Találatok a következő kifejezésre: Lehet valamilyen egy (277 db)

Tisztelt Főorvos Úr! Pár hete kezdődött a viszketés külső a szemérem dombomon, hüvelyi folyásom nincs, de egyre terjed a viszketés a lágyékom és a has felé, égő, piros foltok vannak. Ez gombás fertőzés lehet, vagy valamilyen allergia? Lehet valamilyen ter

Tisztelt Főorvos Úr! Pár hete kezdődött a viszketés külső a szemérem dombomon, hüvelyi folyásom nincs, de egyre terjed a viszketés a lágyékom és a has felé, égő, piros foltok vannak. Ez gombás fertőzés lehet, vagy valamilyen allergia? Lehet valamilyen természetes gyógymóddal kezelni? Várom válaszát, tisztelettel: Lili

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ennek a problémának több oka lehet, így mindenképpen vizsgálatot javaslok. Legvalószínűbb, hogy fertőzése van, amire célzott kezelés szükséges. Javaslok egy személyes konzuiltációt, akár már a holnapi napon. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ennek a problémának több oka lehet, így mindenképpen vizsgálatot javaslok. Legvalószínűbb, hogy fertőzése van, amire célzott kezelés szükséges. Javaslok egy személyes konzuiltációt, akár már a holnapi napon. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Van valamilyen olasz szövegfórdító progit vagy valamilyen internetes oldalt ahol le lehet fordítani egy olasz szöveget és hogy ne szószerint fordítsa?

A google fórdítót pls ne írjátok mert az szószerint fordítja :D

Legjobb válasz: http://www.webforditas.hu/

A kérdező hozzászólása: köszi:)

Nagyon szeretnénk egy kutyust de lakásban lakunk. Szerintetek lehet valamilyen fajtát lakásban tartani? Ha igen akkor semmi képpen se legyen vadász mert van egy kis nyuszink is.

Legjobb válasz: Lehet persze :) Lényegében a nagytestû pásztor kutyák kivételével bármilyen fajta mehet panelba. A kérdés az, hogy mit tudtok biztosítani a kutyusnak? Mennyit mozgatnátok egy nap? Sportolni szeretnétek-e vele? Feltételezem, h elsõ kutya lenne, ugye? Nyugisabb v pörgõsebb lenne jó? Kis/közepes/nagytestû? Rövid/közép/hosszú szõrû? Nekem is van egy nyuszim, szoktatás kérdése az egész. A kutyám nem bántaná, de a nyulam védi a területét a kutyámtól.

Lehet persze :) Lényegében a nagytestû pásztor kutyák kivételével bármilyen fajta mehet panelba. A kérdés az, hogy mit tudtok biztosítani a kutyusnak? Mennyit mozgatnátok egy nap? Sportolni szeretnétek-e vele? Feltételezem, h elsõ kutya lenne, ugye? Nyugisabb v pörgõsebb lenne jó? Kis/közepes/nagytestû? Rövid/közép/hosszú szõrû? Nekem is van egy nyuszim, szoktatás kérdése az egész. A kutyám nem bántaná, de a nyulam védi a területét a kutyámtól.
Nekem bullmasztiffom van panelban :) Szóval nagytestû is mehet panelba ugyanúgy :) Õ rövid szõrû és hidd el, a hosszabb szõrrel kevesebb gond van, sokkal nehezebb takarítani, mert a rövid szõr beleáll mindenbe :)
A kérdező hozzászólása: Foglalkozni sokat tudnánk vele igazából nekem a nagyobb testû kutyák tetszenek de a kicsikkel sincs semmi bajunk:) elöszõr inkább egy nyugisabb kutyust terveznénk. Naponta többszõr vinném/vinnénk sétáltatni/futtatni.
A kérdező hozzászólása: Tetszenek a hosszú szõrû kztyák de az lakásba lehet h nem a legjobb
Kicsit össze-vissza írtam. Lényeg a lényeg, hogy a hosszabb szõrt könnyebb takarítani :)

Lehet valamilyen egészségkárosodása annak aki olyan szobában alszik ahol egy picit penészes a fal?

