Találatok a következő kifejezésre: Lehet valami inni, (39 db)

A teákat és a méhpempöt hogy és mikor kell inni és enni? Van még valami ami segit? Közben is el lehet kezdeni inni?

Legjobb válasz: Bár én is elég kezdõ vagyok ebben a témában, hiszen csak második hónapja iszogatom a teákat, de már most nagyon jó hatását tapasztalom. Ahogy én tudom, a cickafark fû teát a ciklus elsõ felében, a menstruáció elsõ napjától peteérésig kell inni. A palástfû teát pedig peteéréstól a ciklus utolsó napjáig, amig meg nem jön. A méhpempõt azt hiszem mindig lehet enni...de a ciklus második felében biztosan. Nekem azt mondták amikor megvettem, hogy egy fél kávéskanál kell naponta..és egy grammot kell bevinni hetente.

Bár én is elég kezdõ vagyok ebben a témában, hiszen csak második hónapja iszogatom a teákat, de már most nagyon jó hatását tapasztalom. Ahogy én tudom, a cickafark fû teát a ciklus elsõ felében, a menstruáció elsõ napjától peteérésig kell inni. A palástfû teát pedig peteéréstól a ciklus utolsó napjáig, amig meg nem jön. A méhpempõt azt hiszem mindig lehet enni...de a ciklus második felében biztosan. Nekem azt mondták amikor megvettem, hogy egy fél kávéskanál kell naponta..és egy grammot kell bevinni hetente.
A palástfüvet iszogatom rendesen és 9 napja késik.Ilyenkor mi van.Teszt neg.
Teák naponta 2 csészével, ahogy az elsõ válaszoló leírta, méhpempõ minden nap, és a párod egyen lícium gyümölcsöt napi két evõkanállal! Nagyon jó hatása van, spermaszámnövelõ, és gyorsítja is õket! Bioboltban kapható

A cickafark és a palástfű teát mettől meddig kell inni a ciklus során? Hogy kell elkészíteni a teákat? Mennyit kell belőlük inni? Lehet valamit érezni ha használ?

Ma reggelre megjött:(

Legjobb válasz: Azt még elfelejtettem, hogy a vérzés elsõ napjától kell inni vagy ha elmúlt a vérzés? Mást és mást olvastam errõl... Köszönöm a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: Azt még elfelejtettem, hogy a vérzés elsõ napjától kell inni vagy ha elmúlt a vérzés? Mást és mást olvastam errõl... Köszönöm a válaszokat!
Szia! Én a cickafark teával kezdtem amikor a mensim elmúlt, ezt a peteérésig kell inni. Ovu tesztet használtam ennem megállapítására. Aztán a palástfû tea következik a peteérés utáni idõszakban. Mérj ki egy evõkanálnyi teafûvet /mûanyag kanalat használj/ ezt kell leforrázni és 15-20 percig lefedve tartani. Ezt szûrd le és ihatod is. Én tettem bele egy kicsi mézet, így jobb íze volt. Sajnos nálam nem vált be. Aztán probálkoztunk a Szabó Gyuri bácsi féle babaváró teakeverékkel is. Sajnos az sem segített.

Lehet valami teát inni, amitől könnyebben teherbe lehet esni?

Olvastam egy-két helyen, hogy málnalevél tea ajánlott. De err?l azt olvastam, hogy a gyors szülést segíti el?, és csak a terhesség végén ajánlott inni, mert ha valaki a terhesség elején iszik ilyet, akkor könnyen el?fordulhat a vetélés.

Legjobb válasz: cickafark, palástfû, de ez még nem azt jelenti, hogy könnyebben teherbe is esel. ne görcsölj:)))

cickafark, palástfû, de ez még nem azt jelenti, hogy könnyebben teherbe is esel. ne görcsölj:) ))
Szia! E vitamint szoktak szedetni ilyenkor. Hacsak nem más gond van? Orvosnál voltál már emiatt? Sok sikert, üdv

Mennyit, és hogyan kéne innom a fehérjeport? Lehet valami hátránya?

