Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e olyan kapni, (52 db)

Lehet-e olyan napelemet kapni valahol, ami nem a háztetőre való hanem csak egy kicsi, pár centiméteres? És ha lehet, hol?

olyanok mit ezek:mint ami van pl.:

Legjobb válasz: Veszel 500Ft szolár kerti lámpát és kiszereled.

Veszel 500Ft szolár kerti lámpát és kiszereled.
http://elektronika.vatera.hu/elem_akkumulator_tolto/egyeb/na.. én körbe érdeklõdtem pár elektrós boltot de sehol nem tudtak adni.Csak webáruházban és vaterán láttam


Lehet-e olyan órát kapni, amelyi csak a be-és kikapcsolás közötti eltelt időt méri?

Majd az ismételt be és kikapcsolás közötti időt az előzőhöz hozzáadja.(Nem sakkórára gondoltam)

Legjobb válasz: Erre bármelyik stopper képes...

Erre bármelyik stopper képes...
Minek a be-és kikapcsolása?
Üzemidõ mérõ. Van nekem egy ha érdekel. Ilyesmi: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=126618
"Minek a be-és kikapcsolása?" Bármi be-és kikapcsolása.
A kérdező hozzászólása: Akkor bõvebben. A szolgáltatómtól kapok a vezetékes telefonomról 100 perc/hó ingyenes - mobilos irányba - lebeszélési lehetõséget. Ennek a mérésére kellene az óra, hogy kb. mennyinél tartok.
Huh, hát régebben (úgy 15 éve) lehetett kapni telefonos díjszámlálót, amit a telefon elé kellett csatlakoztatni. Azt nem tudom, hogy most is lehet-e kapni ilyet. Pedro
A kérdező hozzászólása: 23:51 Nekem az is megfelelne, amit manuálisan lehet kezelni. Sõt, ezzel csak a mobilos beszélgetéseim idõtartamát tudnám mérni, annak folyamatában

Magyarországon Debrecenben lehet-e olyan ruhákat kapni mint kint a külföldi tinisztároké?

Legjobb válasz: minden kínai bolt tele van ilyen flitteres csúnya cuccokkal : na azok pont olyanok

minden kínai bolt tele van ilyen flitteres csúnya cuccokkal : na azok pont olyanok
igen. Miley Cyrus általában az H&M-ben vásárol, ez Forumban van a Csapó utcán.:) Ott van még a Zara és a Pull&Bear vagymi, ezekben is vannak olyan ruhák, de persze jól kell összeválogatni...:D

Lehet-e olyan nyomkövetőt kapni, melyet nem kell 1-2 héten belül feltölteni?

(Azaz olyat, amely valóban alkalmas nyomkövetésre. )

Legjobb válasz: A neten találtam GPS-vevõvel ellátott nyomkövetõt akár 3 hónapos üzemidõvel. (Egyébként a lítiumelemek bírják a legtovább.)

A neten találtam GPS-vevõvel ellátott nyomkövetõt akár 3 hónapos üzemidõvel. (Egyébként a lítiumelemek bírják a legtovább.)
kit akarsz követni??ez nekem gyanús am eggyetértek az elöttem lévõvel én is ezt találtam

Lehet-e kapni olyan DVD-t ami kutyák, engedelmességi és őrző-védő tanitásáról szól, az alapoktól kezdve? És hol?

Legjobb válasz: Õrzõ védõ tanítás én úgy tudom kicsit komolyabb tudást igényel. Mondjuk mi sosem jártunk kutyasuliban ilyenekre, tehát fogalmam sincs hogy lehet a kutyát megtanítani olyanokra hogy csak fogjon és ne rágjon, stb... Ha könyvet lehet kapni, dvd-t is biztos, próbáld megkérdezni kutya boltokban, vagy esetleg az állatirvist hogy tud-e ilyenrõl. Nekem egy Dog Dancing kazim van, aminek a végén megmutatnak pár trükköt, de nem az alapvetõ engedelmességrõl szól. :)

