Találatok a következő kifejezésre: Lehet valaki terhes hogy meg volt (9 db)

Lehet valaki úgy terhes hogy meg volt rendesen a mensije?

Legjobb válasz: Elõfordulhat bár nem gyakori!Az egyik ismerõsömnek 3 hónapon keresztül menstruált, és mégis terhes volt!!

Elõfordulhat bár nem gyakori!Az egyik ismerõsömnek 3 hónapon keresztül menstruált, és mégis terhes volt!!
Igen!Ritka de elõfordúlhat, anyukám a hugommal még 4hónaposan rendesen menstruált.Üdv 30hetes kismama
IGEN, ritka. Az egyik ismerõsömnek is meg volt és mégis terhes volt.

Ha valakinek még nem volt havija akkor óvszer nélkül szexelni lehet úgy vele hogy ne legyen terhes?

Legjobb válasz: Ha még nem menstruál, akkor hova a fenébe akar szexelni? Még nem is érett rá a teste, a szervezete, maradj már! Amúgy meg akkor sem lehet óvszer nélkül szexelni, akkor is kell védekezni, mert nem tudni, hogy nem-e éppen abban a hónapban volt meg az elsõ peteérés és lenne épp menzesz, csak mivel megtermékenyült az illetõ, ezért meg se jön. Viszont a gyerek meg igen.

Ha még nem menstruál, akkor hova a fenébe akar szexelni? Még nem is érett rá a teste, a szervezete, maradj már! Amúgy meg akkor sem lehet óvszer nélkül szexelni, akkor is kell védekezni, mert nem tudni, hogy nem-e éppen abban a hónapban volt meg az elsõ peteérés és lenne épp menzesz, csak mivel megtermékenyült az illetõ, ezért meg se jön. Viszont a gyerek meg igen.
Életfogytiglani börtönért cserében lehet.
"Ha valakinek még nem volt havija akkor" Hány éves vagy 11? Szexelni akarsz, de nem is menstruálsz...
kell attól, hogy most nem menstruálsz, attól még egy hét múlva már lehet, hogy igen.... a másik meg, attól, hogy még nem volt meg a "havid" sosem attól még nem leszel védett a betegségekkel szemben....

Ha valaki 2008. február 17-én feküdt le a barátjával, és terhes lett, hogy lehet, hogy még nem szült december 2-án? Létezhet? Az időpont állítólag biztos (se előtte, se utána nem volt semmi állítólag hónapokig).

Legjobb válasz: Hát ez létezhet. Ha akkor feküdtek le, akkor november 23-ára volt kiírva és annyit simán ráhordhat. Ha utánaszámolsz , akkor 9 nap, annyit meg simán ráhordhat bárki. Na szóval a kérdés érdekes nagyon, nem tudom ennek az egésznek mi van ahátterében és az is tök jó, hogy valaki egyetlen egy alkalomból teherbe esik, másnak meg évekig nem jön össze. Ügyes!

Hát ez létezhet. Ha akkor feküdtek le, akkor november 23-ára volt kiírva és annyit simán ráhordhat. Ha utánaszámolsz , akkor 9 nap, annyit meg simán ráhordhat bárki. Na szóval a kérdés érdekes nagyon, nem tudom ennek az egésznek mi van ahátterében és az is tök jó, hogy valaki egyetlen egy alkalomból teherbe esik, másnak meg évekig nem jön össze. Ügyes!
nekem is egy alkalomból lett a fiam. ezt ugy értem, hogy rendszeres védekeztünk egy dbig.aztán a legelsõ nem védkezés estén terhes lettem.valakinek sikerül, valakinek meg sajnos nem. ez nem ügyesség kérdése.bár nem tudom ez a kérdés mit takar de mindegy.
2.válaszoló vagyok. Ugy látom kzedjük félre érteni egymást.Én a tabit egy szerdai nap abba hagytam, pénteken ugy feküdtem le a párommal hogy már belém is élvezet.És ha azt nézzük ez is egy alkalom volt a teherbe eséshez.
Elsõ válaszoló a másodiknak. Gondolom ti nem csak egyetlen egy nap voltatok együtt. Mert nekem is mindkét kislányom úgy lett, hogy ahogy abbahagytam a tabit, már a másik hónapban babás is voltam. De nem csak egyetlen egy alkalommal voltunk együtt. Akkor nem azt mondom, hogy ügyes, inkább azt hogy szerencsés, mert ha jól értelmeztem, a kérdezõ azt irta, hogy egyes egyedül február 17-én voltak együtt. Ez szerencse, mert ez csak egyetlen egy alkalom.
Szia!Persze, elõfordulhat hiszen gyakran van, hogy a baba késõbb-ebben az esetben-, vagy éppen elõbb jön, mint a kiírt vagy kikalkulált idõpont.Bocsánat, hogy kicsit eltérek a tárgytól..... Miért nem tisztelitek meg a kérdezõt azzal, hogy nem ostobáskodtok itt és a válaszadásra koncentráltok?! Boccs mégegyszer!!!!!
Elsõ válaszoló vagyok, szerintem teljesen pontosan megfogalmaztam a választ, annál helyesebben nem is lehet, ezzel megtisztelve a kérdezõt! Én is megírtam neki, hogy lehet, ki is számoltam neki mindent napra pontosan, én csak annyit mondta, hogy ügyes, ebbe kötött bele a 2. válaszoló. Részemrõl ennyi, nem érzem magam ostobának, csak megmagyaráztam miért irtam, hogy ügyes. Innentõl kezdve pedig nem érdekel a téma, mert ennél értelmesebbnek atrtom magam, hogy ilyeneken vitatkozzak!

