Találatok a következő kifejezésre: Lehet valamit azért hogy ikreim (2 db)

Lehet valamit tenni azért hogy ikreim legyenek?

Kiskorom óta ikreket szeretnék. Tudom ez anyai ágon örökl?dik van is de egy kicsit távoliak. Halottam hogy van olyan gyógyszer ami el?segít 2 peteérést?! Tényleg van ilyen gyógyszer? Vagy esetleg vmi más módszer??? mert nagyon szeretném ?ket!!!

Legjobb válasz: Az egypetéjûikrekre való hajlam öröklõdik. Ezt azért tudom, mert apukám és nagynéném ikrek, és én veled ellentétben nem akartam ikreket. De a dokim megnyugtatott, hogy a kétpetéjû ikrek elõfordulása nem növeli az ikerterhesség esélyét. Igen, van peteérést elõsegítõ gyógyszer. Én Clostilbegyt (lehet, nem pontosan írtam :S ) szedtem. De ezt a hormontartalom miatt csak indokolt esetben adja a nõgyógyid. Tudtommal ezek a peteérlelõk megnövelik a többes peteérés esélyét és így több kétpetéjû iker születik. Nekem mondjuk egy kislányom lett a gyógyszer mellett. Azt nem tudom, hogy az egypetéjû ikrek valószínûségét lehet e növelni valamivel.

Az egypetéjûikrekre való hajlam öröklõdik. Ezt azért tudom, mert apukám és nagynéném ikrek, és én veled ellentétben nem akartam ikreket. De a dokim megnyugtatott, hogy a kétpetéjû ikrek elõfordulása nem növeli az ikerterhesség esélyét. Igen, van peteérést elõsegítõ gyógyszer. Én Clostilbegyt (lehet, nem pontosan írtam :S ) szedtem. De ezt a hormontartalom miatt csak indokolt esetben adja a nõgyógyid. Tudtommal ezek a peteérlelõk megnövelik a többes peteérés esélyét és így több kétpetéjû iker születik. Nekem mondjuk egy kislányom lett a gyógyszer mellett. Azt nem tudom, hogy az egypetéjû ikrek valószínûségét lehet e növelni valamivel.
SZIA ÉN IS A CLOSTYLBEGYT TABLETTÁT AJÁNLOM NEKED.ÉN IS HASONLÓ CIPÕBEN JÁROK MINT TE.AZ ÁRA2800FT ÉS EZ 3 HÓNAPRA ELÉG ÉS MEGNÖVELI AZ IKERTERHESSÉGET.IGAZ NEKEM AZÉRT ÍRTA FEL A NÕDOKIM(AKIT NAGYON KEDVELEK, JO ORVOS), HOGY NÖVELJE A TEHERBEESÉSEMET, DE ÍGY TITOKBA ÖRÜLNÉK HA IKREIM LENNÉNEK.SOK ANYUKA KISMAMA ELKÉPED, "HÜLYÉNEK TARTJA"AZ EMBERT HA MEGHALJA HOGY IKREKET AKAR, EZT MONDJÁK NEM ELÉG NEKI 1 GYEREK NEM TUDJA MIT VÁLAL.ÉN AZT MONDOM MINDENKI SZUVENIL JOGA MIT SZERETNE HA TE IKREKET AKKOR KÍVÁNOK SOK SIKERT HOZZÁJUK.MEGADNÁM AZ EMAL CÍMEM HA SZERETNÉL BÁRMIT KÉRDEZNI, TARTANI VALAKIVEL A KAPCSOLATOT FOLYAMATOSAN, EGY HASONLÓ CIPÕBEN JÁRÓ NÕVEL:[email protected]

Lehet valamit tenni azért, hogy ikreid szülessenek?

Legjobb válasz: Az ikerterhességre az esély anyai ágon öröklõdhet. Én nem szedtem semmit, nem csináltam semmit másképp, mégis ikreim lettek. A családomban nem voltak az elmúlt 100 évben, ameddig ismerem a családfát. Én nem hiszek az ilyen "ikercsináló boszorkányságokban" Még a mesterséges megtermékenyítés sem garantál ikreket.

Az ikerterhességre az esély anyai ágon öröklõdhet. Én nem szedtem semmit, nem csináltam semmit másképp, mégis ikreim lettek. A családomban nem voltak az elmúlt 100 évben, ameddig ismerem a családfát. Én nem hiszek az ilyen "ikercsináló boszorkányságokban" Még a mesterséges megtermékenyítés sem garantál ikreket.
Olyan párt keresel magadnak, akinek van a családjában ikerszületés. Hátha õ is hordozza a gént. :)
Peteérést serkentõ tablettával is érhet egyszerre több pete és sokkal nagyobb az esély az ikerterhességre. Vagy inszemináció, lombik. Bár ezek már nem természetes módszerek :)
Állítólag a fogantatás elõtt legalább fél évvel elkezdett folsav és B vitamin komplex szedése növeli az ikerterhesség esélyét. (Ezek amúgy sem ártanak, ha szede már a terhesség elõtt, veszteni nem tudsz velük :-))
Oh ezt én is szeretném tudni, nagyon örülnék neki ha össze jönne....Az én férjem családjában voltak ikrek, de az elsõ nem jött össze.Bocsi h nem a kérdésre válaszoltam:D
Ez engem is foglalkoztat a, bár nálunk a családba sok iker van és én is iker lettem volna csak anyukám, úgy tudom az a lényeg, hogy anyai ágon van-e iker, nálunk ez meg van, akkor kipróbálom amit írtatok 2.szorra szeretnék ikreket :)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ terhességemnél szedtem mindkettõt, de nem lettek ikrek. Mindenképpen most is fogom..hátha sikerül! :) :) :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Már elköteleztem magam. Egyikünk családjában sem tudok ikrekrõl. :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!