Találatok a következő kifejezésre: Lehet valamit hogy ne csak a (27 db)

Lehet valamit csinálni, hogy ne csak a csiklóm izgatásától tudjak elmenni, hanem hüvelyi érintkezéstől is?

Segítsetek mert kissé össze vagyok zavarodva.

Legjobb válasz: A nõnek a csiklója a legérzékenyebb,sokan csak így tudják ellérni az orgazmust.Ez nem baj.A hüvelybe kevés az idegvégzõdés.Szerintem a lényeg hogy eléred az orgazmust a pároddal,nem baj ha csak a csikló ingerllésével.

A nõnek a csiklója a legérzékenyebb, sokan csak így tudják ellérni az orgazmust.Ez nem baj.A hüvelybe kevés az idegvégzõdés.Szerintem a lényeg hogy eléred az orgazmust a pároddal, nem baj ha csak a csikló ingerllésével.
Tudósok kiderítették, hogy nincs különbség a csikló orgazmus és a hüvelyi orgazmus között, csak annyi, hogy más helyen váltódik ki.Nekem is ez volt a gondom, és keresgéltem neten.Még mindig csak kézi segitséggel tudok elélvezni, de nem nagyon zavar.MAugy hüvelytornával tudod erõsiteni az izmodat, és akkor nagyon lesz az orgazmus.Keress rá neten:) Sok sikert
eleinte nekem is nagyon érzéketlen volt, mármint magánál az aktusnál, ujjazásnál pl nem...
Az lehet hogy a tudósok kiderítették de valószínû hogy mind férfi volt vagy frigid nõ. A két orgazmus teljesen különbözik egymástol. A csikló orgazmus gyors és felszínes, a hüvelyi mély hosszū és teljes kielégûlést ad. Sajnos nekem is ilyen problémám volt, 30 éves koromig nem volt hüvelyi orgazmusom, már azt hittem nemis lesz. De lett. Probáljátok különbözõ pózokban csinálni valamelyik csak bejön. Nekem pl nagyon el kell lazulni fantáziálok is közben ezt azt.

Orrtörés után, orr helyreállító műtétet végeztek rajtam. ÉS az orvos azt mondta, ha még egyszer eltörik már nem tudja normálisan megcsinálni. Lehet ebben valami, vagy csak rám akart ijeszteni, hogy ne folytassam a küzdősportot?

M?téttel sem lett olyan mint volt. HA bütykös az orrom akkor nagyon sokszor, és könnyen elfog törni, illetve minden orrtörés után m?tétre lesz szükség?

Legjobb válasz: pontozz fel és garantálom, hogy nem fog többéeltörni

pontozz fel és garantálom, hogy nem fog többéeltörni
A kérdező hozzászólása: Megigéred?:S..xD
Hülyeségeket beszél az az orvos. Csináltass egyet mûanyagból, azt soha többé nem lesz vele gondod. Vagy akár az egész elejedet kicseréltetheted. Gondold el, ha valakinek az arcán végigmegy egy kamion. Akkor abból többet nem lesz rendes ember?
A kérdező hozzászólása: Jó valahogy nincs kedvem plasztikai mûtétekhez...meg pénzem se..

Vettem bizsu fülbevalót, beraktam és 3 nap után begyulladt tőle a fülem. Kiderült, hogy nem bírja még az ezüstöt se, csak az aranyat, de nagyon szeretnék bizsut is hordani, csak 1-1 napra. Lehet csinálni valamit, hogy ne gyulladjon be tőle a fülem?

Előre is köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: Most kicsit pihentesd a bizsut, és kend be a füled gyulladást csökkentõ krémmel. 3 napif folyamatosan bent volt a bizsu vagy estére kivetted? Alapvetõen az én fülem sem bír az aranyon kívül mást huzamosabb ideig, de tudok bizsut hordani. Én minden este kiveszem. Néha-néha elõfordul, hogy kicsit érzékenyebb lesz a fülem, de nem vészes, begyulladni nem szokott.

Most kicsit pihentesd a bizsut, és kend be a füled gyulladást csökkentõ krémmel. 3 napif folyamatosan bent volt a bizsu vagy estére kivetted? Alapvetõen az én fülem sem bír az aranyon kívül mást huzamosabb ideig, de tudok bizsut hordani. Én minden este kiveszem. Néha-néha elõfordul, hogy kicsit érzékenyebb lesz a fülem, de nem vészes, begyulladni nem szokott.
Egyrészt ki kell venni estére... Másrészt pedig mielõtt használnál egy fülbevalót, alkohollal fertõtlenítsd, de ha parfümmel lefújod, az is jó, mivel az is tartalmaz valamennyi alkoholt. Én így csinálom, és csak akkor gyullad be, ha napokig nem veszem ki, mert mondjuk egyb uliban bealszom.
Nekem is így van. Egy napot kibír, estére meg kiveszem, így nem szokott begyulladni. A másik, hogy átlátszó körömlakkal kend le azon a részen, ahol a füleddel érintkezik. Nekem ez bevált, így egyáltalán nem irritálja a fülem. Elõtte pedig mindig viszketett tõle napközben.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) és nem vettem ki estére, mert nehéz berakni, és nem akartam reggel szenvedni vele, de most már akkor kiveszem :)


