Találatok a következő kifejezésre: Lehet valamit azért (129 db)

Lehet valamit tenni azért hogy ikreim legyenek?

Kiskorom óta ikreket szeretnék. Tudom ez anyai ágon örökl?dik van is de egy kicsit távoliak. Halottam hogy van olyan gyógyszer ami el?segít 2 peteérést?! Tényleg van ilyen gyógyszer? Vagy esetleg vmi más módszer??? mert nagyon szeretném ?ket!!!

Legjobb válasz: Az egypetéjûikrekre való hajlam öröklõdik. Ezt azért tudom, mert apukám és nagynéném ikrek, és én veled ellentétben nem akartam ikreket. De a dokim megnyugtatott, hogy a kétpetéjû ikrek elõfordulása nem növeli az ikerterhesség esélyét. Igen, van peteérést elõsegítõ gyógyszer. Én Clostilbegyt (lehet, nem pontosan írtam :S ) szedtem. De ezt a hormontartalom miatt csak indokolt esetben adja a nõgyógyid. Tudtommal ezek a peteérlelõk megnövelik a többes peteérés esélyét és így több kétpetéjû iker születik. Nekem mondjuk egy kislányom lett a gyógyszer mellett. Azt nem tudom, hogy az egypetéjû ikrek valószínûségét lehet e növelni valamivel.

Az egypetéjûikrekre való hajlam öröklõdik. Ezt azért tudom, mert apukám és nagynéném ikrek, és én veled ellentétben nem akartam ikreket. De a dokim megnyugtatott, hogy a kétpetéjû ikrek elõfordulása nem növeli az ikerterhesség esélyét. Igen, van peteérést elõsegítõ gyógyszer. Én Clostilbegyt (lehet, nem pontosan írtam :S ) szedtem. De ezt a hormontartalom miatt csak indokolt esetben adja a nõgyógyid. Tudtommal ezek a peteérlelõk megnövelik a többes peteérés esélyét és így több kétpetéjû iker születik. Nekem mondjuk egy kislányom lett a gyógyszer mellett. Azt nem tudom, hogy az egypetéjû ikrek valószínûségét lehet e növelni valamivel.
SZIA ÉN IS A CLOSTYLBEGYT TABLETTÁT AJÁNLOM NEKED.ÉN IS HASONLÓ CIPÕBEN JÁROK MINT TE.AZ ÁRA2800FT ÉS EZ 3 HÓNAPRA ELÉG ÉS MEGNÖVELI AZ IKERTERHESSÉGET.IGAZ NEKEM AZÉRT ÍRTA FEL A NÕDOKIM(AKIT NAGYON KEDVELEK, JO ORVOS), HOGY NÖVELJE A TEHERBEESÉSEMET, DE ÍGY TITOKBA ÖRÜLNÉK HA IKREIM LENNÉNEK.SOK ANYUKA KISMAMA ELKÉPED, "HÜLYÉNEK TARTJA"AZ EMBERT HA MEGHALJA HOGY IKREKET AKAR, EZT MONDJÁK NEM ELÉG NEKI 1 GYEREK NEM TUDJA MIT VÁLAL.ÉN AZT MONDOM MINDENKI SZUVENIL JOGA MIT SZERETNE HA TE IKREKET AKKOR KÍVÁNOK SOK SIKERT HOZZÁJUK.MEGADNÁM AZ EMAL CÍMEM HA SZERETNÉL BÁRMIT KÉRDEZNI, TARTANI VALAKIVEL A KAPCSOLATOT FOLYAMATOSAN, EGY HASONLÓ CIPÕBEN JÁRÓ NÕVEL:[email protected]

Ha valaki készít rólam egy kínos fényképet, beküldi a napiszarra, és kirakják, akkor lehet tenni valamit azért, hogy a kép lekerüljön, vagy lehet valamit tenni a beküldő vagy a szerkesztő ellen?

Legjobb válasz: Annyit tudsz tenni hogy írsz a [email protected] egy nyugis hangvételû levelet és reménykedsz,több lehetõség nincs,rendõrség nem tud velem mit kezdeni.

Annyit tudsz tenni hogy írsz a [email protected] egy nyugis hangvételû levelet és reménykedsz, több lehetõség nincs, rendõrség nem tud velem mit kezdeni.
Sok embert küldtek már be oda, és tudtommal legtöbb esetben nem szedik le:(
Ügyvéd írjon nekik, arra talán reagálnak.

K. B.4-napja hányingerem van mikor eszem. Érzem hogy az epémmel lehet valami mert marja néha a torkom is valami. Lehet h azért van mert minden nap eszem fokhagymát és ezt nem bírja a szervezetem?

