Találatok a következő kifejezésre: Lehet vinni babának (138 db)

Biciklis dönthető babaülés milyen? Lehet abban vinni ülni még önnálóan ne tudó babát? Egyáltalán mikortól lehet biciklin babát vinni?

Legjobb válasz: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/7457?storetype=st.. Nekünk ilyen van. Kis fiam imádja, de szerintem még egy ülni nem tudó babát elég veszélyes még ilyenben is vinni. Mi 10 hónapos kortól bicikliztünk.

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/7457?storetype=st.. Nekünk ilyen van. Kis fiam imádja, de szerintem még egy ülni nem tudó babát elég veszélyes még ilyenben is vinni. Mi 10 hónapos kortól bicikliztünk.
Csak ha stabilan ül! Addigra kellõképpen megerõsödnek a nyak és hátizmai. A dönthetõ azért jó, mert ha elalszik, nem bukik elõre a fejecskéje. De ülni még nem tudó babát tilos benne szállítani.
Olyan 1 éves kortól jó ha viszed biciklis ülésben, mikor stabilan ül, tudja magát tartani, kapaszkodni. Fél évesre sisakot sem kapsz:)
Mi is most akarunk venni!En utänna neztem 9 honapos kortol lehet babät bele tenni!A länyom 10 honapos es stabilan ül!Mi is olyat neztünk ki ami dönthetö ha esetleg elaludna benne!

Hány honapos kortol lehet a babákat uszodába, fürdöbe vinni?

Legjobb válasz: Babaúszásra lehet õket vinni 3 hós kortól! Én úgy tudom csak olyan helyre lehet õket vinni, ami kifejezetten babáknak van kialakítva, védõnõi és talán orvosi felügyelettel. Normál fürdõbe és uszodába lehet nem lehet õket bevinni...

Babaúszásra lehet õket vinni 3 hós kortól! Én úgy tudom csak olyan helyre lehet õket vinni, ami kifejezetten babáknak van kialakítva, védõnõi és talán orvosi felügyelettel. Normál fürdõbe és uszodába lehet nem lehet õket bevinni...
Igen, 3 hónapos kortól. Mi õszi "nyaralás" közben vittük elõször a kisebbiket gyerekmedencébe, akkor volt 3 hónapos. Kicsit furcsállta, de élvezte. Én elõbb elfáradtam a folyamatos elõre hajlástól és a gyerkõc tartásától.

Mikortól lehet vinni a babát sétálni? Nem érzem magam felelőtlennek, viszont nem szeretném úgymond a széltől is óvni a picit. Hány hetesen vihetem magammal mondjuk bevásárolni, sétálgatni?

Legjobb válasz: A tavaszi-nyári babákat már 2-3hetes kortól ki lehet vinni sétálni. De fokozatosan kell növelni az idõt, nem szabad egybõl órákra magunkkal vinni.

A tavaszi-nyári babákat már 2-3hetes kortól ki lehet vinni sétálni. De fokozatosan kell növelni az idõt, nem szabad egybõl órákra magunkkal vinni.
Szia! Én a decemberi gyerekemet is kivittem már a 3-ik napon mikor hazajöttünk.2 napot voltunk csak a lakásba.3-ik napon jól felöltöztettem, és 10 percre kivittem.Másnap 20 perc, aztán 30...stb...Akkora hó volt, hogy alig bírtam a kocsit néhol eltolni, de az én drágám kint aludt a legjobban.A kórházból is csak úgy lehet hazajönni, ha kiviszed. Hogy lekopogjam, 2, 5 éves, de beteg még nem volt, 2 alkalommal volt 1 napos láza, és ennyi, az is most nemrég. Nemsokára meglesz a tesó, õ nyári bébi lesz, nála még ez sem gond, hogy nagyon szoktatni kellene a levegõhöz, hisz egész nap nyitva az ablak. A tömeges helyekre csak akkor nem vittem, ha valami járvány volt, de azt akár egy látogató is hozhat, még akaratán kívül is.Ebben a jó idõbe meg inkább arra kell figyelni, hogy ne a legnagyobb melegbe menjetek ki. Boldog babázást, üdv
Szia! Nekem még csak most fog megszületni de én kb egy hetes kora után minden nap kiviszem, azért attól mert addig lesz segítségem de utánna nem és van egy kiskutyim is amit le kell vigyek egyszer napközben, akkor viszemmajd a babát is magammal.Szval a szükség nagy úr, de tény, hogy ha meleg is lesz teszünk egy kört a házkörül és jövünk fel.sztem attól az 5-10perctõl semmi baja nem kéne , hogy legyen.

Mennyi idős kórtól lehet vinni a babákat játszóházba? Mit csinálnak ott a babák? Játékokat is kell oda vinni magunkkal?

4 hónapos lesz a kisfiam. Els? babánk, és nem tudok szinte semmit a játszóházakról.

