Találatok a következő kifejezésre: Lehet valamit azért hogy (74 db)

Ha valaki készít rólam egy kínos fényképet, beküldi a napiszarra, és kirakják, akkor lehet tenni valamit azért, hogy a kép lekerüljön, vagy lehet valamit tenni a beküldő vagy a szerkesztő ellen?

Legjobb válasz: Annyit tudsz tenni hogy írsz a [email protected] egy nyugis hangvételû levelet és reménykedsz,több lehetõség nincs,rendõrség nem tud velem mit kezdeni.

Annyit tudsz tenni hogy írsz a [email protected] egy nyugis hangvételû levelet és reménykedsz, több lehetõség nincs, rendõrség nem tud velem mit kezdeni.
Sok embert küldtek már be oda, és tudtommal legtöbb esetben nem szedik le:(
Ügyvéd írjon nekik, arra talán reagálnak.

Lehet tenni valamit azért, hogy szép legyek vagy mindig ronda leszek?

semmi sem jó rajtam az arcom nagyon ronda,szemuveges vagyok és fogszabályzom is van, a hajam száraz és túl dús,nincs se fenekem se mellem,nem tudom mit kezdhetnék amagmmal ha lehet egyáltalán.az egyetlen amit szeretk magamon az az hogy kissé sovány vagyok,de nem annyira,sokan mondták már,hogy alakra jo vagyok,de én szeretnék szép lenni,hogy ne azt keljen hallgatnom,hogy ronda vagyok.

Legjobb válasz: Hát kép nélkül ugye elég nehéz konkrét tanácsot adni. De ami biztos, hogy még nagyon fiatal vagy, csak most kezdesz majd szépülni, csinosodni, nõiesedni :) A fogszabályzód majd lekerül úgyis, és helyette gyönyörû fogaid lesznek. ha nem tetszik a szemüveg magadon, akkor próbáld ki a kontaktlencsét, vagy egy másik keretet ami jobban áll. Hord csinosabb ruhákat, amik kiemelik a jó alakod, a hajaddal kapcsolatban menj el fodrászhoz, aki majd megmondja milyen haj áll jól és megtudja tépni, ritkítani. Száraz hajra pedig valami hajpakolást vegyél Pl. Kallos Latte tejproteines tökéletes. Egy minimális sminket is feltehetsz, de ne vidd túlzásba, egy kis szempillaspirál, és alapozó, szájfény és ennyi elég is. Ami még fontos, hogy kozmetikussal szedesd ki a szemöldököd, mert az nagyon sokat számít. Most így hirtelen ennyi, remélem tudtam segíteni :))

