Találatok a következő kifejezésre: Lehet vemhes cicám 4 (2 db)

Lehet vemhes a cicám 4 hónaposan?

Ha küldök képet a cicáról megtudod állapítani hogy vemhes-e?Ha igen akkor megadod az email címed?de ha nem akarod akkor leírom az enyéme csak szólj

Legjobb válasz: Szia négy hónaposan? Nem lehet hogy férges?

Szia négy hónaposan? Nem lehet hogy férges?
4 hónaposan nem lehet vemhes, csak ha már ivarérett. De ha az is lenne valami csoda folytán akkor úgyis elvetélne.
4 hónaposan biztosan nem terhes! Nekem régen volt egy cicám aki 10hósan szült, de a szülésbe belehalt... Szóval ez is elég meglepõ volt, 4 hónaposan csak vagy sokat eszik, vagy férges vagy esetleg cisztás, de terhes biztosan nem.
4 hónaposan a macska még nem ivarérett tehát lehetetlen hogy kölykei legyenek mikor még õ is kiscica. Szerintem csak el van hízva.
Nem.Kb.7-12 hónapos koruktól ivarérettek.
Tényleg állatorvoshoz kell vinned!!!Sürgõsen! A macskák max. 2 óra alatt leellenek. Nem 3 nap...
Úristedn ha a hülyeség fájna... Szerencsétlen macska :S:S Nem kéne talán elvinned egy orvoshoz és nem elletni többet???? Ááá neeem, már 3 napja el kellett volna!
Ez egy remek gondolat! Kérdezõnek: ORVOS!
De, sajnos van, amelyik napokig. A miénk elsõ fialó volt, de valami hitvány, beteg, hibás macska lehetett, kóborként ragadt nálunk.. Megfialt egy este 1 kismacskát, aztán semmi. De a hasa nagy volt, jött-ment. Felhívtam egy állatorvost, azt mondta, hogy bizony, 3 napig is eltarthat. Aztán láttuk, hogy fájdalmai lehetnek, nyávogva kapkodott a farka felé. Beraktuk a kocsiba, irány az orvos. Mire odaértünk, félig lógott ki belõle egy döglött kismacska. Azt kihúzta az orvos, és a következõt ajánlotta: meg kell mûteni, eltávolítani a benne lévõ döglött kismacskákat. Ez kezelésekkel, kontrollal zz.30 ezer forint, vagy elaltatja, 1500 ft. Két gyerek mellett ez utóbbit válaztottuk. Rozika így fejezte be földi életét.Azóta volt 3lánymacskánk, ivartalanítottuk õket 15 ezer/fõ. Egyik pár hét múlva eltûnt, másikat elütötte elõttünk az autó. A 3. itt fekszik mellettem.Szerintem õ az utolsó, többet nem fogadok be.:((
Vidd el állatorvoshoz, és amint lehet ivartalanítasd is. Nem nagyon való a kezedbe élõ állat, kölyök macska meg pláne nem....
úr isten! vidd el azonnal ovoshoz, vagy meghal! ez nem normális viselkedés...(hogy 4 napja szül)
A kérdező hozzászólása: Az állvemhességrõl kérdeztem nem pedig a szülés folyamatairól! A cicám már lassan 4 éves és már volt párszor vemhes, akkor nem volt semmi gond, egy délután leforgása alatt megszült. Amúgy meg lehet, hogy már 4 napja tart a szülés, de nincs vele semmi gond, normálisan eszik, alszik, piszkít, meg amit egy macska csinál. Mellesleg velem alszik 2 hónapos kora óta, és egyszer sem feküdtem rá. Ha tényleg komoly baja lenne azt észrevettem volna! Van egy testvére is, nála már az elsõ szülésnél komplikációk voltak, és nem néztem tétlenül, hanem rögtön vittem az orvoshoz! Köszöni jól van! És a kérdésemre normális válaszokat várnék! Mi az hogy a hülyeség fájna? Bocs de mégis hány éves vagy? 5? Légyszíves normális válaszokat írjatok!
Ha beírod a googleba, hogy álvemhesség cicánál, akkor kiad oldalakat, ahol a cicatartók ezzel a kérdéssel fordulnak az orvoshoz. Valamelyik gyógyszert is ajánl. De nem jobb volna megmutatni orvosnak? Így kizárhatod, hogy nem valami más bajjal küzd a cicus.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!