Találatok a következő kifejezésre: Lehet valamit az ellen hogy ne (19 db)

Lehet tenni valamit az ellen hogy ne nyúljon ki a nadrágom?

Vettem egy nagyon csini farmert, ha épp ki volt mosva és felveszem, akkor pont jó, de kb 1 órán belül kinyúlik, és ráncolódik a fenekemen, térdemnél :/ Lehet tenni ez ellen vmit?

Legjobb válasz: Használd az új Dreftet! XDD

Használd az új Dreftet! XDD
Ez engem is érdekelne..de szerintem nem lehet vele nagyon mit kezdeni.
szerintem az utakat csak akkor sózzák ha már hó jég van meg csúszik.
elvileg már nem is lehet sózni az utakat, homokot kellene használnia mindenkinek, az pedig nem marja ki a csizmát, de ha nálatok mégis sózzák, akkor majd ha fagy, és leesett a hó!

Lehet valamit tenni az ellen hogy ne izguljak ennyire randi előtt?

Minden randi el?tt rettenetesen de már annyira hoyg hányingerem is van:S

Legjobb válasz: Hanyadik randi? Még az elején jártok? Késõbb elvileg oldódnod kéne. Egyébként talán úgy, hogy próbálsz másra koncentrálni, mással lekötni magad, és akkor nem ezen gondolkozol, nem izgulsz annyira. Valami nem túl egészségtelen pótcselekvés pl filmnézés?

Hanyadik randi? Még az elején jártok? Késõbb elvileg oldódnod kéne. Egyébként talán úgy, hogy próbálsz másra koncentrálni, mással lekötni magad, és akkor nem ezen gondolkozol, nem izgulsz annyira. Valami nem túl egészségtelen pótcselekvés pl filmnézés?
Szia! Próbálj arra gondolni, h õ is így izgul. Hátha segít, h nem vagy ezzel egyedül :-)
ne izgulj van egy ijen baratnom.....es mindig hujere uzguja magat es a vegen semmi sem tortenik mer hazafut a pasi elol....ne lassa rajtad hogy izgulsz......zst
Egy kis alkohol szerintem mindenkinál oldja a feszültséget és a gátlásokat. Perzse ne idd magad földig, de pár deci bor, egykét feles szerintem jót tenne. És bízz magadba, hajrá
Ja, ha közben nem izgulsz, akkor jó! :) akkor nem szóltam.Bocsi
hát sztem ha ennyire izgulsz a sokadik randin, nem õ a megfelelõ számodra. Ha vki mellett nem tudsz feloldódni, abból nem hiszem h hosszabb távon bármi jó sülne ki. én is izgultam az elsõ randin a pasimmal, de már a 10.percben feloldotta a gátlásaimat, rengeteget nevettünk stb. és éreztem h még senkivel nem éreztem ilyen felszabadultan magam! és ez 6 éve igy van!Szóval sztem nézegess másfelé is!
A kérdező hozzászólása: oksi igyekszem nyugodt marad. bár elég ha rágondolok és görcsbe rándul a gyomrom...
A kérdező hozzászólása: igyekszem csak az a baj hoyg ez már a sokadik randi...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:) kicsit kezdek megnyugodni:)
A kérdező hozzászólása: dehogy nézegetek:) nekem Õ kell. és én is csak elõtte izgulok. közben egyáltalán nem. szal nem nézek másfelé.


Lehet tenni valamit az ellen, hogy amikor vízfestékkel festek, akkor ne hullámosodjon a papír?

Próbálok nagyon kevés vízzel festeni (csak egyszerű festékem van, és egyszerű papírom, semmi művészi.) Köszönöm :)

Legjobb válasz: Szia! Elõször is, ragasztó szalag, körbe ragasztod a papírlapot. Ha az akvarellre gondolsz, akkor ott van az a technika, hogy beáztatják elõtt a papírt. Aztán azt felteszik a felületre és "odatapad", mondjuk, ennek a technika szempontjából van fontosabb szerepe, mert száraz lapra is festenek akvarellel. Amikor ,megszárad a kép, akkor olvastam, hogy lepréselik egy könyvvel. Én temperával, akrillal festettem sokat, nekem a ragasztó szalag bejött, meg a préselés.

