Találatok a következő kifejezésre: Lehet vmi a (818 db)

Nekem is volt gyulladásom igaz 6-7 hetesen, de nekem Clion D 100-at írt fel!Használt!17 hetes kismama
Ha kezelik, akkor nem lesz tõle baja a babának. A gond a kezeletlen fertõzésekbõl van, ami felszállhat a hüvelyen át, megfertõzheti a magzatvizet, koraszülést okozhat, meg mindenféle problémákat a babánál, ha a hüvelyi szülkésig nincs kikezelve. De te ne aggódj, mert felfedezték, és kezelnek. Fekjlõdési rendellenességet NEM OKOZ. Ahhoz küéönben is késõ, a baba minden szerve kialakul 12 hetes korra, ez után már nem alakul ki fejlõdési rendellenesség.
sztem nem
ÁÁÁÁ sírok
Nem. Hisz azért menstruálsz, mert nem estél teherbe. :) Amúgy nem volt közben vagy utána több a vérzésed?
A kérdező hozzászólása: utána mostmár nincs sok.
Kicsi az esélye, de IGEN, LEHETSZ (635.) Hallottam már ilyen párról, akik csak a havi vérzés idején szerelmeskedtek (a nagyanya csak akkor engedte össze õket) - és a lány mégis terhes lett.
Nagyon kicsi az esély, szinte 0 (szerintem nem is lesz semmi gond), de legközelebb ne csináljatok ilyesmit. Nem éri meg.
nem 0 az esély, sajnos sohasem. de nem kellene ilyesmikkel szórakoznotok, nem? meg különben is. meddõség is kialakulhat 1 fertõzéstõl, amit ilyenkor össze lehet szedni.

Törölni akarok vmit a gépről, de azt írja ki, hogy nem lehet mert a system programban még meg van nyitva (vagy vmi ilyesmi), ilyenkor mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát ha a system használja, lehet nem kellene törölni. De ha nagyon akarod, tedd fel az Unlocker progit, és oldd fel a törlési korlátozást. Magyarul beszél, egyértelmû hogyan kell használni.

Hát ha a system használja, lehet nem kellene törölni. De ha nagyon akarod, tedd fel az Unlocker progit, és oldd fel a törlési korlátozást. Magyarul beszél, egyértelmû hogyan kell használni.
A kérdező hozzászólása: Megoldódott, köszönöm :)

Miért nem jön meg? Lehet vmi köze a pénteki éjszakához?

14-én pénteken, pettingeltem egy pasival, és megujjazott. Azóta viszont nem jön meg a mensim. 20-án kéne megjönnie, de még azóta se jött meg kb 3 napot szokott késni..Lehet vmi köze ehhez? Kicsit aggódom. (Vagy lehet h most még kés?bb jön meg?)

Legjobb válasz: Csak egy kicsit "dugta" fel az ujját olyan 2-3 centire, inkább csak izgatott nem volt vmi nagy megujjazás.xD

A kérdező hozzászólása: Csak egy kicsit "dugta" fel az ujját olyan 2-3 centire, inkább csak izgatott nem volt vmi nagy megujjazás.xD
Velem is volt ilyen:D Lehet, hogy fertõzést kaptál el, de ha ügyeltetek a higiéniára, akkor nem valószínû. Talán az történt, hogy még nem állt be rendesen a ciklusod, vagy a hormonaid miatt, egy ilyen élmény után eléggé "bekattannak".
Nyugi, ebben a korban az is normális, ha egy-egy hónapot teljesen kimarad. Még nem állt be a ciklusod. Ha nem feküdtél le senkivel, nincs miért aggódnod. Nyugi, hamarosan megjön :) .
elkallódott a postán
A kérdező hozzászólása: De milyen védekezés? Nem szexelek még és nem is akarok! A higénia meg alapvetõ dolog!
A kérdező hozzászólása: Persze tudom az alapvetõ dolgokat, meg nem is vagyok "rosszkislány" mint a többi 15 éves. De ha most így jött, ilyen korba már sokan mást is csinálnak ami sztem elég hülyeség. És meg volt az alapvetõ higénia is, csak mégis kicsit nyomasztott. Ja és igen elég sok stressz is ér mostanában.
A másik h a stressz miatt is késhet...
15 évesen elõbb utána kéne nézned a dolgoknak, aztán ugrálni, ujjazgatni stb. Így nagyon hamar teherbe fognak ejteni! Felvilágosítás, védekezés, intim higiénia!!!
A kérdező hozzászólása: Azért köszi a választ.xD
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem én se hogy ez miatt lenne, csak kicsit nyomasztott ez a téma.
Huha... sztem te minimum terhes vagy!!! GONDTERHES! Simán elkaphattál vmilyen fertõzést, igazad van. Tényleg! L/22
A kérdező hozzászólása: Remélem nem kaptam el semmilyen fertõzést.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi! Persze nem feküdtem le senkivel, akkor valószínûleg vagy a sok stressz miatt van, vagy pedig most ennyit késik.
lesz. moshatod a bugyidat..
Persze. Terhes leszel! Viccet félretéve, ha betétes vagy, akkor azon 100%, hogy nem fog átázni. :)
párod? 12 évesen? azigen....gondolom nagyon elmélyült a kapcsitok
Ne csináld már, kérdezõ, te nem kaptál szexuális felvilágosítást? A terhességhez azért ennél jóval több kell!