2napja múl el a menstruációm és mára megjött. Ez hogy lehet? Pontosan jött meg a mensim. KEvés volt nagyon inkább barnázásnak mondnám. Valakinek votl iylen? Az lehet hogy terhes lennék?

Legjobb válasz: Ha normálisan volt meg a mensid,tehát a színe és a mennyisége is szokásos volt akkor szinte 100% hogy nem vagy terhes! Hormonprobléma is okozhat ilyeneket!Konzultálj az orvosoddal!

Ha normálisan volt meg a mensid, tehát a színe és a mennyisége is szokásos volt akkor szinte 100% hogy nem vagy terhes! Hormonprobléma is okozhat ilyeneket!Konzultálj az orvosoddal!

Miért nem jön meg ha valakinek cisztája van? Ma kéne megjönnie de még semmi. Közben az is lehet, hogy terhes vagyok. A höm 36, 9 volt. Hányinger, szédülés, mell fájás. Tegnap még negativ volt a teszt.

Legjobb válasz: A cisztás betegség velejárója sajnos olyan tüneteket produkál mintha terhes lennél.Sajnos hormonzavar van ilyenkor.Én hónapok óta küzdök a hányinger,hányás rossz közérzet tüneteivel.Menstruáció hol van hol nincs 30-40-50 napoként.A hasam is fájdogál.A gyógyszereken már túl vagyok most vitaminokkal próbálkozom és szerencsére van javulás.És persze én is várom a csodát.Kitartás.

A cisztás betegség velejárója sajnos olyan tüneteket produkál mintha terhes lennél.Sajnos hormonzavar van ilyenkor.Én hónapok óta küzdök a hányinger, hányás rossz közérzet tüneteivel.Menstruáció hol van hol nincs 30-40-50 napoként.A hasam is fájdogál.A gyógyszereken már túl vagyok most vitaminokkal próbálkozom és szerencsére van javulás.És persze én is várom a csodát.Kitartás.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.

Méhszájsebet talált az orvosom. Soha nem szültem még.2 ismerősömnek ugyan ezt diagnosztizálták és rá 3 hétre kiderült hogy terhesek. Valakinek volt már ilyen? Hogyan lehet méhszájsebem szülés nélkül?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is volt méhszájsebem 18 évesen de szülni csak 24 évesen szültem!Nekem lefagyasztották nem is mûtötték!Szerintem ne aggódj de hogy mitõl lehet azt nem tudom!?

Szia!Nekem is volt méhszájsebem 18 évesen de szülni csak 24 évesen szültem!Nekem lefagyasztották nem is mûtötték!Szerintem ne aggódj de hogy mitõl lehet azt nem tudom!?
Barátnõmnél is úgy volt, hogy kb. 20 éves korában fagyasztották a méhszájsebét és rá kb. 1 évre lett terhes.
Méhszájsebed simán lehet úgy is, hogy nem szultél vagy nem vagy terhes.Nekem is volt 20 éves koromban a HPV vírus miatt, megoperáltak, azóta jók az eredmények.26 éves koromban szultem.
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót és babát szeretnénk.Remélem ez nem lesz baj.

33 hetes terhes vagyok és a nemi szervemen fehér kiütések jelentek meg, amit égő érzés kísér. Azt gondolom, hogy valamit összeszedtem és szerdán megyek is a nődokimhoz, de addig is ha valakinek volt ilyen elmondaná, hogy mi lehet ez?

a folyásom nem változott,talán csak annyi,hogy tegnap hígabb tejszer? váladék csöppent ki a hüvelyemb?l.bocsi ha csúnyán fogalmaztam.már hpv-re is gondoltam :( remélem a babámnak nem lesz baja!

Legjobb válasz: Nincs ebben tapasztalatom, de mivel a szerda elég messze van, nagyon javaslom a sós vizes ülõfürdõt. Fél kiló sóval minimum.

