Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e a jele az (28 db)

Lehet e a terhesség 1. jele h egész nap szurkál az alhasam jobb fele, egész nap folyásom van holott szinte soha nem szokott ilyen lenni. Menstruációm 6. -ára várható és mindig 28-29napra megjön. Nem védekezünk a párommal 1hónapja. Lehetséges lenne?

Legjobb válasz: mivel nem védekeztetek igy igen. Fölösleges találgatni hamarosan kiderül. Amiket irsz lehetnek pre mens tünetek vagy akár ciszta tünete is de korai terhesség tünte is lehet.

mivel nem védekeztetek igy igen. Fölösleges találgatni hamarosan kiderül. Amiket irsz lehetnek pre mens tünetek vagy akár ciszta tünete is de korai terhesség tünte is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Tudom hogy akár elõjele is lehet a menstruációnak, csak Nekem ilyen érzésem még sohasem volt menstruáció elõtt...
akkor végképp van rá esély, de ne éld bele magad hogy en csalódj ha mégsem.
A kérdező hozzászólása: Nem , nem élem bele magam és köszi! :)

Lehet-e a terhesség jele az egyébként máskor nem jelentkező mellfájás menstruáció előtt?

Évek óta szedek fogamzásgátlót. A menstruációm sokszor észrevétlen, se görcsök, se mellfájás, legalábbis többnyire.

Legjobb válasz: Ha szedsz fogamzásgátlót, és rendesen használod is, akkor vajon miért lennél terhes? :))

Ha szedsz fogamzásgátlót, és rendesen használod is, akkor vajon miért lennél terhes? :) )
A kérdező hozzászólása: A fogamzásgáló sem 100%-os.
Szia ez így igaz, hogy nem 100%os, én nekem mondjuk tervezett baba volt, de a mensi elõtt kb 2 nappal jelentkezett a mellfájás, nekem sem gyakori de elõször arra fogtam elmentem két tesztért és pozitív lett.De én ekkor már 6hetes terhes voltam.Szval szerintem ha neked a terhesség miatt fájna akkor ha nem akarod megvárni a mensit mnyugodtan vegyél egy tesztet, mert akkor már nem egy hetes sõt sztem nem is kettõ hetes terhes vagy.Két hét csak a beágyazódás...szval nyugodtan csináld meg sztem.Mondjuk nekem nagyon fájtak a melleim, nem feszülõ érzés volt, hanem olyan mintha be lenne gyulladva... hát ennyit tudok segíteni, amúgy meg a barátnõm is gyógyszer mellett esett teherbe.
Én is a mellfájdalomból sejtettem, hogy babás vagyok, de én már nem szedtem akkor a gyógyszert. Szerintem nyugodtan tesztelhetsz, legfeljebb, ha negatív, akkor 1 hét múlva megint csinálsz, hogy megnyugtasd magad!
a macskánál forgásnak hívjáK! ja és szerintem nem !
Lehet......elvileg....abba fogja hagyni, és ha nem tüzel vissza 3-4 hétig...akkor megfogant....

Ösztönösen azt meg lehet érezni, hogy hamarabb jön-e a baba vagy nem? Tünetek és jelek nékül?

Legjobb válasz: Nem egeszen ilyen az en esetem. Mar kezdettol fogva megbeszeltem a babammal, hogy 38 hetre jojjon, hogy apa is lathassa. Megmondtam neki, hogy kereken a 38 hetesen jojjon, es akkor tobbet lehet apaval. Ugyhogy en tudtam, hogy akkor jon, nem utalt semmi jel ra, hogy hamarabb jon.

