Találatok a következő kifejezésre: Lehet valakinek 2 (463 db)

13 évesen lehet valakinek 2. keresztnevet adni?

Legjobb válasz: Igen, nekem is 2 keresztnevem van. 17/L De hogy érted, hogy 13 évesen? Eddig nem volt neved? Vagy most nevet akarsz változtatni?

Igen, nekem is 2 keresztnevem van. 17/L De hogy érted, hogy 13 évesen? Eddig nem volt neved? Vagy most nevet akarsz változtatni?
A kérdező hozzászólása: De van nevem, és úgy értettem, hogy lehet-e még egy úgy hogy mondjuk átkeresztelnek, vagy ilyesmi. De a régi nevem ugyanúgy megmaradna.
Nem átkeresztelnek, hanem felveszel egy második keresztnevet. Megtartod az eddigi vezeték és keresztneved, és kérelmezed, hogy legyen még egy keresztneved. Ha jól tudom, ezt 18 éves korodban teheted meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A törvény szerint a szülõ a gyermek 14 éves koráig egyszer megváltoztathatja a gyermeke nevét. Szerintem ebben az is benne foglaltatik, hogy plusz egyet adjon neki (szerintem).

Hogy lehet valakinek 2 biológiai apja?

Hallottam ilyet párszor, hogy előfordulhat, hogy valakinek kettő apja is van. Valami olyasmi miatt, hogy egy nő dugott egy hapsival, de még nem termékenyült meg teljesen, utána egy másikkal is dugik, és az összekeveredik az előzőével. És a gyerek mindkét férfitól kap valamennyi gént. Ez hogy is van pontosan? Az írjon, aki tényleg tudja!

Legjobb válasz: Pedig az elsõ válaszoló írta helyesen, hiába hepciáskodsz. Szimpla biológia. Nem lehet több biológiai apa, a természet nem így gyártott minket. Szívesen felvilágosítanálak, de nem az én feladatom, erre ott vannak a szüleid, vagy rosszabb esetben az internet. Amivel te nagyarcoskodtál (zenei kérdés), az nem mindennapos, speciális szegmense az életnek, a fogantatás viszont ALAP!

