Találatok a következő kifejezésre: Lehet-e újra a (169 db)

Lehet-e még a fantasy mûfajban új dolgot alkotni?

Pár ismerõsöm azt mondja, hogy már majdnem minden bõrt lehúztak errõl, de nekem más a véleményem... Többiek?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. Adnék bõvebb választ, csak nem tudom, pontosan hogy érted a kérdést. Ha egyszerûen új könyvre gondolsz, persze, jöhet egy huszadik vámpíros könyv, még az is lehet újdonság, és izgalmas. Ha meg úgy gondolod, hogy valami teljesen újat, új lényt kitalálni, vagy nem tudom, azt is lehet. Szóval a válaszom igen.

Persze, hogy lehet. Adnék bõvebb választ, csak nem tudom, pontosan hogy érted a kérdést. Ha egyszerûen új könyvre gondolsz, persze, jöhet egy huszadik vámpíros könyv, még az is lehet újdonság, és izgalmas. Ha meg úgy gondolod, hogy valami teljesen újat, új lényt kitalálni, vagy nem tudom, azt is lehet. Szóval a válaszom igen.
Egyetértek az elsõ válasszal, szerintem is lehet, csak jól kell megírni.
Lehetni lehet, bár az tény, hogy igen behatárolt mûfaj, nehéz benne újat alkotni. Terry Pratchettnek azonban sikerülni szokott...

Válás után lehet e új kapcsolatot létesíteni és mennyi idő alatt lehet kiheverni? ( mármint a válást )

Legjobb válasz: Miért ne lehetne új kapcsolatot létesiteni - a legtöbb elvált ember idövel ujra kapocsolatba lép valakivel. Kiheverni meg mindenkien más idö kell - van, aki már másnapra elfelejti, van, akinek több év kell hozzá.

Miért ne lehetne új kapcsolatot létesiteni - a legtöbb elvált ember idövel ujra kapocsolatba lép valakivel. Kiheverni meg mindenkien más idö kell - van, aki már másnapra elfelejti, van, akinek több év kell hozzá.
Nekem a válóper badását követõ hónapban már új kapcsolatom volt. Kiheverni nagyon nehéz, de az attól is függ, mennyi sérelem ért. A válás kimondása pedig egy nagy megkönnyebbülés.
attól függ, hogy mennyi ideje húzódik, ha frissek a sérelmek nehéz, ill. nem annyira jó egy új kapcsolatba ugrani, egyébként meg bármikor lehetsz kész rá
Lehet új kapcsolatod, természetesen. Hogy mennyi idõ alatt hevered ki? Ez csak tõled függ! Egyeseknél 1 hét, másoknál 1 év...
Nem, nem lehet. Jézusom, de hülye kérdés... -.-'
szerintem akkor heverted ki a válást és akkor vagy már érett az új kapcsolatra, ha nem azon jár az eszed, h a válaszotottaddal majd h húzod az exedet!

Hányszor lehet, vagy egyáltalán lehet-e ujra telepíteni a windows 7-et?

A rendszer ugye az alaplaphoz van kötve.Ha elromlik az alaplap akkor új win 7-et kell vásárolni,mert olvastam olyat,hogy ugyanolyan alaplap esetén ujra lehet aktiválni.

Legjobb válasz: Isten õrizz,hogy új win7-et vegyél! Ha tönkre megy az alaplapod veszel egy másikat és úgyanúgy felteszed rá a win7-et,ahányszor akarod.Nem tudom hogy megy az aktiválás most,de régen,mikor nekem is jogtiszta xp-m volt csak egy indokot kellett mondani az ügyfélszolgálatnak és ennyi.Na ezt untam meg. :))

Isten õrizz, hogy új win7-et vegyél! Ha tönkre megy az alaplapod veszel egy másikat és úgyanúgy felteszed rá a win7-et, ahányszor akarod.Nem tudom hogy megy az aktiválás most, de régen, mikor nekem is jogtiszta xp-m volt csak egy indokot kellett mondani az ügyfélszolgálatnak és ennyi.Na ezt untam meg. :) )
Van az OEM és a dobozos verzió. Az oem olcsóbb és az alaplaphoz köti magát így alaplap cserénél kell újat venni. A dobozost korlátlanszor telepítheted akármelyik gépre. De én az oem win7-et gond nélkül aktiváltam az új gépen.
Nem csak alaplaphoz, hanem a gép alkatrészei közül 6-8-ból állít össze egy listát, amihez köti magát. Ha ezek közül bármi elromlik _elvileg_ nem tudod interneten aktiválni. A telefonos aktiválással viszont meg lehet oldani. Ha elmondod a termékaktiváláson dolgozó hölgynek, hogy elromlott valamelyik alkatrészed, akkor megoldják neked az aktiválást.

