Találatok a következő kifejezésre: Lehet valaki terhes, hogy (137 db)

Lehet valaki terhes hogy közben menstruál?

Legjobb válasz: Vannak olyan terhes nõk akiknél nem marad el a menstruáció. Páromnál is egész az 5-ik hónapig megvolt a havija.

Vannak olyan terhes nõk akiknél nem marad el a menstruáció. Páromnál is egész az 5-ik hónapig megvolt a havija.
Igen.
A kérdező hozzászólása: 2 napot késett a vérzésem és csak 1 napig tartot de az se olyan volt mint a többi, szombat óta hányingerem van, de jóformán mindentõl, kívánok ételeket, és fájdogál a hasam.Tesztet nem merek csinálni, mert már annyi csalódás ért, nagyon szeretnénk már egy picibabát
Pedig sztem csinálj tesztet, reménykedni rosszabb :/
Ennyi idõ alatt nem leszel kívánós és a hasad sem fájdogál, azt csak beképzeled magadnak. Lehet vérzésed terhesség mellett is, nem kizáró ok, de a terhesség "tünetei" nem jelentkeznek ennyi idõ után.
Bizonyos tünetek jelentkeznek már pár nap után is. Mellfeszülés, nagyobb étvágy, hányinger, ilyenek. Tesztet kell csinálni, az többet mond.
Jajj, szeretnel babat? Remelem terhes vagy es sikerul! Sok sikert! :)
igen: "Menstruáció a terhesség alatt többféle okból léphet fel: -a fogantatás viszonylag késõn történik, ezért a “szokásos” idõpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya -a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses idõpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik -hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az idõpontban jelentkezik, hanem az elsõ harmad folyamán bármikor"

Miért nem hiszik el sokan, hogy felelősségteljes védekezés mellett is lehet valaki terhes? Hogy egyik védekezési mód sem 100 %-os?

Legjobb válasz: Egyetértek az elõttem szólókkal, valóban azért, mert nem történt még velük ilyen. Én a legdurvább kivétel vagyok, gyógyszer ÉS óvszer mellett estem teherbe, a doki szerint egy a millióból:) Akkor kezdõdött a kapcsolat a párommal, és biztosabb voltam az óvszerben, így azt is használtuk, mégis... A baba nem maradt meg:( Amikor babát akartunk, akkor bezzeg 5 hónap volt, védekezés nélkül, mire összejött. Szóval könnyû úgy ítélkezni, hogy valakin nem volt még ez a cipõ:S