Pedig az elsõ válaszoló írta helyesen, hiába hepciáskodsz. Szimpla biológia. Nem lehet több biológiai apa, a természet nem így gyártott minket. Szívesen felvilágosítanálak, de nem az én feladatom, erre ott vannak a szüleid, vagy rosszabb esetben az internet. Amivel te nagyarcoskodtál (zenei kérdés), az nem mindennapos, speciális szegmense az életnek, a fogantatás viszont ALAP!
"még nem termékenyült meg teljesen" Ja! Csak kicsit lett terhes. Biológia!!!
a nõt egyszerre ketten baszták és a két férfi egyszerre élvezett bele a nõbe és nem tadják eldönteni hogy ki az apa :D
Üdv! Szögezzük le: Nem vagyok biológus, nincsen sok eszem sem, DE! Erre konkrétan emlékszem, hogy lehetséges olyan eset, ami baromira extrém, hogy egy petesejt egyszerre két hímivarsejtet enged magába. EGYSZERRE! Tehát nem úgy, hogy bemegy az egyik aztán kicsit késõbb a másik. Nem. Egyszerre. Viszont! Annak a valószínûsége, hogy mindkét behatoló hímivarsejt másik férfitól származzon egyenlõ a lehetetlennel, hiszen az elõzõleg leírt ténynek az esélye is egyenlõ a 0, 0000001%-al. Szóval lehetséges, de kb. olyan sûrûn fordulhat elõ, mint a dinoszauruszok kihalása.
Ez olyan szintû ostoba kérdés, mint a 13 éves csaj tegnap, aki ezredik hü..lyeként megkérdezi itt, hogy lepippantott egy fiút, és lehet-e terhes. Ha kicsit is figyeltél biosz órán, tudhatod, hogy a petesejtbe egy spermium ér be, és egybõl megkeményedik a burka. Olyan volt tavaly, hogy ikrek mástól lettek a csajnak, mert 2 pasi zsírozta egyszerre.
Röviden: sehogy. Utolsónak igaza van. Meg még pár embernek:) De az ember szaporodása középiskolai tananyag, nem kell ehhez egyetem.
Megerõsítem, ilyen nincs. Egy gyereknek egy biológiai apja és egy biológiai anyja lehet. Nagyon ritkán, kétpetéjû ikerterhességnél fordulhat elõ olyan, hogy a két gyerek különbözõ apától van.
Utolsónak van igaza.
Tudtommal olyan tényleg nincs, hogy egy gyerek 2 apától származzon. Szerintem amit te hallottál az ikerterhességek esetén felmerülõ egyik ritka jelenség, amely akkor fordul elõ, ha fél órán belül 2 férfival is nemi életet él a nõ. Ez esetben elõfordulhat, hogy ikerterhesség esetén az egyik gyerek az egyik férfitól, míg a másik gyerek a másik férfitól lesz.
Röviden: 2 biológiai apja senkinek nincsen, csak 1, viszont papíron, törvényileg egy gyereknek akár 2-3-4... apja is lehet ( utolsó példa: meghal szülés közben a nõ, ekkor minden szeretõ jogot formálhat az apaságra, mivel nem lehet konkrétan eldönteni kié a baba is igazából).
A kérdező hozzászólása: Ha a C-t felemeled, akkor lesz Cisz, ha azt megint felemeled egy kis szekunddal, akkor lesz Ciszisz, ami már ugye enharmónikus a D-vel értelemszerûen. Csak az elsõ válaszolónak írtam, hogy ha olyan okosnak érzi magát, akkor reagáljon. xD amúgy kösz :d
A 2 apa általában úgy fordul elõ, hogy a kedves asszonynak van egy férje és egy szeretõje. Az asszony a szeretõtõl megtermékenyül, viszont ott van a férje, és akkor megy a huza-vona kié is a gyerek. Erre megvannak a megfelelõ jogszabályok, ezeket nem igazán ismerem. A másik amit el tudok képzelni, hogy egy nõnek egyszerre 2 élettársa, szeretõje, szexpartnere stb... volt, így mikor a nõ teherbe esett nem tudták/tudják eldönteni kié a baba. Erre van DNS teszt, ami eldönti véglegesen, de elõfordul hogy mindkét férfi elfogadja az apaságot (törvényszéki eljárások stb) és két apja lesz a gyereknek. Õszintén szólva ez eléggé ritka, én leginkább egy-két filmben hallottam róla, de elõfordulhat. A 2. érvelés nem 100%, de még max úgy tudom elképzelni. Ami pedig a Ciszisz-dúrt illeti, én csak cisz-dúrig jutottam az iskolában, cisziszrõl disz-mollnál hallottam, szóval nem tudom :D
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg azért itt kérdezem, mert nem találtam meg MÉG a választ. Könnyû mondani, hogy biológia...Hidd el tisztában vagyok vele, csak ez egy extrém helyzet. (Te meg mondd meg nekem, hogy a Ciszisz-dúr szemtim alá milyen fajta fríg hangsort érdemes használni, ha jelen esetben domináns szeptimként mûködik a fentebb említett akkord?!)
tudják*

Lehet valakit 2 év elteltével is szívből szeretni 14 évesen, úgy hogy másfél éve vége van?

Legjobb válasz: igen, a 14 éveseknél ez gyakori... majdha idõsebb leszel már nemleszel ilyen

igen, a 14 éveseknél ez gyakori... majdha idõsebb leszel már nemleszel ilyen
A kérdező hozzászólása: hát remélem:)

Két kerdésem lenne.1. Hány fajta cukorbetegség van? 2. Az egyes tipusu cukorbetegsége hogy lehet valakinek? öröklés/veleszületett vagy mii? Jah és még egy! Van olyan hogy valakinek régebben norma volt a cukra most meg magas az 1-es től?