16 éves lány vagyok. Mindig nagyon vékony voltam. 174,5 centimre 49,5 kg vagyok. Már egy éve edzettem, de nem igazán láttam változást, ezért vettem egy adag fehérjeport.

Legjobb válasz: A csomagoláson rajta kell lennie, hogy mennyi mérõkanállal hány deci vízbe tegyél. Hátránya az nem lesz mivel csak étrend kiegészítõ, az átlag ember így is baromi kevés fehérjét visz be táplálkozással. De azt remélem tudod hogy mellette edzeni is kell, legalábbis valamiféle mozgás formát be kell iktatni, csak úgy nem hat ha megiszod és várod a csodát.

A csomagoláson rajta kell lennie, hogy mennyi mérõkanállal hány deci vízbe tegyél. Hátránya az nem lesz mivel csak étrend kiegészítõ, az átlag ember így is baromi kevés fehérjét visz be táplálkozással. De azt remélem tudod hogy mellette edzeni is kell, legalábbis valamiféle mozgás formát be kell iktatni, csak úgy nem hat ha megiszod és várod a csodát.
A kérdező hozzászólása: Az edzést nyilván nem hagyom abba, maguktól nem nõnek meg az izmaim. :) Köszönöm a választ.
A fejlõdéshez tskg/2g, ez a te esetedben napi szinten 100g fehérje, ezt próbáld úgy elosztani hogy 2-3óránként kajálj, és étkezésenként 30g fehérje. Természetesen ebbe a kaja is benne van, szóval próbáld számolni, és ha az étkezésnél nincs meg ez az adott mennyiség, akkor annyit pótolsz a fehérje porból.

Lehet valamit enni/inni vagy bármit csinálni hogy a menstruációt legalább egy nappal megrövidítsem?

csajok mondjatok tippeket hogy tudnám ezt megvalósítani! vagy a mennyiséget kicsit csökkenteni

Legjobb válasz: Nem. A nõgyógyászoddal tudsz feliratni olyan gógyszert. amivel ideiglenesen csökkentheted a mennyiséget, de csak nagyon indokolt esetben, ha a mennyisége már egészségügyileg is zavaró.

Nem. A nõgyógyászoddal tudsz feliratni olyan gógyszert. amivel ideiglenesen csökkentheted a mennyiséget, de csak nagyon indokolt esetben, ha a mennyisége már egészségügyileg is zavaró.
Ess teherbe, hónapokig hatásos.
Fuss. Komolyan.

Lesz valami bajom? Az egyik osztály rakott light kólába mentost és felrobbant. A kóla ottmaradt a termünkben, ahol mi az osztálykarácsonyt tartottuk. Többen azt hitték hogy azt valaki hozta és lehet belőle inni.

megkóstoltam és mentolos volt. Kés?bb kiderült, hogy abból nem szabadott volna innunk mert mentosos. 3-4 gyerek is ivott. Csak egy kortyot ittam,azóta egy kicsit ég a gyomrom. Azt mondják, hogy felrobban a gyomor t?le, ez igaz?

Legjobb válasz: szerintem nem igaz. a youtuben minimum 100 olyan video van hogy kólát isznak mentolos cukorkával és semmi bajuk sem lett.

szerintem nem igaz. a youtuben minimum 100 olyan video van hogy kólát isznak mentolos cukorkával és semmi bajuk sem lett.
tapasztalatból mondom hogy az ég világon semmi bajod nem lesz tõle. én is ittam már mentosra colát....és lám még itt vagyok.
A kérdező hozzászólása: oké köszi. azt tudom hogy akkor nem történik semmi ha megeszed a cukrot és ráiszod a kólát, de az a helyzet hogy én már eleve olyan kólát ittam amibe felrobbant a cukor xD
Az neked azért rossz, mert megittál néhány korty langyos kólát, amibõl már a szén-dioxid is ki lett szedve a cukorral és ezért semmi ereje. Ki mondta neked azt az ostobaságot, hogy felrobbansz tõle?
A kérdező hozzászólása: xD a mentos+kóla = FELROBBANSZ dologban hisznek az osztálytársaim :D
Baromság. A gyomrod semmiképpen sem fog felrobbanni ezt már az Állítólagban is megcáfolták.

