Találatok a következő kifejezésre: Lehet vmi egy (246 db)

Egy procinak lehet vmi baja? Tehát ha az mûködik akk az jó és, ennyi, vagy hiába mûködik attól még lehet vmi más baja?

Legjobb válasz: Ha rengeteg a kékhalál akkor is tönkremehetett. De ez elég ritka. Általában vagy megy vagy nem.

Ha rengeteg a kékhalál akkor is tönkremehetett. De ez elég ritka. Általában vagy megy vagy nem.
A kérdező hozzászólása: mi számít ritka kékhalálnak??

Hány hetesen lehet érezni egy picit is a poci növekedését? 2-3hetesen vmi változás észrevehető?

Legjobb válasz: 2-3 hetes "terhesen" látható e vmi? Hát nem! A puffadáson kivül kizárt hogy bármi is látható legyen a pocidon! Látható a 12. hét körül lesz, de nekem csak a 16.hétig azt hitték hogy csak simán híztam a hasamra egy keveset. "Terhes" has a 20.héttõl volt nálam.

2-3 hetes "terhesen" látható e vmi? Hát nem! A puffadáson kivül kizárt hogy bármi is látható legyen a pocidon! Látható a 12. hét körül lesz, de nekem csak a 16.hétig azt hitték hogy csak simán híztam a hasamra egy keveset. "Terhes" has a 20.héttõl volt nálam.
Én már az elmaradt havim körül éreztem, hogy "nehézkes" a hasam. Puffadtabb is volt már picit. (persze még nem a babától) A baba a 11. hét körül kezdett el látszani, azt hiszem. :)
Szia! Nekem a 20.héttõl kezdett valami hasam látszani, bár a régi nadrágjaimat már egy ideje nem tudtam felvenni. Ez testalkattól is nagyon függ.
Szóval már csak 18 hetet kell várnod. :)
2-3 hetesen még nem is tudod, hogy terhes vagy. Akkor még a ciklusod tart. Amikor már tudod, legalább 4 hetes terhes vagy. Nekem pont úgy kezdõdött mintha menstruálnék, csak nem véreztem. Ezek a tünetek meg is maradtak még néhány hétig. Folyamatosan fáj a hasam, de ez normális. Egyébként ha nem tudnám az agyammal nem is gondolnék rá, hogy terhes vagyok. Ami a legnagyobb változást jelentette nálam, az az, hogy azóta a világot is másképp látom. Csak egy fontos van a baba. Õrá pedig úgy tudsz vigyázni, ha magadra vigyázol.
Max. puffadhatsz, de terhesség miatt nem. Hisz a kicsi ekkor még csak egy tûfejnyi nagyságú. Sõt, akkor még csak max. megtermékenyített petesejt. Nekem a 17. héten kezdett el nõni, de még mindig nem látványos, sokan észre sem veszik, hogy terhes vagyok, pedig lassan már 19 hetesek leszünk.
A 2. 3.héten még csak a peteérés van a terhesség a onnantól kezdõdik, aztán a 4. héten derül ki, hogy valószínû nemjön meg, de a poci 12-15 hétig csak puffadt aztán már lehet a baba miatt is nagyobb.

Balaton környékén keresek vmi wellness hotelt vagy panziót, ahol el lehet tölteni egy jó kis hétvégét. Ajánlanátok vmit?

Olyan helyet keresek, ahol van wellness is, meg esetleg erd?ben lehet kirándulgatni, van félpanzióra lehet?ség és nem túl drága. Inkább Balaton északi részére gondoltam. Ismertek ilyen jó kis helyeket? Romantikázni mennénk a férjemmel....

Legjobb válasz: belefér még hévíz is? ott a palace hotel nagyon szuper wellness részleggel müködik.

belefér még hévíz is? ott a palace hotel nagyon szuper wellness részleggel müködik.
A kérdező hozzászólása: nagyon szép, nagyon jó, nagy tetszik, csak árban egy kicsit soknak találom.... Héviz tetszik, köszi a tippet!