Szia! Elõször is, ragasztó szalag, körbe ragasztod a papírlapot. Ha az akvarellre gondolsz, akkor ott van az a technika, hogy beáztatják elõtt a papírt. Aztán azt felteszik a felületre és "odatapad", mondjuk, ennek a technika szempontjából van fontosabb szerepe, mert száraz lapra is festenek akvarellel. Amikor , megszárad a kép, akkor olvastam, hogy lepréselik egy könyvvel. Én temperával, akrillal festettem sokat, nekem a ragasztó szalag bejött, meg a préselés.
A kérdező hozzászólása: Köszi, csak sima vízfestékre gondoltam, de majd ezt a "körberagasztom"-ot kipróbálom :)

Lehet valamit tenni az ellen, hogy ne legyen hasmenésem a tejtől?

Nagyon szeretem a tejet, de kb. egy éve tapasztalom, hogy görcsölök és megy tőle a hasam. A rostos üdítővel is így vagyok. Pedig régen semmi bajom nem volt, még ha extrém dolgokat is csináltam, pl. bableves után tejet ittam. 18/L

Legjobb válasz: Ezzel en ugyanigy vok. Az a baj h mar mindent tele raknak e betus [email protected], es amit tej neven arulnak az valoszinu tehenet se latott meg eleteben. Par honapig amig tudtam szerezni egyik ismerosomtol kecsketejet, azt ittam helyette, kajat is abbol keszitettem. Attol nem volt semmi bajom, mert az tenyleg tej volt:)

Ezzel en ugyanigy vok. Az a baj h mar mindent tele raknak e betus [email protected], es amit tej neven arulnak az valoszinu tehenet se latott meg eleteben. Par honapig amig tudtam szerezni egyik ismerosomtol kecsketejet, azt ittam helyette, kajat is abbol keszitettem. Attol nem volt semmi bajom, mert az tenyleg tej volt:)
Nem tesznek a bolti tejbe semmit, csupán hõkezelik... Kérdezõ: lehet laktózérzékeny vagy tejfehérje allergiás vagy.Menj dokihoz.
Látogasd meg a Gasztroenterológust minél hamarabb!
Azért a felnõtkorban tipikusan jelentkezõ laktázenzim csökkenést ami laktózintoleranciához vezet a "mindenféle E betûs" dolgokra fogni... tejbõl is sokféle van, minél kevésbé zsíros, annál nagyobb a (relatív) laktóz tartalma.
Nem. A tõgyet egyébként meg szoktad mosni fejés elõtt?
Sajnos az intolerancia vagy allergia bármikor kialakulhat. Valószinüleg ez van nálad ebben az esetben nincs más mod minthogy kerüld ezeket a termékeket. Növényi alapú tejeket próbáld ki. (mandula, zab, szója, kóklusz). Legjobb ha felkeresel egy gasztornterológust aki kivizsgál, de készülj fel hoyg el fog tiltani róluk valószinüleg:(
Amíg írtam, ketten is kommenteztek. Azt akartam írni, hogy a #4-es hozzászólónak igaza van.

Fészen lehet valamit csinálni az ellen hogy ne tiltson 30napra a jelölgetésnél?

valami hack vagy valami van ez ellen?

Legjobb válasz: Mi az a fész?

Mi az a fész?
Igen, van! Nálam bevált! Csak azokat jelölöm ismerõsnek, akit tényleg ismerek. Ne köszönd meg, ajándék volt a tanács.
Két módon lehet face-t használni, A Az életben az 1000+ ismerõst felveszed ismi listára és itt is tartod a kapcsolatot B A facen szocializálódsz és ha kialakulnak kapcsolatok akkor az életre is kiterjeszted. Szülõvárosomban ahová iskolákba jártam, munkahelyeim voltak majd vállalkozó is lettem és volt 2000+ ismim, az elsõt választottam. Miután 450 km.-re költöztem agy városba ahol senkit sem ismerek a B megoldást favorizálom én is. Más megoldás nem nagyon van, munkahely több picibõl áll és ott se korban sem érdeklõdésben nincs hasonló ember... Nem tudom miért baj ez vagy miért kell lenézni a másikat e miatt, nem tudhatod ki mit miért tesz, hisz nem éli mindenki a te életed... Mellesleg amikor az itthon maradt ismerõsöket, rokonokat... fel akartam venni engem is majdnem kitiltott. És csak olyanokat jelöltem akiket ismerek. A kérdésre, ha levelet írsz nekik feloldják a tiltást, ha már megtörtént a baj ha jól tudom, egyszer segítettem valakinek hasonlóban. (Azt nem tudom miért tiltották ki) De jelölj óvatosabban, inkább minden nap néhányat, ha közel jársz a limithez kiírja úgyis. Hackelni nem tudod mert a szerveren van az sql része, nem lehet vele semmilyen programmal se megkerülni szerintem mert userhez köti.
nem kell egyszerre bejelölni 50-100 embert...és ha mégis kapod a figyelmeztetést, akkor megkérdezi, hogy törlöd-e az összes függõ jelölést...azt meg kell tenni, mert nemcsak a mennyiség miatt figyelmeztet, hanem van egy limit, és ha bejelöltél korábban 96 embert, aki azóta se igazolt vissza, akkor már 4 jelölés után is figyelmeztet...nekem ez volt...nem sûrûn jelölök, csak ha meglátok egy ismerõst, vagy ha valakivel egy helyen összeismerkedek, és az elõbbi esetben van, aki arra se képes, hogy elutasítsa, csak simán elrejti, és akkor hónapokig ott van a jelölés, te meg már arra se emlékszel, hogy bejelölted, így vészesetben nem is jut eszedbe. ez tényleg egy nagyon rossz pont a facebook-ban, hogy nincs külön menüpont, ahol számontartja, hány függõ jelölésed van még..