Legjobb válasz: igen, 2 tipusu van. az 1es tipus lehet genetikai rendellenesseg eredmenye vagy pedig autoimmun folyamate ( fertozes eri a szervezetet es a fertozo agensek antigenjei a hasnyalmirigy sejtjeihez hasonlitanak es az immunrendszer elpusztitja az inzulin termelo sejteket). Ha valakinek normalis a cukra es kesobb magas lesz, az autoimmun folyamat eredmenye lehet, vagy pedig esetleg 2es tipusu diabetes

igen, 2 tipusu van. az 1es tipus lehet genetikai rendellenesseg eredmenye vagy pedig autoimmun folyamate ( fertozes eri a szervezetet es a fertozo agensek antigenjei a hasnyalmirigy sejtjeihez hasonlitanak es az immunrendszer elpusztitja az inzulin termelo sejteket). Ha valakinek normalis a cukra es kesobb magas lesz, az autoimmun folyamat eredmenye lehet, vagy pedig esetleg 2es tipusu diabetes
Van 1-es típusú, 2-es típusú, secunder diabetes mellitus és terhességi cukorbetegség.

Olyan kreatív oldalt keresek, ahonnan ötleteket tudok gyűjteni, mit lehet egy 2-3 éves gyerekkel/gyereknek készíteni. Valaki ismert ilyet?

Pl. festegetni, barkácsolni, tépni, ragasztani, gyúrni stb...

Legjobb válasz: Ilyet vittem unokaöcséimnek és imádták http://www.playmais.hu/ a 2 évesnek az anyja segített, de imádták.

Ilyet vittem unokaöcséimnek és imádták http://www.playmais.hu/ a 2 évesnek az anyja segített, de imádták.

Tescos rugdalózóból lehet kapni 2-3 évesre valót vagy csak a 18-24 hónaposra való a legnagyobb méret?

Legjobb válasz: A pizsirugikra gondolok, több db-os kiszerelésben ha van. Mostanában nem jártam a Tescóban és nem tudom lehet e ilyet kapni.

