Találatok a következő kifejezésre: Lehet valamit mielőtt (14 db)

A barátnőmnek vannak cisztái. Még nem feküdtünk le de mielőtt ezt megtennénk el kell mennie előtte orvoshoz, h ne legyen semmi baj, mert ha az egyiknek lesz valami baja teherbe eshet. Megujjaztam őt és szerintetek ettől lehet valami baja?

Legjobb válasz: Hol vannak a cisztái? Egyrészt kizártnak tartom, hogy egy ciszta miatt teherbe eshet... Másrészt az legtöbbször a petefészekben van, ahhoz meg nem sok közöd van aktus során. Persze azért nézesse meg, de barátnõd itt elég durván bekamuzott valamit.:D

Hol vannak a cisztái? Egyrészt kizártnak tartom, hogy egy ciszta miatt teherbe eshet... Másrészt az legtöbbször a petefészekben van, ahhoz meg nem sok közöd van aktus során. Persze azért nézesse meg, de barátnõd itt elég durván bekamuzott valamit.:D
Huhh, biológia... cisztától nem lesz terhes. Ha tényleg van, persze, ellenõrizni kell õket, de ennek ehhez semmi köze.
Kedves kérdezõ, a kedves barátnõd, jól beetetett téged:DD
hát a barátnõd nagyot kamuzott:) nekem is cisztám volt emiatt nehezen estem teherbe viszont olyan nincs hogy ha az egyiknek baja lesz teherbe esik:) :) van olyan ami magától felszívódik:) mindegy a barátnõd linkes:)

Attol lehet valami bajom, hogy benyalazza a farkat mielott berakja?

Legjobb válasz: Pont annyi mint a szervétõl. Tehát lehet.

Pont annyi mint a szervétõl. Tehát lehet.
mi bajod lenne tõle ?
Te jó ég
Attól, hogy benyálazza nem. Attól, hogy nem védekeztek igen.
A kérdező hozzászólása: a gumit nyalazza be
Persze, azért csinálja, mert képtelen eléggé felizgatni, így lehet kellemetlen, fájdalmas a behatolás mondjuk
Vegyél síkosítót de ha csókolóztok mert nyilván azt is... akkor majdnem mind1 hogy benyálazza e a gumedlit
igen! a nyál tele van bacikkal!!! fújjj

Az Action felvevőbe ha felveszek ott van a logoja az actionnak. Azt valahogy el lehet távolitani mielött felvennák valamit?

Legjobb válasz: Ha fizetõs a program, addig ott lesz amíg meg nem veszed (vagy meg nem oldod sorozatszám vagy törés használatával). A próbaverzió vagy idõkorlátos, vagy a logót kell nézned, ez az "ára" ha nem fizetsz.

Ha fizetõs a program, addig ott lesz amíg meg nem veszed (vagy meg nem oldod sorozatszám vagy törés használatával). A próbaverzió vagy idõkorlátos, vagy a logót kell nézned, ez az "ára" ha nem fizetsz.
nekem van serialom, de nem adok mert nem akarom hogy blacklistes legyen

Elszakadt az óvszer mielőtt a párom elélvezett volna. Bevettem egy Escapelle esemény utáni tablettát. Lehet valami mellékhatása a tablettának?

8 órával később vettem be a tablettát.

Legjobb válasz: Bocsi, ne haragudj, de itt mindig ezt olvasom.. Szerintem nem lesz semmi baj, ha nem rendszeres ez az esemény utáni tabletta bevétel, akkor nem kell aggódni.

