Találatok a következő kifejezésre: Lehet valaki ha szűz és (10 db)

Tudtok olyan (lehetőleg ingyenes) társkereső oldalt ahol a szexuális résznél be lehet írni, ha valaki még szűz és lehet így is szűkíteni a keresést? (Én ugyanis csak szűz lányokkal szeretnék ismerkedni. )

társkereső, szűz, ismerkedni

Legjobb válasz: Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F

Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F
rosszlanyok.hu Máskor ne a bõvítéshez írdd már a kulcsszavakat;)
Hülye vagy...
Gondolod, hogy van olyan, aki felregelne egy ilyenre, és a nyilvánosság számára kiírna egy ilyen infót? Én biztos nem írnám ki.
ne haragudj, de sráccal már találkoztam így, de csajjal nem, az nem is megy fel ilyen oldalra

Lehet valaki terhes ha szűz és csak úgy?

arátn?mmel sexeltünk análisan és nem jött meg neki 2 hónapja. Miért lehet? Koton nem volt rajtam. és csak hátulról csináltuk.

Legjobb válasz: jézusom! szüz a barátnöd és ti análisan szexeltek?? hmmm érdekes. am h érted h lehet e terhes csak ugy? a szentlélek nem szállta meg,a sperma belefolyhatott viszont a hüvelyébe.. Kicsi rá az esély,de ez is lehetséges. Vagy tul fiatal és még nem rendszeres a menstruácioja. azért egy teszt nem ártana

jézusom! szüz a barátnöd és ti análisan szexeltek?? hmmm érdekes. am h érted h lehet e terhes csak ugy? a szentlélek nem szállta meg, a sperma belefolyhatott viszont a hüvelyébe.. Kicsi rá az esély, de ez is lehetséges. Vagy tul fiatal és még nem rendszeres a menstruácioja. azért egy teszt nem ártana
a 2. hozzászólón kinyultam:D:D lool
És a férfiaknál meddõséget okozhat a péniszbe kerülõ baktériumok miatt.
Hány éves a lány? Ha fiatal 13 (jajj ne legyen, de soha nem lehet tudni)- 14-15, sõt a késõn érõknek még 16 éves korára sem áll be a menszesz (van akinek soha). De a 2 hónap az már túlsok. Menjen nõdokihoz, feltétlenül, sürgõsen. És ha análisan szexeltek gumi és sikosító az alap, jajjj, nem tudom hogy vagytok vele, de én nem tenném kockára az egézségemet, ott sokkal véknyabb a bõr és szûkebb a hely ezért sokkal nagyobb gyengédséget, védelmet és síkosítást érdemel. A gumi azért kell, mert sokkal hamarabb el lehet kapni bármilyen betegséget. Csak gondolj bele végbél, ürülék, baktériumok...
A lénnyal beszéld meg vagy is beszéld rá , hogy elmondja ezta szüleinek és kérdezze meg hogy most mivan , nekik biztos az lesz az elsõ szavuk hogy nögyógyász!! Különben nem akarom ragozni az elöttem szolok szavait hogy belefolyhatott ..de igen sajnos lehet ez is ... bár mi olyan lehetett amire ti még csak nem is gondoltok/tatok!! de ha nem terhes akkor ez egy nagyon nagy tanulság és védekezettek és megint csak azt tudom mondani hogy egy szüz lánynál nem a legmegfelelõbb gondolat volt anális szex el kezdeni !! És már a kérdés is régen rossz !! Ha meg terhes lett akkor ...puff ..igy jár az aki elöbb cselekszik és csak utána kezd el gondolkodni!!
Csináljatok tesztet, menjetek orvoshoz és védekezzetek rendesen!!
Csak ugy terhes? Hogyan? Egyik reggel fel kel es csak ugy terhes lesz? Amugy, igaza van az elottem szoloknak, lehet terhes ha a kezetekrol kerult sperma a huvelyebe. (Nem kell ahoz feltetlen felnyulni) Vigyazz nagyon a baratnodre, es menjetek el orvoshoz, az a legbiztosabb.
Nagyon szerethet téged az a lány! Én már 2 gyereket szültem a férjemnek, de az végbelem még mindig szûz. Szívbõl remélem, hogy nem vetted el egy életre a kedvét a szextõl. Legalább kielégíted?? Mert az is lehet, valamelyikõtök kezérõl került a puncijához a sperma. Lehet hogy akkor, mikor a csiklóját simizted neki. Én a helyedben vennék egy terhességi tesztet neki, vagy kézenfognám és elkisérném nõgyógyászhoz. Csak azért, hogy mindketten megnyugodjatok.
A kérdező hozzászólása: De hogy folyhatott be, mert benne voltam és csináltuk, és mikor már majdnem elmentem akkor abbahagytuk és kézzel fejezte be. Honnan folyhatott be hova?
Lehet Mária is így lett terhes:-) Jön az új Jézuska
Egyik ismerõsöm biológus és vele beszélgettem errõl nem is olyan régen... Állítása szerint a méhnyakhoz 4-5 centire kell "kilövõdnie" a spermának, hogy a hüvely savassága ne nyírja ki a kis genyákat.. mivel ehhez kevesebb mint 2 óra is elég...

