Találatok a következő kifejezésre: Lehet vmit ha (301 db)

Én már a második doboznál tartok a fogamzásgátlonál és az elsö levél, akkor lehet vmi? Ha eddig amikor megjött akkor pontosan mindig ugyanakkor ( kedden) mikor kellett de multkor egy nappal késöbb jött meg. Sokszor van hányingerem és folyton aludnék.

Legjobb válasz: Szerintem Te egyszerûen annyira parázol és keresed a bajt, hogy a végén találsz is, azért van bajod, ne nyavalyogj, hanem élvezd az életet és a szexet.

Szerintem Te egyszerûen annyira parázol és keresed a bajt, hogy a végén találsz is, azért van bajod, ne nyavalyogj, hanem élvezd az életet és a szexet.
Ha már a második doboznál tartasz az már a negyedik hónap. már az elsõ doboz elsõ levele után sem kellett volna ennyire parázni. Nem lesz semmi gond, véd a gyógyszer teherbe esés ellen.

Mit lehet tenni, ha kiderült terhes vagyok és nem akarom megtartani a babát, de kapartatni se igazán? A 72 órás tabletta már késő, hallottam vmi injekcióról azt meddig lehet? Mi az egyáltalán, hova adják? Mennyibe kerül? Mellékhatás?

Legjobb válasz: Tényleg menj el nõgyógyászhoz, mert én hallottam vmi öblítéses nem mûtéti módszerrõl, de nem tudok róla semmit. Õ biztos el tudná mondani a lehetõségeket. De tényleg minél elõbb menj, mert ha mégis abortusz lesz, az - ahogy írták elõttem - annál kevesebb veszéllyel jár, minél korábban megcsinálják.

Tényleg menj el nõgyógyászhoz, mert én hallottam vmi öblítéses nem mûtéti módszerrõl, de nem tudok róla semmit. Õ biztos el tudná mondani a lehetõségeket. De tényleg minél elõbb menj, mert ha mégis abortusz lesz, az - ahogy írták elõttem - annál kevesebb veszéllyel jár, minél korábban megcsinálják.
tt fekszem kényelmesen , lassan majd megnövök, s ha mindenem rendesen kifejlõdik és erõs leszek, akkor majd édes Mama, hozzád kimegyek. De mi volt ez? Mama! Én félek. Most megint újra! Hát mit akarnak? Mama, édes Mama! Segíts kérlek, itt vagyok! Most minden elcsendesedett... talán nem bántanak többé ...! De most, most megint! Mi ez? Miért bántanak ismét? Hiszen olyan kicsi, védtelen vagyok. Mama, nem látod? Mama, nem hallod? Mondd mire készülnek! Hová meneküljek? Talán, talán... szorosan idebújok ehhez a burokhoz. De ó jajj! Most eltûnt, ami eddig védelmet nyújtott. Egyedül vagyok. Mama! Mama! Én kicsi, gyenge, védtelen vagyok, de élni, élni akarok! Jajj a lábam! Ó mit tettetek velem! Mama! - hát Te nem akarod? Nem szeretsz engem? Most már érzi kicsi szívem, nem akarod. Már csak egy pillanat, s nem vagyok. De kedves Mama! Megbocsájtok! S hazamegyek az angyalokkal ahhoz a fehér ruhás bácsihoz, akit Jézusnak hívnak, s szeret engem nagyon. én ez után döntöttem ugy hogy soha nem lesz abortuszom
valóban létezik ilyen injekció, de szerintem ez a szuri nálunk még nem engedélyezett! De a nõgyógyászod fog tudni segíteni. Minél hamarabb keresd fel, ha abortuszod is lesz mégis, az is annál komplikáció mentesebb, minél korábban megcsináltatod.
mikor kiderült hogy babánk lesz elõször gondolkodtam rajta hogy mi legyen../sajnos/ semmi mást nem alaklmaznak magyarországon csak az abortuszt!a hagyományos kaparást! mi végül megtartottuk a babát, és nagyon jó döntés volt!a mai napig szégyenlemhogy megfordult a fejemben ilyen gondolat! nincs jogom dönteni egy apró ember életérõl! ne ércs félre, nem vagyok abortuszellenes, csak én személy szerint nem lennék rá képes! sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és ez a kis vers féle igen nagyon megindító, de 19 évesen a semmibe akkor se szülhetem meg , ha megszakad a szívem és az hogy odaadjam vkinek az meg pláne nem fordul meg a fejemben.