Legjobb válasz: Inkább a nagyobb gyerekeknek jó. Kb 10 hónapos kortól amikor már mászik, áll, esetleg megy. Általában 1 éves korig ingyenes utána viszont elég húzós az ára. Nem kell játékokat vinni, van egy csomó ott, meg mászóka, csúszda, hinta stb. A nagyobbacska gyerekek 2-3 évtõl már jobban élvezik.

Inkább a nagyobb gyerekeknek jó. Kb 10 hónapos kortól amikor már mászik, áll, esetleg megy. Általában 1 éves korig ingyenes utána viszont elég húzós az ára. Nem kell játékokat vinni, van egy csomó ott, meg mászóka, csúszda, hinta stb. A nagyobbacska gyerekek 2-3 évtõl már jobban élvezik.

Sote 2-n mit kell magammal vinnem a kórházba? Babának lehet vinni ruhácskát?

Legjobb válasz: Szia!A babának csak hazamenõs ruhát vigyél, este fürdetésnél átöltöztetik a babákat, elég sanszos, hogy elkeveredne a saját ruhád...

Szia!A babának csak hazamenõs ruhát vigyél, este fürdetésnél átöltöztetik a babákat, elég sanszos, hogy elkeveredne a saját ruhád...
Az elsõ tök jól leírta, én is ezeket vittem magammal. Én vittem magammal a mellszívómat is, és nagyon jól jött. Ja: két csomagot készítettem; egyet a szülõszobára, egyet pedig a gyermekágyra.
A kérdező hozzászólása: Köntös kell a vajúdásnál, vagy azt elég a szülés utáni csomagba betenni?
Passz. Nekem nem volt rá szükségem, mert rögtön a szülõszobába tettek, nem kellett a vajúdóban várnom. A férjem ujjatlan polójában szültem, nekem az volt kényelmes. (ki is dobta hazafele, úgy néztem ki benne, mint a texasi láncfûrészes..:) ) Mondjuk én a gyermekágyon sem használtam, mert nem nagyon szeretem sem a köntöst, sem a hálóinget. A második napon már olyan ruhában voltam, amiben otthon is szoktam lenni. Nem nagyon szólnak bele, hogy miben vagy.

8 hónapos babát lehet vinni valamilyen fürdőbe?

Pécsiek vagyunk, szeretnénk lemenni egy napra a Harkányi fürd?be! Szerintetek lehet már vinni ekkora babát? Úgy tudom van ott meleg vizes rész is.

Legjobb válasz: Mi 4 hósan kezdtünk babaúszásra járni. Nagyon élvezte, jót tett a mozgásának is, de jött a feketeleves: most kötõhártya gyulladása van! Többet nem megyünk uszodába ezen a télen. Szóval lehet vinni, de azért felnõttek közé nem vinném be, sõt. Csak babauszira merném vinni.

Mi 4 hósan kezdtünk babaúszásra járni. Nagyon élvezte, jót tett a mozgásának is, de jött a feketeleves: most kötõhártya gyulladása van! Többet nem megyünk uszodába ezen a télen. Szóval lehet vinni, de azért felnõttek közé nem vinném be, sõt. Csak babauszira merném vinni.
A harkányi víz az kénes gyógyvíz. http://www.harkanyfurdo.hu/gyogyfurdo.html Én azért inkább megkérdezném õket telefonon, hogy gyerekeknek (pláne ilyen picinek) ajánlják-e vagy sem.

Mikortól lehet a babát babaúszásra vinni? Debrecenben hol találok ilyet?

Legjobb válasz: Szia! A babákat 3hónapos kortól lehet vinni babaúszásra.Kell majd kérned a gyermekorvosotoktól 1 igazolást,hogy minden rendben van a picurral.Sajna én Veszprémi vok úgyhogy,hol van Debrecenben abban nem tudok segíteni:(. Nálunk a baba és a mama ingyen mehet (elõtte be kell jelentkezni!)az apukának 400Ft kísérõ jegyet kell vennie.30 perces kb. 1 foglalkozás. Ja és ha szoptatsz akkor uszi elõtt kend be a mellbimbód valami zsíros krémmel popsikém is jó:)(nehogy kiázzon a klóros víztõl,mert akkor a pici nem fogadja el nem fog enni!!!)de szopi elõtt mosd le vízzel. Boldog uszizást 3 hónapos kislány anyukája

Szia! A babákat 3hónapos kortól lehet vinni babaúszásra.Kell majd kérned a gyermekorvosotoktól 1 igazolást, hogy minden rendben van a picurral.Sajna én Veszprémi vok úgyhogy, hol van Debrecenben abban nem tudok segíteni:(. Nálunk a baba és a mama ingyen mehet (elõtte be kell jelentkezni!)az apukának 400Ft kísérõ jegyet kell vennie.30 perces kb. 1 foglalkozás. Ja és ha szoptatsz akkor uszi elõtt kend be a mellbimbód valami zsíros krémmel popsikém is jó:) (nehogy kiázzon a klóros víztõl, mert akkor a pici nem fogadja el nem fog enni!!!)de szopi elõtt mosd le vízzel. Boldog uszizást 3 hónapos kislány anyukája

Hallásvizsgálatra mikor kell vagy lehet vinni pár hónapos babát? Védőnő nem mondta ezt el, 3 hónapos múlt a kislányom.