Ha valaki megkapta a méhnyakrák elleni oltást és még szűz és a pasija is akkor kotonnal csinálhatják vagy azzal sem lehet?

Legjobb válasz: Kérdés, megkaptad-e mindegyik oltást? Ha nem, akkor ameddig meg nem kapod, nem kéne bekockáztatni. Az oltás csak akkor véd, ha még nem vagy fertõzött azokkal a HPV típusokkal, és hiába vagytok szüzek, a fiú is lehet hordozó. Persze ezt a nõgyógyászok nem mondják, és simán beoltják a nem szüzeket is, gyakran teljesen feleslegesen. Ha az összes oltást megkaptad, akkor természetesen nyugodtan lehet nemi életet élni óvszerrel.

Kérdés, megkaptad-e mindegyik oltást? Ha nem, akkor ameddig meg nem kapod, nem kéne bekockáztatni. Az oltás csak akkor véd, ha még nem vagy fertõzött azokkal a HPV típusokkal, és hiába vagytok szüzek, a fiú is lehet hordozó. Persze ezt a nõgyógyászok nem mondják, és simán beoltják a nem szüzeket is, gyakran teljesen feleslegesen. Ha az összes oltást megkaptad, akkor természetesen nyugodtan lehet nemi életet élni óvszerrel.
igen az utolsónak igaza van, az összeset meg kell kapnod, csak utána lehet
Miért ne lehetne csinálni, amiért megkaptad az oltást? Nem értem... Hogy gondolod? Hogy aki megkapja az oltást, az már soha többé nem du*hat??? Vagy mi?
kérdésedre válaszolni nem tudok De örülök hogy vannak akik még törõdnek az egészségükkel ;)
A méhnyakrák elleni oltás a terhességtõl nem véd. :) Szóval, ha máshogy nem védekeztek, akkor mindenképpen óvszer! Egyébként pedig tényleg az a kérdés, hogy az összes oltást megkaptad-e már vagy még nem.

Ha valaki szüzen esik teherbe azt vizeletmintából ki lehet mutatni? És ha nem akarja megtartani az így fogant magzatot, elvetetheti?

Legjobb válasz: Hogy gondoltad a szüzen teherbeesést? Ondóba mártott ujjazástól? Ha arra gondolsz, hogy az elsõ alkalomtól terhes leszel, akkor az semmiben nem különbözik más teherbeeséstõl, azt, hogy elsõ alkalom volt nem lehet kimutatni.

Hogy gondoltad a szüzen teherbeesést? Ondóba mártott ujjazástól? Ha arra gondolsz, hogy az elsõ alkalomtól terhes leszel, akkor az semmiben nem különbözik más teherbeeséstõl, azt, hogy elsõ alkalom volt nem lehet kimutatni.
Szûzen elég nehéz teherbeesni bár ha a fiú(aki ugye kell hozzá)újjazott miután magához nyúlt elõfordul, hogy sperma kerûl a hüvelyedbe és teherbeesel!Ennek az esélye ugyan 0, 0000001%A tehességet vizeletbõl ki lehet mutatni(esemény után két héttel vagy mensi elmaradása után márha neked már van)!A szûzességet az orvos állapítja meg vizsgálattal!Elvetetni el lehet de védekezni jobb mert az abortuszt egy felnõttnek is nehéz elviselni lelkileg nemhogy egy gyereknek!!!Mert ugye az egy élet kioltása!!!Csak érdeklõdsz vagy konkrét eset miatt kérdezed?Ezt tényleg édesanyáddal kellene megbeszélned!Ha esetleg tartasz tõle kérdezz mire vagy még kíváncsi ha tudok segítek!
A terhességet mindenféleképpen ki lehet mutatni. De hogy történt? És a védekezés hol marad?
hadjál már minket a hülye kérdéseiddel!!!!!Szórakozol velünk????Mert ha tényleg nem akkor anyukádtól kérdezd már meg ezt jó?
Te vagy az aki tegnap is feltette ugyanezt a kerdest? Fejezd mar be kerlek!
A kérdező hozzászólása: A 4. válasz írójának üzenem, hogy nem poénkodom, csak nem vagyok olyan tájékozott mint Ti.
Szüzen nem esik senki teherbe ez biztos.
Hogyan lehet "szûzen teherbe esni"? Valamiben nagyon tévedsz, írd meg pontosan, mire kérsz választ.
nem védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: Melyik kérdésre gondolsz? Az elsöre vagy a másodikra.De úgy lesz, ahogy kérted.

