Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e még új (49 db)

Lehet-e még a fantasy mûfajban új dolgot alkotni?

Pár ismerõsöm azt mondja, hogy már majdnem minden bõrt lehúztak errõl, de nekem más a véleményem... Többiek?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. Adnék bõvebb választ, csak nem tudom, pontosan hogy érted a kérdést. Ha egyszerûen új könyvre gondolsz, persze, jöhet egy huszadik vámpíros könyv, még az is lehet újdonság, és izgalmas. Ha meg úgy gondolod, hogy valami teljesen újat, új lényt kitalálni, vagy nem tudom, azt is lehet. Szóval a válaszom igen.

Persze, hogy lehet. Adnék bõvebb választ, csak nem tudom, pontosan hogy érted a kérdést. Ha egyszerûen új könyvre gondolsz, persze, jöhet egy huszadik vámpíros könyv, még az is lehet újdonság, és izgalmas. Ha meg úgy gondolod, hogy valami teljesen újat, új lényt kitalálni, vagy nem tudom, azt is lehet. Szóval a válaszom igen.
Egyetértek az elsõ válasszal, szerintem is lehet, csak jól kell megírni.
Lehetni lehet, bár az tény, hogy igen behatárolt mûfaj, nehéz benne újat alkotni. Terry Pratchettnek azonban sikerülni szokott...

Bogyó és Babóca mesékkel kapcsolatban lehet tudni, hogy lesznek e még új részek? Vagy ennyi és kész?

Kislányom nagyon szereti, de jó lenne már valami frissítés is:-) Van valami infó erről nektek?


Lehet-e még valahol új Nokia 5500-ás telefont venni?

Legjobb válasz: Nem tudom! Én használtan vettem egy ismerõsömtõl!

Nem tudom! Én használtan vettem egy ismerõsömtõl!
Persze, hogy lehet... Nézz föl a http://www.telefonguru.hu -ra, kiválasztod a keresett telefont és ott van egy ilyen lehetõség "Hol és mennyiért kapható egy ... készülék?"

Szerintetek újra fel lángolhat-e benne a szerelem és lehet minden jó újra ha én képes vagyok a változásokra? Ha meg van esély a szerelemre akkor hogyan csalogassam elõ? Mondta mi van akkor ha csak barátság alakul ki újra, abból is lehet-e szerelem?

A párommal lassan 8 hónapja vagyunk együtt. Leginkább én voltam az érzékeny. A sok veszekedéstõl és hisztiktõl sajna elhidegültünk egymástól, majdnem szakítottunk, mert ki akart dobni. Az érzékenységemnek meg is van az oka. Emiatt járok terápiára is. Az oka elsõsorban nem õ a problémáim kb 21 évre vezethetõ vissza mikor gyerekként elváltak a szüleim. Csak nem tudtam feldolgozni. Megviselt bennünket az is, hogy elvetéltem. Egy jó ideje nincsen hiszti meg veszekedés sem és a kedvében járok mindig. Nagyon szeretem és fontos nekem. Harcolok érte.

Legjobb válasz: Tedd azt. Egyébként mit akarsz kérdezni?

Tedd azt. Egyébként mit akarsz kérdezni?
Szia! Ez nagyon jó, tudod, hibáink felismerése fél siker! Lepd meg kéthetente valamivel! Fincsi vacsi, szexi fehérnemû, új póz, egy program... De szerintem azért ne is vidd ezeket túlzásba, a férfiak sajnos eltunyulnak ha túlságosan ki van nyalva a fenekük és nem minden esetben értékelik. Ezért alkalmas szerintem a kéthetenti idõpont. Esetleg napközben lepd meg egy szexi fotóval vagy egy sms-sal, amiben leírod, mit teszel majd vele este:-) És ne veszekedjetek, a túl sok veszekedès, hiszti megöli a szerelmet!!! 22/L

34-évesen 1kisgyerekkel lehet-e új életet kezdeni? Kellek-e még valakinek?

Egy nagy csalódás után vagyok!Lelkileg összetörtem,úgy érzem nem tudok majd megbízni senkiben.Nem merek közel engedni senkit majd magamhoz,mert mi lesz ha megint melléfogok?Nem vagyok még túl a dolgon,de félek hogy egyedül maradok és nem találom meg azt akit keresek.

