Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e a egyik jele a (15 db)

Mi volt a neve???
mi vót a neveje?
Mi volt a film címe?
0.9923% esély van rá
A kérdező hozzászólása: A neve lényegtelen, próbáltam utánanézni, de nem találtam. :S

Ma egy kis barnás vérezgetést tapasztaltam. Lehet-e a beágyazódás jele?

Sziasztok! A párommal babát szeretnénk.Az utolsó mensim Nov. 25.-én volt. A peteérés segítésére a dokimtól clostilbegytet kaptam, amit a mensi 2. napjától kellett szednem /2*1/, majd a 15.naptól/dec.9/ Duphastont 10 napig /2*1/ tegnap vettem be az utolsót. Ma egy kis barnás vérezgetést tapasztaltam. Lehet hogy sikerült? Mikor tesztelhetek?

Legjobb válasz: Szia! Nálam a 20-21. napon volt barnás váladék csekély mértékû és a 28. napon elvégzett teszt már kimutatta a terhességet. Szerintem ha kimarad a mensid utána csinálj csak tesztet.

Szia! Nálam a 20-21. napon volt barnás váladék csekély mértékû és a 28. napon elvégzett teszt már kimutatta a terhességet. Szerintem ha kimarad a mensid utána csinálj csak tesztet.
Lehet, esély van rá:-) A mensi elmaradása után 4-5 nappal kezdhetsz tesztelni:-)

Lehet-e a terhesség egyik jele a has viszketése?

Kihasználltuk a peteérésem alkalmát. 12-én kellene megjöjjön(remélem elmarad). Lehetnek-e ilyen hamar tüneteim? A mellem feszül, fáj és érzékeny. A lilás elszinez?dést is tapasztalltam. Jó lenne, ha egész nap csak aludhatnék. Lehet, hogy babát várok?

Legjobb válasz: szia. nagy a valoszinüsége de az hogy a has viszket erröl még nem halottam de lehet.Kitartás!Reménykedö Dina!

szia. nagy a valoszinüsége de az hogy a has viszket erröl még nem halottam de lehet.Kitartás!Reménykedö Dina!
Lehet hogy nem hallottatok hasviszektésrõl de nekem is viszket. De elõször a mellem kezdett.
Ha terhes vagy akkor nagyon korán jelentkeznek a tünetek!Ez nem átlagos, dehát mindenki más.A fáradékonyság és a lilás elszinezõdés egyértelmûen terhes tünet. (A mellfeszülés mensi elõtt is lehet.) A has viszketés nem jellemzõ, csak mikor már nagy a pocak és feszül a bõr!Nem lehet hogy csak száraz a bõröd?

A sok folyadek fogyasztas lehet-e a terhessegnek egyik jele?

Legjobb válasz: Nem. Az inkább a cukrosokra jellemzõ.

Nem. Az inkább a cukrosokra jellemzõ.
Igen 100% és késõbb ebbõl lesz a magzatvíz.
Hétvégén a kocsmákban mennyi terhes sörözõ emebrt látni, uhh! :) Igaz, hogy nekik a sörtõl van pocakjuk. Amúgy lehet!
az annak a jele sztem hogy szomjas vagy.
Inkább cukorbetegség...de ha nem vagy biztos vegyél tesztet.
kamu
Nem.

Mitől függ az, hogy egy linknek a végén lehet-e / jel vagy nem, vagy mindegy?

https://www.kfki.hu/squirrel/

Legjobb válasz: Mindegyik végén lehet, amennyiben az nem egy konkrét fájlra mutat (tehát így lehet, de ha kiírod, hogy index.php, akkor már nem: https://www.kfki.hu/squirrel/index.php vs https://www.kfki.hu/squirrel/index.php/

Mindegyik végén lehet, amennyiben az nem egy konkrét fájlra mutat (tehát így lehet, de ha kiírod, hogy index.php, akkor már nem: https://www.kfki.hu/squirrel/index.php vs https://www.kfki.hu/squirrel/index.php/
Ez nagyon sok mindentõl függ. Ahol az URL egy az egyben van a fájlrendszerre mappolva, ott a / -re NEM végzõdõ címek mindig konkrét fájlt jelölnek. A valóság az, hogy a "https://www.kfki.hu/squirrel" és a "https://www.kfki.hu/squirrel/" kté, teljesen külön URL, semmi közük egymáshoz. A webalkalmazás/webszerver implementációjától (és konfigurációjától) függ, hogy végül hogyan lesz ez lekezelve.
A kérdező hozzászólása: Az oké hogy lehet, de a példa linknél éppen az van, hogy muszáj, mert anélkül hiba. Ez miért van?
A leggyakoribb esetben az URL egy az egyben van leképezve a fájlrendszerre. Ekkor a https://www.kfki.hu/squirrel a webalkalmazás gyökerében egy squirrel nevû, kiterjesztés nélküli fájlra mutat (ami jelen esetben nem létezik), a https://www.kfki.hu/squirrel/ pedig a squirrel nevû könyvtárra (mappára), ahonnan az alapértelmezett (pl. index.php) dokumentumot fogja a szerver elküldeni. Kissé leegyszerûsítve tehát "/" -nélkül fájlt kérsz, vele pedig könyvtárat, vagyis azon belül az alapértelmezett erõforrást.