Egyetértek az elõttem szólókkal, valóban azért, mert nem történt még velük ilyen. Én a legdurvább kivétel vagyok, gyógyszer ÉS óvszer mellett estem teherbe, a doki szerint egy a millióból:) Akkor kezdõdött a kapcsolat a párommal, és biztosabb voltam az óvszerben, így azt is használtuk, mégis... A baba nem maradt meg:( Amikor babát akartunk, akkor bezzeg 5 hónap volt, védekezés nélkül, mire összejött. Szóval könnyû úgy ítélkezni, hogy valakin nem volt még ez a cipõ:S
Valószínûleg azért, mert még nem történt velük ilyen. Egyébként én is gyógyszer szedése mellett estem teherbe, úgy hogy nem voltam beteg, nem szedtem más gyógyszert, nem felejtettem el bevenni, stb. Bár nálunk ez nem okozott gondot, természetesen megtartottuk a babánkat. 30 hetes kismama
Hát nem vagyunk egyformák! Mi kb 4 évig gumival, 4 évig gyógyszerrel és 4 évig megszakításos módszerrel védekeztünk!Jelzem egyszer sem lettem terhes.Majd amikor elhatároztuk, hogy jöhet a baba, következõ hónapban terhes is maradtam. Hát nem tudok konkrétan a kérdésedre válaszolni, de szerintem a szabályok betartása nagyon fontos bármelyik módszert is válassza az ember!
Szocializációs hibát vétünk. Nem jó a fiatalok "felvilágosítása", tényleg nem tudják mi a helyzet, nem ismerik a lányok a nõi szerepeket, legújabban a szerintem nagyjából a cafka kifejezés illene arra, ami a többség szerint a jó nõt jelenti. A menõ ruha pici, kis méretû, kint van a veséjük, petefészkük, feszül mindenhol, a menõ tánc szétterpesztetett lábú vonaglás, a menõ szex gyakorlatilag pornókból vett pózokból áll, és csodálkoznak, hogy miért nem esik jól.....nem kapják a jó mintát sehol. (természetesen tisztelet a kivételeknek)
Mert nekik még sosem jött össze normális védekezés mellett egy baba. Majd ha õk is úgy járnak, mint az általuk felelõtlennek tartottak, akkor majd belátják, hogy nem minden fekete és fehér... én 10 éven keresztül szedtem minden gond nélkül a Marvelont. Aztán jött egy megfázás (ugyanolyan, mint addig több alkalommal is volt), sem hasmenés, sem hányás, sem antibiotikum nem volt...mégis terhes maradtam... annak ellenére is, hogy sokan azon paráznak, hogy ha esetleg betegek, akkor hogy is lesz baba.... Ugyanúgy szedtem a gyógyszert akkor is, egyetlen alkalommal voltunk együtt a férjemmel, nem is a ciklus közepén, mégis összejött.... Megfordult nekem is a fejemben az abortusz, mert már 3 kamasz gyerekünk is volt, de nem vitt rá a lélek... Szóval azért szeretem az olyanok látásmódját, akik mindig tökéletesek és õk mindig mindent tökéletesen tesznek... csak a tökéletesség mögött is lehet egy kis piszok.... bekerülhet a gépezetbe egy kis porszem, az is le tudja állítani :) )
Valószínûleg azért mert még nem jártak ilyen cipõben.
Simán elõfordulhat, bár nem általános, de bejöhet az is hogy védekezés mellett legyen bébi. Pl. gumióvszerrõl is azt mondják/írják, hogy csak 97%. És nem azért csak 97% mert 3% az esély hogy kiszakad (tehát ha átnézi utána a pár és nem lyukas még az se tuti) hanem mivel magának az anyagának sûrû rácsozata van, egy-két kisebb, ügyesebb katona igenis átjuthat.

Valaki lehet úgy terhes, hogy megjön neki?

6 hónapja feküdtem le a barátommal minden hónapban megjött ja az aktus közben védekeztünk is! A párom nem ment el, mert megszakitottuk a közösülést! Mivel nagyon félek a terhességt?l, mert még nem jött el az ideje! beképzelek magamnak sok mindent, de rosszuléteim egyáltalán nem voltak pedig szerintem az ha 6 hónapos lennék akkor kellett volna nem??

Legjobb válasz: Létezik olyan, hogy valaki terhes és megjön neki, de nem 6 hónapon keresztül, max az elején. De ne izgulj, ha 6 hónapos terhes lennél, azt már észre vetted volna, mert már nõne a pocakod. Ha védekeztetek (nem csak megszakítással) akkor pláne nem lehetsz 6 hónapos terhes.

Létezik olyan, hogy valaki terhes és megjön neki, de nem 6 hónapon keresztül, max az elején. De ne izgulj, ha 6 hónapos terhes lennél, azt már észre vetted volna, mert már nõne a pocakod. Ha védekeztetek (nem csak megszakítással) akkor pláne nem lehetsz 6 hónapos terhes.
Nyugodj meg! A 6 hónappal ezelõtti aktus eredményeképpen biztosan nem lehetsz terhes. Ha terhes lennél, már rúgdosna a babád, és abszolút egyértelmû jele lenne, hogy nagy pocakod lenne. Én a helyedben teljesen megnyugodnék emiatt. Teljesen biztos, hogy nem vagy terhes.
ez most vicc?? ha 6hónapos lennél azt észre vennéd.hogy mibõl??? a NAGY POCAKBÓL!!!!! Kicsit nézz utána hogy van ez.

Fogamzásgátló mellett lehet valaki terhes? MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?

MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?? MIt nem szabad csinálnom ha tényleg terhes vagyok??

