Találatok a következő kifejezésre: Lehetek úgy ha a (174 db)

Mire jött rá? Hogy éretlen vagy?:D
nem hiszem. bár én a helyedben kerülném is, nem bírnék a szemébe nézni.

Lehetek terhes ha a párom úgy ujjazot meg hogy lehet hogy sperma volt az ujján?

Ilyen 10 éves trollok kíméljenek:)

Legjobb válasz: Van rá sanszod igen..

Van rá sanszod igen..
Kicsi de van rá esély
A kérdező hozzászólása: Hát remélem hogy nem leszek :)
attól függ melyik likadat ujjazta
spermiumok hamar elhalnak. Kb 0, 005 az esély a terhességre.
nagyon kicsi rá aze sély, de ajánlatos kezet mosni elötte. A spermiumok egyáltalán nem halnak el hamar. Szabad leegõn pár órát elélnek, a méhben petevezetõkben akár 3-4 napot is igy be tudják várni a peteérést. 29/N
A kérdező hozzászólása: Utolsó te valami biológus szerûség vagy?szóval most kicsi vagy nagy rá az esély?
Várjál már, úgy szexeltetek, hogy benned volt a tampon? Azt a cifraragyásat. Hány éves vagy 14?
A kérdező hozzászólása: Nem 14 vagyok. És nem vagyok gyökér csak nem bírtunk magunkkal. Nem szexeltünk csak betette a végét utána ki is vette .
Nagyon kicsi a valószínûsége, hogy terhes vagy, de az áruld már el, miért lett volna olyan nehéz kihúzni a tampont mielõtt beteszi? Én akármennyire nem bírok magammal, azért egy tampont nem akarok töfködni, azt az 5 másodpercet kibírom, amíg kiveszi magának, vagy végszükség esetén (ilyen még nem volt) én is ki tudom szedni.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon egyszerû. Mert nem bírja a vért. Igen tudom h ez hülyén hangzik de nem ez volt a lényeg. De köszönöm h te értelmes választ adtál.
Azt elárulod, ha nem bízol a gyógyszeredben, akkor miért tömöd magadba azokat a hormonokat?
Fogamzásgátló mellett 12 napja megvan?! Az bizony gond!

Lehetek terhes, ha a barátom ujján egy kevés sperma maradt, és úgy ujjazott meg?

Az ujja a hüvelyem bejáratától nem messze volt. Úgy tudom a hüvely savas pH-jú, és itt a spermiumok elpusztulnak. Van okom félelemre?

Legjobb válasz: lehetsz

lehetsz
ahhhh...igen lehetsz!
ahhhhh-os vok ha tényleg savas lenne, akkor hogy lehetnél terhes???
Még jó hogy lehetsz... De mi a [email protected]ért kell spermás kézzel megujjaznia? Te meg miért hagyod? Hát erre csak azt tudom mondani, hogy megérdemlitek, már ne is haragudj...
ahhhhos: tényleg savas, de ez nem jelenti azt, hogy nem éli túl minden spermium.
ez most komoly? pláne, hogy lehetsz, honnan tudod, hogy biztosan maradt sperma? a sperma pár percig él a tárgyakon, kézen, szóval lepedõtõl is terhes lehetsz, ha odaterpesztesz, ahol az "anyag" van. A sperma egy nagyon virulens, okkosan programozott sejt, amelyik ha a nyálkahártyád közelébe kerül a kémiai hatások segítségével elkezd haladni a petesejt irányába, amit meg is tud termékenyíteni. Nagyon sokféleképpen lehet teherbe esni a klasszikus szexelésen kívül is, a legjobb, ha kordában tartjátok egy ÓVSZER segítségével!
A kérdező hozzászólása: az õ kezére nagyon minimális mennyiség mehetett csak az én kezemrõl ... eltelt 10-15 perc, és utána ért hozzám.
hát még ez sem megnyugtató, tíz nap két hét elteltével tesztelj, és ha negatív, vagy megjön megnyugodhatsz. amúgy meg ha utiólag aggódsz, akkor amikor csináltad, hogyhogy nem jutott eszedbe? ezt nem értem, hogy valaki csak késõbb ennyire óvatos. mondjuk szerintem túlparázod, de kizárni nem lehet és amíg meg nem jön úgysem nyugodhatsz meg. utsó voltam

Emelt családipotlékra jogusult lehetek-e ugy ha a gyermekem szinte minden honapba beteg és több ezer forintot hagyok a patikába?