A kérdező hozzászólása: A pizsirugikra gondolok, több db-os kiszerelésben ha van. Mostanában nem jártam a Tescóban és nem tudom lehet e ilyet kapni.
A Tescoban a babarészleg 92-es méretig van, tehát az 18-24 hónapos. Én is szerettem volna nagyobbat venni, mert ez már csak éppen jó, de nem kaptam sehol....92-ig tartanak általában mindenhol ilyesmit. Auchan újságban láttam nagyobb gyerekre valót egyébként, de nem voltam arra....
Szerintem van. Én most vettem bodyból 2-3 évesre valót és a rugdalózók ugyanolyan méretezésûek. Úgy emlékszem láttam is olyat, de most nem vettem rugdalózót, így nem esküdnék meg rá.
Nekem van ilyen pizsirugim Tescos. Az van ráírva, hogy 18-24 hó, de még a 3 évesnek is jó, mert hosszu a szára.Becsapós. Ez a tavalyi kollekció.Mindig van pár kibontva nézd meg.
Lehet, h nem mindenkinek van pénze tengerparta menni
Balcsiba én be nem mennék. Menjetek tengerpartra az a legjobb!
Nõgyógyászom szerint: minden természetes vízbe/tóba lehet ilyenkor fürdeni, mert azok flórája tisztítja rendesen a vizet. Fertõzés veszélynek kevés az esélye. DE csak zárt méhszáj esetén! A tengervíz annyiban szerencsésebb, hogy a sótartalma miatt nem tudnak benne felszaporodni a bacik. Amit nem ajánl, a hétköznapi strandok... de elvileg azokat is takarítják...csak õ ezt fenntartással kezeli. Így ha zárt a méhszájad, akkor jó balcsizást kívánok, se nekem, sem babámnak nem lett tõle baja. Sõt az ismeretségi körömben eddig mindenki szerencsésen megúszta!
Kihagytam, hogy strandot, banya tavakat keruld!!!!!! :)
Ha minden okes veled, akkor menjel! Tul Vagy rizikos 12 heten, de azert vigyazz! Erezd jol magad te draga kismama!!:) Gratulalok a Kisbabadhoz!! Boldog es zokkeno mentes babavarast kivanok!!:) 1Eves kislany anyukaja
A kérdező hozzászólása: én Most lépek a 14.hétbe
A kérdező hozzászólása: :-)
36 hetesen nekem már nem engedte az orvos. De bezzeg a házasélet az mehet. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Ma felhívtam a vedõnõt.Azt mondta, hogy ha zárva a méhszáj nyugodtan mehetek a Balcsiba is.Azért csak óvatosan fogok.
Most mit paráztatjátok szegény kérdezõt! A Balcsinak soha nem volt ilyen jó a minõsége, mint most, sõt a legtisztább európai édesvíz. Nem volt rossz döntés, a lényeg, hogy a méhszájad zárt legyen. No persze vigyázz magadra és ne aggódj, nem lesz semmi bajod!
Én se mennék be Balcsiba. Tavaly is fülgyulladással és hüvelygyulladással végzõdött az ügy, de akkor nem voltam még terhes.
Ja hát az sajna lehet, bocsi erre nem is gondoltam:(
25 hetes vagyok, a dokimat pont 2 hete kérdeztem meg és IGEN szabad fürdeni. Amíg a méhszáj zárt (és egyéb probléma sincs pl. vérzés) addig akár medencében akár tóban akár tengerben lehet fürdeni. Kimondottan jót tesz a mamának az úszás. A kismama fogékonyabb a fertõzésekre így arra fokozottan ügyelni kell, valamint a napszúrást, napozást valóban kerülni kell. Déli órákban tilos a napon tartózkodni! (még nem terhesen is) Sok sok folyadék, és ésszel pancsolásból semmi gond nem lehet. (ne ugorj fejest a balcsiba, ne dobáljanak a vízbe, lehetõleg ne találják el labdával a pocakodat stb.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, jó volt a Balcsi, de nem voltam sokat vízben.Egyébként tele volt kismamákkal

Félév alatt, napi 2-3 száltól lehet valakinek szájrákja?

Legjobb válasz: nem ilyen egyszerû a rák kérdés. valaki soha nem dohányzott és tüdõrákban hal meg valaki meg végigfüstöli az életét és kutya baja. fél év meg kevés, hogy kialakuljon bármi is. ennyi erõvel minden budapesti ember rákos lehetne mert a koszos levegõt szívjuk minden áldott nap.

nem ilyen egyszerû a rák kérdés. valaki soha nem dohányzott és tüdõrákban hal meg valaki meg végigfüstöli az életét és kutya baja. fél év meg kevés, hogy kialakuljon bármi is. ennyi erõvel minden budapesti ember rákos lehetne mert a koszos levegõt szívjuk minden áldott nap.
Szájrákot ( ami azért elég ritka betegség ) nem szokott a dohányzás okozni, ugyanis elõtte elvisz a tüdõrák.
Szájrákot akkor kaphatsz hogyha nem tüdõzöd le hanem csak a szádban tartod a füstöt.
Ez hülyeség, ha letüdõzöd akkor is kaphatsz szájrákot.
Lehet, de úgy sokkal kissebb rá az esély.

Hogy lehet valaki olyan felelőtlen szülő, hogy a gyerekét mózeskosárban szállítja, bekötés nélkül az autóban, ha van autósülése? 2-300 km-t is!