Legjobb válasz: A fokhagyma biztosan nem okoz gondot,nem tudom milyen idõs vagy, de kizárásos alapon, terhesség, ha az nem akkor vizsgáld felül, hogy milyen érzelmi állapot van jelen az életedben, ami frusztrál, amitõl undorodsz,vagy amitõl szeretnél megszabadulni. Ez lehet korábbi dolog, de semmi esetre sem évekkel ezelõtti, mind inkább közel múlt!

A fokhagyma biztosan nem okoz gondot, nem tudom milyen idõs vagy, de kizárásos alapon, terhesség, ha az nem akkor vizsgáld felül, hogy milyen érzelmi állapot van jelen az életedben, ami frusztrál, amitõl undorodsz, vagy amitõl szeretnél megszabadulni. Ez lehet korábbi dolog, de semmi esetre sem évekkel ezelõtti, mind inkább közel múlt!
A fokhagyma ingerli az epédet és a gyomrodat. Saját tapsztalatból írom Sürgõsen hagyd abba az evését jó hosszú idõre. Epehólyaggyulladást is provokálhat!
Igyál körömvirág és kamilla teát, ezek jó gyulladáscsökkentõk.


Az aranyhörcsögöm egyik szeme ki van dülledve, nem feltünően de nagyobb! A kishugom elég sokat fogdossa meg "játszik" vele. Lehet azért van ez? Lehet valami betegségnek a jele?

Legjobb válasz: 1 ismerõsöm régen azzal "szórakozott" hogy a hörcsögének a hasát benyomta és akkor kidülledt a szeme. lehet hogy a hugod is véletlen kicsit jobban megszoritotta, de lehet hogy valami szembetegsége van. ha úgy veszed észre hogy fájdalma van, nem eszik rendesen vagy 1-2 nap múlva se jön helyre a szeme szerintem vidd állatorvoshoz!

1 ismerõsöm régen azzal "szórakozott" hogy a hörcsögének a hasát benyomta és akkor kidülledt a szeme. lehet hogy a hugod is véletlen kicsit jobban megszoritotta, de lehet hogy valami szembetegsége van. ha úgy veszed észre hogy fájdalma van, nem eszik rendesen vagy 1-2 nap múlva se jön helyre a szeme szerintem vidd állatorvoshoz!

Lehet valami baja a babának? Két 3 napja lázas vagyok 38 fokos ma reggelre ment csak le! Azért én aggodom!

meg vagyok fázva ,fáj a torkom,és lángol a fejem a testem a láztól...a pocakom is tök forró!

Legjobb válasz: Nyugi! A szervezeted nagyon vigyáz a babára. Nagyon sok kismama elkap ilyen-olyan betegséget a terhesség alatt, de a babának általában nincs tõle semmi baja. Hidd el, a tiédnek sem lesz. Az szerintem kivédhetetlen, hogy a 9 hónap alatt a kismama elkapjon valamit. Csillapítsd a lázadat, mert az neked se és a babának se jó, ha sokáig lázas vagy és menj el orvoshoz, adjon valamit, ami segít meggyógyulni. Jobbulást!

Nyugi! A szervezeted nagyon vigyáz a babára. Nagyon sok kismama elkap ilyen-olyan betegséget a terhesség alatt, de a babának általában nincs tõle semmi baja. Hidd el, a tiédnek sem lesz. Az szerintem kivédhetetlen, hogy a 9 hónap alatt a kismama elkapjon valamit. Csillapítsd a lázadat, mert az neked se és a babának se jó, ha sokáig lázas vagy és menj el orvoshoz, adjon valamit, ami segít meggyógyulni. Jobbulást!
Szia! Vettél be valamit vagy hogy védted ki a betegséget?? Mennyi idõs vagy?? Én nemrég voltam beteg de nem vettem be semmit :( kár volt.. Természetes úton próbáltam tenni ellene. Rá 1.5 hétre kiderült hogy gyulladás van a szervezetemben. Antibiotikumot kaptam rá. Azért menj dokihoz ok?? Én 23 hetes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat....voltam orvosnál és azt mondta h 38 feletti láznál vegyek csak be gyógyszert...(algopirin, rubophen ilyesmit) felhivtam a dokimat is és azt mondta ne aggodjak csak a lázat probáljam csillapitani mert a magas hõ beindithatja a szülést! 37 hetes vagyok
Hûtõfürdõ (inkább zuhany nekem az segített 29 hetesen), langyos citromos tea (nem meleg!), és mivel 37 hetes vagy már lehet rubophent is, de csak 38 fok feletti láz esetén. Jobbulást!!!

