Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e keményítő a (4 db)

mindkettõt szénhidrátnapon!

Lehet-e keményítő napon a rizshez uncle ben's édes-savanyú szószt enni (ananásszal)?

Legjobb válasz: nem,a szószok általában cukrot tartalmaznak így hagyd õket szénhidrát napra,de lehet bele rakni borsót,kukoricát v. bármilyen zöldségfélét.

nem, a szószok általában cukrot tartalmaznak így hagyd õket szénhidrát napra, de lehet bele rakni borsót, kukoricát v. bármilyen zöldségfélét.
Keményítõ napra rizst? A rizs az szénhidrát!!!!!! Nem ehetsz keményítõ napon!

Kemenyito napon lehet-e a zoldsegeket olajban parolni vagy csak fove szabad? Tartalmazhat-e a zoldsegkeverek rizset es gombat?

Legjobb válasz: Lehet olajban párolni,de csak kevésben.Rizst keverhetsz zöldséggel,de a gombát hagyd ki.Hiába soroljuk a zöldségek közé,több benne a fehérje mint a keményítõ.Jobb elkerülni.

Lehet olajban párolni, de csak kevésben.Rizst keverhetsz zöldséggel, de a gombát hagyd ki.Hiába soroljuk a zöldségek közé, több benne a fehérje mint a keményítõ.Jobb elkerülni.


Rakott krumpliból csak a burgonyát, és nem a tejfölös részét, lehet e enni keményítő napon?

Legjobb válasz: egyél bármit csak ne sokat ne jol lakásig nekem a rakott krumpli a kedvencem,de csak ugy ahogy én csinálom(H):D Énis elkezdtem fogyokurázni és nem ettem se kenyeret semmit... 1hétig birtam: a legrosszab az volt amikor rakott krumplit csináltam és nem ettem fuu nagyon rossz volt alig birtam ki. De másnap már meg egyeztem magamal hogy eszek mindent csak kevesebbet mert ha fogyokurázol pl 90napig mi van a 91nap után? öröké igy élsz hogy ki maradsz a jó finom dolgokbol.Sztem semmi értelme ugy az életnek ha nem eszel finomakat.Sztem egyél de este tornáz is ennyi de ez csak egy tanács én ezt csinálom.

egyél bármit csak ne sokat ne jol lakásig nekem a rakott krumpli a kedvencem, de csak ugy ahogy én csinálom(H):D Énis elkezdtem fogyokurázni és nem ettem se kenyeret semmit... 1hétig birtam: a legrosszab az volt amikor rakott krumplit csináltam és nem ettem fuu nagyon rossz volt alig birtam ki. De másnap már meg egyeztem magamal hogy eszek mindent csak kevesebbet mert ha fogyokurázol pl 90napig mi van a 91nap után? öröké igy élsz hogy ki maradsz a jó finom dolgokbol.Sztem semmi értelme ugy az életnek ha nem eszel finomakat.Sztem egyél de este tornáz is ennyi de ez csak egy tanács én ezt csinálom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!