Lehet tenni valamit az ellen, hogy mellből ne fogyjak?

Szeretnék fogyni a hasamból és a csípőmről. A mellemből viszont nem, bár tudom hogy ez nem kívánságműsor. Mégis tudtok valami módszert ajánlani, amivel csökkenthetem az esélyét a mellből fogyásnak? Vagy ha már megtörtént a 'baj' akkor hogyan hízzak csak oda vissza? semmi esélye ennek??? köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: hát ez mind csak adottságtól függ, probálj meg olyan test mozgási gyakorlatokat végezni, amelyek föleg az emlitett testrészeidre hatnak!!

hát ez mind csak adottságtól függ, probálj meg olyan test mozgási gyakorlatokat végezni, amelyek föleg az emlitett testrészeidre hatnak!!
Ha tudod hogy nem kívánság mûsor akkor mégis miért kérdezed meg? Ha így lehetne alakítgatni akkor mindenki xxl mellekkel és xxs derékkal mászkálna az utcán.
Háááááát ha gyereket vállalsz akkor melled duplája lesz
macrolane injekció. olcsóbb és szebb, mint a szilikon.
Nem nagyon, tudod, zsírszövet. Viszont mondok vmit, amit érdemes végiggondolni. Nagy mellek + löttyedt, puha test, vagy kicsit kisebb mellek + feszes, tetszetõs alak? Én az utóbbit választottam. Arányos vagyok, és túléltem, h kisebbek lettek a melleim....
sajna csak a fogyás segíthet combból.
puha anyagod odavarrni igy a farmer sem kopik és téged sem dörzsöl és egy kis fogyókúra
A kérdező hozzászólása: De ha a puha anyagot kívülrõl odavarratom, akkor az látszódni fog, és az ciki...nem?
belülrõl kell ám odavarrni, ahhoz, hogy téged ne dörzsöljön. ahhoz, hogy ne dörzsölõdjenek ki, fogyni kell, vagy még oda is lehet varrni anyagot. de amúgy nem ciki, meg lehet oldani ezt divatosan is.
A kérdező hozzászólása: És ilyen alapból megvastagított farmert nem lehet valahol kapni, amíg nem sikerül lefogyni?
nem igazán lehet puha anyag odavarrását belülrõl értettem, nem látszik, és nem is nagy részen kell
Nem feltétlenül arról van szó, hogy az illetõnek feleslege van. Csak mostanság annyira szar gatyákat lehet kapni az enyémekkel is mindig ez történik, pedig nem vagyos se duci se nem járok rosszul... Ha valaki tud valami érdemlegeset én is kiváncsi lennék rá... Amúgy nem ehet, hogy kínaiból vannak a gatyák, mert én leginkább azoknál tapasztaltam ezt. Lehet, ha jobb minsõgéet választasz kevésbé lesz ez probléma.

Szerintetek lehet valamit az ellen tenni hogy magasabb legyen a hangom, szóval ne mély? L.

Legjobb válasz: Nemigaz,mert a nõknek is változik a pubertáns korban,nekik vékonyodik a hangjuk.Olyan 18-20 éves korodra kialakul.

Nemigaz, mert a nõknek is változik a pubertáns korban, nekik vékonyodik a hangjuk.Olyan 18-20 éves korodra kialakul.
Szívj be egy kis héliumot
A hangmagasság csak fiúknak változik tizenéves korban, de nekik is csupán mélyülni tud.
Vannak olyan tablettak igen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!