Õrzõ védõ tanítás én úgy tudom kicsit komolyabb tudást igényel. Mondjuk mi sosem jártunk kutyasuliban ilyenekre, tehát fogalmam sincs hogy lehet a kutyát megtanítani olyanokra hogy csak fogjon és ne rágjon, stb... Ha könyvet lehet kapni, dvd-t is biztos, próbáld megkérdezni kutya boltokban, vagy esetleg az állatirvist hogy tud-e ilyenrõl. Nekem egy Dog Dancing kazim van, aminek a végén megmutatnak pár trükköt, de nem az alapvetõ engedelmességrõl szól. :)
olyan nincs ami alapján te otthon házilag kiképzed a kutyádat. Az Õrzõ védõ foglalkozáshoz minimum két ember szükséges amelyikbõl az egyik a segéd, aki semmiképpen nem lehet a gazdi. Tehát nem csak szaktudást hanem plusz fõt is igényel a feladat, sõt nem utolsó sorban felszerelést és nagy területet. ...ha meg az ember kutyasuliba megy minek nézné videón?
ilyen kérést én is kiakartam írni.olyat lehet kapni ami nem csak õrzés védésre szól?! egyéb "okosságok" miként neveljük a kutyát...szóval mit ne és mit csináljunk egyéb esetekben?!ilyenrõl tudtok?
Engedelmesség tanításáról szóló DVD-t mintha láttam volna egy honlapon hirdették, de már nem tudom hol, egy magyar kutyakiképzõ készítette. Az õrzõ-védõ kiképzés viszont komoly szaktudást igényel, mert különben veszélyes lehet. Ezt nem lehet otthon tanítani.

Nem hallottatok ilyen sapkáról hogy hol lehet szerezni olyan KR3W sapkát amilyen a Young G ft. Cristian-Mindent Bele című zene videóklippbébe van VV Bécin (piros-Fehér)? Vagy valahol lehet kapni-e Magyarországon? Mindenhol néztem de még nem találtam.

Legjobb válasz: õ a garage store-tól kapja... szóval valószínû ott. de kapnak olyan cuccot is amit a boltban nem lehet náluk kapni, hanem rendelik... egyébként ez egy 2011-es kollekció, szóval nem nagyon fogsz találni már. http://factory413.com/shop/hats/semilla-210/k61318red/ http://www.routeone.co.uk/kr3w-semilla-snapback-cap-2.html

õ a garage store-tól kapja... szóval valószínû ott. de kapnak olyan cuccot is amit a boltban nem lehet náluk kapni, hanem rendelik... egyébként ez egy 2011-es kollekció, szóval nem nagyon fogsz találni már. http://factory413.com/shop/hats/semilla-210/k61318red/ http://www.routeone.co.uk/kr3w-semilla-snapback-cap-2.html
A kérdező hozzászólása: magyar oldalt nem ismersz véletlenül?

Szezámos mézes csirkét szeretnék csinálni a recept amit elolvastam azt írja hogy kell bele kínai öt fűszer keverék! Hol lehet olyat kapni? és tud e valaki olyan receptet ami nem írja ezt a fűszert bele?

Legjobb válasz: Szia. Azt nem tudom hol lehet kapni olyan keveréket,de én ez alapján a recept alapján szoktam csinálni és nagyon finom http://www.nosalty.hu/recept/kinai-szezammagos-csirke

Szia. Azt nem tudom hol lehet kapni olyan keveréket, de én ez alapján a recept alapján szoktam csinálni és nagyon finom http://www.nosalty.hu/recept/kinai-szezammagos-csirke
Szeretem az ilyen hozzászólásokat, mint az utolsóé. Segíteni nem tud, de azért idejön kötekedni. Ízlés szerint. Aki szokott fõzni, az eltudja találni és gondolom közben meg is kóstolja. Olyan meg úgysem lesz soha, mint a kínai éttermekben szokott lenni.
Én is elsõ válaszoló linkje alapján készítem, nagyon finom. Kínai 5 fûszerkeveréket még nem is láttam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segített a recept mert már azt hittem h meg se tudom majd csinálni holnap!! még egyszer köszönöm
Azért mégis konkretizáljuk már "ketchup, chili (erõs pista) méz" arányai? Hogy olyan izû legyen, mint a kínaiba (nem csípõs)?
Nagyon egyszerû az arány: ahogy szereted, ennyi...
Ha nem szoktál saját fûszer keveréket használni, nyugodtan csináld például kentucky keverékel, az is mézes és jó, Kotányi féle.
Úristen hogy lehet ezt kötekedésnek felfogni?!:O A kérdés meg lett válaszolva, a Kérdezõnek megfelelt.Én böngésztem a neten és találtam egy olyan receptet, ami elnyerte a tetszésem és mivel 2-en is írták itt, hogy szokták csinálni, az Nekem már elég ajánlólevél.S belekérdeztem. Nem értem hol itt a baj.
A linkelt recept nagyon jó, de legközelebbre: a Culinarisban néhány száz (3-500Ft) lehet venni kínai ötfûszer keveréket, és elég sokáig elég. :)

Szerintetek van e olyan jó egy FM-es parfüm, mint a bolti? Lehet e eredeti parfümöket kapni piacokon?

Legjobb válasz: nem. olyan anyagok is lehetnek benne, ami mérgezõ. NIncs tanúsítványa, nincs bevizsgálva stb..

nem. olyan anyagok is lehetnek benne, ami mérgezõ. NIncs tanúsítványa, nincs bevizsgálva stb..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!