13 hetes terhes vagyok és felemeltem egy nehéz követ, lehet vmi baja a babámnak? Mire figyeljek, milyen jel lehet?

Legjobb válasz: én is 13 hetes vagyok ..második terhességem ne reagáld túl..más a terhesség végéig dolgozik, akár nehéz fizikai munkát is. semmilyen jel nem lehet ha attól félsz elvetélsz.. persze kímélni kell magunkat nem szabad túlterhelni,de azért mert felemeltél egy nehéz követ nem lesz bajod. én 6 hetes terhesen mikor a kislányomat vártam, iskolában melóztam még, és a 3dik emeltrõl cipeltem le egyedül az alaksorba egy baromi nehéz régi vaspadot,, na az nehéz volt, aggódtam persze, de utána pihentem és túléltem.. kislányom 2 éves már, és 14 kiló, és néha cipelnem kell, de muszáj.. szóval ne aggodalmaskodj ennyire, ahogy tehedet kíméld magad, de ennyitõl kétlem hogy bajod lenne..

én is 13 hetes vagyok ..második terhességem ne reagáld túl..más a terhesség végéig dolgozik, akár nehéz fizikai munkát is. semmilyen jel nem lehet ha attól félsz elvetélsz.. persze kímélni kell magunkat nem szabad túlterhelni, de azért mert felemeltél egy nehéz követ nem lesz bajod. én 6 hetes terhesen mikor a kislányomat vártam, iskolában melóztam még, és a 3dik emeltrõl cipeltem le egyedül az alaksorba egy baromi nehéz régi vaspadot, , na az nehéz volt, aggódtam persze, de utána pihentem és túléltem.. kislányom 2 éves már, és 14 kiló, és néha cipelnem kell, de muszáj.. szóval ne aggodalmaskodj ennyire, ahogy tehedet kíméld magad, de ennyitõl kétlem hogy bajod lenne..
Kutya bajotok nem lesz, akutan okozott volna bármit is. Nyugalom! :) 38 hetes km
Szerintem nem. Amúgy milyen nehéz volt a kõ? Én a 13 kilós kisfiamat emelgetem napi szinten, és jól vagyok. 23 hetes kismama
Nem lesz semmi. Nekem is már a második terhességem, én is naponta többször emelek és semmi bajunk. 35 hetes kismami
szintén! három éves kisfiam napi szinten lóg a nyakamban.. eddig semmi gond, remélem ezután sem lesz. no para anyuka :) boldog babavárást! 24 hkm

16 hetes kismami! A férjem beoltatta magát, mivel én nem tettem hogy ne hozzon haza semmit! De tegnap este óta, mintha kicsit meglenne fázva! Ebböl nekem lehet vmi komoly bajom? Vagy csak egy megfázás? Picit fáj a torkom.

Legjobb válasz: Attól, hogy õ megkapta, még hazahozhatja, csak õ nem kapja meg, Te meg elkaphatod. Nem kell rögtön rosszra gondolni, lehet, hogy csak egy kicsi meghûlés. Igyatok sok teát mézzel, torokfájásra meg egy kanál mézbe nyomj bele egy gerezd fokhagymát és szopogasd el. Ki lehet bírni és a leghatásosabb természetes antibiotikum.

