Találatok a következő kifejezésre: Lehetek úgy ha (261 db)

Kérdésem a következő lenne ha úgy teszem fel hogy: szeretkeztem a barátommal és nem védekeztünk lehetek ugye nem lehetek terhes?

Erre a válasz 99% hogy simán, nincs olyan nap hogy biztonságos a védekezés nélküli szex! De ha úgy teszem fel a kérdést: szeretkeztem a barátommal babát szeretnénk lehet ez volt a megfelelő alkalom akkor a válasz:25% hogy igen és még azt is hozzá teszik egy hónapba kb 5 napom van a baba projektre vajon ez miért van?

Legjobb válasz: 1. Mert a szerelem-szex kategóriába baromi sok olyan ember ír, aki nem ért a dolgokhoz. Az emberek egyik fele azt hiszi, hogy megszakítással nem lehet gyerek, a másik fele meg azt, hogy ha vki nem védekezik, 100%, hogy teherbe esik. Ezzel szemben a teherbeesés kategóriában értelmesebb emberek vannak. 2. Ha vki felelõtlenül szexel, akkor próbálnak egy kicsit ráijeszteni, hogy máskor védekezzen. Ha viszont gyereket akar, akkor felkészítik arra, hogy nem biztos, hogy azonnal sikeres lesz.

1. Mert a szerelem-szex kategóriába baromi sok olyan ember ír, aki nem ért a dolgokhoz. Az emberek egyik fele azt hiszi, hogy megszakítással nem lehet gyerek, a másik fele meg azt, hogy ha vki nem védekezik, 100%, hogy teherbe esik. Ezzel szemben a teherbeesés kategóriában értelmesebb emberek vannak. 2. Ha vki felelõtlenül szexel, akkor próbálnak egy kicsit ráijeszteni, hogy máskor védekezzen. Ha viszont gyereket akar, akkor felkészítik arra, hogy nem biztos, hogy azonnal sikeres lesz.
A kérdező hozzászólása: :) megfogtad a lényeget azt hiszem:) )))) olvasgatom a kérdéseket és sokszor a fejem fogom.de azért kicsit vicces is nem ??:) )

Vannak olyan emberek, akik úgy lehetnek "valakik", ha tönkretesznek másokat, azaz ez adja az erőt nekik?

több útvonalam van a megértéshez, próbálok néhány példát említeni. 1. adott egy ember, akivel jóban van. ez az ember az adott személynél jobb valamiben - akármiben, akár csak lelkileg jobb ember. ez bosszantja a másikat, és emiatt tönkreteszi, hogy ezáltal "ő" legyen a jobb, hogy legyőzhesse őt, és erőt nyerjen belőle. 2. egy elnyomott emberről van szó, rendkívül gyáváról. van egy ember, aki nagyon szereti őt, és teljesen kiszolgáltatja magát neki. a gyenge ember ekkor fogja, és a másik felett hatalmat kezd gyakorolni, elkezd játszani vele, míg a másik öngyilkos nem lesz - és ezáltal, az elnyomott ember, a gyáva határozott lesz, és erős. 3. a gyenge ember elkezd lelkileg terrorizálni egy másikat, fenyegetni, félelemben tartani egy másikat, ezáltal ő megerősödik... pár példa ez, de megtörténhet? melyik példa a legvalószínűbb?

Legjobb válasz: "Vannak olyan emberek, akik úgy lehetnek "valakik", ha tönkretesznek másokat, azaz ez adja az erõt nekik?" A legtöbb ember olyan. Ha nem is tönkretenni, de legalábbis "lehúzni" értéktelennek feltüntetni mindazt, ami nekik nincs. Még sosem hallottad ezeket a keserûségtõl fröcsögõ frázisokat? - A diploma nem jelent semmit - A házasság csak egy darab papír - A pénz nem boldogít ...és így tovább. S hogy ezek a kis trillák mire jók? Hát elhitetni a másikkal, hogy nem is olyan nagy dolog, amit elért, nehogy büszke legyen az illetõ, tapossunk bele az örömébe, mert még a végén kiderülne, hogy mi ugyanezekre a dolgokra vágyunk, épp csak elérhetetlen számunkra...

