Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e tenni annak (5 db)

Van egy videokártyám: SAPPHIRE HD 6670 1GB GDDR5 Low Profile Van egy alaplapom: Dell OptiPlex 330 És van most egy 1gb-os ddr2-es RAM-om. A kérdés: Lehet-e tenni bele egy 4gb-os ddr3-as RAM-ot és annak hány Mgh-nek kell lennie?

Legjobb válasz: Ha DDR2 van benne, akkor kizárólag DDR2 RAM okat vehetsz bele, mivel teljesen más a lábkiosztása teljesen inkompatibilis. http://site.bixnet.com/images/products/ddr-compare.jpg Léteznek olyan alaplapok, amik többféle memóriatípust kezelnek, de itt is egyszerre egyik féle típust használhatsz, vegyesen nem.

Ha DDR2 van benne, akkor kizárólag DDR2 RAM okat vehetsz bele, mivel teljesen más a lábkiosztása teljesen inkompatibilis. http://site.bixnet.com/images/products/ddr-compare.jpg Léteznek olyan alaplapok, amik többféle memóriatípust kezelnek, de itt is egyszerre egyik féle típust használhatsz, vegyesen nem.

Mi okozza a koraszülést? Lehet-e tenni bármit annak érdekében, hogy a baba a 40. hét előtt ne érkezzen meg?

Panaszmentes 32 hetes kismama

Legjobb válasz: Felszálló fertõzés, idõ elõtt kinyíló méhszáj, terhességi mérgezés, magas cukor, beteg baba, sorolhatnám. De Te panaszmentes vagy. Ha zárt a méhszájad, nemigen kell félned.

Felszálló fertõzés, idõ elõtt kinyíló méhszáj, terhességi mérgezés, magas cukor, beteg baba, sorolhatnám. De Te panaszmentes vagy. Ha zárt a méhszájad, nemigen kell félned.
A kérdező hozzászólása: 2 hete még zárva volt (3000) jövõhét kedden megyünk újra, remélem még rendben lesz. egyébként mostanában elég sokat jöttem-mentem, 2-3 órákat csak gyalogoltam, jártam a várost, ettõl kinyílhat a méhszáj? Pontosan meddig jó, ha zárva van?
1. vagyok. Ha nem érzed megterhelõnek a járkálást, nem keményedsz, akkor nincs baj, sétálj nyugodtan. Szülés elõtt 1-2 héttel, nappal, de akár a szülés napján is kinyílhat, rövidülhet. Sokan a 36. héttõl már isznak málnalevél-teát, hogy könnyebben kinyíljon a méhszájuk. 5 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Lehet-e tenni valamit annak érdekében, hogy a baba beforduljon, ha még nem tette meg?

Legjobb válasz: Napi egy óra séta és még vannak rá gyakorlatok, amit a jógán el tudsz sajátítani. Egyszer elég, ha elmész és rákérdezel, de rendszeresen is tudom ajánlani. Keményedés ellen nagyon jó, a sok magne B6 helyett:) Üdv egy 39 hetes kismama

Napi egy óra séta és még vannak rá gyakorlatok, amit a jógán el tudsz sajátítani. Egyszer elég, ha elmész és rákérdezel, de rendszeresen is tudom ajánlani. Keményedés ellen nagyon jó, a sok magne B6 helyett:) Üdv egy 39 hetes kismama
Én olvastam olyat is, hogy valakinek úgy sikerült ezt elérnie a babájánál, hogy megkérte. Vagyis ha jól emlékszem úgy írta a könyv, hogy 3 hónapos korától kezdve elkezdtek felépíteni egy szoros köteléket kettõjük között, beszélgettek. Majd mikor közelgett az idõ, de a baba félt a megszületéstõl és nem volt hajlandó megfordulni, akkor elmagyarázta neki a mamija, hogy neki meg kell születnie, mert már nagyon várják és nagyon szeretik. Higgye el sokkal jobb lesz neki is, ha már szó szerint át fogják tudni ölelni, babusgatni, szeretgetni stb. Hihetetlen, de megfordult a pici. Könyv címe: LELKI KÖLDÖKZSINÓR Beszélgetés a kisbabámmal Itt: http://www.libri.hu/konyv/lelki-koldokzsinor.html


Van-e olyan módszer ami a sim kártyát kijátszva fel lehet hívni magát a mobiltelefont? Hol lehet utána nézni annak a módszernek? Milyen módszerrel lehet tenni enne?