Egy procinak lehet vmi baja? Tehát ha az mûködik akk az jó és, ennyi, vagy hiába mûködik attól még lehet vmi más baja?

Legjobb válasz: Ha rengeteg a kékhalál akkor is tönkremehetett. De ez elég ritka. Általában vagy megy vagy nem.

Ha rengeteg a kékhalál akkor is tönkremehetett. De ez elég ritka. Általában vagy megy vagy nem.
A kérdező hozzászólása: mi számít ritka kékhalálnak??
lesz. moshatod a bugyidat..
Persze. Terhes leszel! Viccet félretéve, ha betétes vagy, akkor azon 100%, hogy nem fog átázni. :)
párod? 12 évesen? azigen....gondolom nagyon elmélyült a kapcsitok
Ne csináld már, kérdezõ, te nem kaptál szexuális felvilágosítást? A terhességhez azért ennél jóval több kell!

Lehet érezni ha a baba beilleszkedett a szülőcsatornába? Mit éreztetek olyankor? És hányadik héten? Én 27hetes vagyok és mintha nyomná vmi azt a csontomat pár napja, mintha kiakarna esni onnan vmi!

Legjobb válasz: Sógornõmnek elég hamar lement a pocakja (neki is kb. a 27-28. héten), õ folyamatosan mondta, hogy olyan érzés mintha ki akarna pottyanni...de végül a 39. héten érkezett a kisfia. Neki hamar be is fordult, és beállt a helyes irányba. Én csak mostanában érezgetem, hogy néha-néha nyom, de még mindig nem nagyon. 37 hetes kismama

Sógornõmnek elég hamar lement a pocakja (neki is kb. a 27-28. héten), õ folyamatosan mondta, hogy olyan érzés mintha ki akarna pottyanni...de végül a 39. héten érkezett a kisfia. Neki hamar be is fordult, és beállt a helyes irányba. Én csak mostanában érezgetem, hogy néha-néha nyom, de még mindig nem nagyon. 37 hetes kismama
A 24. héten az én babám is fejvégûben volt. Aztán a 32. hét körül kifordult onnan, aztán megint vissza.. Párszor már én is azt hittem, hogy ki fog esni :-)
Nekem már a 26. héttõl fejvégû volt, de nem illeszkedett be a szüléskor sem, így császáros lett. Valamiért nem jött le teljesen. A hólyagod nyomhatja, ha úgy fekszik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem tudom mi lehet, de a hólyagomat is nyomja, meg a puncimban a csontot is, nagyon rossz érzés, szét kell tennem a lábaimat járáskor. :S Dokihoz majd csak 3hét múlva van idõpontom sajna, de a védõnõt ma felhívom és megkérdezem ez mennyire normális. Boldog babavárást kívánok!
Teljesen normális, de nem azt jelenti, hogy beilleszkedik a szülõcsatornába, az még nagyon korai lenne. Csak kicsit átrendezõdnek a csontok, lazulnak az izületek, egyrészt a növekvõ teher nyomása miatt, másrészt a tested készülõdik a szülésre. Nyugi! :)

Ha óvszert hordok a táskámban nap mint nap, mert nem tudhatom, hogy mikor alakul úgy, hogy lesz vmi a bnőmmel, akkor annak lehet vmi baja? (nyomódik a könyvektől, meleg/hideg van kint stb)

Legjobb válasz: nincs olyan meleg/hideg h a táskádban baja lenne tõle a dörzsöléstõl/pontszerû nyomástól károsodhat (elvékonyodik, kiszakad), amikor felhúzod vizsgáld meg alaposan

nincs olyan meleg/hideg h a táskádban baja lenne tõle a dörzsöléstõl/pontszerû nyomástól károsodhat (elvékonyodik, kiszakad), amikor felhúzod vizsgáld meg alaposan
Tedd a taskádba olyan helyre ahol nem tartassz mást akkor nem sérülhet meg.

5 hetes kismama vagyok. Ha megkarmolt a benti cicám (aki nagyon tisztán van tartva/lehet vmi baja a babámnak? FErtőtlenitettem egyből!