"Vannak olyan emberek, akik úgy lehetnek "valakik", ha tönkretesznek másokat, azaz ez adja az erõt nekik?" A legtöbb ember olyan. Ha nem is tönkretenni, de legalábbis "lehúzni" értéktelennek feltüntetni mindazt, ami nekik nincs. Még sosem hallottad ezeket a keserûségtõl fröcsögõ frázisokat? - A diploma nem jelent semmit - A házasság csak egy darab papír - A pénz nem boldogít ...és így tovább. S hogy ezek a kis trillák mire jók? Hát elhitetni a másikkal, hogy nem is olyan nagy dolog, amit elért, nehogy büszke legyen az illetõ, tapossunk bele az örömébe, mert még a végén kiderülne, hogy mi ugyanezekre a dolgokra vágyunk, épp csak elérhetetlen számunkra...
Megtörtént, megtörténik, meg fog történni. De valójában nem lesz erõs, csak annak tûnik
a három egy esszencia, nincs külön emberekrõl szó. az élet olyan területén szereztem tapasztalatot ahol ez differenciáltan volt jelen, így bizton állítom hogy ilyen nagyon sok van. 10 emberbõl 1-2 képes íly módon ártani másoknak.
Az elõváladéktól is lehetsz, de annak az esélye naggggggyon kevés. Megszakítással védekeztetek? Volt egyáltalán nemi aktus? :D
Nagyon minimális rá az esély, kb 0, 2%...
8as. akk ezért nem szabad olyan szõnyegre ülni amire vki ráreccsetett elõtte ? :D
Akkor is terhes lehetsz, ha szexre gondolsz.
Nem vákuum, hanem kis manók viszik be bárhonnan. Zsepibõl is.
ha a puncidra élvez akkor is lehetsz terhes mert mint tudjuk a nõi nemi szervben van 1 kis vákum ami a beleélvezésnél beszívja a spermát h bizt megtermékenyülj. na ha a puncidra élvez és a lukba kicsi befolyik akkor ez a szívóerõ beszív 1 keveset és ez épp elég. azonnal menj fürdeni v dugjatok a zuhany alatt ha már gumi nincs :)
közelébe?:DD hol? wc-n? :D
Szeretem ezeket a kb 13 éves kislányokat, akiknek közük nincsen szexhez, de már b****. Olyanok mint az éretlen gyümölcs, meg sem értek de már a kukac furkálja õket.:) ))
Szûz Mária például szeretkezés nélkül esett teherbe, úgyhogy bizony ne is gondolj a szexre, mert úgy jársz, mint õ.
szõnyeg? :o szobába se kellene menni!!!

10 hónapig szedtem egyfajta fogamzásgátlót (Diane35) és ugy 2 hónapja hagytam abba. Most még lehetek terhes ha óvszer nélkül szexelek? Mert azt hallottam hogy kell egy idö mig visszaállnak a hormonok, és még 1 pár honapot nyugodt lehetek. Vagy nem?

Legjobb válasz: ezt a hülyeséget hol hallottad? simán lehetsz terhes, orvos nem mondta, mikor abbahagytad? sõt, ha elkezdesz újra gyógyszert szedni akkor is újra ki kell várni az idõt, mire véd.

