Találatok a következő kifejezésre: Lehet valami ha átlag (3 db)

Lehet valami baj, ha átlag házimacskára kutya bolhanyakörvet tettem, mert nem találtam sehol macskára valót?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj ha jó a méret ugyanis a kutyák nyaka jóval nagyobb..de szerintem ettõl függetlenül jobb mint a semmi ;) (Egyébként nagyon sok helyen lehet kapni állatkereskedésben sõt még a Tescóban is.)

Szerintem egyáltalán nem baj ha jó a méret ugyanis a kutyák nyaka jóval nagyobb..de szerintem ettõl függetlenül jobb mint a semmi ;) (Egyébként nagyon sok helyen lehet kapni állatkereskedésben sõt még a Tescóban is.)
igen, mert ugye a kutya nagyobb testû(nagyobb dózisú hatóanyag kell neki), míg egy macskának kevesebb. Szóval szerintem nézz körül 1-2 helyen és vegyél macskának valót!
Nagyon sok helyen lehet kapni bolhanyakörvet macskákra, de legjobb, ha állatáruházakban nézel körül, ott száz, hogy találsz (pl. Fressnapf). Egyébként a nyakörv nem használ sokat, nálunk a cseppegtetõ vált be a legjobban. (Ebbõl is macskáknak valót vegyél!) De a kettõt egyszerre használni nem lehet! A kérdésre visszakanyarodva: nem azonnal lesz gond, de azért ajánlatos mihamarabb lecserélni a nyakörvet.
Én mindig kutyákra valót teszek a macskáimra mivel 6 macskám van, és így olcsóbb, sosem volt még bajuk töle. Persze lehet van olyan macska aki érzékenyebb ilyenekre. Nem tudom.
Szerintem nem lesz semmi baja mert az én macskámra is kiskorától adok kutyanyakörvet rakok de lehet h macskától függ
allitolag nem szabad kutyara valot adni ra, mert karos lehet a macskara nezve..de meg nem probaltam.
A kérdező hozzászólása: Azért vettem kutyára valót, mert sem a Tescoban, sem a Rossmannban, sem állatkereskedésekben nem kaptam, azt mondták, hiánycikk! Jelentem semmi bajuk, élnek, virulnak:)
Direkt azért van kutyáknak és macskáknak külön nyakörv, mert az egyiket ennél a másikat annál kell használni.Érdekes hogy csak úgy rámondják egyesek hogy:"Tökmindegy nem?".Lehet hogy néhány macskának nincs LÁTHATÓ baja a kutyáknak készült nyakörvektõl, de könyörgöm!Megéri kockáztatni?!Egy élõlény egészségével játszanak, mi ez ha nem felelõtlenség?(elnézést, nem önt méltányoltam, ugyanis ha ilyen kérdést már eleve feltesz, akkor biztosra vehetõ hogy aggódik a cicáért.Lehetõleg ne kockáztasson és minél elõbb szerezzen be egy másik nyakörvet, és ügyeljen arra is hogy fellép-e a cicusnál bõrirritáció.)

Abból lehet valami bajom, ha átlag minden órában megiszom egy liter vizet, ha itthon vagyok?

Persze,tudom,sokat járok pisilni.Salaktalanításhoz tuti jó.A cukrom normális.

Legjobb válasz: Igen, a túl sok víz is árt.

Igen, a túl sok víz is árt.
ennek így semmi értelme néha, ha indokolt persze sokat kell inni (ha olyan a munkád...), de azon kívül, hogy megterheled a vesédet és a hólyagodat ez így bizony oltári nagy baromság! salaktalanításhoz speciális napokat kell tartani (tea-nap, fõttkrumpli-nap...)
úgy emlékszem, hogy olyan 8 litert ihatott meg http://www.mommo.hu/media/Meghalt_a_vizivo_verseny_utan
ez nagyon sok, és az egészségre is veszélyes lehet. pár évvel ezelõtt egy rádióban játékot szerveztek, hogy az nyer, aki a legrövidebb idõ alatt a legtöbb vizet meg tudja inni. egy nõ belehalt. ezt úgy hívják, vízmérgezés. a hirtelen nagymértékû folyadékbeviteltõl konyhanyelven szólva bevizesedik az agy. megpróbálom neked a cikket megkeresni.
A kérdező hozzászólása: Éjszaka nem, 6 óra után már nem iszom, akkor megiszom egy pohár tejet, reggelre egy kávét, meg ebéd mellé egy pohárka bort. (szabadúszó vagyok, megtehetem, idén 30(de még nem, majd csak leszek, férfi vagyok)
Azért remélem, éjszaka nem kelsz fel vizet inni! Ha tiszta vizet iszol (és nem szénsavasat) komoly bajod nem lehet és nem fogsz kiszáradni sem!
Igen, lehet! Sóhiányhoz vezethet, ami görcsös állapotot okozhat. Napi 6-8 litert azok isznak akik szafarin a tûzõ napon vannak, és hatalmas a vízveszteségük.
Az napi kb. 10 liter vizet jelent nálad? :O Az elég veszélyes. Elvizesedik a szervezeted. A lifenetvorkön volt egy dokumentumfilm a vízmérgezésrõl, ahol a nõ bele is halt. Megduzzad tõle az agy, majd kóma és halál. Nézz utána a vízmérgezésnek. Itt a cikk is róla: http://lifenetwork.hu/lifenetwork/taplalkozastudomany/201006..
Jesszum pepi, sok idióta rémisztget omg, el ne hidd.. A lényeg, hogy MIBÕL iszol meg 20 litert naponta.. Ha a klóros szennyezett harcigázos hormonos nehézfémes mérgezõ csapvízbõl akkor még jó hogy belehalsz ha éveken keresztül mérgezed magad, viszont ha pl fordított ozmozisos módszerrel tisztított vizet alakítasz át Pi Vízzé ( pl. http://pivíz.hu ) akkor abból izomhasznos óránként 1 liter, én is annyit iszom abból.. s nem azért mert erõltetem hanem egyszerûen KÍVÁNJA a szervezetem.. és nemhogy semmi bajom tõle hanem ponthogy kicsattanok az egészségtõl!! ha meg olyan helyen vagyok ahol csak pl csapvíz van akkor abból még féldecit is alig kíván a szervezetem.. EZ a lényeg, a MINÕSÉG. Persze mellette még egészségesen is érdemes táplálkozni, hogy egyensúlyba légy..

A debreceni Tóth Árpád Gimnáziumba 4.5 átlaggal be lehet jutni a kezdő, vagy haladó angol szakra? Ha közben megszerzem az alapfokú "C" típusú nyelvvizsgát is. Aki tud valamit róla az írjon.!

Melyik a jobb iskola? Ugyan ez a kérdés a Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskolára.

Legjobb válasz: mindenképp a gimnáziumba menj, ilyen átlagot nem szabad veszni hagyni a Péchy Mihályban!

mindenképp a gimnáziumba menj, ilyen átlagot nem szabad veszni hagyni a Péchy Mihályban!
Szerintem is a gimnáziumba menj. Ott többet érsz a tudásoddal. De természetesen a te döntésed.
A kérdező hozzászólása: Igazából arra lennék kíváncsi, hogy a TÁG milyen és persze a Péchy Mihály is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!