Feldordítottam a gépházam tehát fejjel lefelé álítottam. azért mert így bele látok :D lehet valami baja? R9 270 vidokártya va benne lehet valami baj?

Legjobb válasz: HDD-t nem ajánlott forgatgatni bekapcsolt állapotban. Simán tönkremehet tõle. Sõt még olyat is hallottam, hogy ha fektetve használsz egy HDD-t, akkor már nem ajánlott állítva beépíteni. Többi alkatrésznek teljesen mind1, merre állnak. (Ha a gépház tetejében nincs venti) Miért akarsz belenézni? :)

HDD-t nem ajánlott forgatgatni bekapcsolt állapotban. Simán tönkremehet tõle. Sõt még olyat is hallottam, hogy ha fektetve használsz egy HDD-t, akkor már nem ajánlott állítva beépíteni. Többi alkatrésznek teljesen mind1, merre állnak. (Ha a gépház tetejében nincs venti) Miért akarsz belenézni? :)
A kérdező hozzászólása: azért mert egy Msi r9 270 vgam van és nagyn jolnézki és gépezés közbe rá pillantok és látom . vga nak se lesz baja ? ugye egy kicsivel nagyobb a gravitácio igy rá nem baj?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Feldordítottam a gépházam tehát fejjel lefelé álítottam." A gépház sem arra van tervezve , hogy fejjel lefelé állítva legyen . Így a gépház se tudja ellátni a feladatát . "azért mert így bele látok" , "azért mert egy Msi r9 270 vgam van és nagyn jolnézki és gépezés közbe rá pillantok és látom ." Ha a játék közben inkább a géped belsejét akarod bambulni , és közben inkább elrontod a játékot , az a te egyéni szociális problémád . "lehet valami baja?" Igen , a "HDD"-et nem kéne forgatni , hamar beadhatják a kulcsot . Úgy lettek tervezve , hogy az elektronikája alul legyen . --- 2 verzió létezhet megoldani a problémát . 1.- Olyan gépházat kellett volna venni , aminek az oldalfala megfelelõ méretû ablakkal rendelkezik , hogy kedvedre bámulhasd a géped (belsõjét) mûködés közben . 2.- Tunnig mûhelyben (otthoni vagy bolti) átalakít(od)ják a géped oldalfalát . (ehhez megfelelõ tudás , türelem , szerszámok és anyagok kellenek) A gépház oldalfalát kiszabják és beleraknak egy ablakot . A gépházon lévõ gyári ablakot szélesebbre(nagyobbra) nyitják , átméretezik . A gépházhoz esetleg utólag lehet venni , már kész állapotban , megfelelõ méretû ablakos kivitelû gépházfalat . --- Milyen boltok vállalják ezen lehetõségeket a boltok elérhetõségén keresztül kell érdeklõdni .
Nem hat rá más gravitáció.. :) HDD viszont tényleg nem örül, ha más szögben áll. Ezen kívül a gépház nem áll olyan stabilan. De elég indokolatlannal látom én is a gép nézegetését.., tegyél a vga alá egy tükröt, hogy normál helyzetbe is lásd. Vagy ebayrõl veszel pci hosszabbítót és beépíted máshova a vga-t, akár házon kívül. Wall pc-nél láttam hasonlót: [link] Nehéz eligazodni a csövek miatt, de alul a vga, nem közvetlen az alaplapra van bedugva.
A kérdező hozzászólása: értem kösszi

Málnaszakértõk! Lehet valamit tenni azért, hogy a büdösborgár ne másszon rá a málnára?

A kedvenc gyümölcsöm és kezdek megundorodni a szagtól. Kezdõ kertészkedõ vagyok, és nagyon szeretném, ha megmenthetném a málnánkat :)

Legjobb válasz: A poloskára gondolsz. Lehet valami 3 napos szerrel permetezni, és addig nem szedni. Biomegoldás: összeszedni a bogarakat. El nem fogynak, de kevesebben lesznek.

A poloskára gondolsz. Lehet valami 3 napos szerrel permetezni, és addig nem szedni. Biomegoldás: összeszedni a bogarakat. El nem fogynak, de kevesebben lesznek.

Lehet valamit tenni azért hogy megjöjjön?