Legjobb válasz: ha picit akkor gyorsan lekezeled és eltûnik...nah szóval szerintem egy ici picitõl még nem hiszem,de az ha az egész faladon van(pl. alul)akkor lehet. Itt egy link : http://www.peneszes.hu/16/penesz-egeszsegugyi-hatasai.html

ha picit akkor gyorsan lekezeled és eltûnik...nah szóval szerintem egy ici picitõl még nem hiszem, de az ha az egész faladon van(pl. alul)akkor lehet. Itt egy link : http://www.peneszes.hu/16/penesz-egeszsegugyi-hatasai.html

Ha egy nonek el van zarodva a petevezeteke lehet valamilyen modon gyermeke?

Legjobb válasz: Ha mindkettõ el van,akkor lombikkal lehet. Ha csak az egyik,akkor természetes úton is (ha a partnernek nincs semmi baja).

Ha mindkettõ el van, akkor lombikkal lehet. Ha csak az egyik, akkor természetes úton is (ha a partnernek nincs semmi baja).
Attól függ, hogy milyen jellegû az elzáródás. Pl. a gyulladás miatti elzáródást átfúvással fel lehet szabadítani. Ebben a kérdésben inkább orvossal konzultálj, õ tudja, hogy mikor lehet segíteni. Ezt most csak azért írtam le, hogy egy kicsit biztassalak.
Én most fogok menni majd átjárhatóságira és azt mondta a doki ha netán el lenne záródva (évekkel ezelõtti gyulladás miatt), akkor megpróbálják a kontraszt anyaggal átjárhatóvá tenni, ha nem sikerülne akkor ott a lombik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Mindket oldalon el voltam zarodva, HSG utani kov. Honapban teherbe estem spontan.
am3-ba am3+ nem lehet de fordítva igen
A kérdező hozzászólása: köszi
Elvileg ha feltöltesz a Youtube-on is de amúgy ajánlom a Move Makert
én így szoktam : http://youtu.be/mm-Ho3saBrY
Próbáld ki az Audacityt. :) Nagyon jó, én azt használom!

Ha egy fiú análisan izgatja magát lehet valamilyen egészségkárosító hatása?

Legjobb válasz: Hát olvass utána google-n, ha rosszul csinálod durván szvleállásod is lehet. Különben semmi bajod nem lehet tõle :)

Hát olvass utána google-n, ha rosszul csinálod durván szvleállásod is lehet. Különben semmi bajod nem lehet tõle :)
hát nem csak ha durrván csinálja akkor kisebesedhet vagy ha amikor csinálja és fáj ne akkor ne erõltesse
szív*
durván*
Attól függ mivel izgatja magát.Mondjuk egy pezsgõsüvegbe beleülni annyira nem egészséges.
Meg gondolom könnyebben tudsz majd pukizni. Vagy pont, hogy nem.
Agysorvadás, testi-lelki leépülés, meg az hogy buzzzzzzi leszel.
A kérdező hozzászólása: az ujjával....
ha nem sebes az ujja akkor nem nagyon.

Ha bizonytalanságból beveszek egy esemény utáni tablettát, és nem vagyok terhes, akkor attól lehet valamilyen bajom?

Legjobb válasz: Az sosem lehet pontosan tudni, hogy biztosan terhes vagy e vagy sem mikor esemény utánit kell bevenned. Ha beléd élvezett a párod akkor mindenképpen kell használni, mert sosem lehet tudni. Bajod nem lesz tõle, feltéve ha ezt nem rendszeresen csinálod, mert akkor nagy gázok lehetnek...

Az sosem lehet pontosan tudni, hogy biztosan terhes vagy e vagy sem mikor esemény utánit kell bevenned. Ha beléd élvezett a párod akkor mindenképpen kell használni, mert sosem lehet tudni. Bajod nem lesz tõle, feltéve ha ezt nem rendszeresen csinálod, mert akkor nagy gázok lehetnek...
Igen, terhes leszel.
10:20 kár, hogy ez a "cikk" inkább egy reklám szöveg...
Pont arra való, hogy amíg nem vagy terhes, addig segítsen... Ha terhes vagy, már nem tud semmit tenni a tabletta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!