16 hónapos babának miket lehet adni inni? Kubut vagy valami dobozos üdítöt adhatok már neki vagy még korai?

16 hónapos babának miket lehet adni inni?

Legjobb válasz: Én kubut nem adnék, olyan édes, mint a fene. vagy max. higítva. Elsõsorban vizet adnék, a fogak miatt. De ha ragaszkodsz a levekhez, akkor 100%os almalevet, õszit, gyümi teákat, de mindent higítsál szerintem, ne szokja meg a nagyon édes ízt.

Én kubut nem adnék, olyan édes, mint a fene. vagy max. higítva. Elsõsorban vizet adnék, a fogak miatt. De ha ragaszkodsz a levekhez, akkor 100%os almalevet, õszit, gyümi teákat, de mindent higítsál szerintem, ne szokja meg a nagyon édes ízt.
Én is úgy, mint az elsõ válaszoló. Ha kap már narancsot, grépfruitot, akkor facsarj ki neki 1-1-et és öntsd fel vízzel. Én kb. 50-50%-ban szoktam, csak vigyázz vele, mert hamar romlik. Illetve még sparféle boltokban lehet kapni naturlandos 100% gyümölcslevet, elég drága, 600 ft /750 ml de azt is higítva adom, és nem minden nap. Mármint egy dobozzal elfogy, akkor utána nem veszem a következõt, hanem valami más jön: víz, sima tea stb. Ugyanez: dm alnatura gyümölcslevek szintén higítva. Én is így iszom ezeket. Ameddig nem muszáj, nem adok cukros löttyöket neki, fõleg kubut nem. Az csak nyelvszínezésre való :o) szintén 16 hónapos gyerkõc anyukája
Az enyém néha kap ilyeneket (különösen a nagyiéknál) de inkább 100%-ost higítok neki. Viszont általában vizet iszik, azt is szereti.

Lehet-e tonikot inni a terhesség alatt? Állítólag a kinin tartalma miatt nem. Tudtok erről valamit?

Legjobb válasz: Tonik alatt mire gondolsz? Az üdítõre vagy az alkoholra? Utóbbit nyilván nem lehet, az üdítõrõl meg nem hallottam, hogy ne lehetne. Legalábbis én. De ezzel az erõvel semmit nem lehetne inni, mert mindenben, a gyümilevekben, az kólában, az ásványvízben, stb van valami, amit nem jó.

Tonik alatt mire gondolsz? Az üdítõre vagy az alkoholra? Utóbbit nyilván nem lehet, az üdítõrõl meg nem hallottam, hogy ne lehetne. Legalábbis én. De ezzel az erõvel semmit nem lehetne inni, mert mindenben, a gyümilevekben, az kólában, az ásványvízben, stb van valami, amit nem jó.
Igen enm tanácsos, mert simaizom összehúzódást okozhat! Én is így tudom, hogy nem ajánlatos! no persze ez nem egy vagy két pohár tonicot jelent!
A kérdező hozzászólása: Természetesen az üdítõre gondoltam. Köszönöm a válaszokat.
Nem egészséges, de ha nagyon módjával iszol, belefér. Az aszpartámos cola light még rosszabb, de minden méreganyagot úgysem tudsz kiküszöbölni. Azért módjával.

Egy pár nappal a mensi előtt kezdtem el inni a cickafarfű teát! Lehet, hogy bezavart valamit és ezért nem jött meg? 6. -án kellett volna de még semmi jele!

Legjobb válasz: A palástfû teát kell inni a ciklus második felében, a cickafarkfüvet csak az elsõben, tehát lehet, hogy ez egy kicsit bezavart, de ettõl függetlenül javaslom, hogy tesztelj! Sok sikert!

A palástfû teát kell inni a ciklus második felében, a cickafarkfüvet csak az elsõben, tehát lehet, hogy ez egy kicsit bezavart, de ettõl függetlenül javaslom, hogy tesztelj! Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!