Találatok a következő kifejezésre: Lehet valamilyen a (1002 db)

Lehet valamilyen motorom ha nincsen rá jogositványom de csak a suliig mennék el vele meg vissza akk valamilyen motort lehet használnom ha igen milyet?

MOTOR

Legjobb válasz: Háát a rendõr a kismotorért büntet, de egy mototbiciklit talán vehetsz.

Háát a rendõr a kismotorért büntet, de egy mototbiciklit talán vehetsz.
ti nem szoktatok kezet mosni, ha étel kerül a kezetekre? vagy csak úgy általánosságban??
Lehet. Azért ne essél kétségbe, mert ha nem vagy hajlamos a fertõzésekre, akkor sokkal kisebb a valószínûsége. Általában jobb kézmosás után játszani a punciddal, de ha minden nem "kézmosott" petting után fertõzõdnének a csajok, akkor szinte csak beteg lányok mászkálnának a földön.
Igen, teherbe fogsz esni és majd szülsz kispizzákat :D xaxaxa
A kérdező hozzászólása: Az jó lenne mert akkor etethetnék egymást (egy kis kannibalizmus belefér) plusz én se maradnék éhen.
igényes pasid lehet:-)
kedves elõzõ, csak annyira igényes, mint a csaj, aki hagyja, hogy így nyúljanak hozzá :) )))
A kérdező hozzászólása: Csak szórakoztam de jöhet még pár aberrált válasz mint pl a kis pizzásxD

Ha valakinek sok fülbevaló van a fülében annak emiatt lehet valamilyen baja? Gondolom minél több lyuk van valakinek a fülében annál nagyobb a valószíűsége hogy begyullad a fül, vagy nem? És ezenkívül lehet még valamilyen panasz?

Legjobb válasz: Akkor lehet baj, ha rossz helyre lövik/szúrják, mert ha akupunktúrás pontot eltalálnak, az nagyon kellemetlen (hosszasan gyógyul, folyamatos fej és fülfájás, volt olyan ismerõsöm aki nem bírta hordani, ki kellett vennie). Ha megfelelõen van kezelve lövés/szúrás után nem fog begyulladni.

Akkor lehet baj, ha rossz helyre lövik/szúrják, mert ha akupunktúrás pontot eltalálnak, az nagyon kellemetlen (hosszasan gyógyul, folyamatos fej és fülfájás, volt olyan ismerõsöm aki nem bírta hordani, ki kellett vennie). Ha megfelelõen van kezelve lövés/szúrás után nem fog begyulladni.
Így van, ahogy az elsõ hozzászóló megírta, annyit tennék még hozzá, hogy az éjszaka lehet még kényelemetlen, fõleg a porcos fülbevalóknál sokáig megszenvedi az ember a rajta fekvést. Legalábbis én az industriálommal sokszor felébredtem szúrás után is 1-2 hónappal, hogy fáj, mert rosszul feküdtem a fülemen:S...
Nekem volt még tavaly porcban 3-3 mindkét fülemben..kezeltem szépen meg minden, de mégis úgy begyulladt és iszonyúan fájt...sõt nekem mig bent voltak a hajam is elkezdett hullani..majd kivettem és elmaradt a hajhullás..mostanában akartam volna visszarakni õket, de mind be van már nõve..újra
Én decemberben lövettem plusz két lyukat a balba és semmi panaszom nem volt rá azóta, már aznap tudtam rajta feküdni fájdalom nélkül. Az egyetlen dolog, amire ügyelni kell, az a megfelelõ kezelés, ergo a kezdeti szakaszban (elsõ hónap) ajánlott néha óvatosan megtekergetni és napi kétszer lealkoholozni a cimpát. Nem tudom, honnan vetted a kérdésben leírtakat.

Mitől lehet büdös a szája? Lehet erre kapni valamilyen készítményt?

Feln?tt, ivartalanított, lakásban tartott lány cicáról van szó. Kitekat és Whiskas száraz és alumínium tasakos ennivalót kap. Szörnyen büdös a szája.

Legjobb válasz: A leggyakoribb oka a szájszagnak a fogkõ, de lehet valamilyen emésztõrendszeri probléma is. Meg kéne mutatni állatorvosnak.

