Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e terhesen használni (6 db)

Kedves Kismamák! Terhesen lehet e jégzselét használni?

Nagyon fáj a kezem. Nem tudom mi lelte de talán a hideg jó lenne neki. Tehetek rá jégzselét?

Legjobb válasz: Persze hogy tehetsz. Hisz nem a hasadra akarod tenni :)

Persze hogy tehetsz. Hisz nem a hasadra akarod tenni :)
2. vagyok. Nem tudom az én válaszomon mi nem tetszik, segíteni akartam. Mindegy, azért remélem tudtam.
Nekem a 2. válaszoló az anyámos:) Na mindegy én nem azokat szúrtam le akik értelmesen válaszoltak.szerintem ez érthetõ volt.
Miért ne tehetnél? Ennyi erõvel én 7 hónapos terhesen decemberben az utcára sem mehettem volna ki mert hideg volt.
Gondolom, a kérdést viccnek szántad?! (ha nem akkor én is azt mondom: Anyááám!)
Szeintem meg inkább kérdezzen!!!én is ilyen leszek, hogy biztos ne legyen semmi baj!Nem értem miért baj, hogy nem mindenki olyan "okos" mint ti...
Anyám...
Uram Isten! Remélem ténleg csak kamu, és nem lesz gyereked!!!
Bocs, most off leszek, de én jókat derültem a válaszokon. :) ) Amúgy én nem is tudtam, hogy mi az a jégzselé, azt hittem, hogy valami kaja.
Kedves "Anyám"! Veled értek egyet, tényleg elég "naívka" a kérdés, na meg az utána következõ 10 válasz.... mennyit ki lehet hozni belõle! :) Kedves kérdezõ: ha aggódsz a jégzselé miatt, akkor tegyél rá fagyasztott zöldborsót vagy babot, az biztosan nem árthat.... Vagy azokat esetleg nem színtiszta vízzel tisztították meg a borsófagyasztó gyárban?! Hm... jó kérdés....
A kérdező hozzászólása: A jégzselé alatt egyébként valójában is a gygyszertárban kapható Jégzselé nevezetû krémet értettem. A fagyasztóba tevõs dolgok nálam sosem váltak be. Ezt használtam mindig, de mivel NINCS feltûntetve valójában milyen hatóanyag vannak benne, gondoltam rákérdezek. Ha nem volt egyértelmû a kérdésem attól még nem kellett volna mindenféle hülyének beállítani és közölni hogy "remélem nem lesz gyerekem". Igazám jól esett ez a tapasztalt anyukáktól.
Szia! Nyugodtan használhatod a jégzselét. Elõzõ terhességemnél a 12-20.hét között rettenetesen fájt a fejem, és én a zselével kentem a homlokom, halántékom, tarkóm. Semmi baja nem lett a babónak. Most is használok, már az elejétõl fogva, igaz most az orrom alatt kenegetem, mert úgy érzem nem kapok levegõt. Minden jót 18 hós anyu 31 hetes km
Én uramisteneztem, és a válaszokat olvasva még inkább kitartok e mellett. És nem azért, mert olyan okos és tapasztalt vagyok, hanem, mert van józan paraszti eszem és nem tartozom azok közé az anyukák közé, akik mindent túllihegnek, és minden aprósággal rohannak megkérdezni, hogy lehet-e meg szabad-e. Nevetségesek vagytok!