Legjobb válasz: 1. Addig ne menj bele új kapcsolatba, amíg nem tudod magad túltenni ezen, mert, akkor az új kapcsolatod mehet rá. 2. Hány éves az a gyermek? 3. Gondolom nõ vagy, nyugodj meg egyik barátnõm hasonló cipõben jár csak õ két gyerekkel maradt egyedül és már 3 éve nincs senkije... de biztosan megfogja találni és te is azt az embert, akit kerestek, ugyanis a legtöbb férfi már az érettebb nõket keresi és az sem baj, ha van már legalább 1 gyereke. Remélem sokat segíthettem és fel a fejjel. :)

Hát ezt a rövid hajú kifejezést én sem igazán értem.. mért lenne baj??:O H*lye vagy eskü.. Van, amikor egy nõnek sokkal jobban áll a rövid, mint a hosszú. Szerinted az jól néz ki, ha hosszú és úgy áll, mint egy szénakazal?:O:O Az a lényeg legyen ápolt és szép.. Ne foglalkozz az ilyen válaszadókkal..
1. Addig ne menj bele új kapcsolatba, amíg nem tudod magad túltenni ezen, mert, akkor az új kapcsolatod mehet rá. 2. Hány éves az a gyermek? 3. Gondolom nõ vagy, nyugodj meg egyik barátnõm hasonló cipõben jár csak õ két gyerekkel maradt egyedül és már 3 éve nincs senkije... de biztosan megfogja találni és te is azt az embert, akit kerestek, ugyanis a legtöbb férfi már az érettebb nõket keresi és az sem baj, ha van már legalább 1 gyereke. Remélem sokat segíthettem és fel a fejjel. :)
Attól is függ, mennyi idõs a gyerek. Nyilván jó, ha már tizenéves, hiszen már nem kell pátyolgatni. Ergo az udvarlónak is sokkal könnyebb lesz, hiszen nem kell mindig lelépnek azért, mert éppen le kell fektetned a gyereket. Plusz: függ a külsõdtõl is. Ha nem vagy leélt, rövidhajú, melegítõben járó anyuka, hanem csinos és nõies, szerintem nem lehet gond. Számít még az is, hogy milyen kedélyû vagy. Tehát, ha már az elsõ randin arról panaszkodsz, hogy téged mennyire átvágtak, vagy milyen nehéz egyedül nevelni a gyereket, az eléggé visszataszító lehet. Légy vidám és jókedélyû.
Persze, bármikor lehet! De én azt tanácsolom, hogy elõször "hozd rendbe" a lelked és tedd túl magad az exeden mindenképpen, még mielõtt belekezdenél egy új kapcsolatba. Használd ki ezt az idõt és koncentrálj inkább magadra és a kicsidre. Neki is jót fog tenni, fõleg most...
3 éves kisgyereket már rá lehet bízni a nagyszülõkre, szóval szerintem ez nem gond. Most lehet mondani, hogy ez mekkora szívtelen dolog, hogy anyuka hetyeg, miközben "lepasszolta" a gyereket, de ez nem igaz. A kicsinek is jobb lesz, ha anyukának lesz egy új zpárja, ezzel õ is kap egy pótapukát. Ráadásul anyuka is nõbõl van. Szerintem nem kell félned, kérdezõ, minden megoldható. Havi egyszer-kétszer elmehetsz olyan helyekre, ahol korodbeli férfiak vannak, mondjuk egy barátnõddel. Járj rendszeresen társaságba. Add meg az esélyt, hogy valaki rádtaláljon és nem lesz gond.
Hát az, hogy mire kellesz majd neki azt mi nem tudhatjuk ezt csakis csak tapasztalat után tudod majd meg... ahhoz meg ki kell próbálni majd egy kapcsolatot..
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok és hosszú hajú!:) Adok magamra, nem vagyok túlsúlyos.Kisfiam 3-éves.Nem az a baj, h nem találnék majd, hanem hogy milyet?Aki megint átver, vagy csak arra kellek, vagy mit tudom én késõbb derül ki valami.Ettõl félek, h ha valakit megint megszeretek és bízok benne átver! Meg az én korosztályomhoz tartozó pasik a 20-on éves lányokat részesítik elõnyben.Akkor hol és hogyan találjak egy normális társat?
Apám pár éve a második válása után sokat randizott harmincas nõkkel, ezek voltak a tapasztalatai: Nem szabad a nõnek "akaszkodnia". Mesélte, hogy a legtöbb már az elsõ randin arról beszélt, hogy majd összeházasodnak, összeköltöznek, együtt nyaralnak, stb. Menekült az ilyen nõktõl. Nem szabad panaszkodni. A legtöbb nõ, akinek gyereke is volt, állandóan csak panaszkodott, hogy milyen kevés a pénz, de rossz nekik, de rossz az élet egyebek. Mondanom sem kell, hogy nem találkoztak többször. Nem szabad a randi után állandóan hívogatni a férfit. Apám 10 percre rá már SMS-ek és telefonhívások tömkelegét kapta, hogy mikor lesz a következõ alkalom, de jó volt veled lenni és így tovább.
Neharagudj, de nõ vagy férfi vagy?
szerintem simán kezdhetsz új életet... ismerõsömnek volt nagyon randa válása + kb 2-3 éves kisgyerek is volt, azóta talált egy jóképû rendes szintén elvált, kisgyerekes apukát, akivel remekül megvannak. Lassan 5-6 éve biztos együtt vannak már.
off És már miért lenne baj ha rövidhajú????? A rövidhajú nõ már nemis nõ??? on Na aggódj. Helyrebillen a belsõ egyensúlyod és le sem fogod magadról vakarni a pasikat! :) Egy gyerek nem fog visszatartani egy jóérzésû pasit attól, hogy udvarolni kezdjen! :)
Szerintem koncentrálj most a gyerekedre, hogy õ nála helyt állj. Aztán az élet hozza majd, hogy találsz-e hozzád illõ társat, vagy jobb lesz neked egyedül. Szerintem egy idõ után eljut az ember arra a pontra, hogy már nem feltétlen kell társ ahhoz, hogy jól érezd magad. És tényleg a gyereked legyen az elsõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Próbálom túltenni magam a dolgokon, bár nem könnyû!!Lehet ha fiatalabb lennék könnyebben dolgoznám fel és máshogy látnám.De most nagyon borúsan látom a helyzetem.:(:(

