Találatok a következő kifejezésre: Lehetek állapotos, 2 (2 db)

Lehetek állapotos, ha 2 hete iszonyatosan feszül a mellem?

2 hete iszonyatosan feszül a mellem, olyan mintha izomláz lenne benne és szétakarna "robbanni", érzékeny! Menzesz el?tt csak a bimbó szokott fájni, viszont most semmi baja! Ja és persze késik! Azon kívül, hogy csináljak tesztet van más ötletetek? Szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Nekem is így kezdõdött! Aztán csináltam egy tesztet és pozitív lett! :) Drukkolok!

Nekem is így kezdõdött! Aztán csináltam egy tesztet és pozitív lett! :) Drukkolok!
Azon kivül hogy tesztet csinálsz elmehetsz dokihoz is ha már ugyis babát szeretnétek, egyépként lehet a terhesség jele.Sok sikert:)
Szerintem nem! Nyugi!
Ha a doki sem látott semmit, mi végképp nem tudjuk. Nekem egy hete késik, hébe-hóba tünetem is van, de dokihoz még nem akarok rohanni. Majd kiderül minden, hétfõn te legalább már biztosat tudhatsz.
Nekem nagyon nagyon pontos-28 napos-ciklusaim vannak, kedden kellett volna megjönnie, de nem jött meg.Csináltam 3 tesztet(3 különbözõ fajtát)mind negatív.Tünetem nincs(különben sem szokott lenni), maszatos, pecsételõ vérzésem van.Én majd nov. 9.-én megyek dokihoz.Lehet, hogy valami fertõzést szedtem össze(nincs folyásom, egy picit viszketettem, de az a mensi elõtt is elõfordul), azért nem jön meg.
Szerintem meglehet hogy igen. A doki elso korben ha nem eleg korultekinto es a baba meg kicvsi lehet nem latja. A tesztek meg annyira nem megbizhatoak, szoval ha van tuneted, akkor mindenkepp menj majd a dokihoz vissza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!