Ha valaki szűz, és elősször fekszik le valakivel aki úgy tudja hogy már nem az, le lehet ezt bonyolíttani ugy is hogy ne vegyen róla tudomást?

Azt szeretném megtudni ha lefekszel valakivel szüzen akkor el e lehet kerülni azt h ne tuddja meg h ő volt az első?

Legjobb válasz: Egy jó kapcsolat alapja az õszinteség, mondd meg nyíltan, hogy szûz vagy. Gondolom lány vagy, nem igazán lehet ezt elrejteni, de szerintem nem is szükséges.

Egy jó kapcsolat alapja az õszinteség, mondd meg nyíltan, hogy szûz vagy. Gondolom lány vagy, nem igazán lehet ezt elrejteni, de szerintem nem is szükséges.
Az elõbb te még 5 csajt dugtál egyszerre.. Aprócska logikai bakit észleltem:D
Annyira szerintem nem lehet takargatni. Ez olyan, mintha életedben elõször ülnél volán mögé, de 100 km-t le kell vezetned.
Észre fogja venni, meg fogja érezni, hogy még nem vagy gyakorlott ebben a témában.
ember, ha szûz vagy akkor csak elõször tudsz lefeküdni valakivel
A nevedbõl itélve fiú vagy. Ebben az esetben lehet épp nem fog rájönni voltál-e lánnyal avgy csak még nincs tapasztalatod és azért nem vagy olyan jó. Az tuti hogy nem elszel nagy csõdör azért ezt kell gaakorloni. a fiúk 99%-a túl gyorsan elmegy az elején és ezt csak hosszas gyakrolással, lehet orvosloni. Azt mindenképp érezni fogja hogy tapasztaléatlan vagy, már ha ö tapasztalt a dologban.

Ha valaki szűz és csak 1 ujj fér be neki akkor meg lehet próbálni a szexet? Vagy még ne?

nagyon fájna neki?

Legjobb válasz: hát ha nem teszed be a brét, akkor mitõl fog kitágulni?

hát ha nem teszed be a brét, akkor mitõl fog kitágulni?
meg lehet, mert egyszer el kell kezdeni, van, akinek fáj, van, akinek kevésbé.
Ez a kérdés nagyon fájt. Exemmel több évig együttvoltnk és még neki akkor is csak 1 uj fért be neki. Miért kell tágna lenni:::???
A kérdező hozzászólása: hát ujjazástól tágul
Elöb érdemes megujjazni, meg 2 ujjal is, meg kinyalni és aztán betenni.Ha minden igaz, vastagabb mindenki szerszáma 2 ujjnál.De mindent óvatosan, mert ilyenkor fáj nekik nagyon, ha elcseszik nekik.
És fizikailag csak akkor fog fájni de a lelkük egy életre! A nagyon rossz emlékkel elcseszheted az egész életét!
Persze, aki menstruál, már teherbe eshet.
Ha elélvezel benne, vagy csak sima megtörlés után folytatjátok a szexet, akkor nagyon könnyen terhes maradhat a barátnõd. Az nem véd a terhességtõl, hogy épp akkor vesztette el a szüzességét. Tessék már az elsõ együttlétkor is védekezni!!
Lehet terhes, olyan is volt, aki elsõ mensi elõtt élt nem iletet, és terhes lett, mert pont akkor érett meg az elsõ petéje. TEssék felelõsségteljesebb lenni, nemcsak a baba életével játszotok, az anyáét is tönkreteszitek!! Védekezzetek!!! És ellenõrizzétek, hogy most terhes lett-e. !!!
Persze hogy lehet.
Csináljon a b.nõd tesztet, eredeti mensiidõkor, vagy utána egy hétre max, ha nem jönne meg.
Igen lehet! De hát azért van az óvszer, vagy a tabletta, hogy ne legyen! De úgy látszik ehhez már ész kell!!!
Simán!Szerintem már mehettek is a dokihoz.Gyûjthetitek a pénzt a születendõ gyermekre!Hány évesek vagytok?