Bocsi, ne haragudj, de itt mindig ezt olvasom.. Szerintem nem lesz semmi baj, ha nem rendszeres ez az esemény utáni tabletta bevétel, akkor nem kell aggódni.
Én még ennyi szakadt gumival sosem találkoztam, mint ezen az oldalon...
A kérdező hozzászólása: a menstruációm április 27-én ért véget, vagy 26 (nincs nálam a naptáram sajnos, de ezen a két nap valamelyikén lehetett.
A kérdező hozzászólása: Eddig nem volt ezzel baj, most szakadt el elõször.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj, örülök, hogy írtál. Most szedtem be ilyet elõször.
Nem, csak vigyázz !
nem ajánlatos... és veszélyes játék:S
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Hát akkor inkább tényleg a gumi!
Ha elköttetted az ondóvezetékedet, nem lesz gyerek és mellékhatása sincs!
ha már megszakítással csináljátok, legalább pharmatexet használjatok. még úgy sem 100%os a biztonság, de még mindig jobb, mint így. ez az óvszer duma meg -.- igaz én is azért váltottam tablettára h a barátomnak jobb legyen (ráadásul kiderült h nekem is jobb úgy), de elõtte semmi kifogása nem volt az óvszer ellen, inkább bevállalta azt, mint egy nem tervezett gyereket.
hát sztem evvel ne probálkozzatok. inkább gumi, és a lány szedjen fogamzásgátlót. hiszen az a legszánalmasabb duma egy fiu szájából h kényelmetlen a gumi -.- igen is kell... jó most aláírom h figyelnetek kell a gumira, de akkor is GUMI NÉLKÜL NINCS SEX! mert a gumi véd a betegségektõl, és a nem kívánt terhességtõl!!
Ha hosszabb távon terveztek akkor a tabit érdemes bevetni. Elég kockázatos módszer ez a megszakítás.
PHARMATEX hüvelykúp + megszakított közösülés egészen biztonságosnak mondható!
Baj nem lehet, csak gyerek.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!Szerintem is kockázatos...de nem szeretm gumival csinálni.
van rá esély, és azért vannak más lehetõségek is mint a gumi meg a tabi.. nézz körül.. :)
jajj, hát persze, h nem lesz baj. egy kis elõváladékból csak egy kis terhesség alakulhat ki.. de édesek a kisbabák :) )

Lehet valamit érezni mielőtt elfolyik a magzatvíz?

38 hetes vagyok,és kíváncsi vagyok mit lehet esetleg érezni miel?tt elfolyik a magzatvíz.Van egy kisfiam,de azzal szülés volt indítva,és a magzatvizet is úgy csípték el.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Én nem igazán éreztem semmit. Lefeküdtem du-tán pihenni, görcsölt kettõt a hasam, feláltam az ágyról és elfolyt a magzatvíz. Semmit nem éreztem nem fájt. Ez nekem a 37.-ik héten történt elsõ babánál. Mire beértem a kórházba 5 perces fájásaim voltak és 3 óra múlva a kezemben tarthattam a 3610gr-os kislányomat. Ne aggódj ha itt az idõ tudni fogod! Sok sikert!

Én nem igazán éreztem semmit. Lefeküdtem du-tán pihenni, görcsölt kettõt a hasam, feláltam az ágyról és elfolyt a magzatvíz. Semmit nem éreztem nem fájt. Ez nekem a 37.-ik héten történt elsõ babánál. Mire beértem a kórházba 5 perces fájásaim voltak és 3 óra múlva a kezemben tarthattam a 3610gr-os kislányomat. Ne aggódj ha itt az idõ tudni fogod! Sok sikert!
Legtöbbször semmi elõjele, váratlanul, egyszercsak kibuggyan, vagy csak szivárogni kezd...Engem mindháromszor meglepett... Egy kalappal... :)
Szia! Nálam sem volt semmi elõjele, pont az e-mail-jeimet olvastam éjszaka, mikor hirtelen vmi folyt, elõször csak egy kevés, utána volt kb.fél óra szünet, majd már nem tudtam anélkül menni, hogy törölközõt ne szorítottam volna a lábam közé... Állandóan folyt. Könnyû szülést kivánok!
Van olyan is (sogornomnel es anyumnal is velem) h fajasok jonnek, es mar 5 perceseknel a korhazban repesztik a burkot, mert tartja magat. Van olyan is, h csak szivarog, akkor is repesztik.