Nincs ebben tapasztalatom, de mivel a szerda elég messze van, nagyon javaslom a sós vizes ülõfürdõt. Fél kiló sóval minimum.
A kérdező hozzászólása: na errõl még nem hallottam.az miben segítene ha segít? éjjel bekentem magam alul canestennel és hüvelytablettát is raktam fel.ennél többet most nem tudtam tenni.ülõfürdõt nem szoktam venni pont a fertõzések végett, pláne így hogy nyitva a méhszájam.szerintem a kórházban kaphattam el valamit, csak nagyon féltem a babát nehogy felszálljon a fertõzés mert a méhszájam is nyitva.
A só nagyon hatékony dolog fertõzések ellen. Olvass utána, s ha jónak találod, alkalmazd. A konkrét problémára sajnos nem tudok tanácsot adni, de a szerda még mindig messze van, ezért írtam ezt.
herpeszre tippelek sajnalom osszeszedni ezt WC nem lehet de nemi uton igen. lehet tobb eves fertozes most jon vissza. remelem nem lesz igazam ajakherpesz krem mehet ra de csak ha mar latta a doki nehogy ferekezeld canesten sem kellett volna mar artani nem arthat.
A kérdező hozzászólása: herpeszre én is gondoltam mert nézegettem neten.egyedül a baba miatt aggódom ne jusson fel hozzá! de talán nem az! a canesten enyhített rajta de nem akarom elkiabálni.már múlt héten viszkettem a kórházban, itthon meg kijöttek ezek a fehéres pöttyök :( soha nem volt semmilyen hüvelyi fertõzésem. streptococcusról is olvastam, de nem akarok bemesélni sem magamnak ilyeneket.
Ma már a terhességi tesztek nagyon megbízhatóak. Nõgyógyászhoz menj el, mert ha van petefészek cisztád akkor is kimaradhat a menstruáció.

A barátommal gumi nélkül csináltuk tegnap, már nem első alkalommal, és egyszer sem élvezett belém. Kb 5 perc volt. Most is időben kivette, még mielőtt elment volna. Mennyi az esélye hogy terhes lehet ilyenkor valaki?

Legjobb válasz: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ______ . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,} . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-” . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__ ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\

50% az elõváladékban is lehet spermium. A megszakításos védekezés nem a legjobb fogamzásgátló módszer.
__88888____888888___888888____88 ___8__ _88_888___888888_888888__888 8_8___ ____888___888__888_888__888___88 _8____ ____888___888__888_888__888_____ 8_____ ____888___888__888_888__888____8 __88__ ____888___888888_888888___8_ _8888_ __888888__888888___888888___8__ __88__ TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ______ . . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\
terhes vagy. 99% reklám:
FOGAMZÁSGÁTLÁS TÉMAKÖR!!! Simán lehetsz terhes, csak akkor 100% h nem vagy az, ha eddig még nem szexeltél! Ettõl függetlenül nem biztos h az vagy! Am meg húzzatok gumit!
Basszus hogy lehet ilyen hülye a fiatalság, hogy ha nem védekeznek SEHOGY akkor terhesség léphet fel. akár 1 darab sperma is elég aki idõ elõtt kimászott a farkincából és az is gyerekáldást tud csinálni. vagy ti látjátok, hogy a nanométeres kis cuccok hogyan mászkálnak fel-s alá és mindegyiket leütitek mielõtt bemenne a lukba?
Nem értem, miért nem használtok GUMIT??!! Nemi úton történõ betegségek kivédése és nem kívánt terhesség megelõzése??!!! Persze ilyenekrõl soha nem hallott senki. -.-" Kár, hogy agyatlanul mindenki össze-vissza dugik... Mellesleg már nem elsõ alkalommal nem élvezett beléd...szerintem több, mint 60% az esélye, hogy terhes, fõleg, mert ha éppen peteérése van, nem hiszem, hogy segít, ha kihúzza a [email protected]át idõben(vagy sem)...
Pontosan annyi, mintha beléd élvezett volna!
én is csináltam már így a barátommal, és egyáltalán nem estem teherbe:) )
sajnos az elõváladék is tartalmaz spermát, és az már akkor szivárog, ha fel van izgulva a partner...
lessz egy gyereked... En inkabb orulnek :D remelem ikrek lesznek... :Dt
Mi értelme van a valószínûség számításnak? Szerinted ha csak 20% rá az esély akkor már kizárt hogy terhes leszel? Nem! Még akkor is terhes lehetsz tõle, ha csak 10 vagy 1% rá az esély. Ne nyugtatgasd magad azzal, hogy hiszem csak ennyi meg annyi rá az esély, inkább védekezz. Sokkal hatásosabb módszer. Mennyibe kerül felíratni egy gyógyszert vagy óvszert húzni? Kevesebbe mint idegeskedni terhesség miatt.
Ha nem akarsz terhes lenni, akkor szólj a barátodnak, hogy ne orosz rulettezzen a pélójával, mert megjárod!
én azt tanácsolnám neked, hogy menjél el orvoshoz még ma és vegyél be egy esemény utáni tablettát. 72 órán belül még van megoldás! bár ha többször volt ilyen, akkor eléggé necces. mindenesetre nem fog ártani neked szerintem... múltkor sajnos nekem is becsúszott egy baki (kiszakadt a gumi) és nekem is szükségem volt rá. akkor tanácstalanul kerestem mindenféle oldalt, és találtam a facebook-on egyet. ha beírod a keresõjébe, hogy "ne ess pánikba", akkor te is olvashatsz egy csomó hasznos infót errõl a dologról! :)
Egy év alatt 35%.
én pont 40%ról tudok. elõváladéktól.
30%.
Mennyi az esélye?Ilyen hülye kérdést!Ha bejön az egy a százhoz, akkor is rácsesztetek!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!