Ha valaki szüz és ujjaza magát ugy lehet terhes?

Legjobb válasz: Hogy lehetne már????!!!!! Dehogy!

Hogy lehetne már????!!!!! Dehogy!
Mitõl? Az ujjadtól? Tiszta hülye vagy, játsz inkább még a babáiddal!
szerinted az ujjból jön a sperma ami megtermékenyít egy petesejtet? ha onnan jönne akkor szted hány nõ/lány lenne már terhes?:D
Akkor lesz valaki terhes ha sperma kerül a hüvelyébe onnan a méhbe és valahol találkozik egy petesejttel. Tehát ha magad ujjazod akkor csak abban az esetben lehetsz esetleg terhes, ha kielégítettél egy fiút, sperma ment a kezedre és azzal ujjaztad meg magad.
Nem lehetsz terhes...az ember nem képes saját magát megtermékenyíteni..
ez hülyeség..! mégis h lehetne már terhes? már bocs de te tisztába vagy vele h mekkora ökörséget kérdeztél...?
néha az ember már forog ültõ helyében mekkora ökrök vannak itt!
Büszke lehetsz magadra!
Jézusom, hány éves vagy? Tudsz te bármit arról, hogy te hogyan készültél? Kérdezd meg anyukádat.
járj biosz órákra és ne lógd el akkor megtudod, hogy lehetsz-e terhes
jézusom ez kész...aszondja földönkívüli vagy és ge*i folyik az ujjadból....xD ajjj jó lenne sztem már felvilágosítani ezt a szerencsétlent, hogy egy férfi spermájától lehetsz csak terhes....saját magadtól NEM..az elég vicces lenne..akkor senki nem ujjazná magát:D:D
De, óvszerrel. :D
Na hát én már meg se lepõdök. Nem egyszer láttam még anno tini újságokba is hogy ilyeneket kérdez egy lány. Esetleg azt is megkérdezhetnéd hogy ha lenyeled a srác cuccát, terhes leszel-e. Ennél a kérdésnél már csak ez a kérdés lenne a legcikibb.
Hihi szerintem lehetsz:D sõt biztos az vagy:D
ezt a kérdést ugye csak viccbõl írtad?!hány éves is vagy??:S
Ha nem vagy földönkívüli kétnemû, akkor nem.
hát ez kurva jó xD ennyit rég nem röhögtem! basszus! 8 évesen nem voltam ilyen hülye! amúgy ha már ujjazod magad ezt illene tudni!
Nem azért, de nem kéne ennyire lehurrogni, hisz azt se tudjátok hány éves. Ma már az ált. suliban is a szex a téma, de semmit nem tudnak róla, hát miért ne kérdezhetné meg? Arról meg nem tehet, hogy éretlen. Nem született mindenki szexológusnak. Ha meg viccnek szánta a kérdést, akkor még éretlenebb, mint gondoltam.
Inkább most kérdezze meg, mint évek múlva! Mindenki ilyen kérdésekkel kezdte: " A gyereket a gólya hozza?" Hát persze:D Na ugye.:P Errõl a kérdésrõl tudjátok mi jut eszembe? Egyszer a Bravo-ban olvastam, hogy egy csaj kérdezte, hogy azt álmodta, hogy szexelt egy fikusszal, lehet-e terhes... xD:D:P
Ha elõtte egí másik srác faszát szoptad és a kezedbe élvezett, akkor IGEN!!!!!!
Ez most komoly kérdés volt?Ugye ezt te sem gondolod komolyan?????:(
Én is ezt szoktam csinálni, lehurrogok mindenkit. De tényleg segiteni kéne. Biztos fiatal vagy és ezért nem vagy tisztában a dolgokkal. Terhes valaki csak egy férfi spermájától lehet. Ha magadat ujjazod és elõtte nem került sehogy se sperma a kezedre, akkor nem lehetsz terhes. De fontos, hogy mielõtt bármi mást is terveznél, tisztában legyél a dolgokkal.
áááááá
Nagyobb az eséje hogyy én UFO-kkal sakpartizok a Tesco-ban mint hogy az ujjazástól teherbe lehet esni
hát persze! és nagy valószínûséggel hetes ikreid lesznek, és mindegyiknek malac farka nõ!
jézus mária és szentjóska áááááá!!! Nem bírom elhinni, hogy valaki bedõl ennek a kérdésnek... nem hiszem hogy ez komoly.. Ugye ezt nem gondolod komolyan? Hülye és provokatív kérdésre válaszolni se lenne érdemes....
hát..nemtudom hány éves vagy deh szépen erlmagyarázom hogy te csak akkor lehetsz terhes ha férfivel közösülsz..hacsak te nem vagy valami földönkívüli és az ujjadból geci folyik...uramisten....nahmind1 elõfordul..
akkor lehetsz terhes ha egy férfival testi kapcsolatott létesitesz és sperma megy beléd..lehetsz terhes ha valami földönkívüli vagy és az ujjadból csak ugy jön ki a sperma.....azért majd megihatod h azthogylehet...D:D:Dnagoyn vicces..komolyan akinemtuggya h hogy lehet terhes az minek ujjazza meg magát??
hallod..ez kész..akorelehtsz terhes ha férfival létesitesz testi kapcsolatot és sperma megy a hüvelyedbe..bárlehetsz terhes ha te egy földönkivüli vagy és az ujjadból csak ugyjön ki a sperma...komolyan aki még azztse tuggya h hogy lesz terhes az mért ujjazza meg magát?
mindenképpen vegyél egy tesztet!!!! De ha lehet IQ legyen!!!
Meglehetne oldani, hogy a hasonló kérdéseidet anyukádnak teszed fel? Vagy kitagadna?

