Találatok a következő kifejezésre: Lehet valamit az ellen, (107 db)

sajna csak a fogyás segíthet combból.
puha anyagod odavarrni igy a farmer sem kopik és téged sem dörzsöl és egy kis fogyókúra
A kérdező hozzászólása: De ha a puha anyagot kívülrõl odavarratom, akkor az látszódni fog, és az ciki...nem?
belülrõl kell ám odavarrni, ahhoz, hogy téged ne dörzsöljön. ahhoz, hogy ne dörzsölõdjenek ki, fogyni kell, vagy még oda is lehet varrni anyagot. de amúgy nem ciki, meg lehet oldani ezt divatosan is.
A kérdező hozzászólása: És ilyen alapból megvastagított farmert nem lehet valahol kapni, amíg nem sikerül lefogyni?
nem igazán lehet puha anyag odavarrását belülrõl értettem, nem látszik, és nem is nagy részen kell
Nem feltétlenül arról van szó, hogy az illetõnek feleslege van. Csak mostanság annyira szar gatyákat lehet kapni az enyémekkel is mindig ez történik, pedig nem vagyos se duci se nem járok rosszul... Ha valaki tud valami érdemlegeset én is kiváncsi lennék rá... Amúgy nem ehet, hogy kínaiból vannak a gatyák, mert én leginkább azoknál tapasztaltam ezt. Lehet, ha jobb minsõgéet választasz kevésbé lesz ez probléma.

Szerintetek lehet valamit az ellen tenni hogy magasabb legyen a hangom, szóval ne mély? L.

Legjobb válasz: Nemigaz,mert a nõknek is változik a pubertáns korban,nekik vékonyodik a hangjuk.Olyan 18-20 éves korodra kialakul.

Nemigaz, mert a nõknek is változik a pubertáns korban, nekik vékonyodik a hangjuk.Olyan 18-20 éves korodra kialakul.
Szívj be egy kis héliumot
A hangmagasság csak fiúknak változik tizenéves korban, de nekik is csupán mélyülni tud.
Vannak olyan tablettak igen.

Lehet valamit az ellen tenni hogy egy kapcsolat átalakuljon megszokássá?

Mivel lehet feldobni egy laposuló kapcsolatot? Szeretjük egymást de már lassan nem tudunk mir?l beszélgetni, csak fekszünk némán és nézzük a tévét! Abban biztosak vagyunk hogy szeretjük egymást, de ez így nem mehet sokáig, mert baj lesz! Van valami ötletetek? Mivel dobjam fel a kapcsolatunk?

Legjobb válasz: Közös programok, uj élmények mindig segitenek. Közeledik az ünnep, mentejek utazzatok el valahova. Minél több közös programot csináltok annál több téma lesz amirõl beszélgethettek.(Hova menjetek,miért pont oda,stb.)

Közös programok, uj élmények mindig segitenek. Közeledik az ünnep, mentejek utazzatok el valahova. Minél több közös programot csináltok annál több téma lesz amirõl beszélgethettek.(Hova menjetek, miért pont oda, stb.)
Tényleg csavarogjatok sokat!Nekem bevált!Egyetértek az elõzõ válaszolóval!Az is sokat segít, ha kevesebbet vagytok együtt, és akkor majd hiányoztok egymásnak!
Teljesen nem lehet elkerülni, az a helyzet, az élet ilyen. Viszont ha mindketten megpróbáltok aktívabb egyéni életet is éléni (sport, klubok, hobbyk, rendezvények), akkor lesz mirõl beszélni.


Nemsokára leérettségizek...majd jön a bosszulás..
A kérdező hozzászólása: :DDD Sok sikert! :D
szerintem az utakat csak akkor sózzák ha már hó jég van meg csúszik.
elvileg már nem is lehet sózni az utakat, homokot kellene használnia mindenkinek, az pedig nem marja ki a csizmát, de ha nálatok mégis sózzák, akkor majd ha fagy, és leesett a hó!

Ki tudja mit lehet tenni az ellen amikor eszek valamait altalaban ha meleget, mindig folyik az orrom es allandoan fujhatom?

Nem vagyok nathas, se megfazva! Ez nalam allando talan evek ota megy.

