Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e választani szeretnék (3 db)

Lehet-e választani hogyan szeretnék szülni?

Legjobb válasz: Úgy érted, hüvelyi vagy császár? Abban nem lehet választani. Viszont sok helyen dönthetsz a vajúdásról. Pl. kádban-vízben; nagylabdán; sétálgatva; mittudomén.

Úgy érted, hüvelyi vagy császár? Abban nem lehet választani. Viszont sok helyen dönthetsz a vajúdásról. Pl. kádban-vízben; nagylabdán; sétálgatva; mittudomén.
Ha nem indokolt a császár, akkor nem. Vagy pedig elõre meg kell beszélned az orvossal az indokaidat, amiért te mondjuk császárral szeretnél. Az, hogy vízben, vagy ilyesmi, az kórháztól függ. Be kell menni a kórházba és meg kell kérdezni, mik a lehetõségek.

Történelem tanár szeretnék lenni. Kell e másik szak mellé, és ha igen mi közül lehet választani?

Érettségi el?tt vagyok és tájékozódni szeretnék

Legjobb válasz: Igen, kell mellé másik szak, mert a bolognai rendszerben az egyszakos tanárképzés megszûnt. Gyakorlatilag bármit választhatsz mellé, ami az adott egyetemen indul, a valóságban ennek határt szab az, hogy milyen szak óráit tudod összeegyeztetni vele. Általában magyart vagy földrajzot szoktak mellé választani.

Igen, kell mellé másik szak, mert a bolognai rendszerben az egyszakos tanárképzés megszûnt. Gyakorlatilag bármit választhatsz mellé, ami az adott egyetemen indul, a valóságban ennek határt szab az, hogy milyen szak óráit tudod összeegyeztetni vele. Általában magyart vagy földrajzot szoktak mellé választani.
igen, valóban nagyjából bármit választhatsz... én azonban egy nyelvet választanék mellé csak h legyen kiugrási lehetõséged, ha a tanári dolog nem úgy jön össze, ahogy tervezted

Ismertek-e olyan szolgáltatót itthon akiknél ki lehet választani ugy egy tv-s csomagot, hogy én válogatom ki, hogy milyen csatornákat szeretnék?

Legjobb válasz: Szerintem ilyen nincs. T-home-nél, diginél, upc-nél nem tudok róla. Jó is lenne, ha lenne...

Szerintem ilyen nincs. T-home-nél, diginél, upc-nél nem tudok róla. Jó is lenne, ha lenne...
mindigTV asszem ez a neve és ha jól tudom 17 cstornát válogathatsz össze. azt sajna nem tudom melyik szolgáltatónál van..:( keress rá a neten.
Állitólag lehet olyat hogy magától a tv csatornától rendeled meg mûholdasan, Pl. A Comedy Centralt ha jól tudom megrendelheted 40 Ft-ért, Az RTL 2 õt pedig 800 Ft-ért.
"Az RTL 2 õt pedig 800 Ft-ért." Ki fizetne azért a szutyok csatornáért ennyit ?
A kérdező hozzászólása: UPC-nél, T-Home-nál nincsen ilyen lehetõség sajnos. A MindigTv pedig nem egy szolgáltatónál igényelhetõ szolgáltatás, hanem egy dekóder segítségével (8-22 Ft-ig terjed az ára) fogsz mûholdas adást és van 7 ingyenes csatorna: m1, m2, duna, rtl, tv2, meg 3 rádió, és lehet náluk valahogy igényelni az extra csomagot is amiben van már bõven csatorna mint pl. comedy central, natgeo stb... de még mindig nincs meg ami nekem kéne, mert discovery+science, comedy, meg sok sportcsatorna kéne, marad továbbra is a keresés :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!