Találatok a következő kifejezésre: Lehet valaki terhes, hogy görcsölget (2 db)

Lehet valaki úgy terhes, hogy görcsölget az alhasa, mint mensikor?

Én a 24. napomon vagyok. És ezt érzem kb három napja, három hónapja hagytam abba a gyógyszert, és próblkozunk. Enyhén görcsöl a hasam, sokat eszek, és sokat alszom. Ma délután csináltam a clearblueval tesztet negatív volt. Bár elvileg még négy nap van a mensimig. "8 napoak a ciklusaim általában. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem is így kezdõdött, még 10 nap volt a mensiig de már görcsölgettem úgyanúgy mint mensi elõtt 1 nappal szoktam. Nekem a gabriel mensi elõtt 2 nappal kimutatta igaz elég halványan de 2 csík lett aztán a mensi napján már 2 erõs csík volt:-)) Boldog babavárást!! 11 hete kismami

Nekem is így kezdõdött, még 10 nap volt a mensiig de már görcsölgettem úgyanúgy mint mensi elõtt 1 nappal szoktam. Nekem a gabriel mensi elõtt 2 nappal kimutatta igaz elég halványan de 2 csík lett aztán a mensi napján már 2 erõs csík volt:-)) Boldog babavárást!! 11 hete kismami
Szia! Nekem is ez a gondom csak nekem inkább akkor fáj mikor leülök és érzem mintha megjönne. Nekem ilyen sose szokott lenni most vagy felfáztam azért fáj, vagy mert végre összejött. Nekem is van még 3-4napom a nem vártig de ezt már két napja érzem.
nekem is így volt, úgy fájt, hogy minden piilanatban azt éreztem, most megjött, és rohantam, és semmi. A végén már a buszon is csak úgy mertem elindulni, hogy betettem egy rendes betétet, nehogy útközben "történjen". De semmi nem lett, sem a nem várt napon, sem késõbb, és azután a görcsök is enyhültek. Nekem már az elmaradt mensi elsõ napján kimutatta a teszt. Még kétszer ismételtem, mielõtt orvoshoz mentem. Várd meg az mensi napját, és ha nem jön meg tesztelj, de reggel. Még akkor is, ha atesztre az van írva, h a nap bármelyik szakában használható. A reggeli a tuti. Drukkolunk neked!

1-2 napja érzékeny az egyik mellem, időnként görcsölget a hasam alul, délelőtt nem bírok enni, nem kívánok kaját.15-én kell megjönnie. Ma megmésrtem reggel a hőmet 36, 9 volt. Ezt csak valaki ajánlották. Lehet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehet, mert nálam is így volt. De ez sajnos csak akkor fog kiderülni, ha majd kimarad a menses és csinálsz egy tesztet. :) Én drukkolok!!!!!! 7 hetes kismama

Lehet, mert nálam is így volt. De ez sajnos csak akkor fog kiderülni, ha majd kimarad a menses és csinálsz egy tesztet. :) Én drukkolok!!!!!! 7 hetes kismama
Egy egyszeri hõmérés igen kevés ahhoz, hogy következtetni lehessen a terhességre! az jó, hogy ilyen szép magasan van, ám igazából ez a hõmérõs módszer utólagos elemzésre szolgál. Ha rendszeresen méred, akkor lehet szépen látni, hogy már napok óta fenn van, és esetleg lehet már gyanakodni, de csak akkor, ha még a mensi napján is fenn marad, és utána sem megy már le. És ez elv, mert láttam olyan görbéket, ahol lement a hõ, de a baba ott volt! A mellérzékenység jó jel lehet, de kevés egymagában kevés, várni kell! Drukkolok neked, hogy baba legyen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!