Nem egeszen ilyen az en esetem. Mar kezdettol fogva megbeszeltem a babammal, hogy 38 hetre jojjon, hogy apa is lathassa. Megmondtam neki, hogy kereken a 38 hetesen jojjon, es akkor tobbet lehet apaval. Ugyhogy en tudtam, hogy akkor jon, nem utalt semmi jel ra, hogy hamarabb jon.
igen, már a kistesót várom, 28. hétben járunk és fiucska lesz:)
A kérdező hozzászólása: De jó neked!! :) Én is a szülinapomon szeretném, de ahhoz tovább kéne maradnia 8 nappal! :D Minden rendben van azóta? :)
nálam ez nem mûködött. még mikor szülni mentem sem úgy mentem mint aki oda megy, a babámnak semmit sem tettem be csak magamnak, hiszen 35. hét volt, és szülinapom, legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna hogy ilyen ajándékot kaphatok!! azt hittem csak felfáztam és a vesém fáj...közben viszont vajúdtam, csendben, otthon, a korházba már csak a kitolásra érkeztünk...1 órás út vezet oda. még sok minden nem volt megvéve a baba számára, majd menet köben szereztük be, mert mindig azt mondtuk van még idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Én éreztem, hogy nem fogjuk húzni a 40. hétig. Próbáltam lebeszélni vele, hogy jöjjön a szülinapomon, de nagyon sietett, elõtt 4 nappal megszületett, a 38.héten. Most is azt érzem, hogy nem lesz ebbõl 40 hét. Na persze sokan vannak akik ugyanígy éreztek és mégse jött elõbb a babájuk.
Mi apósom szülinapját tartottuk aznap amikor a 39. hetet töltöttem (volna). Mondtam is nekik, amikor kitalálták az idõpontot, hogy én addigra megszülök, és tényleg aznap már otthon is voltunk. :)
Én éreztem. Már a terhesség elején. Édesanyám mondta, hogy majd 2 hét múlva el megyünk valahova. Én meg mondtam, hogy ááá addigra itt lesz a bébi. 2 nap múlva meg is szültem a 36-ik hétre. Semmi elõjele nem volt, egyszer csak iszonyat fájdalmaim lettek, 1 óra alatt bent voltunk a kórházban, rá 10 percre kint volt a fiam. Nagyon sietett valahova! :D Teljesen egészséges lett. Valahogy éreztem, hogy elõbb jön, nem tudom miért. Pedig problémamentes terhességem volt. Semmi jel nem utalt rá. Ja igen, elsõ gyerek! :) Nõvérem mind a 3 gyerekét aznap szülte mikor ki volt írva. :)
Én szinte az egész terhesség alatt azt éreztem, hogy koraszülött lesz a baba, pedig semmi okom nem volt rá, mert az elsõt is túlhordtam.Épp kezdtem megnyugodni, mikor bekerültünk a kórházba visszatartásra. Még egyben vagyunk:-)) Semmi jele nem volt, mondom épp nyugodt voltam, hogy most már tuti nem jön korábban.
Én veszélyeztetett terhes voltam a 26. héttõl, mégsem éreztem soha, hogy idõ elõtt fogok szülni, pedig nyitva volt a méhszájam. Aztán a 34. héten egyszer csak elfolyt a magzatvíz, Karácsony estéjén... Minden elõjel nélkül. Bár lehet, hogy megerõltettem magam. Szerencsére nem volt semmi gond a babával, egészséges.
Én nem tartom ezt kizártnak, de nálam abszolút nem mûködött.Pedig a lehetõ legjobban próbáltam figyelni magunkra.Nekem egy örökkévalóság volt a vége, azt hittem soha nem szülök meg (és semmi jelét nem is mutattat a fiatal úr).Aztán egyszer csak pikk-pakk jött minden, pedig nem ez volt "betervezve".És aznap meg is szültem. :)
ha figyelmesen elolvasod a hozzászólásokat, a kismamák 90%-a azt írja, úgy érzi/érezte h hamarabb fog jönni mint a kiírt idõ, mégis vannak jó páran akik túlhordják, tehát mondhatjuk hogy becsapta õket az ösztönük/megérzésük. Személy szerint semmi tünet, semmi jel, még a táskám is aznap délután lett teljes, és derült égbõl megszületett aznap, pedig olyan receptoraim vannak hogy gondolok valakire, még aznap felhív az illetõ, ezt valahogy mégis benéztem. Illetve nem figyeltem eléggé befelé akkoriban.
A kérdező hozzászólása: Nem értem, most akkor ki is jött a 38. héten? :) Én amúgy úgy értettem a kérdést, hogy meg lehet-e érezni? Mert nincs semmi erre utaló jel, de mégis azt érzem, hogy hamarosan jön :/
akkor is minden oké volt vele, csaka kötelezõ 4 napig voltunk benn, 2480 gramm es 48 cm volt születéskor és utána szépen fejlõdött.

Honnan tudhatom, hogy szerelmes e belém (vagy tetszek e) a kiszemelt fiúmnak, mik azok a jelek, amiből egyértelműen lehet következtetni?

Legjobb válasz: árnyaltan megkérdezed és kiderül, honnan kéne tudniuk az ittlevõknek hogy xy hogyan viselkedik ha szerelmes?!

árnyaltan megkérdezed és kiderül, honnan kéne tudniuk az ittlevõknek hogy xy hogyan viselkedik ha szerelmes?!
Mindenki máshogy viselkedik, van aki kimutatja az érzéseit van aki nem..ha kimutatja akkor valószínû sokat néz rád, keresi társaságod, mosolyog rád, másoknak dicsér, zavarban van stb. de éppen az is lehet hogy fél tõled és csak lopva néz feléd, nem lehet tudni .. de sztem mindenképpen érdeklõdik felõled és nem vagy neki közömbös.. ha "szerelemes beléd".
Ha rákérdezel vagy utalsz rá, egyértelmûen fogod tudni..:P
Szerintem igen, szúrkolok! Pé mikor volt?
Lehet ez beágyazódás jele, és esetenként kisérheti gyenge alhasi fájdalom is.De persze lehet a menzi elõjele is.
Nekem 26 naposak a ciklusaim, a 20-21. napon nálam is jelentkezett barnás váladék. Aztán a 28. napon pozitivat teszteltem. Várd meg mig elmarad a mensid és csinálj egy terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: 14-16.nap körül valószinû
A kérdező hozzászólása: Sajnos a 27 napon elég erõsen megjött. Ezek szerint megint NEM SIKERÜLT. Gratulálok , hogy neked sikerült.

