Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e káros ha (9 db)

Lehet-e káros szövődménye, ha évente csak 2x szeretkezek?

Egyszer?en nem kívánom a szexet. :$

Legjobb válasz: dehogy lehet. mindenkinek mások az gényei valaki napi háromszor kivánja. nem baj ha nem kivánod annak se lenne szövödvénye ha nem csinálnád sohasem. nyugi, nem kel azt tenned amit nem akarsz ha nem kivánod akkor ne csináld!

dehogy lehet. mindenkinek mások az gényei valaki napi háromszor kivánja. nem baj ha nem kivánod annak se lenne szövödvénye ha nem csinálnád sohasem. nyugi, nem kel azt tenned amit nem akarsz ha nem kivánod akkor ne csináld!
Már mér lenne, valaki évekig nem csinálja.
Azért a házasságban élõknél lehed szövõdmény. Egy másik partner személyében.
Egy kicsit más oldalról közelítem meg a dolgot. Az, hogy nem kívánod egyáltalán, szerintem nem normális. Persze szövõdménye nem lesz, de meg kellene talán keresned az okát, hogy miért is nem kívánod?!
dehogy... képzeld el akkor milyen betegek lennének azok, akik soha életükben nem szexeltek...
Nem sorvad el semmid. Csak legfeljebb késõbb még kevésbé kívánod. megelképzelhetõnek tartom, hogy késõbb meg a rutintalanság miatt esetleg gátlásos leszel. Szerintem a szex nélküli életet élõnek inkább lelki gondjai lesznek. Testi problémát biztosan nem okoz.
A papok meg apácák is sokáig élnek :-)
A kérdező hozzászólása: jaaa!!! csakhát a viccben is ugyebár nem mindegy, hogy a szerelem nyilasa vagy nyílása!
A kérdező hozzászólása: Ilyesmire gondoltam, hogy nem sorvadnak el az izmok pl.?
Berozsdásodsz. :-( Amikor majd használni akarod, letörik :-( Vagy beletörik :-( Viccen kívül: lehet szervi (hormon) baj is. Én kivizsgáltatnám.

Reiki kezelésnek lehet-e káros mellékhatása? Ha igen, mi?

Legjobb válasz: semmilyen mellékhatása nincs.a gyógyulási folyamatok beindulásakor felerõsödhetnek a fájdalmak az érintett területen akár az elviselhetetlenségig, de ez a lehetõ legjobb jel.intelligens energia,egészséges szerveket nem érint

