Találatok a következő kifejezésre: Lehet vmi egy közös (3 db)

Ha egy közös ismerősünk kettőnkkel poénkodik, akkor lehet h tud vmit, amit én nem?

Van egy fiú ismerősöm,akivel szoktunk beszélgetni,és néha elég flörtölősre vesszük a dolgot,de csak barátként találkozgatunk. Van egy közös ismerősünk,és 1-2szer volt,h velünk poénkodott. Pl múltkor nekem mondta mikor leültem mellé,h "nehogy megsértődjön XY,amiért mellém ültél",de csak poénosan. Megkérdeztem,h miért sértődne meg és azt mondta h csak viccelt... Múltkor pedig egy másik közös ismerősünk kérdezte tőlem,h tetszik-e nekem a srác. De azt is hozzátette,h van barátnője. Nem értem. Most akkor tetszem a srácnak,v mi ez a sok egybeesés? 18/L

Legjobb válasz: Tudja.

Tudja.
hááth ez biztos hogy barátnõ??XD nem hiszem..
Mert nem tekint a barátjának, csak a haverjának.28L

Lehet vmi baj egy közös fürdőzésből?

szeretnék együtt beleülni egy nagy kád forró vízbe a párommal, tele habfürd?vel, hogy jó illatos és romantikus legyen. Lehet valami baj abból, ha közben kicsit izgatjuk egymást a vízben?

Legjobb válasz: Nem hiszem, mivel ha ondó is kerülne a vízbe, a hímivarsejtek elpusztulnának a forró vízben.

Nem hiszem, mivel ha ondó is kerülne a vízbe, a hímivarsejtek elpusztulnának a forró vízben.
Kimehet a víz! Bejöhet valaki... Elkaphatjátok, ha a másik gombás (kicsi az esélye). Más gond aligha lehet...
ja..lehet, hogy nem fértek be a kádba....na komolyra fordítva a szót én egyszer fürödtem együtt a bartommal, de elég kényelmetlen volt, gyertyát is gyújtottunk, de arra, hogy csináljunk is valamit, nem volt elég hely és kényelmetlen is lett volna, uhogy csak ültünk egymás ölében és beszélgettünk, de nagyon romatikus volt. Amugy ha szexre gondoltok, sztem csak akkor ha szedsz tabit.
Csak akkor próbálkozzatok, ha tabit szedsz.Óvszer és hüvelykúp kizárva. Semmit nem kaphattok el.
Én rendszeresen együtt fürdök a párommal, és nem gáz, sõt tök jó, de azért ne szexeljetek, mert terhes lehetsz ha nem tabit szedsz, persze izgathatjátok egymást, aztán megtörlitek egymást és irány az ágy, ott folytathatjátok. :)
szex
Eddig egyszer csináltunk ilyet, nagyon vicces volt! :D De pozitív értelemben. Kicsit szûkösen, de nagyon jól megvoltunk.. Aztán lehet az ágyban folytatni, ha nagyon nem megy. Egy próbát mindenképpen megér!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!