ezt a hülyeséget hol hallottad? simán lehetsz terhes, orvos nem mondta, mikor abbahagytad? sõt, ha elkezdesz újra gyógyszert szedni akkor is újra ki kell várni az idõt, mire véd.
Ehhez már IQ kell... ne szaporodj, kérlek!
Ne írd ezt, mert a végén még valaki elhiszi! Vajon miért van ott a leírásban, hogyan kell pótolni akár fél nap kiesést? Viccbõl? Ja: hogy a leírást el is kellene olvasni? De aki nem tud olvasni, az kérdezheti az orvost is. Azért van.
Ha abbahagyod, EGY nap múlva terhes lehetsz!!! Kivéve, ha beszeded a levelet, mert akkor még a 7 napban véd. Ha elkezded az újat, ki kell várni az idõt, amíg véd. Amit olvastál, az meg arra vonatkozik, hogy 1-2 hónapig még jobb, ha nem esel teherbe, mert árthat a babának (segítség: addig GUMI!) TÉNYLEG NE SZAPORODJ!
Itt is a 1, 25 ös szabály érvényesül. Vagyis ha 10 hónapig szedted, akkor 12, 5 hónapig véd a gyógyszer.
Na azért hülyeségeket nem kell beszélni, 1 nap alatt még rohadtul nem lesz terhes, azért kell a szervezetnek idõ míg kiürül a gyógyszer és visszaáll a régi rend. de persze azért két hónap nem kell hozzá.
"1 nap alatt még rohadtul nem lesz terhes" 1 nap alatt a petesejt kezd el érni, aztán 1-2 nap múlva lesz terhes az életben maradó spermiumokkal. Ha abbahagyja a gyógyszert, akkor 1 napja van, amíg még védett. Több nincs.
természetesen beleszámítottam, hogy a spermiumok akár 5 napig is eléldegélnek, és ezzel együtt mondom, hogy több mint valószínû hogy akkorse fog már rögtön az elsõ héten teherbe esni. nekem egy sürgõsségi tabi bevétele után 3 hónapig nem volt peteérésem. tudom az keményebb hormon, mint az antibébi, de azért mindkettõ káros hatással van a késõbbi petetermelésre. Aztán lehet, hogy csak én vagyok ilyen "petétnehezentermelõ", de szentem másoknak is kell pár nap.
Igen - általában kell idõ. DE NEM MINDIG ÉS NEM MINDENKINEK! A kérdezõ - gondolom - nem akar az az 5% lenni, aki rögtön teherbe esik.
Mire jött rá? Hogy éretlen vagy?:D
nem hiszem. bár én a helyedben kerülném is, nem bírnék a szemébe nézni.

Lehetek légiós ha volt már ügyem?

sziasztok

Legjobb válasz: Ha "élet ellenes" bûntetted volt és kiderül kicsapnak. De ha jól el tudod titkolni a Gestapo elõtt hajrá és sok szerencsét. De ahogy olvasom semmi olyat nem tettél amivel valamelyik nemzetközi nyomozóiroda foglalkozna (Interpol). M.O. pedig nem fogja kiadni az ügyedet egy másik országnak. Szóval légy meggyõzõ a felvételi beszélgetéseken.