Legjobb válasz: Lehet, hogy allergiás vagy. Érdemes elmenni az allegológiára (beutaló kell) és ha az, akkor ott írnak rá orrsprayt.

Lehet, hogy allergiás vagy. Érdemes elmenni az allegológiára (beutaló kell) és ha az, akkor ott írnak rá orrsprayt.
A kérdező hozzászólása: Allergiavizsgaloton voltam 2x , veralergian is mert egyszer 2 evig kohogtem(es az asztmavizsgalat sem mutattott semmit) , kb nap mint nap , telen-nyaron igy nem tudom , valojaban olyan mintha viz lenne a fejemben es ha meleget eszek elkezd folyni:) (nem az agyam helyett :) )

Lehet tenni valamit az ellen, hogy amikor vízfestékkel festek, akkor ne hullámosodjon a papír?

Próbálok nagyon kevés vízzel festeni (csak egyszerű festékem van, és egyszerű papírom, semmi művészi.) Köszönöm :)

Legjobb válasz: Szia! Elõször is, ragasztó szalag, körbe ragasztod a papírlapot. Ha az akvarellre gondolsz, akkor ott van az a technika, hogy beáztatják elõtt a papírt. Aztán azt felteszik a felületre és "odatapad", mondjuk, ennek a technika szempontjából van fontosabb szerepe, mert száraz lapra is festenek akvarellel. Amikor ,megszárad a kép, akkor olvastam, hogy lepréselik egy könyvvel. Én temperával, akrillal festettem sokat, nekem a ragasztó szalag bejött, meg a préselés.

Szia! Elõször is, ragasztó szalag, körbe ragasztod a papírlapot. Ha az akvarellre gondolsz, akkor ott van az a technika, hogy beáztatják elõtt a papírt. Aztán azt felteszik a felületre és "odatapad", mondjuk, ennek a technika szempontjából van fontosabb szerepe, mert száraz lapra is festenek akvarellel. Amikor , megszárad a kép, akkor olvastam, hogy lepréselik egy könyvvel. Én temperával, akrillal festettem sokat, nekem a ragasztó szalag bejött, meg a préselés.
A kérdező hozzászólása: Köszi, csak sima vízfestékre gondoltam, de majd ezt a "körberagasztom"-ot kipróbálom :)

Lehet tenni valamit az ellen hogy ne nyúljon ki a nadrágom?

Vettem egy nagyon csini farmert, ha épp ki volt mosva és felveszem, akkor pont jó, de kb 1 órán belül kinyúlik, és ráncolódik a fenekemen, térdemnél :/ Lehet tenni ez ellen vmit?

Legjobb válasz: Használd az új Dreftet! XDD

Használd az új Dreftet! XDD
Ez engem is érdekelne..de szerintem nem lehet vele nagyon mit kezdeni.

13 éves vagyok és mindig látszott kicsit a bajuszom lány létemre és nagyon zavart. Tegnap kiszőkítettük és nagyon őrültem, hogy nemlátszik csak az a baj hogy pl a napon neonosan világít lehet valamit ez ellen tenni?

Értelmes ,okos emberek válaszát szívesen fogadom :D

Legjobb válasz: Menj el kozmetikushoz és legyantázza. Kb. 500Ft A nõk többsége - köztük én is - gyantáztatja

Menj el kozmetikushoz és legyantázza. Kb. 500Ft A nõk többsége - köztük én is - gyantáztatja
Mindenkinek látszik kicsit a bajuszkája, miért zavar az Téged? Gondolom nem fekete lószõrök vannak ott.
gyantáztasd, ha annyira zavar
A kérdező hozzászólása: kõszi és nem lószõrõk voltak ott xDD hanem csak pihék de látszottak is sajnos :D
Mint már mindenki mondta, gyantázd! Én pl nem megyek ezért kozmetikushoz is. Árulnak dobozba kis gyantacsíkokat (+ olajos kendõt amivel leszedheted a bõrödön ragadt gyantát) és egyszerû is használni.
nem kell ahhoz kozmetikushoz menni veszel kifejezetten elre a célra kifejlesztett bajuszgayantát dmb be rossman ba v bárhol
én is gyantázom, de én magamnak, otthon. :) 13/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!