Attól, hogy õ megkapta, még hazahozhatja, csak õ nem kapja meg, Te meg elkaphatod. Nem kell rögtön rosszra gondolni, lehet, hogy csak egy kicsi meghûlés. Igyatok sok teát mézzel, torokfájásra meg egy kanál mézbe nyomj bele egy gerezd fokhagymát és szopogasd el. Ki lehet bírni és a leghatásosabb természetes antibiotikum.
Leírom neked is, tegnap volt egy ugyanilyen kérdés amúgy. Az, hogy a férjed be van oltva a H1N1 ellen, téged az lószarnyira sem véd, ugyanis attól õ még tud fertõzni.Ha ennyire félsz miért nem oltattad be magad te is?ha meg van fázva, akkor jó, ha láza lesz és megfertõz téged is akkor van gáz, de hangsúlyozom, náthától nem lesz bajod, viszont ha lázad van azonnal menj a dokihoz ne vacilálj.Náthára meg mehet a sok hülyeség. És mégegyszer, az h a férjed oltva van, téged nem véd meg semmitõl... Ada és Abigél
Lehet, persze hogy lehet, de reméljük nem lesz. Egy kis torokkaparás még nem jelent semmit. Hazaviheti a beoltott is a vírust, ezt nem tudtátok? Ha beteg leszel, hívd ki az orvost! Addig meg ne parázz, inkább igyatok hagymateát, és pihenjetek. Nyugi!
A kérdező hozzászólása: Nem vok lázás, nem folyik az orrom, csak kicsit fáj a torkom!!!Csak hülye hipóhonder vok!Föleg hogy most mik vannak!!És ezért parázok...
Az influenzának(a sertésinfluenzának is) a tünetei: magas láz, izomfájdalmak. Felsõ légúti panaszok (torokkaparás, orrfolyás, köhögés) nem jellemzõek. A nátha tünbetei: felsõ légúti panaszok (orrfolyás, torokkaparás, köhögés). A magas láz meg itt nem jellemzõ, általában 38, 5 fok a legmagasabb. A H1N1 oltás ellenére a férjed és te bármikor elkaphattok egyet a levegõben terjedõ kb 300 féle náthavírus közül. A férjed az oltástól számított két héten belül még nem védett, megfertõzõdhez a H1N1-gyel. Utána is megfertõzõdhet, van rá esély, de ilyenkor a betegség lefolyása könnyebb, gyorsabb, a szövõdmények kockázata minimális. Azaz igazatmondanak az elõzõek: a férjed hazahozhatja a betegséget.
A kérdező hozzászólása: Már 1hónapja kb hogy megkapta az oltást!
A férjed szerintem is náthás kezd lenni, egyen fokhagymás kenyeret, mézes citromos teát, citrusféléket és neked bebeszélt tüneteid vannak :) ne parázz, nem lesz semmi bajotok. Ne hagyd, hogy rád tüsszentsen, pihenje ki a betegséget, erre jön is a hétvége :D

Szerintetek hogy lehet meghódítani egy fiút akivel jóba vagy? Vagy lehet ebből vmi?

Szokunk beszélni,néha kedves és nem messze lakik t?lem 5 km-re.

Legjobb válasz: Beszéljetek sokat, hívd el valahova. De ne konkrétan csak mondjuk úy hogy "menni akarok ide vagy oda, de egyedül nem szeretnék, nincs kedved jönni?" vagy "tesómnak ajándékot szeretnék nézni, nem segítessz?"

Beszéljetek sokat, hívd el valahova. De ne konkrétan csak mondjuk úy hogy "menni akarok ide vagy oda, de egyedül nem szeretnék, nincs kedved jönni?" vagy "tesómnak ajándékot szeretnék nézni, nem segítessz?"
A kérdező hozzászólása: és ha nem jön el?
Akkor nem érdekled:D

Van 1 kis gond van egy 500 gigás vinyóm és mikor belépek görgetem lefele beakad és mintha fagyyna de kb 4-5 szempillantás és már normálisan tok görgetni mi lehet a baj? Sztem a vinyóval lehet vmi?

Legjobb válasz: Ez nem a vinyó hibájára utaló jel. Ha olyan oldalra lépsz be, amelyiken sok mindent kell betölteni (pl. képek) akkor fordul elõ, hogy egy pillanatra elakad a görgetés. Több memória, erõsebb processzor javíthat rajta, de ez a pár másodperces késés nem nagy ügy.

