Találatok a következő kifejezésre: Lehet valami attól, (246 db)

Szexre épülő kapcsolatból lehet valami attól még, hogy a pasi azt mondja, nem tudja a nőket úgy szeretni, mint régen?

Nem akar kapcsolatot, de lehetséges hogy az lesz szerintem..

Legjobb válasz: Általánosítani baromság, ilyen max közvetlenül szakítás után érezhet az ember, de akkor semmilyen közeledést nem akar a másik nemtõl. Amikor ezt mondják az inkább azt jelenti, hogy "veled nem tervezek komolyan, mert nem tetszel eléggé, csak nem akarlak megsérteni".

Általánosítani baromság, ilyen max közvetlenül szakítás után érezhet az ember, de akkor semmilyen közeledést nem akar a másik nemtõl. Amikor ezt mondják az inkább azt jelenti, hogy "veled nem tervezek komolyan, mert nem tetszel eléggé, csak nem akarlak megsérteni".
az elsõ válaszolónak is igaza van. am szerintem több lehetõség van arra hogy miért nem akar és ennek a 90% a az hogy nem jönne veled össze semmilyen kürülmények között és ezt kell tényként nézni
duma, a szokásos naiv, szánalmas unalmas, síros duma, jajj nem vok túl rajta sírok éjjel és eszembe jut soxor!! Akkor meg ne [email protected] meg senkit maradjon otthon és szomorkodjon!!! ló[email protected] mit csinál csajozik dug piál! Ergo ez egy régi általánosító unalmas duma! ÉS igen lehet több! 27/f
A kérdező hozzászólása: Az biztos hogy tetszek neki :)

Ilyennek kell lennie a gimis éveknek? :/ Ha ilyen a személyiségem, attól még kapcsolatok terén lehet valami, vagy mindenhol változtatnom kell hogy majd összejöjjön valami is?

Gimi 2. évét taposom, de mondhatnál, hogy van igazán jó barátn?m. Aki mellett ülök, meg akivel párba szoktam lenni aranyos csaj, bár betegsége miatt vannak szociális problémái, amit?l néha a falra mászok, de amúgy vele vagyok a legjobban az osztályból, mégse igazi barátn?m. Pl ugyanarra mennénk haza, mégse vár meg, hanem egyedül indul el, a szüneteket meg egy másik osztályban tölti ahova az általános iskolás barátn?je ment.

Legjobb válasz: 20f Egy barát nekem is jól jönne, akivel ki tudnék mozdulni :S Szerintem próbálkozz beszélgetni emberekkel. Mozdulj ki minél többet, fõleg hétvégén, az áltsulis barátnõddel :) Most már kezdhetsz szervezni valami közös programot... :) Sportolni menj el valamit, ahol fiúk is vannak! A küzdõsportok jók lehetnek (pl cselgáncs), mert ott tényleg közel kerülhetsz a társakhoz :D Amúgy merrefelé laksz?

