Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e peteérés, 10 (4 db)

Lehet-e peteérés, ha 10 napot késik a mensi?

A februári mensim 10 napot késett, ma jött meg.Közben 3 napja peteéréshez hasonló tüneteket éreztem (s?r? folyás, szurkálás, h?mérséklet) örültem a lehet?ségnek, mert nagyon szeretnék gyereket, de ma mégis megjött.Lehet peteérés attól hogy késik a mensim, attól még megérik a következ? pete?

Legjobb válasz: rendesen vérzel? vagy ez valami más? Mert, ha más, akkor igen is lehetsz terhes.

rendesen vérzel? vagy ez valami más? Mert, ha más, akkor igen is lehetsz terhes.

Peteérés után 10-11 nappal jelentkező hányás, émelygés du-án lehet -e a terhesség jele?

Csináltam ma egy tesztet, de neg. lett, igaz du-i vizeletb?l. A kérdésem az lenne, okozhat-e úgy hányást terhesség, hogy a teszt negativat mutat?

Legjobb válasz: A teszted simán lehet még negatív....A tünetek egyénenként változóak...Sztem még korai,de ez csak az én véleményem...:)Pár nap múlva csinálj megint egy tesztet..:)

A teszted simán lehet még negatív....A tünetek egyénenként változóak...Sztem még korai, de ez csak az én véleményem...:) Pár nap múlva csinálj megint egy tesztet..:)
Persze, lehet hogy még korai volt, én adnék neki még pár napot, és azt is reggeli vizeletbõl csináld! Megy a drukk!
Szerintem igen!
Az émelygést, hányást az elsõszámú tünetek között említik a könyvek, de ezek csak késõbb jelentkeznek, amikor a petezsák is elkezd kialakulni, úgy a 6. hét környékén, azaz az elmaradt menstruáció után 1-2 héttel. Az émelygés és a hányás (ami egyébként nemcsak reggel fordulhat elõ, hanem akár egész nap tarthat ) akár a 15-16. hétig kísérõtársaink lehetnek, de a többségnél a 12.-13. hét táján elmúlik.
Teljesen egyénenként változó. Nekem még alig maradt ki (nem tudom mennyit késett, mert rendszertelen a mensim), de már hányigerem volt és hánytam. Mint utólag visszaszámoltam, 4 hetes terhes lehettem. De erre amúgy egyértelmûen nem adhatsz, majd a mensidtõl függ, aztán egy teszttel is megbizonyosodhatsz. Minden jót neked.

Most mi lehet? A ciklus.hu szerint 13.-an lesz peteeresem. A teszt viszont mar tegnap elott is (10-e) halvany pozitivat mutatot. Ma sem erosebb a csik.

Nem ertem en ezt, pedig mar olyan regota szeretnenk babat es nem igen akar jonni... A menzi kezdete a barnazas vagy a verzes kezdete? Ez is kevero lehet. Koszi lanyok, jo hogy vagytok:-)))!

Legjobb válasz: Szia! Nekem is napra pontosan behuzza minden hónapban a 14.napot. holott volt már hogy a 8.cn-en és volt már 17-18.cn is peteérésem.Mióta figyelgetem magam "5-33 naposak a ciklusaim.Ezért tegnap megjött és elkezdtem a cickafarkteát,már minden fûszálba kapaszkodom hogy végre sikerüljön! Sok sikert Neked! A.

Szia! Nekem is napra pontosan behuzza minden hónapban a 14.napot. holott volt már hogy a 8.cn-en és volt már 17-18.cn is peteérésem.Mióta figyelgetem magam "5-33 naposak a ciklusaim.Ezért tegnap megjött és elkezdtem a cickafarkteát, már minden fûszálba kapaszkodom hogy végre sikerüljön! Sok sikert Neked! A.
Szia! Nekem a dokim mondta, hogy a mensi kezdetét onnan számoljam, ahonnan rendes vérzés van. Tehát a barnázást ne számítsam bele. Persze biztos vagyok benne, hogy lesznek eltérõ vélemények, mondván, hogy a barna is vér, csak alvadt állapotban. Ebben is van valami. Mindegy, én így számolom. A ciklus.hu-ra annyira ne hagyatkozz, az egy gép, átlagot számol. Nekem 29-30 napos ciklusaim vannak, középre rakja a peteérést, de amióta az LH tesztet használom tudom, hogy 9-10 napon van ovulációm...Viszont hõmérözök is, és a peteéréstõl számítva egy pár nap múlva a diagrammon a tényleges peteérést húzza be. Nem értem, milyen logika alapján, de mindegy is. Inkább a tesztnek higgyél! Juj, ez kicsit hosszú lett, bocsi! Sok sikert, mindent bele!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen, nalam is keverhet a dologba, ha a barnazastol vagy a verzestol szamolom - mar valtoztat a pe datuman. Ma olyan vagyok, mint egy matematikus:-))). Koszi a segitseget, hajra nektek is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!