Legjobb válasz: Kedves 1-es! Sajnos elég gyakori az a jelenség, amirõl a kérdezõ ír. Nekem is akad olyan ismerõsöm, aki csak berakja hátra a mózest, mondván, úgysem lesz semmi baj. Sõt sokszor látok olyat az országúton, hogy a kisgyerek a hátsó ablakban könyökölve nézelõdik. Legszívesebben megelõzném az ilyet, megállítanám, és jól kiosztanám. Több olyan szülõ van a környezetemben, aki a néhány éves gyerekét nem köti ülésbe. Azt mondják, sír benne. Pedig az egész csak nevelés kérdése. Ha az elsõ pillanattól fogva abban utazik a gyerek, természetes lesz számára. Elõ fog fordulni, hogy sír, de hamar beletörõdik a dolgok rendjébe. Inkább többször megállok vele, minthogy ne kössem be, és szabadon mozoghasson. Mielõtt bárki megvádolna, nem csak a szám nagy. 5 gyerekem van. Amikor a legnagyobb született, még nem volt kötelezõ a gyerekülés, de én már abban vittem haza a kórházból. Azóta is mindig annyi, és akkora üléseink vannak, amilyen éppen kell a gyerekeknek. A kérdezõ által említett szülõkrõl meg csak annyit, hogy kívánom nekik, sohase érje Õket baj, mert azt senki sem érdemli meg, bármennyire felelõtlen. viszont havi 1-2 húzósabb büntetést megérdemelnének, hátha megjönne az eszük.

