Találatok a következő kifejezésre: Lehet valamit az (4143 db)

Most néztem meg egy horror filmet és nagyon ijesztő volt és nagyon félek. Szerintettek lehet valami az ágyam alatt?

Furcsa hangoka hallok nagyon félek :-s mi lesz velem?

Legjobb válasz: Lehet hogy ott van a pedo maci.

Lehet hogy ott van a pedo maci.
Na ez lesz a vége ha ilyet nézel de csak a badló nyikorog legfejebb biztos anyukádék mászkálnak a másik szobába és azért nyikorog és nincs semmi az ágyad alatt mert ha egy szellem nem fog bántani MEG AMUGY IS FILM GONDOLJ ERRE: FILM FILM MEGRENDEZTÉK MENNYI ELBUKÁS LEHETETT BENNE BIZTOS SOKAT NEVETTEK MERT FÉRRE MONDTÁK A SZÖVEGET CSAK EGY SZÁMÍTÓGÉPES TRÜKK SEMMI MÁS!!!!! :)
Én is voltam elég sokszor így... csak hangokat nagyon ritkán hallok.. nem akarlak megilyeszteni, de ha hangokat hallasz akkor lehet hogy szellem. De szerintem csak bebeszéled magadnak, mert annyira félsz, legtöbbször én is így vagyok
Igen. Milyen ruha van rajtad?
Nézz meg még egy horrort "szõrivel a kutyaharapást".
Persze.Csakis egy óriási nagy szörny. Hahaha.
Melyik horror filmet nézted meg?
Én voltam az ágyad alatt. Nekem van egy különleges csipogóm, ami jelez, ha valaki megnézi a filmet. Tehát útra kell kelnem és be kell teljesítsem a végzeted. De a büdös zokni, amit az ágy mellett hagytál túl szagos fegyver volt, tehát visszavonulót kellett fújnom. Ma este újra próbálkozok. A zoknit a szennyesbe.
A kérdező hozzászólása: úristen tényelg?:o:o
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen, mind nagyon helyesek voltatok:)

Apukámnak nagyon fáj a feje kb.2 napja, egész nap gyógyszereken él, ma beütötte a fejét, gondoltam agyrázkódásra. De a feje már tegnap éjjel is fájt :/ nem gondolom hogy az idő miatt lenne. Ez lehet valaminek az előjele?

Orvoshoz esélytelen elküldeni! De nagyon aggódom érte :/ ha esetleg volt valakinek ilyen tapasztalata, segítsen!

Legjobb válasz: ténleg lehet betegségf elõ jele ha nem migrén vagy a fogtol fáj

ténleg lehet betegségf elõ jele ha nem migrén vagy a fogtol fáj

Miben van ólom? Lehet valamivel az ólomszintet növelni? Akár étel, akár étrend kiegészitő?

szokták ezt egyáltalán növelni? adhd-nál olvastam azt, hogy ólomhiány is okozhatja.

Legjobb válasz: Majd halálra röhögtem magam. :)