Hát..én elsõs vagyok még a gimiben(de szalajtottam), viszont én is csak mostanában kezdek belecsöppenni abba az életbe, ami tényleg a filmekben van.:) Megmondom õszintén, hogy nekem sincs úgy igazán legjobb barátnõm, de sok jó van. Régen én is nagyon visszahúzódó és csöndes voltam..szerintem a 'régi' barátaim lassan visszasírják azt az énem.:D Amúgy én úgy csináltam, hogy felkerestem egy régi barátnõm(aki mellesleg elég bulizós) mert hát már régen beszélgettünk, és õ hívott el egy buliba. Ott megismertem még pár embert és legközelebb meg már még többen mentünk(a 2 társaság).:) Ha változtatni akarsz akkor hajrá! Menj oda az osztálytársaidhoz beszélgetni, hidd el, hogy nem fognak elküldeni. Próbálj meg egy picit nyitottabb lenni feléjük. Vagy kezd el beszélgetni néhány régebbi barátoddal.:)
20f Egy barát nekem is jól jönne, akivel ki tudnék mozdulni :S Szerintem próbálkozz beszélgetni emberekkel. Mozdulj ki minél többet, fõleg hétvégén, az áltsulis barátnõddel :) Most már kezdhetsz szervezni valami közös programot... :) Sportolni menj el valamit, ahol fiúk is vannak! A küzdõsportok jók lehetnek (pl cselgáncs), mert ott tényleg közel kerülhetsz a társakhoz :D Amúgy merrefelé laksz?
Elõzõ vagyok. Ezzel azt szerettem volna szemléltetni, hogy még nincs vége. Ez még csak a második éved.. Sok minden fog még történni veled, hidd el. Egyetlen egy buli kellett nekem ahhoz, hogy felpörögjön MINDEN, ami addig semmit sem ért számomra. Csak egyszer kell jó helyen lenned jó idõben. Hidd el, ezt tapasztalatból mondom.. Olyan társaság tagja lettem, akiket elítéltem elõtte. Róluk is azt hittem, amit most te az osztálytársaidról. És hatalmasat tévedtem. Nem ítéltek el. Én nem voltam nyitott. Tudod, ez látszik.
Nem kell elhinni, amit az amcsi filmekben látsz. Ez még ott sem így van. :D Nekem a gimi elsõ két éve dögunalom volt. Aztán a harmadik év féléve után elszabadult a pokol: szex, szex, szex, szex.... Durva egy idõszak volt. Felfedeztük egymást elég rendesen...
Nem olvastam el a kisbetûst. De azt biztosan mondhatom, hogy sohasem kell megváltozni. Idõvel vagy immunis leszel a fájdalomra, vagy találsz valakit. Egyébként sem tudsz megváltozni. Ha mást mutatsz, az nem megváltozás
Ez a pár hónapos ismeretség utáni jellemzõsdi szerintem óriási marhaság, nem értem a tanárok miért csinálják. Ha van egy alapból zárkózottabb gyerek, akkor jól mondjuk meg neki egész osztály elõtt, hogy még jobban elzárkózzon. Szerintem ez nem fair dolog. Azért írom ezt mert én is így voltam a gimiben, nagyon különböztek a többiek személyiségileg, és én is megkaptam, hogy zárkózott vagyok stb. csak az volt ezel a bib, hogy akiket bírtam azokkal teljesen jól kijöttem, szal elég rosszul ítéltek meg, nálad nem ennyire rossz a helyzet! Én végigszenvedtem 0. miatt 5 évet és hát elég rossz volt, bár 1-2 gyerekkel azért jóban voltam. Viszont ne pánikolj amiatt, hogy lemaradsz valamirõl, mert semmirõl nem maradsz le, nagyon fiatal vagy még, ha bepánikolsz, butásokat fogsz csinálni, amiket késõbb megbánsz. Próbálj osztálykiránduláson ismerkedni, ott a legjobb. De nem kell ezt felfújni, gyorsan elmegy, és az igazi jó társak egyetemen lesznek, ezt bizton állítom:) 23/F