Legjobb válasz: Nem. Emelt családi pótlék ebben az esetben akkor járna, ha tartósan beteg lenne.

Nem. Emelt családi pótlék ebben az esetben akkor járna, ha tartósan beteg lenne.
A tartós betegségek, amelyekre jár az emelt családi, pontosan le vannak irva és a szakorvos igazolása kell, hogy ezek egyikében szenved a gyerek.
Szia!Nem akarok bunkónak tûnni, de ha utánanézel, hogy milyen esetekben jár emelt családi pótlék, akkor lehet nem szeretnéd azt kapni.Én összetenném a két kezem ha nem kéne emelt családit kapnom.Hidd el én is több ezer forintot hagyok a patikában, csak én épp azért, mert van egy TARTÓSAN beteg gyermekem.

Lehetek terhes úgy, ha a menstruációm 4. napján ment el bennem a barátom?

Legjobb válasz: nem valószínû. gumióvszert, fogamzásgátlót nem ismeritek?

nem valószínû. gumióvszert, fogamzásgátlót nem ismeritek?
50-50% úgy tudom, elõfordult már ilyen
elõfordulhat, de elvileg kicsi rá azesély. Sok nõ a mnzesz alatt esik teherbe. (Én kettõt személyesen is ismerek, na meg hallottam, olvastam többrõl) Bármikor lehet egy extra peteérés. Én pl a ciklus 23. napján fogantam úgy hogy volt ovuja Édesanyámnak a 13. napon is. Mérte a hõjét igy rögtön tudta hogy akkor is volt ovu viszont együttlét csak a 23. napon volt mivel Édesapám katona volt igy elötte nem volt rá mód. Ha semmiképp nem jöhet szóba még a baba akkor vegyél be eseményutánit és ne legyetek iylen felelõtlenek, nem is értem az ilyet....
Lehet hogy kicsi rá az esély, de nekem sikerült. Mi a menstruációm utolsó napján voltunk együtt, és a következõ hónapban már nem jött meg.Teherbe estem. :D Ma már 5 hós a lányom.
de
De.
Igen lehetsz!! Sõt a gyomrodon át és a seggeden szülöd meg.
De igen. Egy kutyámajom fog születni!
simán. nem ismered a klasszikus viccet? 2 sperma beszélget: - ott vagyunk már? - még nem. - és most ott vagyunk már? - még mindig nem. - de most már ott vagyunk ugye? - hülye vagy? még csak most hagytuk el a mandulát!
ha te élvezel az õ szájába akkor is te leszel terhes
Ha már a szádba jut, az végzetes.
így is babázni fog :DD
Ezeknél a kérdéseknél mindig elsírom magam, hová jutott a világ. Mert a kérdezõ vagy annyira fiatal, hogy még babáznia kéne, nem ilyeneken gondolkodnia, vagy pedig annyira buta, hogy még az általános iskolában sem figyelt oda. És ezek közül egyik sem vet túl jó fényt társadalmunkra. :*(
szerintem meg csak egyunatkozó fake emberke...
12 éves korában szerintem már éppen itt az ideje hátha akkor késõbb nem kérdez ekkora hülyeséget
A kérdező hozzászólása: Mármint a pornóért.
A kérdező hozzászólása: Azt ne tõlem kérdezd, miért néz pornót.... De az annyától tanulta, de hogy õszinte legyek, én nem vagyok értük oda.
Mekkora agyhalott ri...cokból álló, retek család lehet a tiétek:) Puszi a hasadra:)
és 12 éves kiscsaj miért is néz pornót?
A kérdező hozzászólása: A kedves kérdezõ 12 éves, aki a 17 éves nõvére oldalán tette fel a kérdést, miután megnézett egy pornófilmet.....xDD
hány éves a kérdezõ?
Ha alaposan megrágod és úgy nyeled le, akkor nem valószínû, hogy áldott állapotba kerülsz.

Terhes lehetek-e úgy ha a páromat orálisan kielégítettem majd a pénisze a nemi szervem "bejáratához ért"? (Szűz vagyok)

Az eset 31-én volt a menstruációmnak pedig 2-án kellett volna megjönnie, azonban azóta sem történt.