Hát kép nélkül ugye elég nehéz konkrét tanácsot adni. De ami biztos, hogy még nagyon fiatal vagy, csak most kezdesz majd szépülni, csinosodni, nõiesedni :) A fogszabályzód majd lekerül úgyis, és helyette gyönyörû fogaid lesznek. ha nem tetszik a szemüveg magadon, akkor próbáld ki a kontaktlencsét, vagy egy másik keretet ami jobban áll. Hord csinosabb ruhákat, amik kiemelik a jó alakod, a hajaddal kapcsolatban menj el fodrászhoz, aki majd megmondja milyen haj áll jól és megtudja tépni, ritkítani. Száraz hajra pedig valami hajpakolást vegyél Pl. Kallos Latte tejproteines tökéletes. Egy minimális sminket is feltehetsz, de ne vidd túlzásba, egy kis szempillaspirál, és alapozó, szájfény és ennyi elég is. Ami még fontos, hogy kozmetikussal szedesd ki a szemöldököd, mert az nagyon sokat számít. Most így hirtelen ennyi, remélem tudtam segíteni :) )
én se tenném ki, nem is használok facebookot mert uncsi xD, most lelehet pontozni érte :D
Elõzõ vagyok: Ha pattanásos vagy, akkor viszont ne alapozóval tüntesd el, hanem menj egy bõrgyógyászhoz, hogy felírhasson valami krémet, amitõl eltûnnek!
Fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Vaagy változtass a dolgokon. :DDD
Lehet, hogy az is kiteszi, akinek privátban küldöd el, tehát édes mindegy, hogy itt linkeled, vagy privátban. Lehetõleg ne közösségi megosztóról származó képet küldjél / rakj ki, ha ilyesmi jár a fejedben. Így legalább annak megvan az esélye, hogy csak az ismerõseid ismernek fel, nem pedig idegenek.
Figyelj..Nincs ronda nõ...Sõt csak szép nõk vannak, csak van néhány olyan félidióta pasi aki ezt nem veszi észre.Én rocker vagyok és nekem is nehéz a pasizás mert ugye"a rockerek igénytelenek..stb.."Ismerek olyant is aki 3 kiló sminket pakol magára csak azért hogy szépnek érezze magát...Én ennek nem vagyok a híve d eldöntheted, vagy kés alá fekszel, vagy elfogadod magad, vagy esetleg a bõröd vastagságával megeggyezõ smink réteget pakolsz fel...
Ebben a világban sokan vannak, akik olyannak szeretnek, amilyen vagy és abszolút nem érdeklik a külsõségek...Hidd el, hogy van, aki olyan szeretne lenni, mint te. Különleges vagy és egyéniség vagy. És hidd el, hogy lányok/nõk milliói utálják ahogyan kinéznek, de felesleges idõpocsékolás a kinézeteden siránkozni, fogadd el magadat olyannak amilyen vagy. :)
Ja és egy az arcodhoz illõ frizura rengeteget dob a megjelenésen. Ha száraz, akkor keress száraz hajra megfelelõ ápolókat. És keress egy jó fodrászt, aki ajánl hozzád illõ frizurát. Most itt a nyár, tudsz kísérletezgetni. :)
Még most vagy a kamaszkorban, most fogsz a legtöbben változni. Ha bõrhibáid vannak, akkor keress fel bõrgyógyászt, kozmetikust. A szemüvegre annyi, hogy az egyáltalán nem ronda, ha az arcodhoz passzoló keretet viselsz. De ha nagyon nem tetszel magadnak szemüvegesen, akkor próbáld ki a kontaktlencsét. (Nem bonyolult a viselete, gyorsan meg lehet tanulni). A fogszabályzó meg manapság már szinte trendi. Inkább most viseld egy ideig, de legyen utána szép fogsorod és mosolyod egész életedben, mint hogy csak azért mert neked nem tetszik, nem viseled és utána egész életedben bánni fogod és alig mersz majd mosolyogni, mert csúnyák a fogaid. Nekem is volt fogszabim, én is utáltam, de most, hogy levették büszke vagyok magamra, hogy kibírtam és, hogy sokkal szebb lett a fogsorom! :) Szóval ezek a dolgok ne izgassanak egyáltalán!
küldesz linkbe képet?:) 16/L
vagymi üzenetben xD bocsi álmos vagyokxD
A kérdező hozzászólása: nem merek képet kuldeni, mert félek valaki kiteszi valamilyen oldalra
A kérdező hozzászólása: én kuldenék, de senkiben sem bízok meg, sajnos már sokszor átvertek és nem akarok idegeneknek képet kuldozgetni magamrol
Küldesz nekem képet priviben? Tudom, ettõl még nem lesz hihetõ, de nem rakom fel sehova a képedet, nem is vagyok fent facebookon, meg semmi közösségi oldin. :D Megpróbálok tanácsokat adni öltözködéssel és hajviseléssel kapcsolatban.
Próbáld inkább meglátni magadban/magadon a jó/szép dolgokat. Ne a hibáidon rágódj! Vágass új frizurát, vegyél pár új ruhát, apróságokat... amiktõl jobban érzed magad. :) Másokkal meg ne törõdj!

Lehet tenni valamit azért, hogy a szövetkabát ne szöszölődjön annyira?

Legjobb válasz: Nem nagyon, de nekem van egy hengerem tudod ilyen szöszösszeszedõs pár száz Ft-ért lehet venni és ha túl szöszös a réteg le lehet húzni, jó sokáig elég, én múlt télen nem használtam el az egészet, szerintem még jövõre is marad.Auchanba vettük, de biztos máshol is van.Ez csak pár perces mûvelet.

Nem nagyon, de nekem van egy hengerem tudod ilyen szöszösszeszedõs pár száz Ft-ért lehet venni és ha túl szöszös a réteg le lehet húzni, jó sokáig elég, én múlt télen nem használtam el az egészet, szerintem még jövõre is marad.Auchanba vettük, de biztos máshol is van.Ez csak pár perces mûvelet.


Kutya kikaparta az ajtó alját. Nem túl mélyen, de azért az alját végig jól megrendezte. Lehet valamit tenni hogy olyan legyen mint régen?

kültéri ajtó

Legjobb válasz: Kilehet javítani mestertapasszal, de ha pácolva, vagy lakkozva volt az ajtó akkor viszont le kell festeni az ajtót, mivel ahol javítva volt ott csúnya lesz az ajtó.