Kell-e beutaló stb. ? Mit néznek ott? Hogy zajlik a vizsgálat?

Legjobb válasz: Nálunk csak akkor kell vinni, ha indokolt. A 2,5 évesemmel most voltunk, mert megkésett a beszédfejlõdése. Elméletileg a kórházban újszülött korban van hallásvizsgálat. Szerintem ha az rendben, akkor nem kell vinni, csak ha gond van.

Nálunk csak akkor kell vinni, ha indokolt. A 2, 5 évesemmel most voltunk, mert megkésett a beszédfejlõdése. Elméletileg a kórházban újszülött korban van hallásvizsgálat. Szerintem ha az rendben, akkor nem kell vinni, csak ha gond van.
Én 5 hete szültem, nekem a kórházban elmondták a csecsemõsök hogy 6 hetesen kell visszavinni a picit hallásvizsgálatra és idõpontot kell rá kérni.
Nálunk is 6 hetesen kellett visszavinni a kórházba, ahol szültem. Akkor volt a csípõszûrés is, meg a hallás is. A vizsgálat kb. 2 perc, egy kis szerkezetet helyeznek a füléhez, amiben egy kattanó hangot hall, és arra reagál valahogy a gép szerint.
Fel lehet vinni.
Mindkettõt fel lehet vinni. Erre külön szabály van, de a légitársaságnál megmondják neked, hogy hogyan tudod felvinni.
szoptasd meg .
ilyen bénabéla vagy hogy a kuglit se tudod használni?? :D :D :D de tessék csak hogy ne károgj itt egy kis segítség. Cím: 2100 Northwest 42nd Avenue, Miami, FL 33126, Egyesült Államok Telefon:+1 305-876-7000 https://www.google.hu/search?q=miami+airport+telephone+numbe..
A kérdező hozzászólása: jajj de cuki!sajnos Miamiban nem csak egy reptér van okoska!de díjazom hogy a szabadidõdet rám fecséreled!Biztos egy unatkozó pattanásos tini srác vagy aki barátnõ híján bunkózik a kérdezõkkel. Próbáld meg felhívni a repteret, és kérdezd meg a kérdésemet, de nem lenne ilyen egyszerû mert 4 átszállásunk lesz, 3 különbözõ légitársasággal.Ja vagy nem is tudsz angolul nyomorultkám?
rádfecsérelni idõt? :) :) :) :) már most jó a kedvem ettõl :) :)
Istenem!Utolsó, és az összes többi kötekedõ!Lõdd már le magad, mert már nagyon unalmas az okoskodásod!Itt kb minden második kérdés olyan, amit meg lehetne keresni a google-n.Ha fáj neked hogy kérdeznek, tényleg ne olvasd el, inkább nézz pornó oldalakat, és vezesd le a felesleges indulatokat ott.Szánalmas vagy!Nem a kérdezõ hanem te!
de jó mulatni az ilyeneken :)
Utolsónak: valóban vannak ezen az oldalon idegesítõ kérdések, de ez azért még nem a biztosítékkiverõs kategória, szerintem. Te viszont gondolkodj el azon, hogy tényleg ennyire unalmas az életed, hogy csak itt, és csak ilyen formában tudod az unalmat elûzni? Hááát... Végül is te tudod. A te életed.
Micsoda rohadt, beteg, irigy valaszolok vannak itt. Jezusum...ledobbentem :(
A kérdező hozzászólása: te tudod a Miami reptér telefonszámát?neked meg nincs jobb dolgod hogy itt szerencsétlenkedj?
arra már nincs pénzed hogy felhívd a repülpõteret és megkérdezd õket? :D :D
A kérdező hozzászólása: vagyis 4-es.
A kérdező hozzászólása: Mi van 3-as irigykedsz?képzeld van pénz utazgatni!És ha még tudnád hogy hová utazunk....:-)
Repülõre csak szalonnát vihetsz. :)
ej de sok pénz van utazgatni
A kérdező hozzászólása: rendben köszi!
nem vagytok viccesek. és ez baj :)

Hány hónapos kortól lehet vinni fürdeni a babákat strandra illetve a Balcsira?

Legjobb válasz: 6 hónapos kortól már lehet vinni természetes vizekbe...Aztán strandra is gyerekmedencébe.

6 hónapos kortól már lehet vinni természetes vizekbe...Aztán strandra is gyerekmedencébe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!