Legjobb válasz: megszakításos módszerrel "védekeztünk", így fogant meg a kisfiam. hogy mikor veszed észre a terhesség tüneteit, az változó, de kb az elmaradt mensi után jelentkeznek elõször. ha terhes vagy, nem kell mindent felborítani, egészségesen kell étkezni és élni, nem inni alkoholt, nem cigizni, de szerintem ezek egyértelmû dolog. nem szabad erõs fizikai munkát végezni, cipekedni stb...ésszerû dolgok, úgy gondolom. és fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha mondjuk kihagysz 1-2 szemet, vagy antibiotikumot szedsz.

megszakításos módszerrel "védekeztünk", így fogant meg a kisfiam. hogy mikor veszed észre a terhesség tüneteit, az változó, de kb az elmaradt mensi után jelentkeznek elõször. ha terhes vagy, nem kell mindent felborítani, egészségesen kell étkezni és élni, nem inni alkoholt, nem cigizni, de szerintem ezek egyértelmû dolog. nem szabad erõs fizikai munkát végezni, cipekedni stb...ésszerû dolgok, úgy gondolom. és fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha mondjuk kihagysz 1-2 szemet, vagy antibiotikumot szedsz.
A kérdező hozzászólása: És hogyha rendesen szedtem a gyógyszert?? És semmilyen más antibiotikumot nem szedtem??
a fogamzásgátló tablettára rá van írva hogy hány % a védelem. nincs 100%-os! csak ha minden módszert együtt alkalmazol. ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet. ennyi.

Így is lehet valaki terhes? Vagy csekély rá az esély? 2 hónapja nem jött meg a havi és voltam dokinál, mert azt hittem terhes vagyok, mondta, hogy nem baba, hanem valamiféle hormonzavar.

Azt mondta, el?fordulhat hogy még pár ciklus kimarad és ha továbbra se jön meg menjek vissza és ír fel gyógyszert.Ez kb.3hete volt. Ha nem jön meg akkor peteérésem sincsen? Azóta voltam együtt a barátommal, megszakítással védekeztünk, mekkora az esélye a babának?

Legjobb válasz: szeretnél terhes lenni??? Ha nem akkor védekezz és nem kell ilyeneket kérdezned... Ha meg össze jön a baba mész abortuszra?????? Hány éves vagy???? Ha nem akarsz gyereket VÉDEKEZZ!!!

szeretnél terhes lenni??? Ha nem akkor védekezz és nem kell ilyeneket kérdezned... Ha meg össze jön a baba mész abortuszra?????? Hány éves vagy???? Ha nem akarsz gyereket VÉDEKEZZ!!!
Szia! Nem akarlak elszomorítani de a dokidnak igaza van hormonzavar lehet.Mivel 2hónapja nem jött meg neked és ha terhes lennél már rég látnilehetett volna a babát.Én is így jártam hogy van mikor 2hónapig nincs meg és hormonzavarom van.Nincs peteérés ha nem jön meg sajnos.El kellene menned vérvételre hogy megnézzék a hormonaidat és kiderül hogy melyik hormonod nem jó.Kérj az orvostól beutalot vérvételre.De a dokit sem értem ha tudja hogy hormonzavar akkor mért nem küld el vérvételre hogy kiderüljön mi van.Ne enged, hogy gyógyszert adjon elöször nézzék meg a hromonodat.Ha nem hajlandó keres másik dokit pláne azért ha babát akarsz akkor így nem fog össze jönni.Saját tapasztalatból mondom!

Lehet valaki terhes PCOS betegséggel? És mivel lehet kezelni? Vagy milyen vizsgálatok szükségesek, hogy kiderüljön?

Aki ebben szenved, annak milyen tünetei voltak?