A főpróbán olyan szinten izgultam, hogy remegett kezem lábam, alig bírtam táncolni, ez még nem is ment élesbe. Nagyon félek, hogy vmit el fogok rontani, lehet vmit tenni ellene?

A jöv? hónapban lesz egy táncos fellépésünk, kezd?k vagyunk, de a tanárunk felléptetne.Tudom ne izguljak, de kicsit konkrétabban

Legjobb válasz: gondold azt, hogy senki sem lát. csak te vagy ott és a tánccsoport vagy a partnered. a közönséget szard le. õk meg vannak tisztelve azzal, hogy téged nézhetnek. így kell felfogni. hogy csak ti vagytok ott.

gondold azt, hogy senki sem lát. csak te vagy ott és a tánccsoport vagy a partnered. a közönséget szard le. õk meg vannak tisztelve azzal, hogy téged nézhetnek. így kell felfogni. hogy csak ti vagytok ott.
Képzeld el, hogy életed szerelme a nézõk között van és csak neki táncolj! A mozdulataiddal akard elmondani, mit érzel iránta, táncolj érte! (ha van, ha nincs akkor is) A tánc lényege nem az, hogy ti mozogtok, a közönség meg nézi. A tánc kommunikáció, kommunikálsz a testeddel, gondolj erre, ne arra, hogy basszus, fel kell lépni, jaj, mi lesz? Gondold azt, hogy csak beszélsz hozzájuk. Csak picit másképp:)
A kérdező hozzászólása: Ja, és ez a karomon van(mind2n)!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de szerintem nem szemölcs mivel egyáltalán nem úgy néz ki olyan a tapintása mintha anyelveden az ízlelõbimbókat fognád meg szerintem a 2. válaszolónak van igaza, de nincs valami tippetek, hogy hogy mulhat el?
Leírásod alapján futószemölcsre tippelek. Mindképpen menj el bõrgyógyászhoz mihamarabb, mert minél tovább halogatod, annál több lesz. Nekem is volt, nekem a nyakamon, meg a mellkasomon. Ha futószemölcs kapsz rá gyógyszert (antibiotikumot) meg kikanalazza a már meglévõ szemölcsöket. (Egyáltalán nem fáj!) De ha nem szemölcs is mindenképp mutasd meg dokinak. Mikor voltál utoljára uszodában, vagy szaunában?
Ilyen nekem is van, és barátnõmnek is. Azt mondták, hogy valószínûleg a ruha alatt fülled be a bõr, és ezért jönnek a kis pici pöttyök. Nekem pl. a vállamon van. Nyáron mikor szellõzik, akkor elmúlnak.

Van olyan program amivel emlékeztetőt lehet beállítani a gépen, mint a telefonon, hogy "riasztást" adjon hogy nehogy vmit elfelejtsek?

Linkeket létszi, és hogy hogyan m?ködik a program! :)

Legjobb válasz: Köszi, de vmi program nincs? Mert ha mondjuk kilépek véletlen vagy direkt akár pár percre akkor kezdhetem újból :S

A kérdező hozzászólása: Köszi, de vmi program nincs? Mert ha mondjuk kilépek véletlen vagy direkt akár pár percre akkor kezdhetem újból :S

Mitől lehet az, hogy egy-egy mozdulatnál olyan mintha feszülne vmi a pocakomban, aztán elpattanna?

Pár másodpercig tart, egyébként nem fáj,utána semmi nem érzek. 22 hetes vagyok, többször éreztem az elmúlt hetekben, azóta voltam uh-n is, ott mindent rendben találtak,de a dokit akkor elfelejtettem megkérdezni. Éreztetek már ilyet?

Legjobb válasz: Szerintem nöl,nyulik a méhed. Nekem is volt hasonlo, csak nekem a hirtelen mozdulatoktol belenyilalt jobb vagy bal oldalt vmi a méhembe...de csak nött hogy legyen helye a babunak. 34 hkm

Szerintem nöl, nyulik a méhed. Nekem is volt hasonlo, csak nekem a hirtelen mozdulatoktol belenyilalt jobb vagy bal oldalt vmi a méhembe...de csak nött hogy legyen helye a babunak. 34 hkm
Nekem is volt tegnap egy ilyen érzés. Én is szeretném tudni, mi lehet ez. Remélem lesznek tapasztaltabbak, akik tudják! 19 hkm
Attól függ, hogy hol érzed. Nekem így kezdõdött a csíkosodás, éreztem, hogy feszül a hasam egy részen (lehetett érezni, hogy nem a méhem, hanem inkább a hasfalam) aztán éreztem ahogy elpattan. Pár nap múlva "gyönyörûen" kezdtek elõjönni a csíkjaim. A nõvérem is így volt, Õ azt mondja, hogy azt lehet érezni, ahogy a kötõszövet feszül, majd elpattan a hirtelen növekedéstõl, utána pedig mivel már a megrepedt kötõszövet nem tudja olyan rugalmasan "tartani" a bõrt az is megreped. Ezt nem orvos mondta, de mi erre következtettünk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!