A kérdező hozzászólása: 6: Aranyos, hogy a küzdõsportokat említetted, mert egyet én is ûzök nyár óta. :) Ott jó a társaság, sikerült beilleszkednem annak ellenére, hogy még igen-igen kezdõ vagyok, de türelmesek velem. Amúgy fõvárosi vagyok, amivel az a gond, hogy olyan sok a lehetõség hogy nincs/a sokból egyiket se tudom megragadni. 7: A régi barátokkal az a gond, hogy nagyjából, úgy igazán a legjobb barátnõm van. Általánosban 6.-tól kezdett szétesni az osztály fõleg a lányok, mert jött a plázacica divat, a pasizzunk már 12 évesen dolog, és csak én meg a barátnõm maradtunk ki ebbõl. Amit nem bánok, csak az a rossz, hogy a többiek "elromlottak". Bár lehet, hogy én nem vagyok jó tinédzser... :D Köszi az eddigieket.
bezzeg a mi osztályunkból hiányzott a fekete rucis komplexusos csaj [szõke komplexusos volt de az sosem volt a zsánerem XD] kibszás pedig anno 15-16 évesen mennyire tudtam velük bánni ... na m1 most már leszoktam rólatok ÉLJENEK A PUNK CSAJOK! h a kérdésre is válaszoljak: hát õõõõõõ menj oda aztán ha vkit zavarsz akkor majd elküld. bocs személy szerint már túl vagyok a gimi probléma körön így már nem tud különösebben megfogni a téma. egyéb iránt tényleg ijesztõ vagy, vagy legalábbis ijesztõen emlékeztetsz 1 csajszi 16 éves önmagára. érdekes. [jó azért azt szögezzük le h a fekete rucis komplexusos tini csaj nem 1 ritka fajta szóval nem nehéz hasonlóságokat találni ezt alapul véve.]
"Elõadás helyett kocsmába jártál, Valahogy mégis lediplomáztál. Az egész világra nyelvet ölthetsz, Papírod van róla, hogy embert ölhetsz."
3-as válaszolónak: Ha azt akarod, akkor csak annyiból fog állni :) Ha komolyabb terveid vannak, akkor nem csak.
ha már hasonlítani kellene vmihez: japán filmek / animek/ mangák stb stb. bár azért ott sokkal jobban munkál a közösség tudat mint nálunk szóval innen nézve az 1 kicsit túl idealizált de a lényeg érthetõ: a bölcsi azért jó mert nem emlékszel rá h mennyire szr volt, az ovi azért jó mert büntetlenül stírölheted a 20 éves csajokat, az ált. isk. azért mert sajt de az kijelenthetõ h itt még sokkal egységesebb a közösség mint pl gimibe, gimi lényege h megtaláld hova akarsz tartozni aztán jöhet a jellemfejlõdéssel egybekötött társasági élet és 11-12be az alapozás arra h az egyetemi elsõ piáláson ne feküdj meg 2 sör után :D az egyetem azért jó mert.. fogalmam nincs még csak azon melózok h felvegyenek szóval rohadtul remélem h vmiben jó lesz :D persze van 1 olyan érzésem h SAJNOS nem csak annyiból fog állni h gruppen szex a kolesz szobába és deríliumos mámorban fetrengés.
Hát tipikus helyzet sajnos. Gimi elején nagyon könnyen megbélyegzik az embert, amibõl nehéz szabadulni. Én mégis azt tanácsolnám, hogy ismerkedj, menj oda a többiekhez. Ha tényleg nem vagy egy begyöpösödött valaki, akkor hidd el be fognak fogadni. Ha nem sikerül változtatni magadon, akkor sajnos marad a helyzet(ami nem feltétlenül baj). A gimi egyáltalán nem olyan mint az amcsi filmekben. Az egyetemet/fõiskolát tudnám hozzá hasonlítani, de a gimit egyáltalán nem, szóval ezzel nincs gond nálad. Összegezve, nem baj ha visszahúzódó vagy (nekem bejönnek az ilyen lányok), de ha nem érzed így jól magad, akkor neked kell változtatni rajta.
Hopp, nem néztem a kérdés dátumát. :D