Tegnap kellet volna megjönnie..elakarok kezdeni bogyót szedni ha megjön - ilyenkor most nagypn pattanásos vagyok de ha megjön akkor kitisztul az arcom a hétvégén megyünk fontos helyre ahol nem akarok pattis lenni..aztán meg nyaralni megyünk , és nem szereték még ott is vérzeni..nincs valami étel vagy valami amit?l megjön? azt hallottam ha sportolok akkor nagy eséllyel megjön ..igaz ez?

Legjobb válasz: Sok ilyen kérdés volt már, de a válasz sajnos továbbra is nem lehet sem elõre hozni, sem kitolni. Max csak orvos tudja, bead valami sz.rt, de az csak nagyon indokolt esetben! A NYaralniii akarooook menniiii nem elég ehhez...

Sok ilyen kérdés volt már, de a válasz sajnos továbbra is nem lehet sem elõre hozni, sem kitolni. Max csak orvos tudja, bead valami sz.rt, de az csak nagyon indokolt esetben! A NYaralniii akarooook menniiii nem elég ehhez...
De am. meleg ülõfürdõt tudom ajánlani, az segíthet rajta
Egy-két nappal elõre lehet hozni intenzív fizikai mozgással ill. intenzív szerelmeskedéssel. ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) majd próbálkozom:)
állítólag ha megiszol egy pohár vörösbort és késik a mensid akk 3 órán belül megjön.sztem este idd meg :) én most késleltetem nekem is tnap kellett vna megjönnie de ált. késik pár napot én csütörtökön megyek sátorozni 3 napra barátokkal és a pasimmal jelenleg már 1 hete állandóan citromos vizet iszok mert az állítólag késlelteti.

Lehet tenni valamit azért, hogy szép legyek vagy mindig ronda leszek?

semmi sem jó rajtam az arcom nagyon ronda,szemuveges vagyok és fogszabályzom is van, a hajam száraz és túl dús,nincs se fenekem se mellem,nem tudom mit kezdhetnék amagmmal ha lehet egyáltalán.az egyetlen amit szeretk magamon az az hogy kissé sovány vagyok,de nem annyira,sokan mondták már,hogy alakra jo vagyok,de én szeretnék szép lenni,hogy ne azt keljen hallgatnom,hogy ronda vagyok.

Legjobb válasz: Hát kép nélkül ugye elég nehéz konkrét tanácsot adni. De ami biztos, hogy még nagyon fiatal vagy, csak most kezdesz majd szépülni, csinosodni, nõiesedni :) A fogszabályzód majd lekerül úgyis, és helyette gyönyörû fogaid lesznek. ha nem tetszik a szemüveg magadon, akkor próbáld ki a kontaktlencsét, vagy egy másik keretet ami jobban áll. Hord csinosabb ruhákat, amik kiemelik a jó alakod, a hajaddal kapcsolatban menj el fodrászhoz, aki majd megmondja milyen haj áll jól és megtudja tépni, ritkítani. Száraz hajra pedig valami hajpakolást vegyél Pl. Kallos Latte tejproteines tökéletes. Egy minimális sminket is feltehetsz, de ne vidd túlzásba, egy kis szempillaspirál, és alapozó, szájfény és ennyi elég is. Ami még fontos, hogy kozmetikussal szedesd ki a szemöldököd, mert az nagyon sokat számít. Most így hirtelen ennyi, remélem tudtam segíteni :))

