Találatok a következő kifejezésre: Lehet valami abban, hogy ha valakinek (2 db)

Lehet valami igazság abban, hogy ha valakinek romlik a szeme, akkor nő a cukra? Vagy fordítva?

Persze nem törvény szerüen,csak esetleg köze lehet a kettönek egymáshoz...??

Legjobb válasz: Én úgy hallottam, hogy a cukorbetegség ha súlyos vakságot is okozhat, úgyhogy nincs kizárva hogy attól van de lehet mástól is nem feltétle ettõl. Menj el egy gyógyszertárba azt hiszem ott csinálnak cukorszint mérést. Szép napot

Én úgy hallottam, hogy a cukorbetegség ha súlyos vakságot is okozhat, úgyhogy nincs kizárva hogy attól van de lehet mástól is nem feltétle ettõl. Menj el egy gyógyszertárba azt hiszem ott csinálnak cukorszint mérést. Szép napot
A súlyoscukorbetegség látásromláshoz, illetve látásvesztéshez vezethet. A kezdõdõ cukornak pedig lehet egyik jele az idõnkénti "foltos" látás, látáskiesés, de nem feltétlen következik egyik a másikból. Menj el szemészetre és háziorvossal is mérethetsz vércukrot (6-ig mmol-ig normális).
A kérdező hozzászólása: Jövõ héten megyek a terhelésesre, csak nagyon rosszakat álmodtam a cukorral kapcsolatban.. Meg a párom is megijesztett, mert amióta babás vagyok, nagyon sokat romlott a szemem:(
esetleg szedsz gyógyszert pl:utrogestan, bromocriptin? okozhatja a rossz látást. vérnyomásingadozás? méresd meg a cukorszintedet, ha nincs olyan gyógyszertárotok, kérd meg az orvosod!!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem szedek semmilyen gyógyszert.Mindenképpen megnézetem. De remélem marad egy rossz álom a magas cukor..
Nekem magas lett a cukrom, de már elõtte elég fucsán láttam (ami addig nem volt jellemzõ), pl olyan hunyorítva néztem a tv-t néha hogy mindenki rajtam nevetett.Leginkább homályosan láttam.Aztán jött a cukorterhelés, magas cukor, diéta stb...De amióta helyreállt a cukorm, ez a látásprobléma is megoldódott.... 34hetes kismama

Szerintetek, ha valaki egyszer elutasít valakit, lehet, hogy évek múlva rájön, hogy mégis volt valami abban az emberben, és tévedett?

Legjobb válasz: Lehet az a valaki évek múlva olyan magányos, hogy már mindegy lesz neki, de a másik valakinek sem ártana egy terápia, ha évek múlva sem tette volna túl magát egy egyszerû visszautasításon. Senki sem ér meg ilyen megszállottságot.

Lehet az a valaki évek múlva olyan magányos, hogy már mindegy lesz neki, de a másik valakinek sem ártana egy terápia, ha évek múlva sem tette volna túl magát egy egyszerû visszautasításon. Senki sem ér meg ilyen megszállottságot.
Nem feltétlenül, de az elutasított fél is változhat közben annyit, hogy már vonzóvá válik a szemében.
Hát simán benne van a pakliban. Ha egy kicsit bõvebben leírnád, hogy mi a helyzet, még értenénk is a szitut :D
A kérdező hozzászólása: még egy év sem telt el azóta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!