Kilehet javítani mestertapasszal, de ha pácolva, vagy lakkozva volt az ajtó akkor viszont le kell festeni az ajtót, mivel ahol javítva volt ott csúnya lesz az ajtó.
Vagy veszel azonos színû mûfát, azt igény szerint pácolod, lakkozod. (egy bútorasztalos)
Ja, végsõ esetben, ha az ajtó pácolt, csiszold fel az egészet fáig, ragassz fel éltõl élig 1mm-es furnérlemezt és lehet lazúrozni 2x-3x. A mi kutyánknál elég volt a folyékony fa kitömés és 2x-i pácolás a kényes helyeken elemtõl elemig, aztán telibe az egész egyszer.
régen milyen volt?

Lehet tenni valamit azért, hogy képes legyek ennél pozitívabban hozzáállni a dolgokhoz?

Elég régóta rossz a hozzáállásom úgy nagyjából... mindenhez. Mostanában még annál is rosszabb. Volt pár dolog, amirõl azt hittem, hogy kihevertem, túljutottam rajta, de mostanában kezdek rájönni, hogy ez távolról sem így van. A szüleim válása még régebben, a zaklatók, a rossz kapcsolatom az emberekkel és a többi. Olyan érzés, mintha csak elraktároztam volna õket egy idõben, most pedig kezdenének bekúszni a tudatomba, fojtogatnak. Habár egy ideje járok pszichológushoz, nem lett jobb. Annak ellenére, hogy az illetõ nagyon kedves, megbízok benne és próbál segíteni. Fiatal vagyok, de volt egy célom, amit el szerettem volna érni, tudtam, hogy mivel szeretnék foglalkozni a jövõben, most pedig kiderült, hogy ez lehetetlen. Nem a pesszimizmusom miatt, egyszerûen csak lehetetlen bizonyos okok miatt. Így már nem érzek szükséget arra, hogy tanuljak és ez meg is látszik az eredményeimen. Nem vonz, hogy emberekkel beszéljek, akár csak rájuk nézzek, vagy halljam õket. Azt pedig végképp gyûlölöm, ha valaki hozzám ér, legyen szó bárkirõl. Ha csak tehetem, bent gubbasztok a szobámban. Arra is rájöttem, hogy azért vagyok rengetegszer dühös, azért veszekszek annyit, mert az könnyebb, mintha a problémákon kéne gondolkodni, vagy épp meg kellene oldani õket. Márpedig ezt most meg AKAROM oldani, a baj az, hogy nehezebb, mint gondoltam. Nem tudom, mivel, hogyan kéne kezdenem. Tulajdonképp jobban éreztem magam attól, hogy leírtam ezt ide, tehát ennyivel is elõrébb vagyok, ennek ellenére örülnék egy-két válasznak arra vonatkozóan, hogy hogyan fogjak hozzá a "megoldáshoz". Mellesleg 16 éves lány vagyok, nem tudom, ez számít-e valamit. Tudom, hogy serdülõkor, satöbbi, de ha az idegesség, gyomorgörcs rosszabbodása egyenesen arányos azzal, hogy mikor leszek túl rajta (mert eddig ezt tapasztaltam), akkor nem értem, hogy mások hogy élték túl ezt az idõszakot.

Legjobb válasz: El kéne menned egy homeopata szakorvoshoz.És a kineziológia is sokat segít.

El kéne menned egy homeopata szakorvoshoz.És a kineziológia is sokat segít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, utána fogok nézni azoknak, amiket írtál.

Lehet valamit tenni azért hogy ikreim legyenek?

Kiskorom óta ikreket szeretnék. Tudom ez anyai ágon örökl?dik van is de egy kicsit távoliak. Halottam hogy van olyan gyógyszer ami el?segít 2 peteérést?! Tényleg van ilyen gyógyszer? Vagy esetleg vmi más módszer??? mert nagyon szeretném ?ket!!!

Legjobb válasz: Az egypetéjûikrekre való hajlam öröklõdik. Ezt azért tudom, mert apukám és nagynéném ikrek, és én veled ellentétben nem akartam ikreket. De a dokim megnyugtatott, hogy a kétpetéjû ikrek elõfordulása nem növeli az ikerterhesség esélyét. Igen, van peteérést elõsegítõ gyógyszer. Én Clostilbegyt (lehet, nem pontosan írtam :S ) szedtem. De ezt a hormontartalom miatt csak indokolt esetben adja a nõgyógyid. Tudtommal ezek a peteérlelõk megnövelik a többes peteérés esélyét és így több kétpetéjû iker születik. Nekem mondjuk egy kislányom lett a gyógyszer mellett. Azt nem tudom, hogy az egypetéjû ikrek valószínûségét lehet e növelni valamivel.

