Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e esetleg abból, (3 db)

Lehet-e esetleg gyerek abból, ha együtt voltam valakivel, de csak 5ercet szúrtunk gumi nélkül és utána leszopott?

Legjobb válasz: Hát a magyar nyelv csodálatos! Sikerült megtalálnod a laginkább nyomdafestéket tûrõ szinonímákat. De hogy a kérdésedre is kapj választ, sajnos nem idõ függõ, hogy terhes lehet-e a partnered. Ha guminélkül "szurkálod" az elõváladék is elég hogy felcsináld. Próbáltam úgy fogalmazni, hogy megérthesd.

Hát a magyar nyelv csodálatos! Sikerült megtalálnod a laginkább nyomdafestéket tûrõ szinonímákat. De hogy a kérdésedre is kapj választ, sajnos nem idõ függõ, hogy terhes lehet-e a partnered. Ha guminélkül "szurkálod" az elõváladék is elég hogy felcsináld. Próbáltam úgy fogalmazni, hogy megérthesd.
Egyetértek az elõttem szólokkal, van nõ aki ilyen pasinak szét teszi a lábát??????Vaddisznót kellenne inkább szúrkálnod, abból tuti nem lehet baj....!!!!!!
Egyetértek mindenkivel! Gondolom a szurkálópartnernek sem lehet több esze mint neked. Teherbe lehet esni bárhol és bármikor, de amíg csak szurkálódsz, nem ajánlatos. A kulcsszó: VÉDEKEZÉS! Akkor félj, ha szúrsz, ne akkor, amikor már esetleg tönkretettél valakit, és a gyerektartás büdös!!!
Attól hogy nem mentél el belé, attól van elõváladék, ami ugyanúgy tartalmaz spermát. Bár elég kicsi a valószínûsége, mégis lehetséges.
Igazán intelligens vagy. Gondolom a tojáshéj a seggeden még, de azért a kedves szüleid taníthatnának némi jó modort neked.És fel is világosíthatnának, hogy készül a gyerek. Bizzatok benne, hogy nem hoztátok össze, mert ilyen szülõk mellett milyen jövõje lenne szerncsétlennek? A barátnõd, vagy szúrópartnered is ennyire értelmes?? Hát gondolom, különben nem veled állt volna le.
Igen. lehet. Szúrni...Ezt mióta használják mint szeretkezés szinonímát? Ez vmi tanya-szleng? Avagy kifejezetten nagyvárosi IQ light megfogalmazás? :-) Szánalmas....
A kérdező hozzászólása: hát jahm, ez az ami zavar engem is, ezért kérdeztem. Remélem semmi nem lessz
A kérdező hozzászólása: figyelj, körülöttem mindenki így fogalmaz, nekem jó így. Köszönöm a választ
Figyeljetek má :D Van ez a szurka-játék, én is sokat játszottam anno, van egy rácsos sárga tábla, és kicsi szines mûanyag gombákra hasonlító bigyók, amikkel különbözõ alakzatokat, formákat lehet kirakni, netán nem arra gondolt ez a csökkölt agyú? :D

Ha valaki véletlenül esetleg lenyel egy 3x3 mm-es kristály szilánkot (ételben), akkor abból lehet-e nagyobb problémája, mint vakbélgyulladás?

Legjobb válasz: Vakbélgyulladást nem hiszem. De ha éles vagy hegyes akkor lehet probléma, mert felsértheti a beleket, vagy ki is lyukaszthatja.

Vakbélgyulladást nem hiszem. De ha éles vagy hegyes akkor lehet probléma, mert felsértheti a beleket, vagy ki is lyukaszthatja.

Lehet probléma abból, ha babásan (még nem tudni, mert peteérés után vagyok) heti 3x aerobikozom? Itt gondoltam arra, hogy a megemelkedett hőmérséklet, vagy esetleg a hasizom gyakorlatok árthatnak-e?

Legjobb válasz: Hasizmozni nem ajánlatos, és ne erõltesd túl magad, de szerintem ha valami nem jó a babának, azt úgyis érzed, mert rosszul leszel, nem esik jól. Ami jól esik, azt szerintem csináld, de ne vidd túlzásba:)

Hasizmozni nem ajánlatos, és ne erõltesd túl magad, de szerintem ha valami nem jó a babának, azt úgyis érzed, mert rosszul leszel, nem esik jól. Ami jól esik, azt szerintem csináld, de ne vidd túlzásba:)
Semmi akadálya.Én is 3 szor aerobikoztam naponta és úsztam és bicikliztem amikor terhes maradtam , addig amég a hasam akkorára nem nõtt, hogy ne tudjak nehezebb gyakorlatokat, de a könnyebbeket folytattam. 2 gyerekes anyuka.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!