Legjobb válasz: Persze , nekem is az volt és mûteni akarták. A ciklus második felében lett volna a mûtét és mentem a dokihoz megbeszélni a részleteket amikor mondták hogy sürgõsen el kellett utaznia. Gondoltam nem baj, majd akkor a következõ ciklusban megcsinálja a mûtétet. De nem került rá sor, mert akkor terhes lettem :-) Azóta 6,5 éves a kisfiam

Persze , nekem is az volt és mûteni akarták. A ciklus második felében lett volna a mûtét és mentem a dokihoz megbeszélni a részleteket amikor mondták hogy sürgõsen el kellett utaznia. Gondoltam nem baj, majd akkor a következõ ciklusban megcsinálja a mûtétet. De nem került rá sor, mert akkor terhes lettem :-) Azóta 6, 5 éves a kisfiam
Igen, lehet babás. A nõk elég nagy százaléka él ezzel a betegséggel, sokan úgy, hogy talán még nem is tudnak róla. Én is ilyen beteg vagyok, nekem csak a nõgyógyászati hüvelyi ultrahang mutatta ki a cisztákat a jobb petefészkemben. Az akkori tüneteimrõl nem is gondoltam volna, hogy ez az. Felszedtem vagy 15-20 kg-ot, pattanásos lettem, és persze abszolút elmaradt a menstruációm (emiatt kerestem fel a nõdokit elsõ sorban). Türelmet javasolt, igaza lett, bár egy év után állt helyre magától a mensim, most már a harmadik ciklusom volt. Remélem, összejött a babicánk. :) Ha rendszeres ciklus mellett nem jön össze a baba, akkor megint meglátogatjuk a dokit.
A kérdező hozzászólása: de vékony is lehet az, akinek pcos e van ugye? mert én alig hizok, sõt étvágyam sincsen, és ha keveset ezsem, kakoris tele érzem magam, vagy csak rosszúl eisk a kaja.
A kérdező hozzászólása: nekem azótak iderült h agyalapi mirigy daganatom van, és mindkét petefészkemben számtalan ciszta, meg emlõmben is magas a prolaktinom és még négy hormonom, PCO s vagyok, nincs peteérésem, bromocriptintõl rosszúl lettem, most cypromix fogamzásgátlót kell szednem ez visszaszoritja férfi hormont és az ösztrogént megemeli endokrinológushoz járok én nem híztam, fogytam, és alig van pattanásom, viszont voltak hõhullámaim, meg három havonta vérzés, csak a cickafarkfû teától lett rendszeres, késõbb elhagytam és magától napra pontosan jött meg, aztán megint felborult.... a betegségtõl lettem depis is régen, ettõl ájultam el, mnit utólagk iderült, meg repedeznek körmeim, de az már kiskoromtól fogva megvan, és leesik cukrom magas az inzulinom, mert cukoranyagcsere és enzim zavarral is jár
A kérdező hozzászólása: Híztam 5-6 kilót a gyógyszer szedése alatt. De nem vészes. Nem látszik annyi. Harmadik levéllel szedem. Nem érzek cisztát már a hasamban, eddig fájt meg kipukkadt, most nem. Talán pár év múlva tényleg összejön a baba, igaz eddig nem próbálkoztunk még. Csak hõhullámaim meg kimaradó vérzésem volt, ennyi. Semmi más tünet. Doki még csodálkozott is hogy alig vagyok patis, szõrösödésem sincs és még vékony is vagyok. A bogyó mellett jó lett a laborom mniden tekintetben. De remélem majd nélküle is jó lesz, nekem elõtte a cickafark fû tea segített, de fél év után megint rendszertelen menzim lett, igaz akkor sokat fogytam is, meg ideges, stresszes is voltam.

Lehet valaki terhes úgy, hogy menstruál?

Legjobb válasz: Nagyon ritkán. ha úgy gondolod, hogy terhes lehetsz, akkor csinálj egy terhestesztet reggeli elsõ vizeletbõl. nem egy nagy beruházás, nem fogsz belerokkanni az árába.

Nagyon ritkán. ha úgy gondolod, hogy terhes lehetsz, akkor csinálj egy terhestesztet reggeli elsõ vizeletbõl. nem egy nagy beruházás, nem fogsz belerokkanni az árába.
Bizony, elõfordulhat! Igaz, nem túl gyakran, de megesik.
Igen, én 2 ilyen nõt ismerek, szóval nem olyan ritka.