14:44-es vagyok. Senki nem kért arra, hogy adj igazat.Ez az oldal nem azért van.Ha valamelyik kérdés-válasz nem érint, nem hasznos számodra, nem kell írni.Ennyi.Csak azért ne kukkolj vissza, hogy kritizálj bárkit is. Amúgy jobban belegondolva van abban igazság, hogy a jégzselét lehet többféle formában elképzelni, lehet nekem is csak azért volt egyértelmû, mert a napokban talákoztam a gél-lel.De nem is ez a lényeg. Nem tudom feltünt e valakinek, hogy az eredeti kérdés lassan "eltûnik", mert már mindenki csak civakodik a másik válaszán???
Ja, külön jó látni, milyen szeretettel tudtok lepontozni! :) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kívánok boldog babavárást. Akik meg csak lehurrogni jöttek azoknak kívánok olyan válaszadókat mint saját maguk :)
Mármint hogy a 14.44-nek nem gondolom, hogy igaza lenne (velem kapcsolatban).
Anyámos vagyok (igazi második :-)). A kérdezõ a jégzselé-rõl kérdezett. Ez jelenthet egy zselé szerû anyagot, amit a fagyasztóba dugunk, majd a hûtendõ, kezelendõ felületre tesszük jegelés céljából. A kérdezõ erre gondolt, hiszen azt írja: A hideg jó lenne neki, tehetek-e rá. A kérdezõ ebbõl következõen NEM a másik lehetséges jégzselére gondolt, ami egy krém (mellesleg többféle lehet) és mentoltartalmánál fogva hûs érzést biztosít. És kenni kell. Úgyhogy kitartok a véleményem mellett... És nem gondolom, hogy az utolsó válaszolónak egy fikarcnyi igaza is lenne...
Szia! Nyugodtan használhatsz, én is próbáltam, de nagyon nem volt jó tõle, inkább mégjobban fájt!El mentem a dokihoz, aki valamilyen lidocainos gyógyszertári kenõcsöt irt fel, az segitett! De próbáld meg, hátha neked jó lesz!Javulást a kezednek!:) ))
A kérdező hozzászólása: Aki tudott értelmes választ adni annak köszönöm aki meg csak anyámozni arra nem írok inkább semmit. Mivel nincs rajta hogy mit tartalmazhat gondoltam rákérdezek... Elnézést hogy féltem a gyermekem...
A kérdező hozzászólása: 89%os válaszoló(vagyis 2.)én hasznosnak ítéltem a válaszod...
A kérdező hozzászólása: Attól függ hogy látod e a nem hasznos válaszokat is hogy hanyadik:)
Ez vicces. Nálam én vagyok a 2. válaszoló, de nem én anyáztam :) akkor hova tûnt az anyámos válasz? Nálatok az látható? Mert nálam nem.
Ja téééényleg, én automatikusan beütöm azért nem tûnik fel ha valakinek nincs benyomva:)
A kérdező hozzászólása: Ha a kérdésem alatt bekattintod hogy a nem hasznos válaszokat is mutassa akkor teljesen átalakul a lista:)
uhh, köszönöm a segítségeteket, egybõl nem én lettem az anyámos :)
Csak most tévedtem erre a kérdésre és jó lenne tudni, hogy valóban lehet e használni.Miután a kérdezõ nem jegelésre gondolt ezért más a felállás.Nem találtam én sem semmit ami miatt ne lehetne használni, de mégsem vettem meg.Ki tudja mi van benne, elvileg ez valami sport gél.Vagy ha nem erre gondoltál akkor légyszi javíts ki.Nekem a bokámra kéne, mert az fáj nagyon. Az anyámos válaszadóknak csak gratula!Azt se tudják ki mirõl ír, de õk aztán minden gondolkodás nélkül írják az okosságukat. 37 hetes km
Szia! Kedves kérdezõ: én kapásból a fagyasztóba tehetõre gondoltam, így akkor hogy írtad a krémre gondoltál, már egyértelmû :) Szerintem is használhatod, nem lesz a babádnak baja tõle.

