Találatok a következő kifejezésre: Lehet valakinek 18-19 eves (2 db)

Lehet valakinek infarktusa 18-19 eves koraban? melyek a tunetek?

Legjobb válasz: A valasz kimeriti a temat.Egy EKG ellenorzes biztos tampontot nyujt, nem szabad elhanyagolni!

A valasz kimeriti a temat.Egy EKG ellenorzes biztos tampontot nyujt, nem szabad elhanyagolni!
elõ fordulhat, igen.Annyit tennék az elsõ hozzászóló véleményéhez hozzá , hogy mindezzel halálfélelem is jár.Amennyiben az nincs lehet a baj forrássa a nyelõcsõ reflux ami nagyon hasonló tünetekkel jár mint a szivinfarktus.A nyelõcsõ reflux akkaor keletkezik, ha a gyomorsavból valamennyi visszaáramlik a nyelõcsõbe.

Valaki megtudná nekem mondani, hogy igaz-e az az állítás, hogy 2014. január 1-tõl már csak 18 vagy 19 éves kortól lehet elkezdeni a jogosítványt?

Legjobb válasz: Keresõ ablak, jobbra fent. Csak minden héten háromszor kérdezik meg... Könyörgöm, meg ne válaszolja senki, hadd dolgozzon egy kicsit õs is!

Keresõ ablak, jobbra fent. Csak minden héten háromszor kérdezik meg... Könyörgöm, meg ne válaszolja senki, hadd dolgozzon egy kicsit õs is!
NEM IGAZ!
Na bocsi, közben beírtam.. :D
Lassan kezdem azt hinni, hogy lenne létjogosultsága egy ilyen emelésnek. Ha egy 16-17 éves gyerek arra nem képes a mai világban, hogy egy ilyen dolognak utánanézzen egyedül, akkor ne üljön a volán mögé.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!