Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e valami a (435 db)

Én nem kockáztatnék, menj el a legközelebbi patikába és kérdezd meg. Legfeljebb veszel másmilyet ha azt mondják, hogy nem javasolják.
Ugyan mi baja lenne?? Az én gyerekkoromban nem is volt más csak Erigon szirup meg Tetrinfan por...

Szeretnék a péniszembe piercinget, akinek van mesélne róla, hogy mennyire fájt, meg kell-e sokat kezelni, vagy lehet-e valami nagyobb probléma?

Legjobb válasz: Minek neked ez a butaság? Így is jó, nem? Az hiányzik, hogy valami fertõzést kapj. Én nem csináltatnék magamnak, az biztos.

Minek neked ez a butaság? Így is jó, nem? Az hiányzik, hogy valami fertõzést kapj. Én nem csináltatnék magamnak, az biztos.

Kevés gyedet kapok, Nem lehet e valamit tenni ellene? 33 000Ft a gyedem. Van e valami megoldás, hogy újból számolják?

2008 10 29-t?l be voltam jelentve havi 140 000Ft-tal,három hónapot utána 3 hónap táppénz. Szültem, 2009 május 15. én,2008 május júniusában, volt kett? hónap 20 000Ft-s bejelentésem, gyes alatt.Nincs valami megoldás, hogy magasabb gyedet számoljanak? Segítsen aki tud valami megoldást.

Legjobb válasz: Nincs. A GYED számításnak meg vannak a szabályai. Ennyi és kész. Sajnálom :(

Nincs. A GYED számításnak meg vannak a szabályai. Ennyi és kész. Sajnálom :(

A barátom megitatott velem keserű sót hígítva vizel lehet e valami bajom ebből?

Lehet e ett?l hasmenésem ?

Legjobb válasz: Hát õ ivott és mondta hogy igyam meg én is :D és megittam úgy érzem ez nagy hülyeség volt És ezt a hatást hogyan semlegesíthetem holnapig mert holnap reggel dolgom van. ahol nem tudok mosdóba menni :$ És most ehetek e valamit ?

A kérdező hozzászólása: Hát õ ivott és mondta hogy igyam meg én is :D és megittam úgy érzem ez nagy hülyeség volt És ezt a hatást hogyan semlegesíthetem holnapig mert holnap reggel dolgom van. ahol nem tudok mosdóba menni :$ És most ehetek e valamit ?
próbálj meg széntablettát.hát ez tényleg nahy hülyeség volt..hasmenésed lesz maximum ha eszel még valamit, más szerintem nem.próbáld meg.
csoki banán ezerre talán megfogja...:D!
A széntablettának is szüksége van idõre, hogy átjusson a gyomrodon, és feloldódjon. Én a helyedben már most vennék be belõle, ártalmas mellékhatása nincs.
A keserû só hashajtó, ami 24 órán belül fog hatni, kilöki belõled, ami most ott van a beleidben. Egyébként miért itatott meg veled keserûsót? És te miért ittad meg? :o
De hülye vagy. Mi lesz a következõ húzása a "barátodnak"? Max. összefosod magad, más bajod nem lesz. Gondolom õ meg egy jót röhög rajtad. Ha nem ettél még ma semmit, szerintem egyél most, mert ha nem csinálod össze magad, akkor az éhségtõl esel össze.
A kérdező hozzászólása: szóval azt gondolod hogy nem fog sikerülni holnap reggelig leküzdeni :D?
A kérdező hozzászólása: Hát ha reggelre elmúlik akkor minden rendben remélem elfog múlni de ha nem múlna el mit csináljak ?
Szerintem felesleges a széntabletta, mert 1, 5 mokkáskanál az nagyon pici adag. Ennyi nem fog meghajtani. A széntabletta pedig majd szorulást okozna. Én a helyedben várnék még egy picit, és ha semmi jel nem mutat a hasmenésre, akkor ennék.
A kérdező hozzászólása: Értem akkor most eszek egy picit és majd holnap meglátom mi lesz szerintem beveszek pár szem széntablettát azt meglátom ... De köszönöm a segítségeteket ha még van valami ötlet nyugodtan jöhet :)
ja, és még valami, éjszaka úgy is kiderül megy-e majd a hasad, szóval reggelre tudni fogod, hogy kell-e még a tabletta. 22l
Nekem az a véleményem, hogy széntablettát ne vegyél be. Csak jól összevesznének ott bent. De nekem az a véleményem, hogy ez elég pici adag volt, ezért szerintem nem lesz hasmenésed. Legalábbis nem olyan, ami még holnap is meghajtana. Ahogy már írtam, a nagyobb mennyiségnek 2 órán belül hatnia kell. De ez szerintem nem volt sok. Esetleg várd ki ezt a 2 órát, és ha nem lesz hasmenésed, nem is tekeri a hasad, és ha nagyon-nagyon éhes vagy, akkor egyél egy picit. De ne túl sokat. Azután majd reggelre meglátod, hogy telt az éjszaka.
széntablettát mindenképpen vegyél be, az nem fog ártani.azzal csak megelõzöd a hasmenést.ott van a betegtájékoztató olvasd el, azt hiszem 2-3 szemet kell bevenned, és egyél valamit, ha nem ettél semmit, mondjuk pirítóst, vagy fõttkrumplit, ezeket szokták hasmenésre is adni.az étcsoki is segíthet.holnap reggel meg újra vegyél bepár széntablettát, de kevesebbet, meg vigyél magaddal is, és ha úgy érzed szükség van rá vegyél be az a biztos! 22l
A kérdező hozzászólása: Hát 1.5 kávéskanálnyit oldott fel reggelre muszáj megjavulnom szóval valami jó és mûködõ megoldás kéne.... NAGYON FONTOS ÉS akkor most mit csináljak egyek ne egyek ? szén tablettát vegyek be vagy ne ?
A kérdező hozzászólása: De úgy holnap reggelig elmúlik nem ? elég ha most eszem és reggel mielõtt elmegyek beveszek széntablettát ?
A kérdező hozzászólása: Aha és ehetek is ? vagy inkább koplaljak egész nap nem ettem ...
lehet már késõ, remélem nem:) ha most is megy a hasad vegyél be egy hasfogót és úgy indulj el otthonról.
nem gondolom, hogy lehet baja ... akkor a leg élvezetesebb :D
inkább kisfaaszúnak nevezném, mint ügyesnek
Max az hogy utána nem kívánod annyira
Jah, hogy nem szabadott volna élvezni mikor elvettem a szüzességét..?:D
hát nem egyformák a lányok sem, de ilyenkor függ a másik féltõl amúgy mi baja lenne, semmi, majd késõbb élvezi, két embernek össze kell szokni, a szex tanulható, idõvel menni fog N