Kedves 1-es! Sajnos elég gyakori az a jelenség, amirõl a kérdezõ ír. Nekem is akad olyan ismerõsöm, aki csak berakja hátra a mózest, mondván, úgysem lesz semmi baj. Sõt sokszor látok olyat az országúton, hogy a kisgyerek a hátsó ablakban könyökölve nézelõdik. Legszívesebben megelõzném az ilyet, megállítanám, és jól kiosztanám. Több olyan szülõ van a környezetemben, aki a néhány éves gyerekét nem köti ülésbe. Azt mondják, sír benne. Pedig az egész csak nevelés kérdése. Ha az elsõ pillanattól fogva abban utazik a gyerek, természetes lesz számára. Elõ fog fordulni, hogy sír, de hamar beletörõdik a dolgok rendjébe. Inkább többször megállok vele, minthogy ne kössem be, és szabadon mozoghasson. Mielõtt bárki megvádolna, nem csak a szám nagy. 5 gyerekem van. Amikor a legnagyobb született, még nem volt kötelezõ a gyerekülés, de én már abban vittem haza a kórházból. Azóta is mindig annyi, és akkora üléseink vannak, amilyen éppen kell a gyerekeknek. A kérdezõ által említett szülõkrõl meg csak annyit, hogy kívánom nekik, sohase érje Õket baj, mert azt senki sem érdemli meg, bármennyire felelõtlen. viszont havi 1-2 húzósabb büntetést megérdemelnének, hátha megjönne az eszük.
3. válaszoló vagyok. Azért fel ne jelentsd õket, az õ dolguk, de valóban felelõtlenség. A 3 utcányira megyek dologról, hogy 1 utcával arrébb pár hete volt egy halálos baleset, motoros beledurrantott oldalról egy személygépkocsi, mondanom sem kell, hogy nem a hibás volt az áldozat. :( Ilyenre soha ne adjatok, hogy csak 3 utcát megyek, csak átugrok ide-oda. Nem szabad. Az ördög nem alszik. Az ovi 2 percre van tõlük kocsival éppen 3 utcányira, mindig bekötöm mindkettõt! És egy kis szemléltetésképpen: 50 km/h sebességnél, normál útviszonyoknál, 17 m a féktáv egy erõs fékezésnél. Ez éppen akkora erõvel hat egy bekötetlen 5-10 kg-os testre, hogy simán kirepül a szélvédõn.
A legtöbb baleset városon belül történik, és igen, akár a tõlünk három utcányira arrébb lévõ úttesten. A mózes pedig akár beköthetõ, akár nem, nem szabályos. A KRESZ, ami Magyarországon irányadó és betartandó, a gyermekbiztonsági rendszerekben engedi szállítani a babákat-gyerekeket. Ebbe a kategóriába pedig nem tartozik bele még a beköthetõ mózes sem.
Egyébként a beköthetõ mózes nem gyerekülés és büntetnek érte. Ráadásul az is marha veszélyes, nem véletlenül a legjobb a babának a kocsiban háttal menetiránynak, egy gyerekülésbe. A kérdésben említett szülõkkel meg szívesen megosztanám a rendõrségnél szerzett tapasztalataimat, nem hogy a mózesrõl, hanem még a gyerekülésekrõl is. Kívánom nekik, hogy velem és a kollégáimmal se kelljen soha találkozniuk egy baleset helyszínén, aminek õk is részesei. :(
Honnan tudod, hogy bekötés nélkül? nekem pl. a mózeskosaram beköthetõ autóba :-D
lehet le leszek pontozva, de ha 2-3utcányit megyek kocsival mert átmegyünk a barátainkhoz, én se rakom hordozóba, csak a mózes! nem hinném, h 3utcányi kocsikázásba belehal! nyilván, máshová, hordozóba rakom, alap! még 10km-t se tennék meg mózesbe! de ez a pár utcányi szerintem belefér, hiszen nem 100-al repesztünk....
Minden hátsó szándék nélkül kérdezem, hogy mûködik a beköthetõ mózes? A kosáron belül biztonsági öv van a babának, mint a babahordozóban? Még soha nem láttam ilyet.
A kérdező hozzászólása: amúgy nekem is beköthetõ a mózesem.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nincs bekötve! rá is kérdeztem, meg leszúrtam õket... nincs bekötõszettjük a mózeshez.... annyira haragszom rájuk, komolyan, feljelenteném legszívesebben õket, hogy hátha észhez térnek. szegény babájuk!!!!