Ki lyukadt a radiátorunk, meg lehet-e hegeszteni, aluminium, vagy van-e rá valami megoldás vagy csak újat kell venni?

Legjobb válasz: Vegyél újat.Ma itt ,holnap ott lyukad ki .Már nem megbízható . Elkezdett pusztulni,lejárt az ideje .

Vegyél újat.Ma itt , holnap ott lyukad ki .Már nem megbízható . Elkezdett pusztulni, lejárt az ideje .
Egy ismerõsömnek is kilyukadt a radiátora. Balassagyarmaton van a Romantik 2000 Kft./telefon: 06 35/500-470 vagy a 20/266 47 11/ õk megcsinálták és azóta semmi probléma.

Meg lehet-e találni egy elhunyt lelkét a következő életében az új testével?

Csak értelmes válaszokat kérek!

Legjobb válasz: Nem hinném. aki újjászületik, az elvileg nem emléxik az elõzõ életére. Vannak ilyen hipnózisos és egyéb módszerek, amik állítólag képesek az elõzõ életet feltárni, de ez még akkor is nehéz, ha az egyén kezdeményezi. Kívülrõl sztem bemérni, hoyg egy adott lélek hol van a Földön elég necces, és mégcsak nem is biztos, hogy emberként születik újjá az illetõ. Plusz nem is túl etikus beleavatkozni az adott iletõ új életébe. Én pl nagyon nem örülnék neki...