shift+del
A kérdező hozzászólása: így is csak a lomtárba rakja
lomtár - jobb egérgomb - lomtár ürítése
A shift + del elvileg törli a fájl bejegyzését, nem lomtárba rakja. Valami el van nálad állítva. Ha visszahozhatatlanul akarod törölni az adatot, akkor írd felül! G.

Azokat az oldalakat amelyeket nem mi csináltunk hanem csak belájkoltuk, lehet dislájkolni, vagy valami, hogy ne posztoják tele a falunkat?

Tehát pl. belájkoltunk egy oldalt mert meg akartunk nézni egy videót, de amikor már nemérdekel akkor is nyomja tele a falunkat és ezzel lehet kezdeni valamit?

Legjobb válasz: az odott oldal egyik bejegyzése mellett /mindegy melyik mellett/ jobb oldalt a sarokban megjelenik egy X ha ráviszed az egeret. klikk rá lenyílik egy hyeli menü abban elrejtés minden post tõle..

az odott oldal egyik bejegyzése mellett /mindegy melyik mellett/ jobb oldalt a sarokban megjelenik egy X ha ráviszed az egeret. klikk rá lenyílik egy hyeli menü abban elrejtés minden post tõle..
odott=adott
A kérdező hozzászólása: és teljesen dislájkolni nem lehet?
A kérdező hozzászólása: egyébként köszi!
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy apám szokta tárolni az ilyenek használati utasítását, de nem tudom, hogy ezt hova tette.
Van a hátulján egy kis kapcsoló. 2 vagy 3 állású(meg is szokták számozni).Csak kapcsold át másik állásba és már nem is fogja a szomszéd csengõje zavarni!
23:14 a számból vetted ki a szót... Hihetetlen önzõ állat tud lenni az ember...szenvedjen az állat a saját (akár a gazda) hibája miatt! Undorító
Köszönjétek Orbán királyotoknak.
Persze csak magaddal foglalkozz, meg a sz*ros kis hátsód védésével. Az nem baj hogy szerencsétlen állat mit érezhet hogy egész életében szájkosárban kell menetelnie az gazda lába mellett mert nem futkározhat egy jót, vagy hogy a lábát sem teheti ki a kertbõl! Ajánlom próbáld ki milyen érzés lehet neki! Garantálom hogy egy napig sem bírnád. Ha a gazdája rosszul bánik vele és nem neveli akkor elvenni kell tõle és nem a kutyát bántani aki semmirõl sem tehet. De persze a mai világba mindenki le van tojva csak nekem magamnak jó legyen...
Igen. Közterületre mindenképp csak szájkosárral viheted, akkor is ha nem veszélyes.
Bár, hogy jobban utánanéztem ez is csak egyes fajták esetében igaz: "A Hegyvidéken a veszélyes, harapós és támadó természetû ebeken kívül csak szájkosárral és pórázon sétáltatható kutyafajták: a belga juhászkutyák közül a malinois és a lakenois, akita inu, amerikai bulldog, amerikai staffordshire terrier, angol bullterrier, angol mastiff, argentin dog, berger de beauce (boszeron), bordeaux-i dog, cane corso, dobermann, fila brasileiro, flandriai bouvierre, kanári-szigeteki mastiff, kaukázusi juhászkutya, komondor, közép-ázsiai juhászkutya, kuvasz, leonbergi, mastino napoletano, moszkvai õrkutya, német boxer, német dog, német juhászkutya, óriás schnauzer, orosz fekete terrier, pireneusi hegyi kutya, pitbull terrier, rottweiler, sarplaninac és a felsorolt fajták keverékei"
Ja bocs, ez nyilván nem Magyarország. Keresek mást.
A kérdező hozzászólása: igen Gportál.
Gportált használsz? Ott emlékszem ilyen cikkmegjelenítésre. Az elõre felépült programsablonokból épül fel, amibe belemódosítani te nemigazán tudsz.

A pálinkát lehet műanyag (pet) palackban tárolni (úgy hogy ne romoljon a minősége) vagy csak üvegben? Vagy valami másban?

Legjobb válasz: A pálinka (a benne lévõ alkohol) megmarja a mûanyagot, ezért nem ajánlott mûanyagban tárolni.

A pálinka (a benne lévõ alkohol) megmarja a mûanyagot, ezért nem ajánlott mûanyagban tárolni.
A páleszt csak üvegbe!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!