Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e ettöl a lány (2 db)

Lehet-e ettöl terhes a lány?

Tudjátok, jóideje vagyunk együtt barátnömmel és ma átjött hozzám és csak egy gatya volt rajtam, rajta pedig egy bugyi. Majd a bugyit arrébb hajtottam és a gatyán át "izgattam" a lányt. Szóval: tény, hogy a szex közben és elöjátéknál is váladékot fojat ki a férfi, amiben csekély mennyiségü spermium található. Ez a gatyámat kicsit "átáztatta", de nem nagyon. Az igazi kérdés: lehet-e ettöl terhes a lány?

Legjobb válasz: Ettõl biztos nem lehet terhes.

Ettõl biztos nem lehet terhes.
Nem lehet, de egekre, nézzétek át a 8-os biosz könyv végét.
100%, hogy nem lehet terhes. Megnyugtathatod a barátnõdet is, ha idegeskedik miatta. Az igaz, hogy átázik a nadrág, de a hüvelybe nem tud bekerülni a spermium, mert nincsen rajta radar, hogy tudja, hogy van a hüvely. Mondd meg a barátnõdnek, hogy ha így "simogatod" a nemi szervét és nem hatolsz be a hüvelyébe, akkor tutira nem lesz terhes.
Ettõl kizárt, hogy terhes legyen, bár nekem volt olyan diplomás (!) pasim, aki hasonló esetben teljesen be volt ijedve :-)
Õ nem ! Te vagy a TERHES !
Minek kell ilyeneket csinálni, amíg lópikulát se tudtok a szexrõl?
A kérdező hozzászólása: 17-17 egy korúak
nem lehet terhes!
A kérdező hozzászólása: akkor miért késik ??? nagy a para ??
Azért késik, mert 17 éves és még nem állt be rendesen a ciklusa. Mivel most kezdtetek el nemi életet élni (lényegtelen, hogy még nem dugtatok, a petting is annak számít), ez hatással van a hormonháztartására, ami kihat a ciklusára is. meglep, hogy egy 17 éves lány ennyit nem tud a saját estérõl. Mit tanítanak nektek az iskolában?
A kérdező hozzászólása: de tuti nem lehet terhes ??
OMFG!!!!! Még hányszor írjuk le, hogy NEM b*zd +?
Na, mingyár 1 kérdéssel kevesebb lesz itt.
A kérdező hozzászólása: de ha az lesz TI lesztek a hibások mert osz infot adtatok ......
Az ilyen fogyatékosok fejét verném szét a biológiai albummal. Nem csak hülye vagy, hanem igénytelen is. Már oviban megtanítják, hogy moss kezed WC után bmeg.
Ha akarod leöntheted egy vödör g*civel is, ameddig nem kerül a hüvelyébe, nem lesz az. ne legyél már ostoba, elõttem kb 5-en választ adtak már. Amúgy hány évesek vagytok?
A felhasználónevedbõl is látszik, hogy egy jó akartál poénkodni, de jól elszartad. Ennyi vagy.
A kérdező hozzászólása: de a barátnöm terhes lehet e ez miatt ???
Miért lehetne?
WC után kézmosás! hogy lehet ezt elfelejteni? egyébként hülye kérdés.. de nem.
Nyugi! Az álmoktól nem lesz terhes.
A kérdező hozzászólása: de most komolyan attol lehet e terhes ha olyan a kezem és arra fele izgattam ??
a barátnõd jobban teszi ha még szûz marad
A kérdező hozzászólása: miért ??
A kérdező hozzászólása: de elvileg már 2 napot késett a havija a barátnömnek
nem, te vagy terhes!
2 napot késett. Figyelj, mi a barátnõmmel egy évig gumi nélkül csináltuk míg végül rá tudtam venni a fog gátlóra. Nála volt olyan, hogy egy hetet késett neki (pedig lassan már 22), akkor mondjuk tényleg annyira beparáztam, hogy vettünk is egy tesztet. Egyébként a kérdésed alapján tényleg jobb, ha a barátnõd szûz marad.
Mi miért lennénk hibások? Nem vagyunk nõgyógyászok, hogy megmondjuk neked a tutit, nem voltunk ott, nem láttuk, hogy mi történt, és fõleg NEM MI IZGATTUK G*CIS KÉZZEL A BARÁTNÕDET!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!