Lehet-e valamit csinálni annak, hogy nekem van Sony Xperia U-telefonom, felfrissítettem android rendszerét. Kozben vett barátnőm is ilyet és a frissítetlen gyári alapbeállításon barátnőmé szebb képet csinál . Valami megoldás?

Legjobb válasz: Nem azonos széria lehet. Vagy foltos a kamera, rossz fókusz épp.. Sok képet csináltatok, és különbözõ stílusúakat? Kamerabeállítás azonos?

Nem azonos széria lehet. Vagy foltos a kamera, rossz fókusz épp.. Sok képet csináltatok, és különbözõ stílusúakat? Kamerabeállítás azonos?
Én is egybõl erre gondoltam, mert frissítettem ICSre, de a képek minõsége nekem nem változott. U
A kérdező hozzászólása: hát megnéztem, ugyanaz mind a 2 ST25i a képeket szándékosan ugyan olyan beállításban és ugyan olyan megvilágításban csináltam az én telefonom azzal kulonb hogy a kép kicsit mákos mióta fel frisítettem.
Leszedted a kamerán alapból rajta lévõ fóliát?
A kérdező hozzászólása: levettem ja
Én nekem is ez a bajom, mióta frissítettem sokkal zajosabb a kép.
Jaj de csúnya ez a kérdés ebben a témában. Vannak bõrkezelõszerek, valami méhviaszos krémet ajánlanék rá.
Ez a topic az élõ állatokról szól, nem a bõrdzsekidrõl...
szerintem is a méhviaszos rá a legjobb, átkentük vele apa húszéves bõrdzsekijét és olyan mintha új lenne :)

Durex classicnak lehet-e valami baja, mert rá van írva, h 0-25 fokig lehet tartani, és a szobámban 28 volt. Lehet valami következménye?

Legjobb válasz: Nem! :D De ha ennyire félsz, rakd be hûtõbe. Ott 2-3 fok szokott lenni. Legalábbis nálunk, a leghidegebb részén, ami még nem a fagyasztó. :D

Nem! :D De ha ennyire félsz, rakd be hûtõbe. Ott 2-3 fok szokott lenni. Legalábbis nálunk, a leghidegebb részén, ami még nem a fagyasztó. :D
az h terhes leszel
A kérdező hozzászólása: Légyszi írjatok még!
Kis koton gumik fognak születni :)
am. nem lesz semmi baja, csak ne egész nap olyan melegen tartsd :D
Semmi baja nem lett, én a szekrényben tartom, nem hûtõben, és nálunk is meleg van.:) De ha nagyon parázol, dobd ki.
nekem is a szekrénybe van, pedig ott is meleg van.
nekem a farkamon is szokott lenni, ami merevedes kozben lehet 38-40°C is. surlodas kozben mef tobb:D szal no para. legfeljebb a sikosito lesz rajta nyalkas, a kotonnak maganak nem art az a par fok plusz
melegísd meg mikróba

Lehet-e valami gondom, ha elöbb jött meg a menszeszem mint kellet volna, 2 napig tartott 3. napra már el is múlt?

majdnem egy héttel elötte megjött mint kellet volna, csak ilyen még soha nem volt ezért gondoltam megkérdezem lehet hogy terhes vagyok??

Legjobb válasz: Azt csak te tudod, hogy lehetsz-e terhes... De attól elõbb megjönni nem igazán szokott, inkább késni és aztán nem jönni. Hány éves vagy?

Azt csak te tudod, hogy lehetsz-e terhes... De attól elõbb megjönni nem igazán szokott, inkább késni és aztán nem jönni. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16 bocsi elfelejtettem kiírni

Mit tehetek az összeragadt szem ellen? Lehet neki Rossmann-ba vásárolt szemcseppet adni? Csak, mert még ilyen kicsi! És még valami lehet-e valami baja a cicának?

2 2 hetes kiscicám van. Az egyiknek kinyilt mind a 2 szeme a másiknak viszont csak az 1-ik. A másik csipás és kiszedtem a szeméb?l kamillás teával. Nagyon nehezen viselte mintha bántani akarnám egyfolytába nagyon hangosan nyávogott.

Legjobb válasz: kamillateával kell bekenni a szemét?

kamillateával kell bekenni a szemét?
Nekünk is volt ilyen problémánk, de kamillával megoldottuk.
bocs a ? nincs ott
A kérdező hozzászólása: Én azt olvastam, hogy kamillateával kell naponta többször és akkor könnyebben kinyílik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!