semmilyen mellékhatása nincs.a gyógyulási folyamatok beindulásakor felerõsödhetnek a fájdalmak az érintett területen akár az elviselhetetlenségig, de ez a lehetõ legjobb jel.intelligens energia, egészséges szerveket nem érint
Szerintem a Reiki pszichoszomatikus betegségeknél kiegészítõ kezelésként szóba jöhet. Egyébként engem reikis SOHA nem kezelt pénzért. Ellenkezett az elveikkel, hogy az ajándékba kapott fényt pénzért adja tovább.
Igen, valóban így tanultuk, és én sem kértem érte soha semmit. De mint hallottam, vannak közöttünk, akik más indokok alapján azóta már besorolták a fizetõs kategóriába. Egyébként a reiki intelligens energia. Egyszerre képes hatni testre-lélekre-szellemre. Mindig azon a területen fejti ki legerõsebben hatását, ahol az a legszükségesebb. Ha neked a pszochoszomatikus problémáidra tudott segíteni, örülök neki. Csak egy példa: tegnap rosszul léptem, megbotlottam egy kiálló járdalapban, és akkorát vágódtam, mint egy ólajtó. Közel tenyérnyi darabon a térdemen lement a bõr, szerencsére nem tört semmim. Hazabicegtem, utána közel 2 órán át kezeltem a térdemet. Reggelre kutya bajom, és se meg nem dagadt, még csak be sem zöldült a helye. Ez egy csoda!
Nekem egyik ismerõsöm (aki állítólag ezzel foglalkozik) bele állított egy nagy réztálba és megkongatta 2X. utána olyan fejfájásom lett tõle. Én nem hiszek a jótékony hatásába!
Aki ezt csinálta veled, inkább volt boszorka vagy akármi, de biztosan nem Reikis!!! A Reikiben ilyen nincs, kizárólag csak kézzel kezelnek! És semmi káros mellékhatása nincs! A Reiki-kezeléssel, amennyiben még a betegség kezdeti stádiumban van, akkor segít azt vissza-szorítani. Ha már túl van egy bizonyos ponton, felgyorsítja a betegség lefolyását, ezáltal intenzívebb lehet (pl. egy megfázás, ) hamarabb túlesel rajta. Ha még mindig fáj a fejed, keress egy másikat, és segít megszabadulni tõle!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! Ha nem vagyok különösebben beteg, akkor érdemes reiki kezelésre menni? Vagy felesleges? Egészséges embernek lehet szüksége ilyen kezelésre?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen a sok hasznos információt. Egyik ismerõsöm ajánlotta fel, hogy kezelne Reikivel. Csak elõtte kíváncsi voltam, nem lehet-e mellékhatása. Nagy betegségem nincs (fizikailag), de gondolom hasznos lenne. Fõleg, hogy most megtudtam, hogy lelki problémákra is jó. Meg fogom próbálni és még egyszer köszönöm a válaszokat!!!
Igen, az a mellékhatása, hogy egy köztudottan kamu gyógymódra költesz és jársz, ahelyett, hogy valami hatékonyra járnál.

Ha az orrváladékot lenyeljük, (pl, szipogással) lehet e káros hatása?

Legjobb válasz: Lehet. Könnyen kaphatsz egy fertõzést.

Lehet. Könnyen kaphatsz egy fertõzést.
Akik ezt csinálják, azoknak szokták felszúrni az orrát, az pedgig nem valami kellemes.
Szerintem meg nem lehet. Gondolj bele, azt is a tested termelte, max. nem oda kerül, ahová való. Van, aki még a vizeletét is megissza, és semmi baja.
Igen, pl arcureggyulladas
Sztem kikakilod, a babám is lenyeli mert nem tudja kifújni és a pelusban ott van a nyálka. Felnõttnél mért lenne ez másképp? Hurutos lesz a hasad, de az is rendbe jön egy kis diétával. De inkább ne nyeld le, a baba csak azért nyeli le, mert nem tudja kifújni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm annak a válaszát aki a kis babákra hivatkozott. Nálam ugyan az a helyzet, hogy csak egy része jön ki a zsebkendõbe, a másik része orrspay után egy kisebb mennyiségben csak szipogással de nem kifelé.
Szivesen a választ, benne vagyok most a babás dolgokban...jó egészséget Neked. HA Az van, minden van.

5 hónapos állapotos vagyok. Mit gondoltok ilyenkor ártalmas vagy egyáltalán ártalmas lehet e a mindennapi szexuális élet? és mivel ilyenkor nem használunk ovszert az káros lehet e ha a párom mikor élvez el nem veszi ki?

Legjobb válasz: Nem ártalmas, de ilyenkor szokták javasolni óvszer használatát, mert egy felszálló fertõzés nem tesz jót a fejlõdésben lévõ magzatnak.

Nem ártalmas, de ilyenkor szokták javasolni óvszer használatát, mert egy felszálló fertõzés nem tesz jót a fejlõdésben lévõ magzatnak.
Én azt olvastam régebben, hogy a terhesség alatti szex jót tesz, viszont az óvszer szerintem is javallott.
Bakker most keltem fel éppen és az állapotos szót állatorvosnak olvastam :/
A szexszel nem hiszem hogy gond lenne, csak óvatosan csináljátok. Én úgy tudom, akár burkot is repeszthet a végefelé már (túlhordósoknak javasolják is). Tehát semmi durvulás! Az óvszert én is javasolnám, elvégre amúgy is elég bizarr gondolat számomra, hogy ott a pici baba és a párom elmegy bennem... :) De inkább a fertõzések elkerülése végett lenne fontos, ahogy már írták!
Nyugodtan csináljátok óvszer nélkül mert nem árthatsz a babának vele. Csak az utolsó 2 hónapban legyetek egY KICSIT óvatosabbak , ne csináljátok durván erõssen! Mi nem rég jártunk a nõgyógyásznál terhességi vizsgálatra és mindig arra biztatott a doki hogy szex szeX SZEX MINDEN mennyiségben az utolsó napig míg meg nem szûlsz. Sok sikert a szüléshez , ha terhes vagy természetesen!