Ha valaki elélvez ha egy pasira gondol, akkor lehet orgazmusa? 17 éves lány vagyok és még szűz. Úgyhogy sok kérdés foglalkoztat.

Egy pasival beszélgettem és az orra elött elélveztem. Ez szégyen vagy nem? Szerintem észre vette, mert a lábaim közé nézett és mosolygott. Végig engem nézett és nagyon lágyan beszélt velem. (Atomhelyes volt.) De mégsem tudom, hogy csak a hangja ilyen vagy bejöttem -e neki? Légyszi adjatok tanácsot! Ha legközelebb találkozok vele mit tegyek? Elbújak vagy nyiltan vállaljam? Mennyire gyakori, hogy a lány élvez el? Gáz? Csak akkor van orgazmus ha szeretkezünk? Kössz a tanácsokat!

Legjobb válasz: Nem élveztél el, nem kell aggódnod.

Nem élveztél el, nem kell aggódnod.
Szivem, sztem valamit félre értesz:) Az elélvezni egyenlõ az orgazmussal!! Mobndjuk lehet inkább úgy értetted h ráizgultál a srácra, és attól félsz h észrevette? :) Sztem azzal nincs gáz, de nem hiszem h fel fogja hozni neked!! Azt hiszem orgazmusod csak úgy lehet ( csak úgy élvezhetsz el) ha simogat a pasid, vagy szeretkeztek... De kérdezz bátran :) Bármi kérdésed van a szexel kapcsolatban üdv 25/L
hát ha fantáziálgattál róla akkor lehet, hogy orgazmus SZERÛ jó érzés fogott el.. de szerintem is csak benedvesedtél:D
Annyira tetszett neked a srác, hogy benedvesedtél. De az még nem orgazmus.
Az elélvezés és az orgazmus ugyanaz.
Inkább csak benedvesedtél nem ? Amit nem hiszem , hogy látott csak nem látszott át :)
Hogyhogy elélveztél??:) az hogy elpirultál, vagy kellemes bizsergés futott át rajtad, az nem "elélvezés". Szûz vagy, de tudhatod mi az orgazmus ha pl. masztizol. szerintem ha csinálod, most rájöttél ez nem elélvezés volt. Ha nem masztizol, akkor meg szinte biztos hogy nem volt orgazmusod elõtte.De az is nálunk lányoknál mechanikus, vagyis kell hozzá egy "segédeszköz".
úramisten... ez most nálad az lsd hatása vagy simán tantraszex???
17 éves vagy DE bûn hülye
elélvez ha egy pasira gondol, akkor lehet orgazmusa? az elélvezés az orgazmus. itt kezdõdnek a hülyepichák.... :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!