Terhes lehet valaki úgy, hogy az illető már alapból terhes?

Legjobb válasz: Ha 2 méhed van akkor nem lehetetlen :) Orvosok is ismernek olyan esetet mikor a babák közt akár 2 hónap is van fogantatás között, mert anyukának olyan a "belsõ felépítése". Neten utána tudsz nézni. De ez nagyon-nagyon-nagyon ritka, már veleszületett dolog. Én is csak olvastam róla.....

Én olvastam egy cikkben hogy egy hölgy két babát várt, és megállapították hogy két különbözõ ciklusban fogant. Egyszerre születtek, de az egyik 1 hónappal fiatalabb volt a fogamzás végett. 1:1000000 esély :D
Én olvastam ilyesmirõl Czeizel Endre egyik cikkében. Elméletileg, ha két petesejt érik meg az adott hónapban és az anyuka fél órán belül két férfival is létesít szexuális kapcsolatot, akkor két különbözõ apától lehet egyszerre gyereke. Mármint két gyerek születik, remélem érthetõen írtam le. De úgy, hogy már beágyazódott a petesejt, úgy nem lehet.
En azt hiszem ertem a kerdezo mire gondolt (bocsi ha nem igy van). A ketpeteju ikrekre gondolt amikor ket kulombozo pete termekenyul meg. Szeritnem azt szeretne tudni, hogy ha mar egy pete megtermekenyult akkor lehetseges, hogy a kesobbiekben meg egy pete megerjen a mar megtermekenyitett pete mellett es igy ikrek fognajanak. Sajnos a folyamatot pontosan nem tudom de letezik, hogy ket pete termekenyujon meg ket kulombozo idopontban. Nem tudom mekkora lehet a max ido a ket pete megerese kozott. Mert ha jol tudom a szervezet ahogy elkezdi a progeszteront termelni megakadajozza ujabb pete megereset, tehat a progeszteron termeles elott kell a masodik petenek kiszabadulnia. Bocsi ha nem erre gondoltal.
Ha 2 méhed van akkor nem lehetetlen :) Orvosok is ismernek olyan esetet mikor a babák közt akár 2 hónap is van fogantatás között, mert anyukának olyan a "belsõ felépítése". Neten utána tudsz nézni. De ez nagyon-nagyon-nagyon ritka, már veleszületett dolog. Én is csak olvastam róla.....
Mi van ? Ha valaki terhes akkor mellette nincs peteérés elvileg... méhnyálkahártya sem fogadna be még egy megtermékenyitett petesejtet. Szóval nem... Én eddig sosem hallottam ilyenrõl.
hát talán nem hallottatok errõl, mert a NASA nagyon is titkolja, de az a helyzet, hogy lehetséges 2-3 havonta a fogamzás. Ti nem olvastok netet? Ha már a kérdezõnek van internet hozzáférése, nyilván elõször végignézte a szakemberek oldalait, és mivel nem talált választ a kérdésére, ezért fordult hozzánk. Lécci ne vezessétek félre. Igenis, lehetséges 2-3 havonta teherbe esni.... többet sajnos nem mondhatok el, mert köt az esküm.
Jézusom! Kisegítõbe jársz? Milyen fogalmazás ez? Azt javaslom szabadulj meg a "dupla" terhességedtõl
persze, es havonta gyereket szülhetsz.... na ne mar... megis hogy kepzelted el ezt az egeszet, azt nem nagyon ertem.... teherbe esel, aztan valakivel szexualis kapcsolatot letesitesz, aki ujra megtermekenyit, es a mar benned levö embrio mellett ujabb baba lesz benned, a mehed meg osztodik, vagy egy mehen belül? Tizedikes biologia könyv?
Miért kell cseszegetni a kérdezõt?? Nem lehetséges, amit kérdezel.
Ikerterhesség csak úgy lehetséges, ha egyszerre két spermium hatol be a petébe, vagy ha két pete érett meg, és egyidõben mindegyikbe bemegy a spermium (vagy több pete). De olyan, hogy késõbb termékenyüljön meg még egy pete nincs! Ha terhes valaki, több pete nem érik meg, ezért megtermékenyíteni sem lehet.
Kicsi az esélye de lehetséges mivel nem azon napon termékenyült meg a petesejt