Ha az olvasószemüveget nem arra használom amire kéne attól lehet valami bajom?

0.75ös szemüvegem van, de ez a romlás gyerekkorom óta meg van és nem romlik. /tehát ez nálam olyan mint másoknál a normális/ és mikor nem használom /tehát mikor másolok vagy ilyesmi vagy amikor nem írok/olvasok/gépezek nem hordom és szokott nagyon sokat fájni a fejem meg a szemem. Mikor szemüvegben vagyok semmi baj sincs...

Legjobb válasz: Lehet, hogy valami mást is korrigál nálad az a szemüveg. Cilinder, vagy ilyesmi nincs benne? Nem hiszem hogy nagy baj ha hordod. Anyám is hordja munkában, lakásban és csak az utcán nem, de még néha akkor is a fején van, de akkor csak mint egy hajráf :) Nem romlott jobban a szeme már évtizedek óta.

Lehet, hogy valami mást is korrigál nálad az a szemüveg. Cilinder, vagy ilyesmi nincs benne? Nem hiszem hogy nagy baj ha hordod. Anyám is hordja munkában, lakásban és csak az utcán nem, de még néha akkor is a fején van, de akkor csak mint egy hajráf :) Nem romlott jobban a szeme már évtizedek óta.
neeee
Nem tudom, pro mixben van szója. Kreatint hogy akarnád beadni neki?
A kérdező hozzászólása: a kreatin az kapszulás valami szalámiba bele tekerem vagy valahogy ugy. vagy az adagolásra vagy kííváncsi? jah és szója az baj a pro mixban?
MINEK? Egy jó minõségû magas fehérje tartalmú táp, és sok mozgás tökéletes izmoltságot eredményez. Az én kutyám olyan szálkás és izmos, hogy épp próbálok rá valami zsírt tenni, nehogy elfogyjon a télen.
lepra
ha sokáig (pl évekig)rendszeresen felizgulsz, alhasi vérbõség keletkezik, de nem mész el, vagyik ez a vér nem ürülki, akkor igen is lehetnek komoly problémák. Amíg szex közben nem mész el, végezz önkielégítést rendszeresen, vag utána, ez abban is segíthet, hogy rájöjj, hogy mitõl mész el, és ezt megtanítsd a barátodnak, h aztán lassan szex közben is el tudj menni
A kérdező hozzászólása: húúh az olvasgatás megvolt bõven, nem tuti, hogy fel vagyok fázva, csak arra tippelek, és védekezünk, nem kapja el ;) Igen szerencsére vannak mozdulatok, mikor nagyon jó, és úgy általában cakkom pakk jó, nincs orgazmusom, de a kielégültség érzés nem marad el. Am még abból is gondoltam, hogy nem lehet-e baj, mert egy kérdésre valaki írta, hogy a vérbõség miatt fájhat közben, és kiváncsi voltam, hogy ha ez a vérbõség fenn marad, nem alakul-e ki valami baj belõle.
Ha fel vagy fázva, miért szexeltek? Majd jól elkapja õ is! Amúgy: semmi bajod nem lehet ettõl. Ha szerencséd van, akkor megismered magad, õt - és elõbb-utóbb orgazmusod is lesz. Ehhez nem ártana kicsit olvasgatnod és kísérletezni.
nyugi, az tuti a felfázás miatt van, nálam is elõfordult. Aztán majd helyrejön. HA meg már van olyan mozdulat amit jónak érzel, élvezel akkor ki fog alakulni az orgazmus is...nekem sem jött egybõl, csak ne add fel, helyezkedj, próbálgassatok...nem szégyen ez, ismerd ki önmagad! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hát már egy ideje kíváncsi vagyok erre, csak nem találtam sehol választ, szerintem most fel vagyok fázva, vagy nem tudom, mert az uccsó 2 alkalomban volt egy-egy mozdulata, amit mindig élvezek, de most fájt, innen jutott megint eszembe.
egyébként , hogy merült fel benned a kérdés?
A kérdező hozzászólása: második válaszolónak köszi, és várom a többit :)
Szexelni tudsz, de gondolkodni nem. Ha nem védekezel akkor lehet bajod.
nem hinném! Nyugi
A kérdező hozzászólása: úgy látszik, én elég rosszul vagyok összerakva, mert az önkielégítés tényleg nem megy, nem érzek szó szerint semmi...de nem adom fel, nagyon szerelmes vagyok a barátomba, egyszer csak összejön :) köszi a segítséget :)

Attol lehet valami bajom hogyha meghányatom, magam?