Majd halálra röhögtem magam. :)
2 féle kíméletes nehézfém kivezetési módszert ismerek, ahol a szervezet megterhelése nélkül "becsomagolva" jutnak ki a méreganyagok. A többit privátban, ha komolyan érdekel.
Te normális vagy? Az ólom egy súlyos mérgezést okozó fém, aminek semmi keresnivalója nincs a testedben. Igen Az ADHD -t vitamin - ásványianyag -és nyomelemhiány okozza az esetek többségében. De az ólomnak ehhez semmi köze.
A kérdező hozzászólása: ja bocsi, ezt benéztem, vagyis elfelejtettem (ADHD :D ) szóval az ólomszint pont hogy magas. szóval akkor azt hogy lehet csökkenteni?
Nekem kétségbeejtõen alacsony az arzénszintem. Mit tegyek :-))
Elvileg attól még ez csalás.
Ha nem írtatok szerzõdést, akkor semmi. Van jobb dolguk is a hatóságoknak, mint azzal törõdni, hogy valaki nem kapta meg a lvl 80-as druidáját. A banki átutalás nem bizonyít semmit, minimum egy szerzõdésnek kellene lennie, amire hivatkozni lehet, hogy az illetõ azt nem teljesítette.
Speciel a Wow account ugye Blizzard, aki tiltja az accountok kereskedelmét, de ez még talán lényegtelen is lenne. A banki átutalás meg gyakorlatilag semmi. Van írásbeli, mindkét fél és tanúk által aláírt adásvételi szerzõdés? Az e-mail nem bizonyíték. Olyat bármikor hamisíthat bárki. Meg olyat is, hogy õ szintén e-mailben elküldte neked az adatokat. Aztán visszatérve a Blizzad által tiltott kereskedelemhez: már csak azért sem érdemes, mert az account eredeti tulajdonosának a nevére szóló személyi másolattal vagy az eredeti CD-kulccsal _bármikor_ visszaszerezheti az eredeti tulaj az accountot. Ez tapasztalat, több ismerõsnek segítettem már visszaszerezni a játékát.
szerintem nem tudnának segíteni neked
A WoW account nem a te tulajdonod. A játék használatával aláírod a szabályzatát, amiben benne van, hogy Szigorúan tilos áruba bocsátanod a felhasználói fiókodat. Ez minden valamire való netes játéknál így van, akkor is ha gyakran megszegik... Ez alól a Blizzard terméke sem kivétel. Még ha létezik is adásvételi szerzõdés, akkor is SEMMISNEK tekinthetõ, mivel törvénybe ütközik. Csalást követett el az illetõ azzal, hogy elfogadta a pénzed.
Attól még a szerzõdés pénz átadására vonatkozó része áll. Ha a másik fél nem teljesít, akkor a pénz visszajár.
"Attól még a szerzõdés pénz átadására vonatkozó része áll" --> "SEMMISNEK tekinthetõ, mivel törvénybe ütközik"
Az, hogy törvénybe ütközik-e? Ez egy olyan terület, ami engem is érdekelne, hogy mi van. A Ptk.-ból a használati jog áll hozzá közel, ami valóban nem átruházható. Egy biztos. A Blizzard-dal szerzõdést az a felhasználó kötött, aki eladja az accountot. A vevõ tehát (tisztán jogi szemmel) ezért nem büntethetõ, mert ekkor még csak az eladó féllel állapodott meg. Kettõ biztos. Egy szerzõdés semmissége nem jelenti a azt, hogy a pénz nem járna vissza, ne lenne visszakövetelhetõ.
Vissza jár a pénz, csak nem a szerzõdés miatt, hanem mert a másik fél csalással tett rá szert (tévedésbe ejtés: accountot nem lehet átruházni; valamint a haszonszerzés is megvan, úgyhogy tényszerû a bûncselekmény).

Még lehet valami az áramrázástól?

20 éves vagyok és 15 évesen rázott meg a 220V

Legjobb válasz: Menj el kardiológushoz, ha ennyire aggódsz.

Menj el kardiológushoz, ha ennyire aggódsz.
Szerintem nincs összefüggés. Nagyon ritkán fordul az elõ hogy valami probléma lesz az ember szívével áramütés kapcsán. Ez is már az "odaragadós" áramütéseknél lehet. Egy hétköznapi már 10-es másodpercesnél nem. Az viszont nem jó ha a szívednél szurkálni szokott. Menj el a háziorvosodhoz szerintem. Lehet valami egyszerû problémád van ami idõvel veszélyes lehet ha nem kezelik. Villanyszerelõ vagyok és számtalanszor rázott már meg az áram, de gyorsan minden esetben sörrel kezeltem belsõleg :) Remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm.
A 21-36 napos ciklus az teljesen normális!
Totál normális-ne félj
Normálisnak normális, csak nem biztosan. Rövid ciklus mellett elég körülményes pl teherbe esni, ha arra kerülne majd a sor, azért lehetnek problémák. De egy nõgyógyász meg tudja mondani, rendben van-e a dolog, vagy sem, viszont sokáig ne halogasd a dolgot. Ha pedig eddig hosszabb volt, és rendszeres is esetleg, mindenképp keress fel orvost, valamiért megváltozhatott a hormonháztartásod pl. :S
sajna csak a fogyás segíthet combból.
puha anyagod odavarrni igy a farmer sem kopik és téged sem dörzsöl és egy kis fogyókúra
A kérdező hozzászólása: De ha a puha anyagot kívülrõl odavarratom, akkor az látszódni fog, és az ciki...nem?
belülrõl kell ám odavarrni, ahhoz, hogy téged ne dörzsöljön. ahhoz, hogy ne dörzsölõdjenek ki, fogyni kell, vagy még oda is lehet varrni anyagot. de amúgy nem ciki, meg lehet oldani ezt divatosan is.
A kérdező hozzászólása: És ilyen alapból megvastagított farmert nem lehet valahol kapni, amíg nem sikerül lefogyni?
nem igazán lehet puha anyag odavarrását belülrõl értettem, nem látszik, és nem is nagy részen kell
Nem feltétlenül arról van szó, hogy az illetõnek feleslege van. Csak mostanság annyira szar gatyákat lehet kapni az enyémekkel is mindig ez történik, pedig nem vagyos se duci se nem járok rosszul... Ha valaki tud valami érdemlegeset én is kiváncsi lennék rá... Amúgy nem ehet, hogy kínaiból vannak a gatyák, mert én leginkább azoknál tapasztaltam ezt. Lehet, ha jobb minsõgéet választasz kevésbé lesz ez probléma.