Lehet-e terhesen jégzselét használni?

27 hetes terhes vagyok, id?nként nagyon fáj a csip?m, ez mulasztja a fájdalmat. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan használhatsz!

Szerintem nyugodtan használhatsz!

Lehet e 36 hetes terhesen tejsavas kúpot használni? Makacs hüvelyfolyás miatt kérdezem, mert a többi kezelés eddig nem nagyon használt. Ezért gondoltam, hogy a Ph egyensúly helyreállításával próbálkozom.

Legjobb válasz: elõször is emnj el a dokihoz aki majd eldönti hogy egyáltalán kell e valamit kezdeni vele! ha gombás eredetû akkor fog felírni rá kúpot ha nem akkor nyugi! 36 hetesen a hüvelyi váladékozás intenzívebb!de te is emgnézheted! ha a váladék kicsit darbos és sûrûbb akkor valószínû hogy gombás! nyugodtan használhatod a canesten combit is de az aplikátor nélkül!!!( egy 36 hetes terhes szülésznõ)

elõször is emnj el a dokihoz aki majd eldönti hogy egyáltalán kell e valamit kezdeni vele! ha gombás eredetû akkor fog felírni rá kúpot ha nem akkor nyugi! 36 hetesen a hüvelyi váladékozás intenzívebb!de te is emgnézheted! ha a váladék kicsit darbos és sûrûbb akkor valószínû hogy gombás! nyugodtan használhatod a canesten combit is de az aplikátor nélkül!!!( egy 36 hetes terhes szülésznõ)
Nem hiszem, mert a hüvelyöblögetés sem ajánlott és az is tejsavas! De azért kérdezz rá az orvosodnál! 32 hetes kismama


Terheseknek hüvelyi viszketésre lehet-e valami vény nélkül kapható krémet vagy kúpot használni?

Legjobb válasz: Nekem a terhességem alatt egyszer volt ilyen és akkor a Canestent írta fel a doki.

Nekem a terhességem alatt egyszer volt ilyen és akkor a Canestent írta fel a doki.
nekem is canesten G kúpot, applikátor nélkül 3 egymást követõ éjjel kell alkalmazni.
A hüvelyi viszketés nem betegség, hanem tünet. Azonnal orvoshoz vele!
Ez nem otthon kezelendõ, ha nem akarod elveszteni a babád, azonnal doki!!
Lehetni lehet, de nem kéne. Nekem 2* is volt hasonlóm terhesen, orvoshoz mentem, mindkét alkalommal mást kaptam, tehát ajánlani sem tudnék. Szerintem inkább nézesd meg, mint hogy félrekezeld!
Az én dokim azt mondta, hogy a canestennél "erõsebbet" nem is lehet használni, tehát szájon át se lehet kezelni. Nem akarlak elkeseríteni, de én most fogom negyedjére használni, mert 1-2 hétig jó utána, aztán megint elõjön. Azt mondta doki, hogy nem tud mit csinálni vele, terhesen még fogékonyabb vagyok ezekre a [email protected] De már nagyon unom... 35+5 hetes kismami

Unguir nevű körmök gombásodására való szert lehet-e használni terhesen?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem kérdezd meg a bõrgyógyászt is és a nõgyógyászt is. Magadtól ne használj semmilyen szert vagy gyógyszert.

Szia! Szerintem kérdezd meg a bõrgyógyászt is és a nõgyógyászt is. Magadtól ne használj semmilyen szert vagy gyógyszert.
Szerintem megkockáztathatod, de a szaunát mindenképpen hagyd ki!
A pezsgõfürdõt én nem javasolnám.
Hááát.... nem nagyon szokták javasolni az elsõ 12 hétben se a szaunát, se a pezsgõfürdõt. A különbözõ masszázsokat nem tudom, de én inkább kihagynám és más pihenési mód után néznék. Úszni azt hiszem lehet, a melegvizes fürdõ, gyógyfürdõ szintén nem jó.
Nekem csak annyit mondott az orvos, hogy 27-29 C-nál ne legyen melegebb a víz.
Pezsgõfürdõt, szaunát ne használd és a termálvizes medencét se. Túlságosan lazítja a simaizmokat, tágítja az ereket, esetleg baj lehet belõle. A jobb helyeken van külön kismamamasszázs, arra nyugodtan befizethetsz. Én amúgy a hétvégét biztos nem hagynám ki, legfeljebb a lábamat lógatnám a vízbe. szerintem meleg vizes fürdés nélkül is nagy élmény az ilyesmi
A melegvizes medencékkel vigyázni kell. Ott nagyobb a fertõzésveszély is. A Termálvizet abszolút nem ajánlják, és a túl forrót sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!