Mar probalkozunk par honapja a babaval. Meg vagy 1. 5 mulv kell megjonnie. A beagyazodast vagy ilyesmit nem lehet erezni? Vagy valamit mielott megjon?

Legjobb válasz: Általában az elsõ tünet a mensi elmaradása. Néhányan már elõbb tapasztalnak bõvebb fehér folyást, mellfeszülést, émelygést, fáradékonyságot, éhséget, de ez igen egyéni. A tünetek általában a 6-7, héten jönnnek...

Általában az elsõ tünet a mensi elmaradása. Néhányan már elõbb tapasztalnak bõvebb fehér folyást, mellfeszülést, émelygést, fáradékonyságot, éhséget, de ez igen egyéni. A tünetek általában a 6-7, héten jönnnek...
szia az én környezetembe az egyik hölgy most lett terhes úgyhogy frissek a tapasztalataim.nemjött meg neki(azt hitte késik)Kívánósabb volt és most 2 napja hányt és mi szóltun hogy nem kisbaba áll a dolog hátterében és elment az orvoshoz és 9 hetes kismama.elmondása szerint nem érzett különösen semmi fura érzést.(hasszurka, mellfeszülés, pescételés
Szia!Én 24 hónapja próbálkozom, 2 vetéléssel a hátam mögött, ahogy elõttem szólók is írták, tök egyéni.Nekem a méhen kívülinél megjött rendesen a havim, a másodiknál késett.De vannak olyan esetek, mint a 9 hetes szomszédasszony, hogy mint a könyvben van leírva, kimarad a vérzés, majd hányás és a többi tünet kezdõdik. Sajnos semmit nem lehet érezni, és tapasztalatból mondom, hogy nem is érdemes vele foglakozni ennyire, mert álterhességet is csinálhatsz magadnak, ha ennyire görcsölsz rajta, és folyamatosan figyeled magad.Törõdj a pároddal, ha a baba jönni akar, jelentkezni fog.Annyit érdemes még, ha eddig még nem csináltad, hogy mondjuk a ciklus.hu-ra regisztrálsz, és minden reggel feljegyzed az ébredési hõdet, mellette persze egy csomó mindent fel lehet még írni oda, a te döntésed, de ha esetleg netalán kérné a doki, akkor fel tudod neki mutatni.Ne görcsölj, és sok sikert.Egy öreg róka

Ma lefeküdtem egy sráccal de nem volt gumink így mielőtt elment "kivette". Lehet hogy előtte még történt valami? Lehetek terhes? Mit tegyek? SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Igen lehetsz, de kevés esély van rá. Elég felelõtlenül csináltad, de legalább így gondolom tanultál belõle. Kezdj el többet megtudni a szexrõl, és ha nem vagy biztos valamiben, akkor ne menj bele.