Ha "élet ellenes" bûntetted volt és kiderül kicsapnak. De ha jól el tudod titkolni a Gestapo elõtt hajrá és sok szerencsét. De ahogy olvasom semmi olyat nem tettél amivel valamelyik nemzetközi nyomozóiroda foglalkozna (Interpol). M.O. pedig nem fogja kiadni az ügyedet egy másik országnak. Szóval légy meggyõzõ a felvételi beszélgetéseken.
Elég nagy dilemma... igaz hogy a légióban nem szeretik a bûnös multú embereket, de a hazugokkal szerintem mégjobban elbánnak! a helyedben egyébként meggondolnám 2-szer is hogy szarér hugyér szívhass mint a torkos borz család barátok nélkül.
Így is úgy is kiderül, mert a légióban leinformálnak. Régebben a bûnözõk menedékeként volt híres, ma már szûrnek, nekik sincs balhésokra szükségük.
A kérdező hozzászólása: ez nem egy tini álom én már egy ideje tervezem és igen van fogalmam arról mit vállalok nem egy terrorista vagyok csak verekedésem volt egy meg csúszás ennyi köszönöm a kommenteket
Khmm, ez az egész olyan hiteltelen Ha van egy ismerõsöd aki BIZTOSAN kintt volt, tapasztalattal rendelkezik, tudja mi van ott, miféle tesztek vannak ott(már ammennyiben, ha kinnt volt, a titoktartás miatt elmondhat)akkor miért egy anoním fórumon kérdezgetsz, ahol több mint valószínû, hogy senki lócitromot se tud a légióról a Google-s találatokon kívül? Kamu
Mivel megkaptad érte már a bûntetésed és nem a felelõsségre vonás elõl menekülsz, én azt mondom mondj el mindent ahogy volt a Gestaponak. Nem kell megvárnod a pártfogó leteltét sem. A pártfogónak megmondod hogy külföldi munkát vállalsz aztán kész. A pártfogó felügyelet ha nincs rá külön kikötés, nem korlátozhatja a más országokba való utazásod. Ezer százalékra mondom, volt már rá példa, hogy a felfüggesztett idõtartama alatt is felvettek már embert ;) Ha kamuzol és kiderül a felvétel alatt akkor viszont elküldenek. û Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Nem ez NEM KAMU csak tudod érdemes más embert is meg kérdezni ez olyan mikor az egyik ember azt mondja hogy igen nagyon rossz volt kint míg a másik meg nem bánta meg arról nem beszélve hogy õ már régen volt kint(15 év) és sokkidõt tehát nem most jelentkezett és azóta már változtak a dolgok inkább lehetõleg volt légiósok vagy akiknek nem sikerült olyanok írjanak goggle harcosok kíméljenek köszönöm a kommenteket

Milyen következményei lehetnek annak, ha már nem vagyok nappali tagozatos diák, és úgy dolgozok valamelyik szövetkezetnél?

Legjobb válasz: azért hogy védjük magunkat ha téged baleset pl nekünk ott az érvényesitett diákod,ami elvileg garantálja h van tb-d,és hasonlók ha baleseted lesz pl melóhelyen akkor ugye a szövetkezet nem fizet utánad tb-t,mert azt a suli/állam megteszi...de mivel csalsz ezért senki nem fizet utánad...majd kiszámlázzák,nem mi tehetünk róla h vetted az érvényesitõd másodszor az apeh felé is baj,mert mi kiküldjük neked lassan a papirt,h mennyi pénzt kell bevallanod,de majd ne csodálkozz ha kiküldik h ennyi adózz utána,mert nem diákként kell adóznod... a szövetkezet felé nem baj,nekünk édesmind1 h diák vagy vagy csak vetted a diákod,lényeg hogy érj rá sokat bocs,de ez a magyar valóság,én is diákként kezdtem

azért hogy védjük magunkat ha téged baleset pl nekünk ott az érvényesitett diákod, ami elvileg garantálja h van tb-d, és hasonlók ha baleseted lesz pl melóhelyen akkor ugye a szövetkezet nem fizet utánad tb-t, mert azt a suli/állam megteszi...de mivel csalsz ezért senki nem fizet utánad...majd kiszámlázzák, nem mi tehetünk róla h vetted az érvényesitõd másodszor az apeh felé is baj, mert mi kiküldjük neked lassan a papirt, h mennyi pénzt kell bevallanod, de majd ne csodálkozz ha kiküldik h ennyi adózz utána, mert nem diákként kell adóznod... a szövetkezet felé nem baj, nekünk édesmind1 h diák vagy vagy csak vetted a diákod, lényeg hogy érj rá sokat bocs, de ez a magyar valóság, én is diákként kezdtem
Szted ki figyeli, csak legyen iskolalátogatásid, sok haver dolgozik úgy...
A kérdező hozzászólása: Akkor minek nekik a diákigazolvány szám? Minek fényásolják le?