Hát kép nélkül ugye elég nehéz konkrét tanácsot adni. De ami biztos, hogy még nagyon fiatal vagy, csak most kezdesz majd szépülni, csinosodni, nõiesedni :) A fogszabályzód majd lekerül úgyis, és helyette gyönyörû fogaid lesznek. ha nem tetszik a szemüveg magadon, akkor próbáld ki a kontaktlencsét, vagy egy másik keretet ami jobban áll. Hord csinosabb ruhákat, amik kiemelik a jó alakod, a hajaddal kapcsolatban menj el fodrászhoz, aki majd megmondja milyen haj áll jól és megtudja tépni, ritkítani. Száraz hajra pedig valami hajpakolást vegyél Pl. Kallos Latte tejproteines tökéletes. Egy minimális sminket is feltehetsz, de ne vidd túlzásba, egy kis szempillaspirál, és alapozó, szájfény és ennyi elég is. Ami még fontos, hogy kozmetikussal szedesd ki a szemöldököd, mert az nagyon sokat számít. Most így hirtelen ennyi, remélem tudtam segíteni :) )
én se tenném ki, nem is használok facebookot mert uncsi xD, most lelehet pontozni érte :D
Elõzõ vagyok: Ha pattanásos vagy, akkor viszont ne alapozóval tüntesd el, hanem menj egy bõrgyógyászhoz, hogy felírhasson valami krémet, amitõl eltûnnek!
Fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Vaagy változtass a dolgokon. :DDD
Lehet, hogy az is kiteszi, akinek privátban küldöd el, tehát édes mindegy, hogy itt linkeled, vagy privátban. Lehetõleg ne közösségi megosztóról származó képet küldjél / rakj ki, ha ilyesmi jár a fejedben. Így legalább annak megvan az esélye, hogy csak az ismerõseid ismernek fel, nem pedig idegenek.
Figyelj..Nincs ronda nõ...Sõt csak szép nõk vannak, csak van néhány olyan félidióta pasi aki ezt nem veszi észre.Én rocker vagyok és nekem is nehéz a pasizás mert ugye"a rockerek igénytelenek..stb.."Ismerek olyant is aki 3 kiló sminket pakol magára csak azért hogy szépnek érezze magát...Én ennek nem vagyok a híve d eldöntheted, vagy kés alá fekszel, vagy elfogadod magad, vagy esetleg a bõröd vastagságával megeggyezõ smink réteget pakolsz fel...
Ebben a világban sokan vannak, akik olyannak szeretnek, amilyen vagy és abszolút nem érdeklik a külsõségek...Hidd el, hogy van, aki olyan szeretne lenni, mint te. Különleges vagy és egyéniség vagy. És hidd el, hogy lányok/nõk milliói utálják ahogyan kinéznek, de felesleges idõpocsékolás a kinézeteden siránkozni, fogadd el magadat olyannak amilyen vagy. :)
Ja és egy az arcodhoz illõ frizura rengeteget dob a megjelenésen. Ha száraz, akkor keress száraz hajra megfelelõ ápolókat. És keress egy jó fodrászt, aki ajánl hozzád illõ frizurát. Most itt a nyár, tudsz kísérletezgetni. :)
Még most vagy a kamaszkorban, most fogsz a legtöbben változni. Ha bõrhibáid vannak, akkor keress fel bõrgyógyászt, kozmetikust. A szemüvegre annyi, hogy az egyáltalán nem ronda, ha az arcodhoz passzoló keretet viselsz. De ha nagyon nem tetszel magadnak szemüvegesen, akkor próbáld ki a kontaktlencsét. (Nem bonyolult a viselete, gyorsan meg lehet tanulni). A fogszabályzó meg manapság már szinte trendi. Inkább most viseld egy ideig, de legyen utána szép fogsorod és mosolyod egész életedben, mint hogy csak azért mert neked nem tetszik, nem viseled és utána egész életedben bánni fogod és alig mersz majd mosolyogni, mert csúnyák a fogaid. Nekem is volt fogszabim, én is utáltam, de most, hogy levették büszke vagyok magamra, hogy kibírtam és, hogy sokkal szebb lett a fogsorom! :) Szóval ezek a dolgok ne izgassanak egyáltalán!
küldesz linkbe képet?:) 16/L
vagymi üzenetben xD bocsi álmos vagyokxD
A kérdező hozzászólása: nem merek képet kuldeni, mert félek valaki kiteszi valamilyen oldalra
A kérdező hozzászólása: én kuldenék, de senkiben sem bízok meg, sajnos már sokszor átvertek és nem akarok idegeneknek képet kuldozgetni magamrol
Küldesz nekem képet priviben? Tudom, ettõl még nem lesz hihetõ, de nem rakom fel sehova a képedet, nem is vagyok fent facebookon, meg semmi közösségi oldin. :D Megpróbálok tanácsokat adni öltözködéssel és hajviseléssel kapcsolatban.
Próbáld inkább meglátni magadban/magadon a jó/szép dolgokat. Ne a hibáidon rágódj! Vágass új frizurát, vegyél pár új ruhát, apróságokat... amiktõl jobban érzed magad. :) Másokkal meg ne törõdj!
mindenképp menj el orvoshoz mert valamit összeszedtél!!!!!!és a csajt is küldd el!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ja és a makkon kicsi fehér pontok vannak és érdes!! :ss
Ehez miköze van az aranyérnek? Hova dugtad a fütyidet. Ha oda a hátsóba akkor lehet, hogy a szûk bejárattól megerõltetted. Majd néhány nap múlva rendbe jön.
A kérdező hozzászólása: Nem anál volt ezért nem értem az egészet de kicsit fájj a makk is de fura hogy egyik oldalt van csak be dagadva meg piros erek látszódnak ott lehet valami érel van valami??
Ezt mielõbb kell megnézni és tényleg, vidd el a csajt is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!