Rá lehet e rakni a régi padlólapra az újat vagy fel kell törni, esetleg lehet e kezelni, hogy ne kelljen feltörni?

A fürdőszobába sajnos kültéri padlólapot rakott az előző tulaj, erre raknánk új lapokat. A jelenlegi padlólap érdes, ez számíthat a csemperagasztó kötése miatt? Lehetőleg nem szeretnénk felszedni, mert az új lapok miatti szintkülönbségre is szükség van.

Legjobb válasz: EGy szakembertol kell ezt megkerdezni, tehat hivsz egy burkolot, nem feltetlen kell kozolni, hogy hazilag szeretned elvegezni, tehat felmereted a munkat, kikereted a velemenyet, aztan mar okosabb leszel pl.

EGy szakembertol kell ezt megkerdezni, tehat hivsz egy burkolot, nem feltetlen kell kozolni, hogy hazilag szeretned elvegezni, tehat felmereted a munkat, kikereted a velemenyet, aztan mar okosabb leszel pl.
minden esetben fel kell szedni
Mi sem a konyhában, sem az elõszobában nem szedtük fel a régi járólapot. Pedig sok volt közöttük a hibás, és szakemberrel fektettük le az újakat. 10 éve nincs vele semmi gond.
A 2. válaszadót nem értem hogy lehet ilyen tanácsot adni (minden esetben fel kell szedni).Egyáltalán nem kell felszedni ha stabilan áll a helyén.Nálunk a konyhában már a 3. réteg járólap van egymás tetején.Járólapot akkor szoktak felszedni ha magasság problémák vannak.Ezt úgy értem hogy ha ráteszel még egy réteget és már az ajók magasságát is bõven eléred és az ajtók nem nyílnának.Bár még ebben az esetben is megoldást jelenthet ha levágsz az ajtóból.Az érdesség pedig nem számít , és ha a lapok szépen le vannak rakva saját magad is rá tudod tenni a következõ réteget.
Eloszlatom a homályt. Nem kell felszedni a régi réteget, hanem tapadóhíddal (mélyalapozóval) kell bekenni elõtte aztán rá a ragasztó és mehet az új.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ mindenkinek! Ráraktuk a régi padlólapra az újat, Praktikeres ragasztóval és azóta is remekül mûködik (fürdõszobáról van szó). Mindennap használjuk, megy a mosógép, stb. és semmi gond a lapokkal, tökéletesek. :)

Ha ki lett flash-elva az xbox360 az ugye megöli benne a wifi-t, az a kérdésem hogy valahogy vissza lehet-e állítani a flash-t vagy valamit lehet-e vele csinálni hogy újra fogja a wifit?

Ez az átalakítás után(ha van ilyen) nem kell hogy írott játékokat is vigyen, elég ha csak eredetit.

Legjobb válasz: nem "öli" meg benne a wifit ;-)

nem "öli" meg benne a wifit ;-)
Ez nem túl sok, ennyiért egy hd6570/6670-et érdemes venni, bele lehet tenni gddr5-ös kártyát is, de ennyiért csak használtat kapsz.
A kérdező hozzászólása: max 24 ert tudok veni video kartyat
Kisebb felbontásra(hd-ig) nem rossz a hd6670Gddr5, 25K egy hd7750gddr5(nem szabad dr3-ast venni belõle) gondold meg. hd6570ddr3 : 13.000 Ft, hd6670gddr5 : 19.000 Ft, hd7750gddr5 : 25.000 Ft, nagyjából így aránylik a tudásuk is, ha késõbb is játszani szeretnél vele akkor talán érdemesebb lenne beruházni a 7750-re, ha nem vagy egy nagy játékos akkor az olcsóbb megoldás is jó lehet.
a használtakkal meg vigyázz mert vannak olyan használt vga-k amiket teljesen széthajtottak majd eladják drágábban min amenyit ugy ér.