Milyen káros hatásai lehetnek annak, ha valaki néha lenyeli a rágóját? (úgy ha már elolvadt a szájba) )

Legjobb válasz: A rágót, ahogy lenyeled az úgy is jön ki :) olyan anyagokból van amit a gyomor sav képtelen lebontani

A rágót, ahogy lenyeled az úgy is jön ki :) olyan anyagokból van amit a gyomor sav képtelen lebontani
Hát nem vagyok benne biztos, de szerintem nem káros. Az unokatesóim kiskorukban mindig lenyelték, és emlékszem, hogy mindig kijött belõlük úgy egyben...
Várjál már, úgy szexeltetek, hogy benned volt a tampon? Azt a cifraragyásat. Hány éves vagy 14?
A kérdező hozzászólása: Nem 14 vagyok. És nem vagyok gyökér csak nem bírtunk magunkkal. Nem szexeltünk csak betette a végét utána ki is vette .
Nagyon kicsi a valószínûsége, hogy terhes vagy, de az áruld már el, miért lett volna olyan nehéz kihúzni a tampont mielõtt beteszi? Én akármennyire nem bírok magammal, azért egy tampont nem akarok töfködni, azt az 5 másodpercet kibírom, amíg kiveszi magának, vagy végszükség esetén (ilyen még nem volt) én is ki tudom szedni.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon egyszerû. Mert nem bírja a vért. Igen tudom h ez hülyén hangzik de nem ez volt a lényeg. De köszönöm h te értelmes választ adtál.
Azt elárulod, ha nem bízol a gyógyszeredben, akkor miért tömöd magadba azokat a hormonokat?
Fogamzásgátló mellett 12 napja megvan?! Az bizony gond!

Lehetek úgy is terhes, ha nincs hasszurka?

A ciklus kb. 30. napján tartok, legutóbb is 34 napra jött meg. Ilyenkor már napok óta kellene éreznem...

Legjobb válasz: Szia! Amikor terhes lettem én úgy éreztem,h. mindjárt megjön. Fel is tettem egy tampont nehogy baj legyen a fehér nadrágomban.Fehér folyásom nem volt. Kicsit késõn jöttem rá,h. terhes vagyok, akkor már kb.7 hetes volt a baba mert nekem tök rendszertelen volt a ciklusom. De visszaemlékezve nekem 1-2 héttel azután volt ez a "mindjárt megjön" érzésem miután terhes lettem. Hasszurka alatt nem tudom mit értesz pontosan. Ezt?

Szia! Amikor terhes lettem én úgy éreztem, h. mindjárt megjön. Fel is tettem egy tampont nehogy baj legyen a fehér nadrágomban.Fehér folyásom nem volt. Kicsit késõn jöttem rá, h. terhes vagyok, akkor már kb.7 hetes volt a baba mert nekem tök rendszertelen volt a ciklusom. De visszaemlékezve nekem 1-2 héttel azután volt ez a "mindjárt megjön" érzésem miután terhes lettem. Hasszurka alatt nem tudom mit értesz pontosan. Ezt?
A kérdező hozzászólása: A "mindjárt megjön" érzés nekem azt jelenti, hogy az egész alhasam tompán feszül. A hasszurka alatt pedig csipkedést, apró szurkálást értek. Most semmit nem érzek, és száraz is vagyok.
Nekem is volt hasszurka a nemvárt elõtt 1-2 nappal. Mensi elõtt soha nem éreztem ilyet, csak amikor babás lettem. Viszont most is éreztem, folyás is olyan volt mint poz teszt elõtt, de ma megjött. Már én se értem ezeket....
1. válaszoló vagyok. Nekem egyáltalán nem volt ilyen hasszurka. A legelején csak ennyit éreztem, h. mindjárt megjön de semmi több. A melleim is csak késõbb kezdtek el fájni. Sztem különben mindenkinek más. Lehetsz terhes...türelem, nemsokára kiderül. Ha szeretnéd akkor kívánom, h. legyél az!! Üdv: 34 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!