Találatok a következő kifejezésre: Lehetek állapotos hete (3 db)

Lehetek állapotos? 1 hete fáj a hasam, mától hányingerem van.

Május 2-án volt az utolsó mensim kezd?napja, rá 2 hétre voltunk együtt a párommal. Mától egész nap hányingerem van,és már 1 hete feszül,tompán fáj a méhemnél a hasam. lehet ez terhesség jele?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, a (nem) várt menstruáció ha nem jön meg (késik), akkor tesztelj! Szurkolok!

Lehetsz terhes, a (nem) várt menstruáció ha nem jön meg (késik), akkor tesztelj! Szurkolok!
Igen, lehetsz terhes. Szerintem is tesztelj majd.

Lehetek állapotos, ha 2 hete iszonyatosan feszül a mellem?

2 hete iszonyatosan feszül a mellem, olyan mintha izomláz lenne benne és szétakarna "robbanni", érzékeny! Menzesz el?tt csak a bimbó szokott fájni, viszont most semmi baja! Ja és persze késik! Azon kívül, hogy csináljak tesztet van más ötletetek? Szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Nekem is így kezdõdött! Aztán csináltam egy tesztet és pozitív lett! :) Drukkolok!

Nekem is így kezdõdött! Aztán csináltam egy tesztet és pozitív lett! :) Drukkolok!
Azon kivül hogy tesztet csinálsz elmehetsz dokihoz is ha már ugyis babát szeretnétek, egyépként lehet a terhesség jele.Sok sikert:)

4, 5 hét körüli állapotos lehetek (3 pozi teszt) és menzi szerű derékfájásom van és eléggé bő folyásom. Pénteken kellett volna megjönnie, de nem:D. Ez normális ilyenkor? Vagy kezdjek el félni, hogy meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nyugi nyugi!Én is ilyet éreztem!3 pozi teszt szerintem már nem hazudik:-)))Gratula a babócihoz:-)))Vigyázz magadra pihenjél....3. gyerekét váró anyuka:-)))

Nyugi nyugi!Én is ilyet éreztem!3 pozi teszt szerintem már nem hazudik:-)))Gratula a babócihoz:-)))Vigyázz magadra pihenjél....3. gyerekét váró anyuka:-)))
nekem 23.-án kellett megjönnie, van + tesztem is, ugyanúgy érzek, mint te... folyamatosan fájdogál a hasam, szinte nem is tudok nem odafigyelni. volt 2 vetélésem már, ezért fokozottan félek, minden pisilésnél aggódva figyelem, hogy nincs-e valami baj :( amúgy ezek a fájdalmak normálisak, de ugyanúgy fájdogál ha baj van akkor is, úgyhogy a legjobb kiiktatni a figyelést, mert csak ezzel foglalkozunk majd napokon kerszetül, sõt éjjel még inkább... szorítsunk egymásnak, hogy csak a növekedés miatt fájdogáljunk :) ))
nekem mindkét terhesség elején így volt :) és van már 2 egészséges gyönyörû gyermekem. gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a nyugtató szavakat! Sokat segítettetek! Nekem is volt már vetélésem és épp ezért túl kombinálom a tüneteket. Gratulálok nektek is és jó egészséget!
Nekem is ugyanezek voltak a tünetek :) Gratulálok!! Nekem még hetekkel késõbb is elõjött a mindjárt megjön érzés és volt gyenge derékfájdalom is, de gond szerencsére sosem volt. Úgyhogy ne ijedj meg, ha hasonlót tapasztalsz késõbb is.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszönöm a nyugtató szavakat:) Amióta írjátok, hogy normális azóta már nem figyelem annyira és jobban is érzem magam:)
szia, a 2. vagyok. nekem azóta semmi, csak tegnap émelyegtem a szagoktól, de mára már az sem... aggódok, ha nincsenek tünetek, mert félek, hogy megint csak nem sikerült rendesen... a hasszuri az megvan, de bármi is lehet az...
A kérdező hozzászólása: Ma beszéltem a nõdoki barátunkkal és annyit mondott, hogy felejtsem el a tünetek figyelését, mert az minden nap változik és higgyek a tesztnek, fõleg, hogy ma megcsináltam a negyediket és az is pozi és a legközelebbi biztos dolog az amikor a nõdoki is azt mondja, hogy minden ok. Jövõ héten megyek dokihoz a méhen kívüli terhesség kizárása végett. így ne aggódj, lesz még elég tünet és sokszor fogod ezt az idõszakot hiányolni a 9 hó alatt:) Még egyszer gratulálok nektek:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!