Igen lehetsz, de kevés esély van rá. Elég felelõtlenül csináltad, de legalább így gondolom tanultál belõle. Kezdj el többet megtudni a szexrõl, és ha nem vagy biztos valamiben, akkor ne menj bele.
Ha megjött, akkor nem valószínû a terhesség! Mondjuk van olyan ismerõsöm, akinek a 6. hónapig megjött. (Ezt csak zárójelben jegyzem meg, nem akarlak ijesztgetni :) ) Legközelebb légy figyelmesebb és vigyázz jobban!
A kérdező hozzászólása: szerintem nincs így para
A kérdező hozzászólása: ma megjött.. akkor nem lehet gond nem?
Lehetsz terhes! Az elõnedv is tartalmazhat már spermiumokat. Ha 72 órán belül vagy még, akkor mindenképp eseményutáni sürgõsen! Ha kifutottál az idõbõl, akkor imádkozz. Vegyél tesztet és menj el nõgyógyászhoz. Valamint nem ártana elgondolkodni egy megfelelõ védekezési módról!
Még nem vagy érett a szexre, ha erre a kérdésre nem tudod a helyes választ! Elõbb kérdezni kellett volna, és csak utána szexelni!
Fogyatékos vagy.Szerintem a nemibetegségek miatt is aggódj, ne csak a gyerek miatt!
Van. Nem árt esemény utáni, na meg ezek után LEGYEN NÁLAD GUMI, VAGY NE LEGYEN KUFIRC!!!
Mi az hogy mit tegyél? meg miben segítsünk?? Ha védekezés nélkül dugdosta beléd egy csávó a f/\szát, akkor nyilván van esély. Egyébként ez közben meg sem fordult a fejedben? Csak így utólag a fejedhez kaptál hogy "júúúj a védekezést elfelejtettem.."?
Szia! Nem szeretnék következtetni, dee... szerintem nem állsz készen a nemi életre, mivel nagy felelõtlenséget csináltál.. Nem vagy még elég érett, hogy nagy döntéseket hozzàl !
Igen, viszonylag kevés. De ha teherbe estél mit sem ér, hogy ezt mondtuk.
A kérdező hozzászólása: de kevés esély van rá nem?
Te is okos vagy 3-as.
ha nem elvezett beled nem tudom mit parazol
Igen esély van rá! Minek kell gumi nélkül? Jó elcseszni az életed pár percért? Eseményutánni esetleg?
A kérdező hozzászólása: csináltam ma tesztet semmi baj nnincs :)

Azt meg lehet csinálni ha valamit utánvétellel kérek, hogy kibontsam mielőtt átadom a pénzt?

tehát telefont rendelnék utánvéttel. megnézhetem hogy előtte mi van a csomagba PL: ha átvernek akkor az csomagot nem kell kifizetni? ha mondjuk 250g vasat tesz a telefon helyére.

Legjobb válasz: Pontosan úgy van ahogy az elõttem szóló írta. A postásnak semmi köze neked mit küldenek, pláne nem kötelessége megvárni a rendõrt. A POSTA (és nem a postás) akkor foglalkozik a csomagoddal, ha sérült a burkolat, ilyenkor lehet jegyzõkönyveztetni, reklamálni, stb... De a tartalom vizsgálata NEM a postás dolga.

Pontosan úgy van ahogy az elõttem szóló írta. A postásnak semmi köze neked mit küldenek, pláne nem kötelessége megvárni a rendõrt. A POSTA (és nem a postás) akkor foglalkozik a csomagoddal, ha sérült a burkolat, ilyenkor lehet jegyzõkönyveztetni, reklamálni, stb... De a tartalom vizsgálata NEM a postás dolga.
NEM de miután kifizetted a postás elõtt kibonthatod, ha nem az van benne akkor õ jegyzõkönyvet vehet fel vagy rendõrt hívsz és a postás lesz a tanú. A teljes vételárat ne utald ellõre, csak a postaköltséget és az utánvét árát. Ha te mégsem veszed át a csomagot a feladó nem bukja a postaköltséget. Ha átvertek akkor buktattad az 1000-2000ft-ot
elõzõ: totál utánvétel nincs baj mert a pénz a rendõrökkel együtt viszi majd neki a postás másnap.
Csak akkor bonthatod ki ha már fizettél.Mivel a posta csak és kizárólag a szállítást vállalja a postás nem fogja megvárni míg kibontod hiszen nem tudhatja minek kéne benne lennie (és semmi köze hozzá).Jegyzõkönyvet tuti hogy nem fog felvenni mivel kézbesítõnél nincs.Egyetlen esetben vesznek fel jegyzõkönyvet mielõtt kiindul vele a kézbesítõ:ha sérült a burkolat-de ebben az esetben sem érdekli õket hogy mi van a csomagban ténylegesen.Szóval elég nagy lutri, csak a feladótól függ mit küld el neked;ha pl. egy darab kõ van a csomagodban a posta akkor is szabályosan juttatja el a feladónak a pénzt!Max tehetsz feljelentést a rendõrségen.