Szerintem sem kifogás ez a 2-3 utcányi távolság. A baj akár a házad elõtt is megtörténhet. Tõlünk kb. ennyire volt az ovi. Pontosan a bejáratnál rohantak bele a férjem autójába. Szerencsére be voltak kötve a gyerekek.
Kedves 7. válaszoló! Lehet te nem 100 -al mész de bármelyik kanyarban akad egy barom aki 100 vagy többel megy vagy csak nem figyel annyira és beléd megy.... és már meg is van a baj!!! Inkább használd as hordozót még ha 2-3 utcáról van szó. Én mindig bekötöm a gyerekülésbe mindkét gyereket(mikor kicsik voltak a hordozót)! Fõleg, hogy az unokahúgaim életét az mentette meg mikor felborultunk a kocsival!
Azoknak akik nem kötik be mert nem történhet semmi, vagy épp csak a szomszédba ugrok át és nem vagyok száguldozó!! Érdemes olvasgatni! A gyereketek életével játszotok és ha baj lesz a kifogásaitok nem segítenek!!!!! A km/h-t nézzétek!!!! Gyerekeink biztonságáért a felelõsséget mi viseljük, õk erre képtelenek. Az elõrelátó szülõ már a kicsi megszületése elõtt beszerzi a baba szállításához nélkülözhetetlen biztonsági gyermekülést. "Az egészen pici babáknak hátrafelé kell nézniük az autóban, hogy egy esetleges karambolnál a nyakukat érõ rántást felfogja a gyermekülés. Sok szülõ ösztönösen szeretné az ölében tartani a gyereket, ez azonban életveszélyes: a Michigani Autópályabiztonsági Intézet töréstesztjeinek során kiderült, hogy még akkor is kiszakítja kezükbõl a gyereket az ütközés ereje, ha a felnõtt tudja, hogy jön a karambol. A kutatók egy hat hónapos csecsemõnek megfelelõ méretû babát teszteltek biztonsági övvel rögzített férfiakkal és nõkkel, 24 és 48 kilométeres óránkénti sebességnél történõ ütközésnél: egyikük sem tudta megtartani kezében a "gyereket", mely a mûszerfalba csapódott. Az is elõfordulhat, hogy ütközésnél a gyerek a felnõtt teste és a mûszerfal közé szorul és összenyomódik, egészen kis csecsemõknél pedig az az erõhatás is végzetes lehet, ami a nyakukat éri az ütközésnél, hiszen ilyenkor még nem tudják tartani a fejüket. Hasonló okból nem ajánlják a menetiránynak oldalt rögzített mózeskosarat sem, mivel ebben is túl nagy oldalirányú rántás éri a gyereket. A fentiekbõl is látható, hogy rendkívül veszélyes dolog ölben hazavinni a gyereket: autós családoknak amúgy is muszáj lesz gyerekülést vásárolni, az autó nélküli szülõk pedig erre az alkalomra kölcsönkérhetnek egy autós hordozót. Sajnos a kresz megengedi a taxiknak (és a mentõautóknak), hogy gyerekülés nélkül szállítsák a gyerekeket, így nem tudunk gyereküléssel felszerelt taxit kérni a kórház elé. Annak azonban semmi akadálya, hogy a sajátunkat rögzítsük a hátsó ülésen." "Az újszülött kórházból történõ hazaszállítása régen "mózeskosárban" történt, ami manapság már nem éppen a legbiztonságosabb szállítási-technikák közé tartozik, mivel a kisded nincs megfelelõen rögzítve, így érzékeny, gyenge teste "himbálózik" ide-oda, kitéve különbözõ sérülések veszélyének. A baba biztonságos rögzítése érdekében fejlesztették ki a gyártók a bébiüléseket, a "bébikagylókat". Ennek alkalmazása során a gyermek stabil, rögzített testhelyzetben van, így lényegesen kisebb mértékû sérülésveszélynek van kitéve, mint a régi "mózeskosár" használata során. A bébiülések bekötése az elsõ ülésen csak menetiránynak háttal (mûködõ légzsák esetén tilos!) vagy a hátsó ülésre a menetiránnyal merõlegesen az autó hárompontos biztonsági övével történhet." http://www.blikk.hu/blikk_eletmod/20050803/kapcsolja_be_a_gy.. Vigyázzatok a gyerekekre!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nemcsak a Römere, a bebe confort Windoo ill. Perlude mózesei is beköthetõek, plusz benne a baba (2pontisan) Ill. a maxi cosi mózese is (dreami).