Legjobb válasz: Attól függ, hogyan. A sós kávé biztonságos, csak sokáig öklendezel utána, de még mindig biztonságosabb,mintha nem ezt használod, hanem tollat.

Attól függ, hogyan. A sós kávé biztonságos, csak sokáig öklendezel utána, de még mindig biztonságosabb, mintha nem ezt használod, hanem tollat.
ha azért hánytatod magad, mert valami olyat ettél, ittál esetleg beteg vagy , akkor kifejezetten jó hatású. De ha fogyás miatt akarod magad rendszeresen hánytatni, az komoly nyelõcsõ, garatgyulladást, fekélyt okozhat egy idõ után.
Egyszeri alkalomtól nem lesz bajod. De rendszeresen (és ez akár néhánytól kezdve már felléphet) a nyelõcsõ és a garat különféle gyulladásai ahogy az elõzõ is írta, és ezen kívül a fogaid is gyakorlatilag elrohadnak, mert a sav szétmarja a zománcot. Szerintem nem akarod te ezt.
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem mert néha van amikor tuleszem magamat és egyszerüen annyira szarul vagyok olyankor
Olyankor inkább sétálj, nagyon gyorsítja az emésztést.

Ha felrakok a seggembe egy tampont attól lehet valami bajom? Könnyen kijön? :D

Legjobb válasz: Attól függ milyen mélyre... Ha ki akarod szedni és nem jön akkor kicsir erõsen kell majd nyomnod kifele mintha [email protected]ál :P

Attól függ milyen mélyre... Ha ki akarod szedni és nem jön akkor kicsir erõsen kell majd nyomnod kifele mintha [email protected]ál :P
nem fog kijönni, mert megdagad és örökre benn marad
Akkor próbáld ki, ha rajtad van a híg f#sás.. hamar lesz eredménye. :D
Örökre bent marad és meg kell tanulnod vele együtt élni a mindennapjaid.
A berakás nem lesz kellemes, mert a tampon felülete nagyon száraz és nem csúszik. Ezért elég erõsen kell nyomnod hogy bemenjen. Közben ahogy sikálja a záróizmodat nem lesz kellemes. Hacsak nem használsz valami síkosítót hozzá. De annál meg attól tartok, hogy beszívja a tampon... Kivenni nem lesz gond. A madzagot ma meghúzod kijön. Vagy ha rányomsz egy kicsi, magától is kijön, nem kell húzni. De arra is számíts, hogy a tampon nem lesz éppen tiszte, jönni fog vele egy kis végtermék is.

SOS Ha szemembe ment egy kis Hammerite Rozsdaölő mert nagy nyomás volt a dobozban, attól lehet valami bajom?

Már kimostam látok rendesen, nagyon kevés volt. Menjek be az ügyeletre?

Legjobb válasz: IGEN!!! Azonnal menj be, attól hogy jelenleg jól látsz, még képzõdhetett rajta hámsérülés, ami alvás közben rosszul hámosodik és reggel feltépõdhet mikor kinyitod a szemed. Réslámpás vizsgálattal meg tudják nézni, nem fáj és pár perc, csak kellemetlen az erõs fény, de semmi bajod nem lesz tõle és nyugodtan alhatsz. Valószínûleg kapsz szemcseppet vagy javasolnak mûkönnyet akkor is, ha nincs semmi gond. (biológus vagyok és tavaly õsszel nekem is ment vegyszer a szemembe, másrészt ismerem a szemklinikai ellátást elég jól)

