Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e Windows alá (5 db)

Lehet-e Windows XP alá vmi "PHP értelmezőt" telepíteni, hogy amikor PHP-ben írok weblapot, azt ne kelljen mindig feltölteni tárhelyszolgáltatóra, hogy megnézzem az eredményt?

Legjobb válasz: A helyi PC-det kell "webszervernek" konfigurálni, akkor alkalmas lesz php futtatására is. Pl: http://www.apachefriends.org/en/xampp.html http://www.chsoftware.net/en/useware/wos/wos.htm Sok sikert :)

A helyi PC-det kell "webszervernek" konfigurálni, akkor alkalmas lesz php futtatására is. Pl: http://www.apachefriends.org/en/xampp.html http://www.chsoftware.net/en/useware/wos/wos.htm Sok sikert :)
http://weblabor.hu/blog/20071129/wamp-webkiszolgalo-telepite.. Itt mindent megtalálsz. Ha további kérdésed van, írj!
easyphp, erre keress rá, a legegyszerûbben telepíthetõ webszerver win alá...
En az Apache server hasznalatat javaslom. Szerintem, ha mar PHP-vel foglakozol, erdemes az SQL-t is tanulmanyozgatnod. Ajanlom figyelmedbe az "Tanuljuk meg a PHP, apache es MySQL hasznalatat 24 ora alatt" c. konyvet. Az alapok nagyon jol le vannak irva benne es az egyes telepiteseket is reszletesen ismertetik benne. Ha rakeresel, biztosan megtalalod a neten is a konyv szkennelt valtozatat.
Easyphp nevû programot feltelepíted, elindítod és kész is a szerver mysql-el mindennel együtt ...
A windows nem program, hanem operációs rendszer. A régi gépedre akkor lenne érdemes föltelepíteni, ha vennél bele még 1 gb ramot.
Régibe még 3 GB Ram kellene, hogy arra felrakhassa a 64bites op.rendszert..
Nem tudod átrakni a laptopról a Windowst, sem technikailag, sem jogilag nem tudod megtenni. De ha meg is lehetne oldani, akkor sem ajánlanám, lassú lenne 1 GB RAM-mal a 32 változat is - 64 bites Windowsnak egyébként 2 GB memória a minimális rendszerkövetelménye.
64bites Windowsnak 4 GB !
Akkor írj a Microsoftnak, hogy a hivatalos oldalukon elírták: [link] Ne keverd azzal, hogy mikortól szokás ajánlani a telepítését. Természetesen 4 GB rendszermemória alatt is lehet telepíteni, csak nem biztos, hogy van értelme. 32 bites, asztali környezetbe szánt Windows csak 4 GB memóriát tud megcímezni* (ebbe minden memória, így videokártyáé is beleértendõ), ezért ez a limit. Egy 2 GB-s gépre pl biztosan nem ajánlanám, mivel 64 bites rendszereknek - megnövekedett pointer méret miatt - több memóriára van szükségük.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!-de nem tudom, elég-e ha 1 GB RAM-ot veszek hozzá???-a jogi része nem érdekel, mert63 éves vagyok, és egyedül úgysem tudom mindkét gépet egyszerre használni.Kükönben autodidakta PC-s vagyok és mert mozgáskorlátozott kisnyugdíjas, azért szeretném valahogy megoldani.
Ha veszel a régi gépbe 1 gb ramot, akkor mehet rá a 32 bites windows 8.1.

Windows 7 alá lehet-e 2 féle officet feltenni?

Konkréten arra gondolok, hogy magyart is és németet is szeretnék telepíteni, nem fog összeakadni, vagy egyáltalán engedi-e?

Legjobb válasz: Szerintem nem engedi. Az újabbaknál lehet nyelvet váltani. http://www.intowindows.com/how-to-change-office-2010-display..

Szerintem nem engedi. Az újabbaknál lehet nyelvet váltani. http://www.intowindows.com/how-to-change-office-2010-display..
A kérdező hozzászólása: Ohh nagyon köszönöm a válaszodat...


Lehet e összekötni routeren keresztül számítógépet XBOX360-al úgy hogy legyen Windows Media Center?

azt tudom hogy Win XP-vel lehet

Legjobb válasz: Ha arra gondolsz, hogy az Xbox el tudja érni, le tudja játszani a számítógépen tárolt médiafájlokat, akkor igen. Nekem is így van.

Ha arra gondolsz, hogy az Xbox el tudja érni, le tudja játszani a számítógépen tárolt médiafájlokat, akkor igen. Nekem is így van.
A kérdező hozzászólása: Pont erre gondoltam köszi
Viszont én úgy hallottam, ha nem eredeti a windows, akkor megnézik??? mikor összekötöd, és letilják vagy mi. De légyszi, javítsatok ki, akkor nem kellene minden sz*rt kiírnom. kinek mennyi ideje van így, eredeti-e, és igaz, hogy meglátja az ms, ha nem eredeti
A pc adatai?
A kérdező hozzászólása: i5-3210M, 6 GB RAM, 2GB graf.
Passz, de talán a 64bites rendszer miatt. Sok programnak nem tetszik. Nekem egy közel 10 éves játék a wolfeinstein akad! Médium grafikán is! Nem a gép miatt, hiszen újak futnak maxon. A 64bites win7 az oka. De amit írtál progi nem tudom milyen régi. De szerintem ilyesmi oka lehet. Talán 32 bitre írták. Nézd meg xp kompatibilis módban, vagy valami kiegészítõt a neten hozzá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!