Tegnap mostam és amikor kivettem a ruhákat a gépből ugyan olyan iszonyat büdös volt mint mosás előtt! Mitől lehet talán a mosógéppel van valami? Mit tegyek mielőtt újra kimosok?

Legjobb válasz: Már megint ez a Calgon mánia ! Kérlek , mielõtt újra ruhát mosol , egy menetben mosd át a gépedet trisóval ( adagolás a zacskón ) , öblítõ helyére pedig ecetet tegyél . A Calgonnal pedig azért állok hadilábon, mert Mo.-n a víz keménysége általában közepes , az Alföldön lágy , és csak a karsztvizet használó helyeken kemény . A mosóporokban lévõ vízlágyító szerek elegendõek a víz lágyításához . A másik , hogy a Calgon hatóanyaga egy olcsó szer , amit nem tudom hogy hogyan lehet ilyen elképesztõen magas áron eladni .

Már megint ez a Calgon mánia ! Kérlek , mielõtt újra ruhát mosol , egy menetben mosd át a gépedet trisóval ( adagolás a zacskón ) , öblítõ helyére pedig ecetet tegyél . A Calgonnal pedig azért állok hadilábon, mert Mo.-n a víz keménysége általában közepes , az Alföldön lágy , és csak a karsztvizet használó helyeken kemény . A mosóporokban lévõ vízlágyító szerek elegendõek a víz lágyításához . A másik , hogy a Calgon hatóanyaga egy olcsó szer , amit nem tudom hogy hogyan lehet ilyen elképesztõen magas áron eladni .
Az engem nagyon nem érdekel, hogy mit ír a vízmû! Ivóvizet állítanak elõ és nem mosóvizet, ezt már több alkalommal nyilatkozta a helyi TV-ben a vízmû vezetõje. Városon belül is nagyon eltérõ a víz keménysége. Az elmúlt 20 évben 7 helyen éltem a városban. nem volt két egyforma vízminõség.
Tettél bele biztosan mosószert és öblítõt? Ha nem ez a gond, akkor lehet Calgont kellene használnod egy darabig. A vízkõ miatt.
Nálam is elõfordult , hogy büdös volt a ruha amikor kivettem a mosógépbõl.mosóport és öblítõt váltottam.Most finom , friss illata van a ruháknak!
A Calgon akkor lenne olcsó, ha olcsón hozzá lehetne jutni, de a lakosság számára nem hozzáférhetõ, így nem olcsó. Próbáltam más olcsóbb vízlágyítokat és egyéb csodaszereket is, de egyik sem ér fel a csalgon hatásával.
#3 Kedves Hármas ! A Debreceni Vízmûvek adatai alapján Debrecenben egy évre visszamenõen a víz nk ( német keménységi foka ) 14, 7 , ami közepesen kemény víznek felel meg ( 8-18 között közepesen kemény a víz ) 147, 2 mg Cao egyenértékû .
Be van kötve a szennyvízhálózatba, vagy pl a kádba folyik. Ha be van kötve, lehet a bûzelzáró hibája is.
"ugyan olyan iszonyat büdös volt mint mosás elõtt!" Biztos hogy rendben lefutott a mosóprogram?
Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha nagyon teli van a mosógép a ruhákkal.
A kérdező hozzászólása: Igen tettem bele mosóport és öblítõt még hozzá mindkettõ elég erõs illatú.
Mi a calgon hatóanyaga? Mert akkor vennék én is olcsón
Az Alföldön is eltérõ a vízkeménység, van ahol valóban lágy, de van ahol egy városon belül is eltérõ. Debrecenben nálunk pl. nagyon kemény a víz és magas a vas tartalma is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat azóta kimostam! :) ) A bûz teljesen eltûnt a mosógépbõl, és a ruhákból is! :) )) A durva szûrõ volt eldugulva!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!