Legjobb válasz: boccs a Tûfokán

boccs a Tûfokán
A kérdező hozzászólása: Köszi
Nagyon kicsi a valószínûsége, nyugi. Nem véletlenül kell betenni ahhoz, hogy összejöjjön a baba. a hüvely természetes flórája savas, az gyilkos a spermáknak. Nem megy ez azért olyan nagyon egyszerûen. És feltételezem ezután nem masszíroztad magadba a cuccot. A menstruációddal kapcsolatban meg, ha stresszelsz a dolgon, akkor tovább is késhet. Nyugiii. 3 nap nem a világ, de ha nagyon nagyon aggaszt, akkor irány a drogéria és vegyél egy terhestesztet.
Szerintem annyi az esélye, mint, hogy a teve átférjen egy tû fokán, ha tudod ez mit jelent.Szerintem nem vagy terhes, tuti azért késik, mert annyire ideges vagy, hogy már mindent behaluconálsz magadnak, én is voltam már igy, és olyan tüneteket produkáltam, hog hajmeresztõ, a szédülésstõl a hányingerig és azon túl is minden volt.Kb 10 nap múlva vegyél egy tesztet és meg fogsz nyugodnimaz ilyen félelmek a tapasztalatlanságból erednek, de sokkal jobb félni mint megilyedni, máskor ha tudod, hogy ilyen parás vagy ne legyetek felelõtlenek, ennyi
Az elõváladéktól is lehetsz, de annak az esélye naggggggyon kevés. Megszakítással védekeztetek? Volt egyáltalán nemi aktus? :D
Nagyon minimális rá az esély, kb 0, 2%...
8as. akk ezért nem szabad olyan szõnyegre ülni amire vki ráreccsetett elõtte ? :D
Akkor is terhes lehetsz, ha szexre gondolsz.
Nem vákuum, hanem kis manók viszik be bárhonnan. Zsepibõl is.
ha a puncidra élvez akkor is lehetsz terhes mert mint tudjuk a nõi nemi szervben van 1 kis vákum ami a beleélvezésnél beszívja a spermát h bizt megtermékenyülj. na ha a puncidra élvez és a lukba kicsi befolyik akkor ez a szívóerõ beszív 1 keveset és ez épp elég. azonnal menj fürdeni v dugjatok a zuhany alatt ha már gumi nincs :)
közelébe?:DD hol? wc-n? :D
Szeretem ezeket a kb 13 éves kislányokat, akiknek közük nincsen szexhez, de már b****. Olyanok mint az éretlen gyümölcs, meg sem értek de már a kukac furkálja õket.:) ))
Szûz Mária például szeretkezés nélkül esett teherbe, úgyhogy bizony ne is gondolj a szexre, mert úgy jársz, mint õ.
szõnyeg? :o szobába se kellene menni!!!

Kérdésem a következő lenne ha úgy teszem fel hogy: szeretkeztem a barátommal és nem védekeztünk lehetek ugye nem lehetek terhes?

Erre a válasz 99% hogy simán, nincs olyan nap hogy biztonságos a védekezés nélküli szex! De ha úgy teszem fel a kérdést: szeretkeztem a barátommal babát szeretnénk lehet ez volt a megfelelő alkalom akkor a válasz:25% hogy igen és még azt is hozzá teszik egy hónapba kb 5 napom van a baba projektre vajon ez miért van?

Legjobb válasz: 1. Mert a szerelem-szex kategóriába baromi sok olyan ember ír, aki nem ért a dolgokhoz. Az emberek egyik fele azt hiszi, hogy megszakítással nem lehet gyerek, a másik fele meg azt, hogy ha vki nem védekezik, 100%, hogy teherbe esik. Ezzel szemben a teherbeesés kategóriában értelmesebb emberek vannak. 2. Ha vki felelõtlenül szexel, akkor próbálnak egy kicsit ráijeszteni, hogy máskor védekezzen. Ha viszont gyereket akar, akkor felkészítik arra, hogy nem biztos, hogy azonnal sikeres lesz.

1. Mert a szerelem-szex kategóriába baromi sok olyan ember ír, aki nem ért a dolgokhoz. Az emberek egyik fele azt hiszi, hogy megszakítással nem lehet gyerek, a másik fele meg azt, hogy ha vki nem védekezik, 100%, hogy teherbe esik. Ezzel szemben a teherbeesés kategóriában értelmesebb emberek vannak. 2. Ha vki felelõtlenül szexel, akkor próbálnak egy kicsit ráijeszteni, hogy máskor védekezzen. Ha viszont gyereket akar, akkor felkészítik arra, hogy nem biztos, hogy azonnal sikeres lesz.
A kérdező hozzászólása: :) megfogtad a lényeget azt hiszem:) )))) olvasgatom a kérdéseket és sokszor a fejem fogom.de azért kicsit vicces is nem ??:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!