Mitől függ az, hogy egy linknek a végén lehet-e / jel vagy nem, vagy mindegy?

https://www.kfki.hu/squirrel/

Legjobb válasz: Mindegyik végén lehet, amennyiben az nem egy konkrét fájlra mutat (tehát így lehet, de ha kiírod, hogy index.php, akkor már nem: https://www.kfki.hu/squirrel/index.php vs https://www.kfki.hu/squirrel/index.php/

Mindegyik végén lehet, amennyiben az nem egy konkrét fájlra mutat (tehát így lehet, de ha kiírod, hogy index.php, akkor már nem: https://www.kfki.hu/squirrel/index.php vs https://www.kfki.hu/squirrel/index.php/
Ez nagyon sok mindentõl függ. Ahol az URL egy az egyben van a fájlrendszerre mappolva, ott a / -re NEM végzõdõ címek mindig konkrét fájlt jelölnek. A valóság az, hogy a "https://www.kfki.hu/squirrel" és a "https://www.kfki.hu/squirrel/" kté, teljesen külön URL, semmi közük egymáshoz. A webalkalmazás/webszerver implementációjától (és konfigurációjától) függ, hogy végül hogyan lesz ez lekezelve.
A kérdező hozzászólása: Az oké hogy lehet, de a példa linknél éppen az van, hogy muszáj, mert anélkül hiba. Ez miért van?
A leggyakoribb esetben az URL egy az egyben van leképezve a fájlrendszerre. Ekkor a https://www.kfki.hu/squirrel a webalkalmazás gyökerében egy squirrel nevû, kiterjesztés nélküli fájlra mutat (ami jelen esetben nem létezik), a https://www.kfki.hu/squirrel/ pedig a squirrel nevû könyvtárra (mappára), ahonnan az alapértelmezett (pl. index.php) dokumentumot fogja a szerver elküldeni. Kissé leegyszerûsítve tehát "/" -nélkül fájlt kérsz, vele pedig könyvtárat, vagyis azon belül az alapértelmezett erõforrást.

Jelen lehet-e kartergáz, ha leveszem az olajbetöltő sapkát a motor leállítása után?

Lényegében új autóról van szó, egy 2012-es Chevy Aveo 2600 km-rel

Legjobb válasz: igen

igen

Van eggy "TP-LINK TL-WN353GD" Wifi adapterem. Azt akarom megkérdezni hogy ennek meg lehet-e növelni a jel erösségét/minöségét?

http://www.gepbolt.hu/termekek/58745819/TP_LINK_TL_WN353GD_5..

Legjobb válasz: 192.168.1.1-en belépsz wireless->advanced settings->XR: enable és Power: max nem tudom mennyire hasznos, de nekem sikerült vele vmi javulást elérnem

192.168.1.1-en belépsz wireless->advanced settings->XR: enable és Power: max nem tudom mennyire hasznos, de nekem sikerült vele vmi javulást elérnem
Ha veszel hozzá egy nagyobb nyereségû antennát, akkor meg: http://www.argep.hu/main.asp?suche=TL-ANT2408CL&x=23&y=7 Sõt, a PCI -os kártya rugalmatlan elhelyezhetõsége miatt, ajánlott a dokkolós változatot venni: http://www.argep.hu/main.asp?suche=TL-ANT2408C&x=32&y=4 Így kevésbé áll fent a leárnyékolás veszélye.
21:36 ------ 1. Ez egy adapter, szóval nem tudom hogy lépsz be az admin felületére, mikor nincs is neki. :D 2. A 192.168.1.1 default IP cím nem vontkozik a földön létezõ összes SOHO routerre, de még a harmadukra se. Csak itt a gyik.hu -n divat egybõl ezzel a címmel bombázni a kérdezõt. :) 3. A legtöbb Wi-Fi router (különösen a TP-link -ek) alapértelmezésben a legerõssebb rádióteljesítményre vannak állítva, így csak lefelé tudnád venni.
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat, több áramot adtam neki, így mostmár nagyon jó a net...eggy 4 GB.-s játékot leszed 70 perc alatt, persze Torrentel.thx a válaszokért

A beültetéstöl 2. nap lehet e érezni valamit? Mert azt érzem hogy a jobb petefészkemet nagyon érzem és olyan érzés mintha feszítene. Ez lehet a beágyazás jele?

Legjobb válasz: Gondolj bele hogy min ment keresztül a tested 2-3 hét alatt!Fõleg ha sok petesejted volt akkor jobban fáj a petefészek is.

Gondolj bele hogy min ment keresztül a tested 2-3 hét alatt!Fõleg ha sok petesejted volt akkor jobban fáj a petefészek is.
Nem lehet érezni semmit. Én kb. az 5. hétig semmi különöset nem éreztem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!