Körülbelül egy hete hajnalba egy ismeretlen számról felhívott valaki,akkor még a régi sim kártya volt benne,amit még annak idején a másik telefonomba kaptam a szervizt?l,tegnap délután kicseréltem a sim kártyát a vodafon-nál,teljesen új,és üres,és ma délután megint felhívott az az alak aki már a múlthéten hajnalba is zaklatott.Szóval valahogy ki tudja játszani a sim kártyát,és erre keresek válaszokat.Légyszi válaszoljatok !!!

Legjobb válasz: megtudta az új számod, ennyi

megtudta az új számod, ennyi
ez ugyan mint ha egy komodor64el hirtelen tudnák netezni semmi elõfizetés nélkül
Igen IMEI számmal azonosíthatják a telefont! Ki kéne próbálnod ha átteszed a kártyát egy másik telefonba, lehetõleg független és nem családtag nevén van, ha így is felhív akkor nem IMEI, akkor jobb ha vetetsz valakivel egy kártyát!
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti hozzá szóló : Imei számról hallottál már ?
a lényeg lemaradt, mit akart a pali?
ember ne legyél már ilyen sötét... hogy hívnának fel simkártya nélkül? persze beütöm hogy 3210, és akkor felhivok egy 3210es nokiát, nem?
A kérdező hozzászólása: Ez hol X akta már ? Hol van itt szó az ûrlényekrõl meg a különféle jelenségekrõl ? Csupán csak van egy kis kapu, amivel ki lehet játszani a sim kártyát, és a sim kártya nélkül is fel lehet tárcsázni magát a telefont
ez kezd X-akta lenni, szerintem itt már csak müldör segíts, megadjam a számát?
A kérdező hozzászólása: De már a régi lejárt, ismétlem lejárt sim kártyát is feltudta hívni 1hete, ma meg megint ugyan az az alak hívott fel, aki már múlthéten is, de ma reggeltõl már az új számomat használom, és így is fel tudott hívni, a hívás listába pedig semmi nyom nincs arról, hogy volt egy rejtett számmal fogadott hívásom...Ezt magyarázzátok már meg légyszíves !!!!
A kérdező hozzászólása: De nem mondtam meg senkinek az új számom, a telefon memóriának meg meg kéne jegyeznie, hogy volt egy rejtett számú hívásom, de a hívás listába semmi, hot üres,
A jelenség az alábbival magyarázható: Az új, vodás szám, amit vásároltál, azt korábban kiadták már egy személynek. Õ viszont X idõn belül nem töltötte fel a kártyáját, majd további 30 nap múlva a kártya hívószámát felfüggesztették (SIM-ét eldobhatta) , s most, egy késõbbi új készülékkel való értékesítés során ezt a hívószámot a rendszer újból kiadta, ezúttal neked! Az ismeretlen szám nem tudja, hogy közben tulajdonos váltás volt, csak azt tudja, hogy a korábbi szám kicsöng, majd átmenetileg nem volt kapcsolható, s végül megint kicsöng: nálad! Ez ellen nem tudsz mit tenni, mondd el neki a helyzetet!
. A jelenség neve paranoia, a kezelésében egészen szép eredményeket lehet elérni ha idõben elkezdik. .
az a jutalmad, hogy örülj, hogy van egyáltalán munkád.
78. § (1) A huszonöt, harminc, illetve negyvenévi közalkalmazotti jogviszonnyal rendelkezõ közalkalmazottnak jubileumi jutalom jár. (2) A jubileumi jutalom: a) huszonöt év közalkalmazotti jogviszony esetén kéthavi, b) harminc év közalkalmazotti jogviszony esetén háromhavi, c) negyven év közalkalmazotti jogviszony esetén öthavi illetményének megfelelõ összeg. (3)278 Ha a közalkalmazott jogviszonya a 30. § (1) bekezdés d) vagy f) pontja alapján szûnik meg, részére a megszûnés évében esedékessé váló jubileumi jutalmat az utolsó munkában töltött napon ki kell fizetni. 1992. évi XXXIII. törvény a közalkalmazottak jogállásáról


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!