Átfolyós rendszerű Ferroli kombi kazánunk van. Lehet-e normálisan keverős (karos) csapteleppel is a meleg vizet állítani? Ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: Nem vagyok épületgépész, de szerintem semmi akadálya. Hiszen az átfolyós vízmelegítõk csak azt érzékelik, hogy van-e vízáramlás, vagy nincs. Azt pedig szerintem tök mindegy, hogy milyen csapteleppel éred el, azaz nyitod-zárod a hálózatot. Legalábbis nálunk régebben hagyományos csapok voltak, aztán pár éve lecseréltettük õket kerámiabetétesekre. A vízmelegítõ mûködésében ez semmilyen változást nem okozott.

Nem vagyok épületgépész, de szerintem semmi akadálya. Hiszen az átfolyós vízmelegítõk csak azt érzékelik, hogy van-e vízáramlás, vagy nincs. Azt pedig szerintem tök mindegy, hogy milyen csapteleppel éred el, azaz nyitod-zárod a hálózatot. Legalábbis nálunk régebben hagyományos csapok voltak, aztán pár éve lecseréltettük õket kerámiabetétesekre. A vízmelegítõ mûködésében ez semmilyen változást nem okozott.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, akkor szerintem megnézetjük egy szakemberrel, mi a gond.

Lehet-e bármiféle káros hatása annak, ha naponta 3 liter teát megiszok?

Cukor nélkül iszom,nem mindig ugyan olyat.

Legjobb válasz: milyet? a fekete teának lehet: lepusztítja a bélbolyhokat (ilyen mennyiségben) azonkívül, a forralt vízbõl a Ca egy része kicsapódik,ez a fogaknak-csontoknak sem túl jó. Egy részét ásványvízzel helyettesíteném.

milyet? a fekete teának lehet: lepusztítja a bélbolyhokat (ilyen mennyiségben) azonkívül, a forralt vízbõl a Ca egy része kicsapódik, ez a fogaknak-csontoknak sem túl jó. Egy részét ásványvízzel helyettesíteném.
A kérdező hozzászólása: Zöld teákat, fekete teákat... sokfélét... Leginkább earl grey-t, ami fekete tea.
A kérdező hozzászólása: Szoktam egyébként nagyon sokféle teát inni, filtereset is meg rendes teát is. Minden teát megiszok, a menta tea volt eddig az egyetlen ami nem ízlett, de lehet csak én csináltam rosszul mentalevélbõl (sok / kevés levéllel). Minden nap másféle teát iszom, unalmas is lenne mindig ugyanazt. Pörögni nemigen szoktam egyiktõl sem, gyakran iszom estefelé és jól tudok akkor is aludni. Fogmosás helyett rágózni szoktam teázás után, fogat mosni reggel és este szoktam. Köszönöm a válaszokat.

Lehet e valami káros hatása, annak ha hetente 50 tojást fogyasztok el?