DDR2 alaplapba vennék új vga milyet ajánlatok, van rá 15ezer ft alaplap: Alaplap neve MSI G31M3-F (MS-7528) proci Intel R Core TM 2 Duo Cpu e7200 @ 2.53Ghz 2x er Ja és még az hogy ddr3 vagy ddr5 videokarit bele lehet e tenni? A táp 220w

Legjobb válasz: Azért az a táp gyanús nekem, hogy kicsi lehet. Nincs véletlenül mini PC-d, azokban van ilyen kicsi táp? Csak mert akkor lehet csak fél magas kártya fér be ...

Azért az a táp gyanús nekem, hogy kicsi lehet. Nincs véletlenül mini PC-d, azokban van ilyen kicsi táp? Csak mert akkor lehet csak fél magas kártya fér be ...
lehet gddr5-ös memóriával rendelkezö vga-t, söt az ajánlott. nem függ össze az alaplappal :) Ebbe a gépbe elöször tápot kéne venni sztem, aztán a minimum ami vga az a radeon hd7750. az alá ne add, nem èri meg;)
Ilyesmi áron Radeon HD6670 1GB DDR3-at kapsz, sajnos a GDDR5 verzió már 18-19K. Vagy vennék használt de még garanciás, de JOBB kártyát. Régebbi GeForce GTX-et vagy radeon HD5750/5770-et, ilyesmit.
A kérdező hozzászólása: na most let 25 ezrem ha kel tápot is veszek valaki ösze tudná álitani tápot is meg a videokártyát is max27 ezerért

Barátnőmmel lefeküdtünk és 1 óvszerbe kétszer mentem el. Behatolás után kb 4 perc után utána kivettem és csak ujjal "játszotam" vele aztán egy 3-4 perc után mikor már érztem hogy megint mehetne megint behatoltam. Lehet e terhes a barátnőm?

Legjobb válasz: egyáltalán nem tuti, hogy terhes. Bírom az ilyen kommentelõket, akik 100%-ra mondják, mikor még próbálkozó pároknál is van, hogy évekig nem jön össze, akkor hogy lenne már tutira terhes valaki, akinek ki tudja, hogy állt éppen a ciklusa, meg hogy került-e bele egyáltalán sperma? Mindenesetre tényleg ne csináljatok ilyet, mert ha most nem is jött össze, legközelebbi ilyen "okos" akciónál bekaphatja a legyet a barátnõd!

egyáltalán nem tuti, hogy terhes. Bírom az ilyen kommentelõket, akik 100%-ra mondják, mikor még próbálkozó pároknál is van, hogy évekig nem jön össze, akkor hogy lenne már tutira terhes valaki, akinek ki tudja, hogy állt éppen a ciklusa, meg hogy került-e bele egyáltalán sperma? Mindenesetre tényleg ne csináljatok ilyet, mert ha most nem is jött össze, legközelebbi ilyen "okos" akciónál bekaphatja a legyet a barátnõd!
persze hogy lehet! Máskor ne csinálj iylet! Ez veszélyes! NEm poénból van a dobozra írva, hogy ha elmséz utána mégegyszer nem ahsználható fel a gumi! A barátnõd tuti terhes lett. MEnjetek el nõgyógyászhoz és meséljétek el, hogy mit csináltatok!
Hogyha nem csúszott le és nem szakadt el a gumi, akkor már hogy lehetne terhes? Ha viszont elmúlt a merevedés, de újra felhúztad azt a gumit, akkor simán kerülhetett spermium a hüvelybe. Nem mi voltunk ott (szerencsére), te tudod, hogy a helyén maradt-e a cucc vagy sem. Ne légy már ennyire életképtelen...
Csak azt nem értem, hogy ha tisztában vagy vele, hogy ez veszélyes, mi a francnak csinálod meg mégis?! Csak hogy aztán kiírhass ide errõl egy kérdést? Idióta...
A kérdező hozzászólása: nemtudom mé csináltam :/ de nem vettem le a gumit meg miután másodszorra elmentem volna kivettem a péniszem... több ilyen biztos nem lesz de félek eléggé

Lehet-e új videó kártyát és processzort venni a gépembe, és ha igen akkor milyet?

Asus K7OI0 laptopom van. Legalább egy intel core i3 erõsségû processzort,és legalább egy nvidia geforce gt 630 2gb ddr3 erõssége videókártyát szeretnék bele.

Legjobb válasz: nemlehet

nemlehet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!