Nem hinném. aki újjászületik, az elvileg nem emléxik az elõzõ életére. Vannak ilyen hipnózisos és egyéb módszerek, amik állítólag képesek az elõzõ életet feltárni, de ez még akkor is nehéz, ha az egyén kezdeményezi. Kívülrõl sztem bemérni, hoyg egy adott lélek hol van a Földön elég necces, és mégcsak nem is biztos, hogy emberként születik újjá az illetõ. Plusz nem is túl etikus beleavatkozni az adott iletõ új életébe. Én pl nagyon nem örülnék neki...
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem jó dolog bele avatkozni de nem tudom feldolgozni:( nagyon hiányzik. és ne nézzetek hülyének de nem is emberrõl van szó hanem állatról:( olyan hirtelen és hamar halt meg. még nagyon sokat kellett volna élnie:(((
Nem, mert ilyesmi nem létezik, hiába is szeretnénk.
Hogy ilyesmi létezik, vagy sem, azt sem pro, sem kontra nem bizonyította senki, tehát ez nem tudható. Innentõl ez hit kérdése, a másik embert (akámilyen is) meg nem illik a saját (nem)hitünkkel meggyõzni. Pont. A Te gondod az, hogy nem tudod elengedni õt. Nem írod, mikor veszítetted el a kedvencedet, de általában fél-egy év alatt még a legnehezebb gyászon is túljutunk- ilyen az emberi természet szerencsére. Örök törvénye az életnek (akármennyi legyen is belõle), hogy aki megy-azt el KELL engedni, visszatartani senkit nincs jogunk, csak abból az (érthetõ) önzésbõl fakadólag, hogy nekünk õ hiányzik. Az idõ a legjobb barátod. A gyász elviselésére, feldolgozására tanít ez az eset, ami számodra még nagyon nehéz lehet.. :( Megértelek.
Ha ez így van, akkor találkoztok még. Nem kell tenned semmit. Addig gondolj rá erõsen, gondolatban beszélgess vele. Lehet, hogy csak 100 év múlva lesz kész az új élettervével. Biztos veled tervezi, ha nem sikerült mindent lezárni. Addig inkább az ittlévõkkel foglalkozz! Nehogy megint így járj! Biztos nem véletlen, hogy így kiugrott, neki vmiért most így volt jó. Nem tudta vállalni az elõtte állót. Lehet, hogy igaza volt. Vigasztalás: Dr. Bruce Goldberg: Elõzõ életek jövendõ életek Édesvíz, 1990 c. könyvben
A http://www.jegyzetek.hu/pastlife.php egy [email protected]ág. Ha lélek újjászületik egy új testben (és "nem vár meg") de szeretnéd megtalálni, ez lehetséges. A Földön ez rohadt nehéz, de a szellemvilágbeli otthonunkban könnyû. Az a trükkje, hogy még a "megtestesült" lélek is hátrahagy valamennyi (változó %-ú, pl. 15-40%)energiát akivel azért lehet találkozni és beszélgetni legfeljebb nem annyira aktív, fürge, stb., de ugyanaz vagyis Õ az. Ilyen okból látszólag mindig mindenkit megvárnak pl. szülei, szerelme, gyermekei, stb. Ne aggódj, igazat írtam, majd meglátod.
Remélni azt lehet - de nem lesz az! Felmelegítve csak a töltöttkáposzta jó!!!! :]
Az igazi mellett mûködik, más mellett akkor se, ha felismerik a problémákat. Mert az igazi mellett automatikusan tud változni az ember, anélkül, hogy észrevenné a változást, más mellett pedig nem tudja feladni az addigi hibákat, és azok újra feszültséget generálnak.
Ha felismerik, hogy mi volt a baj és tudnak változtatni rajta, még mindig szeretik egymást, akkor igen, máskülönben nem.És nem csak az egyiknek kell változni.A KUSS nem megoldás hosszútávon!
Van! Barátom ott hagyott egy lány miatt. És rájött, hogy Én kellek neki. Sose láttam ennyire szerelmesnek! :D
A kérdező hozzászólása: èn nem is irtam , hogy megbäntottäl .Csak rosszul jött a hatäs ami nem is räm vall.Na jo sz´p napot !
Én is másodszorra mentem vissza a csajomhoz, mer megcsalt fene a pofáját... tudja, hogy kuss van, de azóta valami ISTENI! Imádom, teljesen megváltozott, ilyenkor valami mindig más lesz, persze, ha van még szerelem a háttérbe...
Ha valami tönkrement az már soha nem lesz olyan, mint régen. Ha vannak érzelmek mindkét félben, akkor meg lehet próbálni újra, de oda kell figyelni, hogy azokat a hibákat, ami miatt szétment a kapcsolat, ne kövessétek elújra. Viszont a tüske az mindig megmarad a sértett félben.
miért kell valamit háromszor megkérdezni????? Már várom mikor lesz a negyedik kiírásod...
A kérdező hozzászólása: Ezt nem értem az utolsot .
A kérdező hozzászólása: Óh te dräga kis husom!Ugyan megnéztem , hogy mi is ez az egész.Köszönöm hogy elküldted ezt a linket.Öszintén be kell vallanom , hogy egy nagyon nagyot tévedtél!Merrt egyiket se én irtam ki!Én azt ajänlanäm, hogy még mielött valakit megsértenél järj utänna és ha mär 100%-ra biztos vagy valamibe .Akkor sértsd meg a mäsikat.Nem kivänom , hogy az életben ekkorät tévedjél.Söt legyél nagyon boldog.Sose voltam rossz indulatu , még avval se aki 100x megbäntott .Szoval csak a jot irtam.Szép napot !
nem hiszem, hogy megbántottalak volna, mert szerintem semmi rosszat vagy csúnyát nem írtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!