15:07-nek szól szerintem meg te jársz KISEGITÕ osztályba miért kell egybõl lecseszni a kérdezõt????
Persze, hogy lehet, ahogy elottem is leirtak. Aki irta a kisegitot, biztosan, o jart kisegitobe... ilyet...
Egyáltalán nem hülye kérdés, mert igenis van ilyen. Íme: http://velvet.hu/blogok/randi/2010/12/29/ketapas_ikrek_szule..
Kedves kérdezõ!Valóban nem lehetetlen ez az egész.Talán te így jártál?Vagy csak érdekel?
A Nat. Geo.-on volt egy mûsor a különleges ikrekrõl, és ott mondták, hogy 2petéjû ikerterhesség esetén minden 4.alkalommal a magzatok különbözõ apától vannak.. ugyh lehet, és mégcsak nem is olyan ritka...ezek szerint
Pedig bizony lehet, bár annyira ritka. 1 ilyen esetrõl halloottam, a Híradóban is volt, kb. 1 éve. A nõ terhes lett, azt hitték egy idõ után, hogy ikrek. és azt is hitték, hogy az egyik beteg, mert sokkal kisebbvolt az UH szerint. Amikor megszülettek, akkor jöttek rá, hogy az egyik azért volt végig kisebb, mert kb. 2 hónappal fiatalabb volt. Már terhes volt a nõ, mikor volt 1 újabb peteérése. De ez annyira ritka, hogy még a Híradó is beszámolt róla.
LEHETSÈGES. De a második beágyazódás is nagyon hamar történik, így a gyerekek egyidöben fognak megszüeltni, ikrek lesznek, csak két petéjüek. Ugye két petefészkünk van és simán lehet hogy pár nap külömbséggel löködik ki két petesejt. így lesznek a kétpetéjü ikrek. de olyan is lehet hogy két külömbözö férfitól, habár elég kicsi az esélye.
Egyik ismerõsõm hormon kezelés alatt állt, lombik programra készültek.Majd spontán fogantak iker fiaik, akik között kimutatható volt, hogy az egyik baba 24órával késõbb fogant.
Nem olvastam az összes választ, de IGEN!!! Kicsi az esélye, de lehet úgy is terhes ha terhes. Szabadul egy másik petesejt is. Nyugodtan lehetnek ikrek két különbözõ apától is.
Én hallottam már olyat, hogy egy nõ két férfitõl tudott teherbe esni egy - két nap különbséggel. Mindkét petesejtje megérett, és így estek teherbe. Ez azért nem annyira ritka. Több filmben is láttam ilyet, egyszer a Spektrumon is volt ilyenrõl szó.
Na, látom vannak itt értelmes emberek, de még mindig nem beszélhetek..... szóval, sajna lehet, de nagyon óvatosnak kell lenned, mert az idõsebb magzat elszívja tápanyagokat a fiatalabbtól. Szóval, ha ilyenre adod a fejed, sok vitamint szedj, hogy ne szenvedjen hiányt egyik sem. Számíts rá: az egyik baba zseni lesz, a másik bagy valszínûséggel fogyatékos. Ez a te döntésed, ennél többet már tényleg nem mondhatok a titkotartás miatt
Igazuk van az elõttem szólóknak, megelõztek, mert én is ezeket akartam leírni. Nagyon ritka, de fordult már elõ, hogy valakinek két méhe volt és mind a kettõben külön-külön idõben megfogant babák fejlõdtek, akár több hónap különbséggel is. Az "elsõ lecseszegetõsöknek" elõtte inkább tájékozódniuk kellene a világ dolgairól, mielõtt osztogatják itt az észt és hülyézik a kérdezõt, mert ez nem volt hülye kérdés.
Montenegroban él egy nõ, akinek két méhe van, õ teherbe eshet akár 1-2..9 hónapos különbséggel is. Az ország honlapján olvastam nem régen...
Nem kerdez hulyeseget a kerdezo, Amerikaban epp most szult egy no egyszerre 2 gyermeket (azt hittek, h ikrek) 2 kulonbozo ferfitol.Sot Horvatorszagban is megtortent. Valoszinuleg nagyon kicsi az esely, de lehetseges. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/5.. http://www.flatrock.org.nz/topics/odds_and_oddities/twins_in..
Lehetséges. Egy régebbi ujságban olvastam róla... A nõ már terhes volt, mikor lett ujra peteérése. S lett egy második babóca.