Ha házilag tekerem a cigit akkor lehet valamivel azt ízesíteni?

olyanra gondoltam pl. hogy rakok bele reszelt citromhéjat vagy szegfüszeget vagy valami füszert, ezektöl lesz valami íze?

Legjobb válasz: Szerintem ízesített dohányt vegyél, nem biztos, hogy ajánlatos mással keverni.

Szerintem ízesített dohányt vegyél, nem biztos, hogy ajánlatos mással keverni.
attól függ mennyit pl a piros multifiltert kezelik borssal ..
inkább úgy lesz íze, ha állni hagyod azzal a valamivel. fahéjat tehetsz bele, az nem rossz. haverom egy-egy csepp vaníliaaromát adott a sodornivaló adaghoz. de értelmesebb ízesítettet venni, pl. Domingo-nak van mentolos, cseresznyés, vaníliás... én pl. keverem a cseresznyéset és a vaníliásat. vagy vegyél ízesített papírt sima dohányhoz. ;)
Hát nagyon kell vele vigyázni, ha többet teszel bele a kelleténél, megbolondulsz olyan sz**r lesz. Amúgy tényleg az ízesített dohányok a legjobbak, de egy haverom szokta azt csinálni, hogy néha a sodrásnál egy nagyon-nagyon minimális mennyiségû szegfûszeget rak a dohányhoz, és kellemes szegfûszeg íze lesz, de persze a Djarum szintjét nem fogja ütni:D
Persze, menj a konyhába, ha már otthon csinálod, só, bors, vegeta, mustár stb. amit csak a fantáziád megenged xDDDDD
A kérdező hozzászólása: mustár? ... nem is rosz ötlet xDDDD
:-)

Szerintetek lehet valamit az ellen tenni hogy magasabb legyen a hangom, szóval ne mély? L.

Legjobb válasz: Nemigaz,mert a nõknek is változik a pubertáns korban,nekik vékonyodik a hangjuk.Olyan 18-20 éves korodra kialakul.

Nemigaz, mert a nõknek is változik a pubertáns korban, nekik vékonyodik a hangjuk.Olyan 18-20 éves korodra kialakul.
Szívj be egy kis héliumot
A hangmagasság csak fiúknak változik tizenéves korban, de nekik is csupán mélyülni tud.
Vannak olyan tablettak igen.

Lehet valamit az ellen tenni hogy egy kapcsolat átalakuljon megszokássá?

Mivel lehet feldobni egy laposuló kapcsolatot? Szeretjük egymást de már lassan nem tudunk mir?l beszélgetni, csak fekszünk némán és nézzük a tévét! Abban biztosak vagyunk hogy szeretjük egymást, de ez így nem mehet sokáig, mert baj lesz! Van valami ötletetek? Mivel dobjam fel a kapcsolatunk?

Legjobb válasz: Közös programok, uj élmények mindig segitenek. Közeledik az ünnep, mentejek utazzatok el valahova. Minél több közös programot csináltok annál több téma lesz amirõl beszélgethettek.(Hova menjetek,miért pont oda,stb.)

Közös programok, uj élmények mindig segitenek. Közeledik az ünnep, mentejek utazzatok el valahova. Minél több közös programot csináltok annál több téma lesz amirõl beszélgethettek.(Hova menjetek, miért pont oda, stb.)
Tényleg csavarogjatok sokat!Nekem bevált!Egyetértek az elõzõ válaszolóval!Az is sokat segít, ha kevesebbet vagytok együtt, és akkor majd hiányoztok egymásnak!
Teljesen nem lehet elkerülni, az a helyzet, az élet ilyen. Viszont ha mindketten megpróbáltok aktívabb egyéni életet is éléni (sport, klubok, hobbyk, rendezvények), akkor lesz mirõl beszélni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!