Az egypetéjûikrekre való hajlam öröklõdik. Ezt azért tudom, mert apukám és nagynéném ikrek, és én veled ellentétben nem akartam ikreket. De a dokim megnyugtatott, hogy a kétpetéjû ikrek elõfordulása nem növeli az ikerterhesség esélyét. Igen, van peteérést elõsegítõ gyógyszer. Én Clostilbegyt (lehet, nem pontosan írtam :S ) szedtem. De ezt a hormontartalom miatt csak indokolt esetben adja a nõgyógyid. Tudtommal ezek a peteérlelõk megnövelik a többes peteérés esélyét és így több kétpetéjû iker születik. Nekem mondjuk egy kislányom lett a gyógyszer mellett. Azt nem tudom, hogy az egypetéjû ikrek valószínûségét lehet e növelni valamivel.
SZIA ÉN IS A CLOSTYLBEGYT TABLETTÁT AJÁNLOM NEKED.ÉN IS HASONLÓ CIPÕBEN JÁROK MINT TE.AZ ÁRA2800FT ÉS EZ 3 HÓNAPRA ELÉG ÉS MEGNÖVELI AZ IKERTERHESSÉGET.IGAZ NEKEM AZÉRT ÍRTA FEL A NÕDOKIM(AKIT NAGYON KEDVELEK, JO ORVOS), HOGY NÖVELJE A TEHERBEESÉSEMET, DE ÍGY TITOKBA ÖRÜLNÉK HA IKREIM LENNÉNEK.SOK ANYUKA KISMAMA ELKÉPED, "HÜLYÉNEK TARTJA"AZ EMBERT HA MEGHALJA HOGY IKREKET AKAR, EZT MONDJÁK NEM ELÉG NEKI 1 GYEREK NEM TUDJA MIT VÁLAL.ÉN AZT MONDOM MINDENKI SZUVENIL JOGA MIT SZERETNE HA TE IKREKET AKKOR KÍVÁNOK SOK SIKERT HOZZÁJUK.MEGADNÁM AZ EMAL CÍMEM HA SZERETNÉL BÁRMIT KÉRDEZNI, TARTANI VALAKIVEL A KAPCSOLATOT FOLYAMATOSAN, EGY HASONLÓ CIPÕBEN JÁRÓ NÕVEL:[email protected]

K. B.4-napja hányingerem van mikor eszem. Érzem hogy az epémmel lehet valami mert marja néha a torkom is valami. Lehet h azért van mert minden nap eszem fokhagymát és ezt nem bírja a szervezetem?

Legjobb válasz: A fokhagyma biztosan nem okoz gondot,nem tudom milyen idõs vagy, de kizárásos alapon, terhesség, ha az nem akkor vizsgáld felül, hogy milyen érzelmi állapot van jelen az életedben, ami frusztrál, amitõl undorodsz,vagy amitõl szeretnél megszabadulni. Ez lehet korábbi dolog, de semmi esetre sem évekkel ezelõtti, mind inkább közel múlt!

A fokhagyma biztosan nem okoz gondot, nem tudom milyen idõs vagy, de kizárásos alapon, terhesség, ha az nem akkor vizsgáld felül, hogy milyen érzelmi állapot van jelen az életedben, ami frusztrál, amitõl undorodsz, vagy amitõl szeretnél megszabadulni. Ez lehet korábbi dolog, de semmi esetre sem évekkel ezelõtti, mind inkább közel múlt!
A fokhagyma ingerli az epédet és a gyomrodat. Saját tapsztalatból írom Sürgõsen hagyd abba az evését jó hosszú idõre. Epehólyaggyulladást is provokálhat!
Igyál körömvirág és kamilla teát, ezek jó gyulladáscsökkentõk.

Málnaszakértõk! Lehet valamit tenni azért, hogy a büdösborgár ne másszon rá a málnára?

A kedvenc gyümölcsöm és kezdek megundorodni a szagtól. Kezdõ kertészkedõ vagyok, és nagyon szeretném, ha megmenthetném a málnánkat :)

Legjobb válasz: A poloskára gondolsz. Lehet valami 3 napos szerrel permetezni, és addig nem szedni. Biomegoldás: összeszedni a bogarakat. El nem fogynak, de kevesebben lesznek.