Hogy lehet valaki terhes a tabletta mellett?

Ez tényleg lehetséges? Ha valaki nem hány, nincs hasmenése, nem szed más gyógyszert, mindig ugyanabban az időpontban szedi, nem hagy ki egyetlen tabit sem.. A hibaszázalék nem a rossz szedés miatt van? Jó, mondjuk azt még értem, hogy valakinek túl kevés az a hormon, ami pl a Yasminellében van, de akkor is van tünete annak, hogy nem hat (pecsételés)...

Legjobb válasz: Nem csak a rossz szedés miatt van a hibaszázalék. Az emberek nem egyformák. Minden szervezet más és más. Miért van az, hogy vkinek semmi baja nem lesz egy adott gyógyszertõl, más meg mondjuk nagyon súlyos mellékhatást tapasztal? Egyszerûen vkinek a szervezete nem úgy reagál, ahogy általában a legtöbb ember. Vmi miatt nem tudja kifejteni a hatását. Lehet, hogy egyszerûen vkinek aktívabbak azok az enzimjei (vagy több van belõlük), amik lebontják a tablettát. Vagy lehet van vmi rejtett alapbetegsége, ami megváltoztatja a hatását. A tabletta sem 100%-os, ezt el kell fogadni.

Nem csak a rossz szedés miatt van a hibaszázalék. Az emberek nem egyformák. Minden szervezet más és más. Miért van az, hogy vkinek semmi baja nem lesz egy adott gyógyszertõl, más meg mondjuk nagyon súlyos mellékhatást tapasztal? Egyszerûen vkinek a szervezete nem úgy reagál, ahogy általában a legtöbb ember. Vmi miatt nem tudja kifejteni a hatását. Lehet, hogy egyszerûen vkinek aktívabbak azok az enzimjei (vagy több van belõlük), amik lebontják a tablettát. Vagy lehet van vmi rejtett alapbetegsége, ami megváltoztatja a hatását. A tabletta sem 100%-os, ezt el kell fogadni.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk 1000 nõ közül 1 év alatt 1 esik teherbe normális szedés mellett.. Hát csak nem én leszek az... Remélem:D
Sajnos nincsen 100%-os védekezési módszer, de remélem nem te leszel az az 1-2%!!Ha ennyire izgulsz a megbizhatóságával kapcsolatban, akkor kombináld valamilyen spermicid hatású készitménnyel.Pl:Pharmatex hüvelykúp, vagy kenõcs.

Valaki írta, hogy elvileg 0 petevezetővel is lehet valaki terhes. Ti hallottatok ilyenről?

nem lombikra gondolt, hanem természetes fogantatásra.

Legjobb válasz: Sztem nem. Esetleg úgy hogy beültetik a megtermékenyített petesejtet.

Sztem nem. Esetleg úgy hogy beültetik a megtermékenyített petesejtet.
Természetes úton nem lehetséges, legalább egy petevezeték kell hozzá.
Természetes úton nem lehet, mivel a petesejt nem jut a méhbe. De a lombik megoldás rá.
hát nem tudom, anykámnak van egy ismerõse, akit a 3.gyerek után elkötöttek, mert mindegyik császár volt, aztán mégis teherbe esett valahogy....:)
Utolsó Ilyen kockázat mindig fennáll, de ott a mûtétnél hibáztak, mivel átjárható maradt a petevezeték. Petevezeték nélkül nem lehet teherbe esni természetes úton.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!