Ha egy laptopon van HDMI csatlakozó, akkor rá lehet e kötni hdmis dvd lejátszót vagy xboxot hogy a laptop képernyőjén lássam a dolgot? Egy program ami mutatja a hdmin jövő jelet és azt fullscreenbe rakni esetleg?

Windows 7 ultimate 64bit

Legjobb válasz: Ha még nem halt le a laptopod ne erõltesd az összedugást ugyanis mindkettõ kimenet.A kimeneten bejövõ feszültség nem egészséges.

Ha még nem halt le a laptopod ne erõltesd az összedugást ugyanis mindkettõ kimenet.A kimeneten bejövõ feszültség nem egészséges.
A kérdező hozzászólása: és a vga port is rajta, (dsub) az is csak kimenet? mert ha nem még arra esetleg :o
Szia! A VGA csati is kimenet, valóban nem fog menni. Üdv: Top
A kérdező hozzászólása: akkor marad az lg ips panelese 40.000 ért :D

Lehet-e egy LCD TV-Monitor készülékről a PC jeleit videojelként kivenni?

Legjobb válasz: Úgy értve, hogy a TV -t monitornak akarod használni? Amennyiben a PC-d videokártyája támogatja, lehet S-Video, vagy HDMI (gép - és TV függõ a dolog) kábel kell hozzá, attól függõen, gogy a TV-n , illetve a Video kártyádon melyikhez van csatlakozó

Úgy értve, hogy a TV -t monitornak akarod használni? Amennyiben a PC-d videokártyája támogatja, lehet S-Video, vagy HDMI (gép - és TV függõ a dolog) kábel kell hozzá, attól függõen, gogy a TV-n , illetve a Video kártyádon melyikhez van csatlakozó

Ha egy telefon (jelen esetben Nokia 3110 Classic) nem ismeri fel a memóriakártyát és nem a kártya rossz hanem a telefonban az érintkező, akkor azt meg lehet e javíttatni és ha igen akkor mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Ha garanciális akkor ingyen van ha nem akkor szerintem nem érdemes [email protected] egy 3110 Classic-kal. Már csak azért se mert ha már lejárt a gari akkor több mint 2 éves ugyebár.

Ha garanciális akkor ingyen van ha nem akkor szerintem nem érdemes [email protected] egy 3110 Classic-kal. Már csak azért se mert ha már lejárt a gari akkor több mint 2 éves ugyebár.

Júniusban volt egy sexuális kapcsolatom, ahol megszakítással " védekeztünk". Ez után elkezdtem fog. gátlót szedni (Yadine-3. ciklus óta). A vérzés csökkent, de ez természetes úgy tudom. Lehet-e terhesség, ha annak semmi jele+vérzés van?

( a fogamzásgátló hatását nem használtam ki, mert közben szakítás lett a vége)

Legjobb válasz: A fogamzásgátló szedését szexuális kapcsolat utáni menstruáció után vagy alatt kellett megkezdeni. Tehát, ha volt utána menstruációd, valószínûleg nem vagy terhes.

A fogamzásgátló szedését szexuális kapcsolat utáni menstruáció után vagy alatt kellett megkezdeni. Tehát, ha volt utána menstruációd, valószínûleg nem vagy terhes.
Szerintem tuti nem vagy terhes de ha az megnyugtat vegyél egy tesztet. 16 hetes terhességet már bõven kimutat 100%-ra és akkor megnyugodhatsz.
Biztosan nem vagy terhes, tizenhat hetesen amúgy is már észrevetted volna valószínûleg. A fogamzásgátló szedése mellett a magzat valószínûleg amúgy sem maradt volna meg, és hát a vérzésed is megjött rendesen. Mondjuk egy csomó lányt ijesztgetnek azzal, hogy sok nõ menstruál a terhessége alatt, de ez hülyeség, van ilyen, de nagyon kevés. Ha a vérzésed megjöt, nem kell aggódnod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!