A leggyakoribb oka a szájszagnak a fogkõ, de lehet valamilyen emésztõrendszeri probléma is. Meg kéne mutatni állatorvosnak.
próbálj meg neki szájvizet adni, meg megmosni a fogát. Viccen kivûl én megpróbáltam és bevált
Szájszag leggyakoribb okai a fog, íny, emésztési problémák. Mutazsd meg egy dokinak.
Embereknek való szájvizet meg fogkrémet még véletlenül se adj neki! Van kifejezetten macskáknak való. Nekem még nincs tapasztalatom, de próbáld ki, lehet, hogy neked sikerül megmosni a fogát :-) nem egyszerû produkció!
1. A kérdésedre nem tudok választ adni, de tudok egy jó oldalt, ahol csak regisztrálni kell és ha kérdezel, akkor egy tapasztalt állatorvos válaszol is neked; http://www.haziallat.hu 2. Csak érdekességként mondom, hogy amikkel eteted (nevezzük nevén Kitekat és Whiskas) azok a legrosszabb macskakaják közé tartoznak. Tele van mindenféle mesterséges vacakkal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Ha még fiatal, akkor szerintem az étel az oka, fõleg, ha halas, mert attól büdös tud lenni, nagyon. Ha idõsebb, akkor a fogai vagy az emésztése.

Tisztelt Főorvos Úr! Pár hete kezdődött a viszketés külső a szemérem dombomon, hüvelyi folyásom nincs, de egyre terjed a viszketés a lágyékom és a has felé, égő, piros foltok vannak. Ez gombás fertőzés lehet, vagy valamilyen allergia? Lehet valamilyen ter

Tisztelt Főorvos Úr! Pár hete kezdődött a viszketés külső a szemérem dombomon, hüvelyi folyásom nincs, de egyre terjed a viszketés a lágyékom és a has felé, égő, piros foltok vannak. Ez gombás fertőzés lehet, vagy valamilyen allergia? Lehet valamilyen természetes gyógymóddal kezelni? Várom válaszát, tisztelettel: Lili

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ennek a problémának több oka lehet, így mindenképpen vizsgálatot javaslok. Legvalószínűbb, hogy fertőzése van, amire célzott kezelés szükséges. Javaslok egy személyes konzuiltációt, akár már a holnapi napon. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ennek a problémának több oka lehet, így mindenképpen vizsgálatot javaslok. Legvalószínűbb, hogy fertőzése van, amire célzott kezelés szükséges. Javaslok egy személyes konzuiltációt, akár már a holnapi napon. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

OMSI Bus simulatorban ki lehet nyitni a 3. ajtót valamilyen billentyűzeti gombbal?

Néha idegesít? hogy a 3. ajtónyitó gombot is meg kell nyomnom amikor a 3. ajtót kinyitom.

Legjobb válasz: Valamilyen DoorFront3 vagy az 5 öt át kell állítani arra a billentyû kombinációra, amelyikre Te akarod.

Valamilyen DoorFront3 vagy az 5 öt át kell állítani arra a billentyû kombinációra, amelyikre Te akarod.
Na, hogy ment? A középszintû nagyon szar volt. :(

Valamilyen módszerrel le lehet szedni a hanganyagot egy videóról? Ha igen, akkor hogyan?

Tehát csak a hangja kéne egy videónak és nem tudom hogyan lehetne leszedni....valamilyen módszer?

Legjobb válasz: Konvertáld át a videót mp3-ba vagy valamilyen más hang formátumba.

Konvertáld át a videót mp3-ba vagy valamilyen más hang formátumba.
FormatFactory-val. Audio-ban beállítod a kívánt formátumot(wav, mp3), hozzáadod a filmet és ment.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Lesz a közeljövőben valamilyen motoros kiállítás vagy rendezvény Pesten? Ahol rá lehet ülni a motorokra meg ilyesmik =D De olyan rendezvény ahol a "mai" motorok kapnak hangsúlyt?

"mai" motorok <- Úgy értsétek,hogy nem veterán,old timer motorok.

Legjobb válasz: 2009. március 11-15-ig volt =''''''( Valaki tud valamilyen más kiállítást?

A kérdező hozzászólása: 2009. március 11-15-ig volt =''''''( Valaki tud valamilyen más kiállítást?
Szerintem odamész egy motoroshoz és megkéred had ülj fel. Szerintem meg fogja engedni.
nem tudom hogy mikor de a Hungexpon minden évben van motoros kiállítás és rá is ülhetsz, nézd meg a hungexpo oldalán.
elsõ vagyok, hát sztem akkor ki kell várnod a jövõ évet de oda érdemes elmenni mert nagyon sok motor van kiálítva motoros show is van, el lehet nézelõdni egy egész napot
A kérdező hozzászólása: Odamegyek egy vadonatúj GSXR-eshez, hogy: "Légyszi, vigyél ell!!!" Akkor sznted elvisz? Ne hülyéskedjünk már :D
Te nagyokos a motorkiállításon elvisz valaki??? És azt írtam h csak kérd meg h hadd ÜLJ FEL....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!