Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e lávalámpában cserélni Ha igen, (1 db)

Lehet-e lávalámpában folyadékot cserélni? Ha igen, hogyan?

Van egy két éves lávalámpám, aminek eredetileg szép színe volt, de mára vesztett az áttetsz?ségéb?l a folyadék és a benne úszkáló anyag a zavarossága miatt már alig látszik. Érdemes-e kísérletezni a folyadék cseréjével?

Legjobb válasz: Szerintem valami speciális folyadék van benne, nem hiszem, hogy cserélni lehetne. Az enyém is beopálosodott, de az enyém kicsi, és mivel annak idején 1500-ért vettem, és most is annyi, úgy gondoltam, veszek egy másikat.

Szerintem valami speciális folyadék van benne, nem hiszem, hogy cserélni lehetne. Az enyém is beopálosodott, de az enyém kicsi, és mivel annak idején 1500-ért vettem, és most is annyi, úgy gondoltam, veszek egy másikat.
Ha jól tudom, a lávalámpában színezett víz és faggyú van. Rá volt írva a dobozára. Szerintem ki lehet cserélni benne a folyadékot. Nekem le lehet szedni a borítást róla mindenütt, és a tetején van egy fém zár, ami a benne lévõ folyadékot belezárja. Szerintem azt szét lehet szedni, de én nem tenném, mert ha nem zárja vissza jól az ember, szerintem tönkremegy, vagy megsért valakit. Én is inkább újat vennék.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Így lehet aksit tölteni?

Volt régen egy elektromos rollerem, de lett pár baja így nem használtam. Most kitaláltam valamit amihez kell belőle a motor és az akkumulátor. A motor működik de az akkumulátorok le vannak merülve. A gyári töltője elromlott így valami töltési alternatíva kellene.
A gyári töltő úgy működött hogy aksik benne a gépben és csak egy adaptert kellett bedugni a 220-ba és a rollere és már töltötte is. A roller elektronikája tönkrement és nem tölti az aksikat.

Azt eddig nem írtam hogy 2db 12v-os aksi van benne.

A kérdésem az lenne hogy ezt lehetne-e úgy tölteni hogy összekötöm sorosan vagy párhuzamosan a két aksit és aztán simán rákötöm őket az adapterre? Így feltöltődnének?

Ha igen akkor hogy kössem össze őket? sorosan vagy párhuzamosan?

0

Honnan lehetne venni rendelni paneljavításhoz pedezéshez pedet?

0

Miér nem megy a minecraft probáltaím ujrarakni mindent de nem megy miután beirom a nevem ugye azután rámennék a startra rámegyek és bezárja és nem tölt semmit miér is nem?

elépnék a minecraftba nem tölt bezárja

1

Excel táblázatban (határidős táblázatot) szeretnék csinálni. Lehet olyat, hogy ha eltelik kb 1 hónap akkor magától a táblázat bepirosozza a cellát, figyelmeztetésből?

2

Mennyibe kerül egy színes nyomtató? Linkeljetek lécci!

1

Miért . LNK formátumú minden?

A barátom átküldött nekem egy játékot, amit elfogadtam, lementettem a gépre, aztán bekapcsoltam a játékot....
mikor végeztem, az összes fájlom, ami az asztalon, asztalon lévő mappákban volt, .LNK formátumú, és a windows fényképnézegető akarja megnyitni.
Valakivel már fordult elő? megoldás? ötlet?

3

Mi baja a monitornak?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy középen mindig bevillan ez a kiírás hogy ~Control Lock~ valamikor azt írja hogy Unlocked valamikor meg azt hogy Locked most ezzel mi a fenét csináljak?
előre is köszönöm a válaszokat

0

Mekkora a feszültség esés, ha 6mm^2-es, 20m hosszú sodrott réz vezetéken 14V feszültség van és 20A áram folyik rajta?

Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy egy akksi, 20m kábel és a másik végén ott egy fogyasztó. Csak ugye ez egy pár vezeték. Ilyenkor ez 20m-nek számít vagy már 40?

Igazából azt szeretném tudni, hogy mi a különbség a 6 és a 10mm^2-es kábelek között csak nem tudom hogyan kell kiszámolni sajnos.

4

Notebook-ról hogyan kell használni a skype-t?

Telóról és gépről is teljesen más (elvileg). Most regisztráltam és pl.: hova írja ki h kit vehetek fel, értesítők stb. ?

2

Az apple termékek megbízhatóbbak a rendszert tekintve?

Arra gondolok, hogy pl. az iphone-ok is ugyanúgy lefagynak/újraindulnak maguktól stb. mint a hasonló tudású nem apple termékek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!