátlót:S
nem lenne egyszerûbb védekezni, kislány?
Ha szedsz fog gátlót akkor nem, különben meg esélyes.. Vegyél 72 órásat, ha még idõben vagy.
A kérdező hozzászólása: de attól ugye nem sok esély van rá?:S
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Lehetek ugy terhes, ha a barátommal lefekszek, aztán a mensim kimarad egy honapban, de a következőben és utána már rendszeresen megjön?

Ha terhes egy n? akkor neki megjön a mensije?

Legjobb válasz: Általában nem,de vannak olyan esetek,hogy megjön neki is. Vegyél egy tesztet,az majd biztosabbat mond.

Általában nem, de vannak olyan esetek, hogy megjön neki is. Vegyél egy tesztet, az majd biztosabbat mond.
Az esély meg van rá, hogy terhes vagy de én úgy értelmeztem, hogy legalább már két hónapban megjött az egy kimaradott után.Ha terhes lennél akkor már észrevehetõ jelei lennének és már a pocin is látszana.De ha megakarsz gyõzõdni rólla én is azt ajánlom vegyél egy tesztet.Nekem 4hónapig volt menszeszem mire elmúlt már meg is mozdult a baba, de ez nem álltalános.
Ha azóta rendesen minden hónapban megjön, akkor szerintem nem vagy terhes.De szerintem is vegyél egy tesztet, az a biztos! Egy nõ ha terhes, akkor a mensije nem jön meg, de állítólag vannak ritka kivételek is...
A kérdező hozzászólása: igen... kimaradt szept.-ben, aztán megjött okt.-ben idõben , honap végén majd azota nov.-ben is meg dec.-ben is idõben megjött... csináltam tesztet és negatív lett, de azért félek.. egy vizelet meg vérvétel kiadja ha egy nõ terhes???
szerintem irány a nõgyógyász csinál egy hüvelyi ultrahangot az a legtutibb módszer hogy biztos legyél. a teszt se biztos csak ha pozitív.
Mikor volt ez az eset?
4 hónap után azért már vannak jelei a terhességnek, hidd el, nem vagy az. Egyébként meg nem ilyenkor kell félni, hanem 3 hónapon belül, utána nem lehet abortuszt csinálni.
Nekem van olyan ismerõsöm, aki 6hónapig menstruált és a 4. hónapban vette észre, hogy terhes, mert nem voltak tünetei, csak picit hízott, és negyedik hónapban kezdõdtek a tünetek!Szóval irány a nõgyógyász!
Szia! A negyedeik hónapban már érezheted, hogy elkezd mozogni a baba. De azért menj el orvoshoz, ha más nem legalább a kötelezõ szûréseken átesel! És kiderül, hogy mi is van pontosan! És te is megnyugszol!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!