Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e peteérés, 10 napot (3 db)

Lehet-e peteérés, ha 10 napot késik a mensi?

A februári mensim 10 napot késett, ma jött meg.Közben 3 napja peteéréshez hasonló tüneteket éreztem (s?r? folyás, szurkálás, h?mérséklet) örültem a lehet?ségnek, mert nagyon szeretnék gyereket, de ma mégis megjött.Lehet peteérés attól hogy késik a mensim, attól még megérik a következ? pete?

Legjobb válasz: rendesen vérzel? vagy ez valami más? Mert, ha más, akkor igen is lehetsz terhes.

rendesen vérzel? vagy ez valami más? Mert, ha más, akkor igen is lehetsz terhes.

Peteérés után 10-11 nappal jelentkező hányás, émelygés du-án lehet -e a terhesség jele?

Csináltam ma egy tesztet, de neg. lett, igaz du-i vizeletb?l. A kérdésem az lenne, okozhat-e úgy hányást terhesség, hogy a teszt negativat mutat?

Legjobb válasz: A teszted simán lehet még negatív....A tünetek egyénenként változóak...Sztem még korai,de ez csak az én véleményem...:)Pár nap múlva csinálj megint egy tesztet..:)

A teszted simán lehet még negatív....A tünetek egyénenként változóak...Sztem még korai, de ez csak az én véleményem...:) Pár nap múlva csinálj megint egy tesztet..:)
Persze, lehet hogy még korai volt, én adnék neki még pár napot, és azt is reggeli vizeletbõl csináld! Megy a drukk!
Szerintem igen!
Az émelygést, hányást az elsõszámú tünetek között említik a könyvek, de ezek csak késõbb jelentkeznek, amikor a petezsák is elkezd kialakulni, úgy a 6. hét környékén, azaz az elmaradt menstruáció után 1-2 héttel. Az émelygés és a hányás (ami egyébként nemcsak reggel fordulhat elõ, hanem akár egész nap tarthat ) akár a 15-16. hétig kísérõtársaink lehetnek, de a többségnél a 12.-13. hét táján elmúlik.
Teljesen egyénenként változó. Nekem még alig maradt ki (nem tudom mennyit késett, mert rendszertelen a mensim), de már hányigerem volt és hánytam. Mint utólag visszaszámoltam, 4 hetes terhes lehettem. De erre amúgy egyértelmûen nem adhatsz, majd a mensidtõl függ, aztán egy teszttel is megbizonyosodhatsz. Minden jót neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!