Legjobb válasz: igen. a tesómnak volt vmi baktériumos fertõzése a macska miatt, hirtelen a neve nem jut eszembe. a lényeg, hogy kapott antibiotikumot, meg a baba is mikor megszületett

igen. a tesómnak volt vmi baktériumos fertõzése a macska miatt, hirtelen a neve nem jut eszembe. a lényeg, hogy kapott antibiotikumot, meg a baba is mikor megszületett
mindenképp említsd meg az orvosnak
A toxoplazmozis nagyon veszelyes, altalaban minden macska hordozo, az is amelyik tisztan van tartva, ezert nem ajanlatos terhes noknek macska mellett tartozkodni.Nezz utana.

Miért van az h ha megvakarom valamimet elég erõsen mert viszket, akk rögtön bedagad és fájni kezd? Így jártam a talpammal és a felsõ ajkammal is. Lehet vmi allergia v túl erõsen vakartam?

Legjobb válasz: _szerintem_ a véredben lehet valami ami ha kikerül, vagy bekerül a sejtekbe, ugye a vakarás hatására, akkor az ott gyulladást idéz elö. egyik általam elképzelhetö ok ha, candidatúlszaporodás van a véredben.

_szerintem_ a véredben lehet valami ami ha kikerül, vagy bekerül a sejtekbe, ugye a vakarás hatására, akkor az ott gyulladást idéz elö. egyik általam elképzelhetö ok ha, candidatúlszaporodás van a véredben.
A kérdező hozzászólása: Úristen! és ezzel mit lehet kezdeni? menjek orvoshoz??

Ha a csivavám sokat úszik, az nagyon megerőltető lehet? Lehet attól valami baja? Sérv, vagy ilyesmi. és ha 4. emeletröl lefele megy attól? Mert 4. -en lakunk, és felfele mindig viszem, de lefele általában magátol lejön. Lehet vmi baja attól is?

Legjobb válasz: Az úszástól semmi baja nem lesz, izmosodik meg jól érzi magát legalább :) A lépcsõzést meg ne vigye túlzásba, nem tesz jó egy ilyen kicsi kutya gerincének.

Az úszástól semmi baja nem lesz, izmosodik meg jól érzi magát legalább :) A lépcsõzést meg ne vigye túlzásba, nem tesz jó egy ilyen kicsi kutya gerincének.
-.- hol úszik az a kis túltenyésztett izé ??? (azért függ attól mert az iylen kis akármik sztem bármit elkaphatnak ) am meg iylne dolgokkal állatorvost kell megkeresni.
A kérdező hozzászólása: nem tultenyészett izé, és eddig nem kapott el semmit, attól hogy pici még kutya, amugy meg panellakásba lakunk, és nagyobb azért van csivavám, de egyáltalán nem bántam meg, mert ugyanolyan okos, értelmes KUTYA mint a többi, ugyhogy ha ö nem lesz, akkor is csak csivavát fogok venni..ennyit erröl. nem viszem dokihoz mert nincs semmi baja, csak 1 kérdés volt.
A kérdező hozzászólása: ja, és tóba úszik:) ( úszott) 1-2 szer, de nem lett semmi baja, csak mindig ki vannak dülledve a szemei, és ugy néz mint aki meg akarna fulladni, vagy mintha nagyon elfáradt volna....sokat nem úszott pedig, nem is hagytuk neki.

Mit lehet tenni, ha vmit nem lehet törölni, mert 1 másik fájl használja?

Legjobb válasz: Ha a fentiek nem segitettek és virus valóban,akkor javaslom a csökkentett módban való inditást és a fájl törlését. (Lomtárból) Ha nem törlöd akkor visszatérhet az eredeti helyére.

Ha a fentiek nem segitettek és virus valóban, akkor javaslom a csökkentett módban való inditást és a fájl törlését. (Lomtárból) Ha nem törlöd akkor visszatérhet az eredeti helyére.
ctrl+alt+del és zárd be, vagy meg vírusod van
keress rá: unlocker
Sokszor az is elég, ha csak újraindítod a gépet.Ezt a kényelmetlenséget kiküszöbölendõ program az unlocker valóban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!