Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e kádban a (3 db)

Lehet-e kádban fürdeni a szülés után egy héttel, ha nem történt gátmetszés sem varrás?

Legjobb válasz: Nem ajánlatos, mert még nyitva a méhszály, és csúnya fertõzést kaphatsz!!! 2 hete szuültem, de már alig várom, hogy elmerülhessek a habokba, de sajna nem lehet!

Nem ajánlatos, mert még nyitva a méhszály, és csúnya fertõzést kaphatsz!!! 2 hete szuültem, de már alig várom, hogy elmerülhessek a habokba, de sajna nem lehet!
Szia! Én inkább a zuhanyzást választanám, bár érdemes lenne egy szakember is megkérdezni.

Abortusz után zuhany vagy kád? Csütörtökön voltam abortuszon és elfelejtettem megkérdezni a dokit, hogy fürödhetek e fürdőkádban vagy csak tusolni lehet! (valahol azt halottam, hogy csak zuhanyozni lehet kb.4hétig) Légyszi valaki segítsen!

Intim törl?kend?t és intim mosakodó gélt lehet használni? Ha valaki volt már ilyen helyzetben,akkor légyszi írja le,hogy mit és hogyan kell... EL?re is köszi

Legjobb válasz: ameddig a szex mentes idõ tart addig csak zuhanyzás nekem már jó rég volt abortuszom de 4 hétre emlékszem

ameddig a szex mentes idõ tart addig csak zuhanyzás nekem már jó rég volt abortuszom de 4 hétre emlékszem
Fürdeni semmiképp sem szabad!!!!!6 hét.
Nekem azt modták nem leht fürdeni 6 hétig. csak zuhanyozni. Ez elején még vegyszert se használj. Még tusfürdõt se. Csak ha már nem vérzel.
szigorúan csak tusolni szabad 6 hétig!!!!intim gélt és kendõt lehet használni mert azok irritatív mentesek
Hívd fel az orvosod, õ biztos tudja rá a választ. Ha már lehet, jó fürdõzést! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!