IGEN!!! Azonnal menj be, attól hogy jelenleg jól látsz, még képzõdhetett rajta hámsérülés, ami alvás közben rosszul hámosodik és reggel feltépõdhet mikor kinyitod a szemed. Réslámpás vizsgálattal meg tudják nézni, nem fáj és pár perc, csak kellemetlen az erõs fény, de semmi bajod nem lesz tõle és nyugodtan alhatsz. Valószínûleg kapsz szemcseppet vagy javasolnak mûkönnyet akkor is, ha nincs semmi gond. (biológus vagyok és tavaly õsszel nekem is ment vegyszer a szemembe, másrészt ismerem a szemklinikai ellátást elég jól)
Elvileg kellene. gyakorlatilag meg nagyon már úgysem tudnak tenni semmit.
Nem tudom hogy lenne-e kedvem ilyenkor ügyeleten ülni, ha kimostad bõ vízzel nagyon gyorsan, akkor nyílván nem fog károsodni a látásod, de holnap elmehetsz Vinned kell a dobozt is, mert az alapján vizsgál meg Legalább tanultál abból hogy ilyesmit magadtól távol, nem közelrõl nézve kell kinyitni :D 20/F
Menj be. Ezt a festéket nem oldja a víz tehát lehet hogy nem csináltál semmit azzal hogy locsolgattad vízzel a szemed, meg van rá az esély hogy valamelyik összetevõje benne maradt

Ennél a zenénél mikor a nagy dübörgős rész jön, akkor a mélynyomóm nagyon dübörög, még az asztal is, attól lehet valami baja a mélynyomónak?

http://www.youtube.com/watch?v=7IrvElilRf4

Legjobb válasz: A mélynyomónak nem az a dolga, hogy dübörögjön? Ettõl csak a szomszédjaidnak lesz valami baja. Veled.

A mélynyomónak nem az a dolga, hogy dübörögjön? Ettõl csak a szomszédjaidnak lesz valami baja. Veled.
Ha ilyen szart hallgatna a szomszédom én is dübörögnék az ajtaján.
A kérdező hozzászólása: A szomszédok még nem szóltak érte. :D

Lehet valami baja a 2, 5éves lányomnak attól hogy rengeteg mandarint megeszik egyszerre?

Az egy kg mandarinnak már kb a felét megette(8db). Az apja szerint had egye amíg jólesik neki,de én kicsit aggódom hogy nehogy fájjon a hasa vagy bármi......

Legjobb válasz: Ha megemészti rendesen, akkor semmi baja sem lesz töle. Ha netán túlérzékeny, akkor megfájdulhat töle a hasa, de ha ennyire jóesik neki, akkor valószinütlen, hogy ártana. Valószinüleg valami hiánya van, és a mandarinból pótolja.

Ha megemészti rendesen, akkor semmi baja sem lesz töle. Ha netán túlérzékeny, akkor megfájdulhat töle a hasa, de ha ennyire jóesik neki, akkor valószinütlen, hogy ártana. Valószinüleg valami hiánya van, és a mandarinból pótolja.
Kisfiamnak már óvatosan adom, mert kb. 2 éves korában megevett egyszerre hármat, és kihányta utána az egészet. Nagyon savas gyümölcs, én azért vigyáznék a helyedben. Akkor is, ha édes. Egy kicsit egyet kell értenem az egyik elõzõ hozzászólóval: te vagy a szülõ, a te feladatod, hogy határt szabj...
Az én lányom még csak 1, 5 éves, õ tegnap evett meg egy halom mandarint. Nem lett tõle semmi baja. 6 db-ot evett meg.
Az a kisebbik baj, h megeszi. A nagyobb az, h rosszul lehet tõle, kihányja és egy jó ideig rá se bír nézni esetleg egy életre megutálja. Nem szabad mindent ráhagyni a gyerekekre, azért vagytok a szülei, h korlátozzátok is a saját érdekében.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy van e hiánya, de kap Béres cseppet már szeptembertõl. Mindenesetre jó édes, gondolom ezért is ízlik neki. Szerencsére nem érzékeny semmire!:)
Maximum meghajthatja egy kicsit, de annál komolyabb baja nem lesz. Ha aggódsz, akkor ne adj neki többet.
A kérdező hozzászólása: Semmi baja nincs(legalábbis eddig), és már nem is kért többet, de nem is adnék!:) )) Köszi hogy írtatok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!