Legjobb válasz: elvileg ha nem fogyasztasz mellé sokállati eredetû fehérjét(hús), akkor rövidtávon nem. írnak itt koleszterinrõl, meg minderõl, de olvastam olyan orvosi tanulmányt is ahol meg azt írták h a máj ilyenkor fokozottan lebontja a tojásból származó + koleszterint én napi 2- egész tojást eszek, mert nagyon tápanyagforrás, és tele vitaminnal és ásványi anyaggal. amit eddig hallottam a legjobb ebben a témában. egy olimpiai súlyemelõ haverom mondta h versenyfelkészülésnél régen, mikor nem voltak még fehérjeporok, napi 30!! tojást evett meg, no de az ereje is ott volt ám a szeren.!!!

elvileg ha nem fogyasztasz mellé sokállati eredetû fehérjét(hús), akkor rövidtávon nem. írnak itt koleszterinrõl, meg minderõl, de olvastam olyan orvosi tanulmányt is ahol meg azt írták h a máj ilyenkor fokozottan lebontja a tojásból származó + koleszterint én napi 2- egész tojást eszek, mert nagyon tápanyagforrás, és tele vitaminnal és ásványi anyaggal. amit eddig hallottam a legjobb ebben a témában. egy olimpiai súlyemelõ haverom mondta h versenyfelkészülésnél régen, mikor nem voltak még fehérjeporok, napi 30!! tojást evett meg, no de az ereje is ott volt ám a szeren.!!!
Semmi rossz hatása nincs. Állati zsírban süsd meg (ne olajban), vagy fõzd, vagy nyersen esetleg.
Jóllaksz. Ez esetleg káros? :)

Ivoviz magas vizkötartalma karos-e az egeszsegre? Ha igen, mit lehet tenni?

Idevago oldalon azt irjak, meg jobb is bizonyos betegsegekben, de hat nem tudom.... ahogy az E betüs dolgok is egyesek szerint nem karosak.

Legjobb válasz: A vízkõ nem más mint oldott ásványi anyag (kalcium, magnézium ect), a régi csövek miatt lehet nagyon vasírû is. Az E-számok Szinte mindennek van e száma, ami annyit tesz európa szabvány. Színezékek (pl béta karotin) Adalékanyagok (térfogatnövelõk: szódabikarbonát) Vitaminok (aszkorbinsav, C vitamin) Savak (citromsav) Nem veszélyesek, csak valami nagytudású ember meglátta, hogy ezekkel a számokkal van tele a csokipapírja, és pánikot keltett. Az E-számok európa közös élelmiszeripari nyelve.

A vízkõ nem más mint oldott ásványi anyag (kalcium, magnézium ect), a régi csövek miatt lehet nagyon vasírû is. Az E-számok Szinte mindennek van e száma, ami annyit tesz európa szabvány. Színezékek (pl béta karotin) Adalékanyagok (térfogatnövelõk: szódabikarbonát) Vitaminok (aszkorbinsav, C vitamin) Savak (citromsav) Nem veszélyesek, csak valami nagytudású ember meglátta, hogy ezekkel a számokkal van tele a csokipapírja, és pánikot keltett. Az E-számok európa közös élelmiszeripari nyelve.
A kérdező hozzászólása: Vizkemenysegre gondoltam, ha mashogy is mondjak.
100% nem tudom hogy karos-e, hülyeseget nem akarok irni, de nalunk a faluban v.szürik v. vesznek az üzletben vizet, senki nem issza, csak fözesre hasznaljuk.
Azert en sok E szamot mellözök, vannak azert karosak is, es kesz eteleket, leveseket, mar nem is vasarolok.Aki pedig nem hiszi, en tölem tovabbra is fogyaszthatja. http://www.femina.hu/egeszseg/kepes_cikkek/7_rakkelto_e_szam..
Ha a fõbb szellõzõnyílások nincsenek takarásba, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Nem, azért van laptoptartón, hogy ne legyen elfedve. A gépnek akkor nem árt. És nekem?:)
De igen káros nem tudtad hogy a számítógép is rákot okoz mint a mobil vagy a mikró
Itt talán valami olyasmi lehet a kérdés, hogy pl a kérdezõ egy szõke nõ, és a hasának árt e a laptop , kvázi lehet e gyereke a késõbbiekben ettõl még e, hogy õ így használja a számtech eszközt.
A kérdező hozzászólása: Pont egy informatikus mondta, hogy árthat, ezért kérdeztem, de köszi a bunkóságokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!