Ez nem a vinyó hibájára utaló jel. Ha olyan oldalra lépsz be, amelyiken sok mindent kell betölteni (pl. képek) akkor fordul elõ, hogy egy pillanatra elakad a görgetés. Több memória, erõsebb processzor javíthat rajta, de ez a pár másodperces késés nem nagy ügy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ

Tudnátok nekem mondani olyan kutya fahtát ami aranyos, nagyobb mint egy beagle és kisebb, mint egy golden retriever? Ha lehet vmi megfizethető mennyiséget egyen.

Legjobb válasz: Sheltie, közép uszkár, puli, pumi, mudi... de itt Te is tudsz nézelõdni: http://www.kutya-tar.hu/fajtak/osszes/nev/kiskep Mondjuk az általad támasztott elvárások alapján én is egy menhely látogatást javasolnék:)

Sheltie, közép uszkár, puli, pumi, mudi... de itt Te is tudsz nézelõdni: http://www.kutya-tar.hu/fajtak/osszes/nev/kiskep Mondjuk az általad támasztott elvárások alapján én is egy menhely látogatást javasolnék:)
Menhely. Olyan kutyust választasz amilyet akarsz , és annyit eszik amennyit adsz neki. Megnézed , hogy mekkora a kutya ha tetszik és "bele szerettél" akkor vidd haza ! Többet ér egy megmentett élet néhány papíros kutyánál!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Mitől lehet az hogy az elmúlt napokban nagyon kívánom a citromot? Ma is megettem egy felet csak úgy magában és nagyon jól esett. (17/L) vmint ennek lehet vmi káros hatása?

Legjobb válasz: Biztosan C vitamin hiányod van. Káros hatása csak annyi lehet, hogy felmarhatja a fog zománcodat a citrom sav, és túl sok gyomorsavat is csinálhat.

Biztosan C vitamin hiányod van. Káros hatása csak annyi lehet, hogy felmarhatja a fog zománcodat a citrom sav, és túl sok gyomorsavat is csinálhat.
Nagyon hasznos. A fogzománcot tényleg támadja, de ha bõven iszunk vizet mellé, akkor az nagyrészt semlegesíti. Egyébként én is a C vitamain hiányra tippelek, illetve általában arra, hogy egészségtelen a táplálkozásod. A citrom a magas vitamintartalma mellett jó lúgosító is. Minden nap kéne enni egy egészet.
A kérdező hozzászólása: mindennap szedek béres cseppet és mellé c vitamint 2szer
Természetes úton kell a vitaminokat és az ásványi anyagokat fogyasztani. Vitamint és táplálékkiegészítõt csak rendkívüli, válságos helyzetben lehet indokolt szedni. A vitaminhiányon kívül talán szóba jöhet még az elsavasodás is, mert a citrom azt is ellensúlyozza a lúgosító hatásával. (Bár a citrom maga sav, de a végterméke lúg.) Más ötletem nincs. Illetve még az, hogy a C vitamain tablettádban nincs C vitamin, vagy nem elegendõ. Ezeket a tablettákat nem tudja a fogyasztó ellenõrizni, lehet, hogy nem is teszik bele azt, amit ígérnek. (Olvastam errõl még régebben egy tanulmányt, hogy ez nagyon elterjedt még Amerikában is.)
Ja, és pont találtam egy cikket, miszerint a vitamin- és táplálékkiegészítõ-szedés nem is olyan tuti. http://hvg.hu/egeszseg/20120322_ido_elotti_halal_vitaminok#rss

Két degum van, egy fiú és egy lány. Egyikük sem eszi meg a friss zöldséget, csak a szárazkaját, vagy ha megszárítom nekik. Ez normális? Lehet vmit tenni?

Legjobb válasz: Teljesen normális! Nyugi! A kutyák se mindig ugyanazt eszik ahogy mi sem! Majd egy idõ után pedig azt akarják megenni. Igen! Ha a friss zöldségeket megszárítod akkor megeszik!

Teljesen normális! Nyugi! A kutyák se mindig ugyanazt eszik ahogy mi sem! Majd egy idõ után pedig azt akarják megenni. Igen! Ha a friss zöldségeket megszárítod akkor megeszik!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :)
szívesen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!