A poloskára gondolsz. Lehet valami 3 napos szerrel permetezni, és addig nem szedni. Biomegoldás: összeszedni a bogarakat. El nem fogynak, de kevesebben lesznek.

Lehet valamit tenni azért hogy megjöjjön?

Tegnap kellet volna megjönnie..elakarok kezdeni bogyót szedni ha megjön - ilyenkor most nagypn pattanásos vagyok de ha megjön akkor kitisztul az arcom a hétvégén megyünk fontos helyre ahol nem akarok pattis lenni..aztán meg nyaralni megyünk , és nem szereték még ott is vérzeni..nincs valami étel vagy valami amit?l megjön? azt hallottam ha sportolok akkor nagy eséllyel megjön ..igaz ez?

Legjobb válasz: Sok ilyen kérdés volt már, de a válasz sajnos továbbra is nem lehet sem elõre hozni, sem kitolni. Max csak orvos tudja, bead valami sz.rt, de az csak nagyon indokolt esetben! A NYaralniii akarooook menniiii nem elég ehhez...

Sok ilyen kérdés volt már, de a válasz sajnos továbbra is nem lehet sem elõre hozni, sem kitolni. Max csak orvos tudja, bead valami sz.rt, de az csak nagyon indokolt esetben! A NYaralniii akarooook menniiii nem elég ehhez...
De am. meleg ülõfürdõt tudom ajánlani, az segíthet rajta
Egy-két nappal elõre lehet hozni intenzív fizikai mozgással ill. intenzív szerelmeskedéssel. ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) majd próbálkozom:)
állítólag ha megiszol egy pohár vörösbort és késik a mensid akk 3 órán belül megjön.sztem este idd meg :) én most késleltetem nekem is tnap kellett vna megjönnie de ált. késik pár napot én csütörtökön megyek sátorozni 3 napra barátokkal és a pasimmal jelenleg már 1 hete állandóan citromos vizet iszok mert az állítólag késlelteti.

16 hetesen elkezdett mozogni a picifiam, azóta eltelt két hónap és szinte nincs olyan óra hogy nem érezném, lehet hogy valami baja van, nem tetszik neki valami azért mozog annyit?

Legjobb válasz: szia elsõ babám 12 hetesen mozdult meg, egyfolytában mozgott, éjjel nappal, egyszer akkorát nyújtózott, hogy meg tudtam fogni a lábfejét, a vége felé akkorákat rúgott, hogy majdnem elestem az utcán, annyira kizökkentett az egyensúlyomból! De ezeken csak jót nevettem. Ami aggasztott, hogy a 2. babám meg szinte nem is mozgott, na akkor beparáztam, mert az elsõ babánál nem ezt "szoktam" meg.De itt is rendben volt minden.

szia elsõ babám 12 hetesen mozdult meg, egyfolytában mozgott, éjjel nappal, egyszer akkorát nyújtózott, hogy meg tudtam fogni a lábfejét, a vége felé akkorákat rúgott, hogy majdnem elestem az utcán, annyira kizökkentett az egyensúlyomból! De ezeken csak jót nevettem. Ami aggasztott, hogy a 2. babám meg szinte nem is mozgott, na akkor beparáztam, mert az elsõ babánál nem ezt "szoktam" meg.De itt is rendben volt minden.
Most még rengeteg helye van, örülj neki hogy mocorog! Lassan eljön az idõ mikor nem fogod mindennap érezni, nem lesz ilyen aktív mint most. Nekem is rettentõ mozgékony volt mindig, én arra fogtam hogy jól érzi magát, azért partizik.:D Dehát ezek csak találgatások, igazából soha nem fogjuk meg tudni miért mocorog annyit, azért mert nem jól érzi magát vagy mert boldogabb nem is lehetne! Mindenesetre én mindig úgy fogtam fel hogy jól érzi magát. Mostmár 37 hetesen pedig tudom hogy azért jelez mert nem jól fekszem vagy hangos helyen vagyok, ilyesmi. 16 hetesen még nem hallja a kinti zajokat tehát szerintem nagyon boldog a babád!:) Sok boldogságot Nektek!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nektek is boldog babavárást.
Annyira irigyellek én most vagyok 16. hetes és még nem éreztem mocorogni, bár lehet, hogy éreztem csak nem tudtam, hogy az. Te mit éreztél?
szia nekem a terhességem alatt a nap 24órájából, 22órát rugdalózott a kisfiam. ezt ide kinn is folytatja, még álmában is jár keze-lába. nincs vele semmi baj, örülj hogy érzed õt. 13hetes kisfiu anyukája sok boldogságot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!