Szeretnék leadni 32kg, ha lehet akkor 2-3hónap alatt! Valaki tud segíteni?

6hónapja szültem egy gyönyör? kislányt és egyszer?en a felesleges kilók nem akarnak le menni rólam...Nagyon zavar mert a derekam nem bírja ezt a sok felesleget na hát meg a ruhák...semmi nem jön rám...és a páromnak is jobban tetszenék ha nem lenne ez a sok felesleg!!Valaki tud segíteni???Nagyon megköszönném....Boldoggá tenné az életem!! :)

Legjobb válasz: pedig nekem is sikerült felszednem 30 kg a terhesség alatt.igaz mondják hogy ment le de szerintem 1-2 kg.nekem is a célom -30 kg.én ugy probálom hogy keveset eszek és probálok mozogni de ez nem mindig sikerül.én is 6 hónapja szültem ha gondolod írj privit.

pedig nekem is sikerült felszednem 30 kg a terhesség alatt.igaz mondják hogy ment le de szerintem 1-2 kg.nekem is a célom -30 kg.én ugy probálom hogy keveset eszek és probálok mozogni de ez nem mindig sikerül.én is 6 hónapja szültem ha gondolod írj privit.
adrybabafull te is maga vagy a megtestesült hülyeség. ne csodálkozz ha minden kilódat visszaszeded. álmomban se gondolnám (talán most már igen) hogy ennyi..maradjunk a "butánál, hogy ennyi buta ember van a világon...
Egyébként meg mozogni kell. Ha nincs rá idõd/alkalmad/hely/energia, csak a kifogás, akkor maradsz x+32 kg.
És minnél hamarabb fogyni. Megmondom neked, hogy 32kg kb 2év alatt tudod ledolgozni. Fõleg hogy a tornához nincs erõd, futni nem akarsz?! Akkor mégis mit gondolsz mivel adod le a kilókat. Meglátszik hogy felnõtt kor nem jár együtt a bölcsességgel.
Hogy lehet felszedni 32 kilót??? Mármint "csak" azért, mert babát vártál. Egy baba max. 4 kg, plusz a "járulékos" dolgok, 10 kg-nál nem szabadnak többnek lennie a feleslegnek.
Innen pl. :http://barbara-dvd.blogspot.com/2008_05_01_archive.html Ez a két ezer kalóriás amik most a kedvenceim, de sok más is van fenn. Rákattintasz a négy linkre egyesével, kivárod a free letöltés várakozási idejét majd letöltöd a tárhelyrõl a négy fájlt egy helyre utána kibontod pl. a winrar progival. A kibontásnál kéri a jelszót amit ott olvasol a letöltõlinkek alatt, ha azt nem írod be hibásnak fogja jelezni és nem rakja össze a videót. Sok sikert.
Kérdezõ, boltban is meg lehet ám venni;-)
A kérdező hozzászólása: Honnan szedtél le Norbit?? Én már egy csomó helyrõl probáltam de mindenhol hibás volt..:(
Jaj és sok folyadékot igyál!! Minimum 1, 5-2 liter egy nap, étkezések elõtt sem árt, mert eltelít. :)
Kedves kérdezõ, az igazság fáj. Gondolj, amit akarsz, akkor is csak úgy tudsz lefogyni, hogy erõt veszel magadon, és mozogsz legalább, plusz nem eszel összevissza mindenfélét.
A kérdező hozzászólása: Jézusom milyen válaszok ezek??? Igaz mit is vártam..... 32kg..nem azt mondtam hogy a terhesség alatt szedtem fel...hanem a terhesség alatt felszedtem 10kg...utána megszültem...és mivel nem volt tejem ezért mindenki azzal csesztetett hogy egyek többet...aztán elvesztettem a fonalat és amire észbe kaptam volna ott volt az a 32kg...ennyi És ha lehet akkor az én kérdéseimnél ne használjunk se hülye..se buta..se bunkó kifejezéseket...akkor inkább ne szoljatok hozzá!!! Nem ezekre vagyok kiváncsi!!!
32 2-3 hónap alatt? felõlem fogyhatsz annyit, de csúnyább lesz az eredmény mint amilyen most..
A kérdező hozzászólása: És értél már el valamit?? :) Energia ital??:) Miért pont az??
A kérdező hozzászólása: Nem kell pontosan 2-3hónap alatt csak minnél hamarabb szeretnék megszabadulni tõle.... Itt a környéken semmi aerobic nincs...a kislányommal szoktuk menni sétálni...futni nincs se idõm se erõm...a torna meg nem ségít semmit..:(
kb én is ennyit és ennyi idõ alatt szeretnék:( reggeli:1energiaital ebéd:saláta vacsora(6elõtt!):1pohár joghurt és mozgás, torna
32 kg azért az nem semmi! Menjél el valamilyen aerob edzést csinálni. Kocogj...totyogj.
Nekem 2 év alatt ment le ennyi, kisebb szünetekkel a diéta közben. Az elsõ 16ot fogyókúrával küzdöttem le. Aztán megjött az eszem, életmódot váltottam elkezdtem mozogni és lement a másik 16. ÉS akkor még mindig ott tartok, hogy izmosítani kell, ami szintén nem lesz kevés idõ. Persze lefogyhatsz 2-3 hónap alatt is koplalással. A bõröd a térdedet fogja verdesni, a hajad kihullik, a fogaid megszürkülnek a bõröd meg csúnya lesz, mint a világháború! Vagy szánsz rá idõt és gyönyörû anyukája leszel egy gyönyörû babának.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!